VIDEO: Thuiskomst – Is Europa het volgende oorlogsfront voor Jihadisten?

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO: Thuiskomst – Is Europa het volgende oorlogsfront voor Jihadisten?

 1. catharina zegt:

  Ja, Natuurlijk is het dat! Wie dat nu nog steeds wil ontkennen of het niet wil zien is het licht in de ogen niet waard. Het is hen van meet af aan er om te doen geweest om de islam wereldwijd op te leggen. Alles z.g. vastgelegd in dat “heilige”(ahum) …boek van ze: de koran. Er zijn altijd mensen geweest (in de tijd van Mohammed zouden zij profeten genoemd zijn), ook in de huidige tijd, die dat al ver voor de huidge situatie, hebben voorzien en gewaarschuwd. Onze bange bestuurders, die het woord bestuurder niet waard zijn, hebben al 30 jaar lang de rode loper uitgelegd voor de trawanten van islam. Binnenkort wordt het knokken.

  Like

 2. Dot zegt:

  Dat roepen ze al en overal in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, België….met hun hatelijke en oorlogszuchtige kreten.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Dat zal wel de plan zijn, maar ik geloof dat wij dat kunnen vereidelen. Geef Wilders de mandaat om te regeren.

  Like

  • cat zegt:

   Wilders is een held, maar heeft niet genoeg capabele mensen om zich heen. Je zag het ook paar maanden geleden al, met minder, minder….veel verraders hebben hem verlaten.

   Like

 4. Idd Catharina

  Het is hun plicht om de islam en sharia overal op te leggen en ze zijn helaas al aardig op weg.
  Mede dankzij het zwakke beleid van onze ‘bestuurders’.
  Zij zwichten voor geweld en dreiging van geweld en op deze manier win je het altijd en de moslims weten dat.
  Men stuurt aan op een keiharde confrontatie met het westen en we zullen onze krachten moeten gaan bundelen om te voorkomen dat we overrompeld en uitgeroeid worden.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Dat is het al !

  Je moet wel helemaal afgestompt zijn om dat niet te zien !

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Wanneer beginnen ze met hun jihadoorlog in Europa ?
  Of houden ze het op spaarvlam omdat ze weten dat
  ze dan de millioenen steuntrekkende tapijtenvreters dan
  tegen zich hebben die wel op de kant van de jihadisten
  staan maar dan wel vanuit hun soziale hangmat die
  ze natuurlijk niet willen verliezen !

  Like

 7. IFF zegt:

  Als binnenkort de bom barst zal ik in eerste instantie het links gebroed hier verantwoordelijk voor houden. En zeker gepast reageren.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Het is niet de vraag of het gaat gebeuren, maar wanneer ! En ze zullen een hele makkelijke kluif hebben aan die totaal verrotte infrastructuur van Nederland ! Daarbij in de wetenschap dat de meeste Nederlanders mietjes zijn. Een verzet zoals in de tweede wereldoorlog zal er niet bij zijn !

  Like

 9. fleckie zegt:

  ‘……….BVD WAARSCHUWT VOOR DREIGING VAN ISLAMITISCH FUNDAMENTALISME……..
  …..28 februari 1992!!!…..Nw.Isr.Weekblad…………….De binnenlandse Veiligheidsdienst waarschuwt in zijn rapport Ontwikkelingen op het gebied van de Binnenlandse Veiligheidsdienst,voor mogelijke terroristische activiteiten van ISLAMITISCH-FUNDAMENTALISTISCHE GROEPERINGEN op doelen in WEST-EUROPA.Ook de dreiging van het palestijns terrorisme zal volgens de BVD blijven bestaan zolang het palestijnse vraagstuk niet is opgelost. Het is de eerste keer dat de geheime dienst in een openbare nota een overzicht geeft van tendensen,ontwikkelingen en risico’s die voor debinnenlandse veiligheid relevant worden geacht…………….Als een v.d.concrete dreigingen noemt de binnenlandse veiligheidsdienst de mogelijkheid dat politieke,etnische of religieuze conflicten die spelen in het Mi-Oosten en AFRIKA overslaan naar Nederland. Het kan volgens het rapport in NL leiden ” tot ernstige onder.inge Rivaliteit waarbij bloedvergieten,belemmering v.d.vrijheid van meningsuiting of andere grondrechten,noch ernstige verstoringen v.d.openbare orde zijn uit te sluiten. ……….In het rapport wordt gestel dat tijdens de oorlog in de Golf kon worden geconstateerd dat palestijnse en andere Arabische groeperingen die terrorisme als middel gebruiken,buiten de conflictregio weinig daadkracht ontplooiden. Desondanks wordi in h.rapport over de mogelijkheid van aanslagen in NL gesteld dat.” De dreiging uit het Mi-Oosten in beginsel zal blijven bestaan zolang in het bijzonder het palestijnse vraagstuk niet definitief is opgelost.’Speciaal aandachtsveld voor de binnenlandse veiligheidsdienst is het nauwgezet volgen welke rol groeperingen,die zich in islamitisch- fundamentalistische richting oriënteren,daarin spelen.De BVD waarschuwt voor het terrorisme van islamitisch fundamentalistische groeperingen,vooral” wanneer hun activiteiten onder invloed staan van een staat als IRAN .En:” Een waterdichte bescherming tegen het onberekenbare gevaarlijke terrorisme is echter ook met deze beveiligingsmaatregelen niet te bieden”‘aldus de nota v.d.binnenl.veilgh.dienst………..In zijn rapport stelt de BVD het streven naar politieke invloed door extreem-rechtse milieus in Nederland ” tot op heden geen bijzonder grote dreigingsfactor is”.Daarentegen is dit volgens de Binnenl.veilgh.dienst wel het geval in ándere WESTEUROPESE landen
  .” de BVDhoudt daarom nauwlettend in de gaten in hoeverre van dergelijke ontwikkelingen effect kan uitgaan op geestverwanten kringen en personen
  ##############################################################################

  Í

  Like

 10. Avidia zegt:

  We hebben hier iemand als Poetin nodig om orde te scheppen en al die haatbaarden naar huis te sturen en die jongens gevangen zetten die in een vreemde macht oorlog aan het voeren zijn, dat is strafbaar!!!! Maar ja, wij hebben hier slappelingen die ons land z.g. regeren, die jongens worden als helden ingehaald. Moeten onze eigen jongens eens flikken!!

  Like

 11. cat zegt:

  Jihadisten hoeven niet eens terug te komen om hier aanslagen te plegen. Ben van overtuigd, dat er allang “stille cellen” in EU en VS. Ze wachten op een seintje. Maar ze zullen nooit en nimmer overwinnen. We zijn beter bewapend en hebben special forces, die de klus kunnen klaren. Maar eerst moet de defencie en politie gezuiverd worden van moslims. Er zijn 3500 moslims in de defencie alleen.

  Like

  • Willie zegt:

   Cat , wij beter bewapend ???? Met een knuppel of zo ??? Op die anderen (de officielen,MET hun arsenaal)) kan je beter niet wachten ,want daartegen weeg je een ons ,(als ze al hun arsenaal niet op ONS richten !) dus zelf doen !!!

   Like

   • cat zegt:

    Met behulp van”…., alleen NL leger, gaat niet lukken. Hoop eigenlijk stiekem op Poetin. Maar hij is boos op ons. En terecht.

    Like

 12. Stradi zegt:

  Dat iedereen deze beelden in herinnering moet houden is levensnoodzakelijk
  http://therightscoop.com/horrible-isis-murders-1500-pows-in-a-brutal-display-of-violence-nsfw/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s