CARTOON

Screenshot 24

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op CARTOON

 1. Jan zegt:

  (…) de onverstandigen vinden de dood door hun eigen onverschilligheid
  en de dwazen gaan te gronde door hun eigen lichtzinnigheid.
  (Mishlei/Spreuken 1:32)
  http://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/16372

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Nederlandse jihadist Khalid K. uit Almere hartstikke dood

  Goed nieuws: de uit Almere afkomstige ISIS-aanhanger Khalid K. is tijdens gevechten in Noord-Irak omgekomen.

  Allereerst een waarschuwing: als u niet tegen beelden kunt van afgehakte hoofden, lees dan niet verder. Khalid K. de verschrikkelijke alias Abu Abdulrehman al Iraki alias Emir van de Woestijn, die regelmatig met afgehakte hoofden poseerde in Syrië en Irak, leeft niet meer. Volgens De Telegraaf is de jihadist uit Almere overleden tijdens gevechten met de Koerdische peshmerga, het leger van de Koerden.

  K. was eigenlijk een Koerd, maar hij vocht samen met andere radicale islamitische terroristen tégen de Koerden. Geen wonder dus dat de Koerden blij zijn dat ‘ie nu dood is. Peshmerga-strijder Ahmed Khazi zegt vanochtend tegen De Telegraaf:

  “We zijn blij dat hij van het strijdtoneel is verdwenen. Een verrader, een slecht mens is gedood.”

  Khalid K. zat al sinds 2011 in Syrië bij Jabhat al-Nusra. Na enige tijd sloot hij zich aan bij ISIS en vertrok hij naar Irak om daar hoofden af te hakken en andersdenkenden te vervolgen en te vermoorden. Opmerkelijk is dat hij in 2011 nog in beeld was bij de AIVD: K. werd toen verdacht van terrorisme, maar hij werd na twee weken vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Meteen daarna vluchtte hij naar Syrië.

  Tja. Het is natuurlijk bizar dat K. naar Syrië heeft kunnen afreizen zonder dat de overheid heeft geprobeerd hem tegen te houden en vast te zetten wegens deelname aan een terroristische organisatie. Nu volgt een van de gruwelijke foto’s waarvoor ik eerder in de tekst waarschuwde (via oorlogsverslaggever Harald Doornbos).

  Ik plaats deze foto omdat ik vind dat iedereen moet weten wat voor een gruwelijke islamitische terrorist K. was. Er is ook een andere foto, waar K. poseert met maar liefst vijf afgehakte hoofden (klikken op eigen risico). Wat het hele verhaal extra gruwelijk maakt, is dat deze man in een doodgewone Nederlandse stad woonde. Hij was ooit een kind in een gewone vinexwijk tussen allemaal andere gezinnen met kinderen. Het is bijna niet voor te stellen, maar het is wel waar: een deel van zijn leven was hij géén radicale haatbaard en poseerde hij niet met afgehakte hoofden.

  En toen begon het radicaliseren. Je moet er niet aan denken dat je dan naast zo’n figuur woont. Walgelijk. Minister Opstelten (Veiligheid & Justitie) zei na Kamervragen dat K. niet meer welkom zou zijn in ons land en dat hij vervolgd zou worden voor oorlogsmisdaden als hij toch terug zou komen. Dat was natuurlijk veel te laat: K. had helemaal niet mogen afreizen naar Syrië en Irak. Maar goed, we mogen blij zijn dat K. nu dood is. Hoeven we ons om hém in ieder geval geen zorgen meer te maken. Nu nog een paar dikke bommen op al die andere jihadstrijders in Syrië en Irak. >>>>

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/nederlandse-jihadist-khalid-k-uit-almere-hartstikke-dood

  Like

 3. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  It is awful, and a great sin for them, that the leaders of the Churches haven’t paid any attention to this, do nothing, say nothing. Nope, only abortion and homosexuality. THEN they’ll open their mouth wide and judge and wag fingers and get people out demonstrating etc. They are the very Pharisees, straining at gnats and swallowing the camel.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jitskesez: 09.53. uur. Dat is de stand van zaken! De christelijke kerken, de instituten, hebben laten blijken totaal geen sympathie te koesteren voor de vervolgde christenen en anderen, in Syrië en Irak. Ze moesten zich DOODSCHAMEN!

   Liked by 1 persoon

 4. Ahava zegt:

  Helaas een steengoed verwoorde waarheid: hoe schijn-‘heilig’ de resterende christenen zijn…

  Like

 5. Leuke tekening of Cartoon <

  Like

 6. Toch nog een lichtpuntje,deze sombere dag!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ze moeten allemaal sneuvelen, al die baardbaal dragers, er is geen winst in hun bestaan alleen ongeluk, we kunnen ze missen als kiespijn, dat we dit verschrikkelijke volk hebben binnen gehaald is een grote vuile vlek in onze samenleving,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s