De islamisering van de hotels!

Screenshot 7

(Vertaling: E.J. Bron)

LONDEN – De Britse hotelketen “Travelodge” verwijdert alle Bijbels uit de kamers van haar 500 hotels. Ee  woordvoerder motiveert de maatregel ermee dat Groot-Brittannië multicultureel geworden zou zijn. Men zou geen religie willen discrimineren. Gasten zouden echter Bijbels bij de recepties van de hotels kunnen lenen. Maar dat geldt blijkbaar niet voor alle Travelodge hotels.

In een hotel in het Londense stadsdeel Battersea waren geen Bijbels verkrijgbaar bij de receptie, zoals de krant “Daily Mail” bericht. Een medewerker had aan de klant voorgesteld om het “boek der boeken” op internet via het gratis wifi-netwerk van het hotel op te zoeken en te gaan lezen. Volgens informatie van Travelodge zijn er geen klachten van klanten over de Bijbels binnengekomen. Ze zouden echter bij renovaties verwijderd worden.

Een woordvoerder van de Anglicaanse “Kerk van Engeland” noemde de verbanning van de Heilige Schrift uit hotels “bizar en tragisch”. Bijbels zouden voor veel reizigers een bron van inspiratie zijn. Andere grote hotelketens in Groot-Brittannië, zoals “Premier Inn” of “Intercontinental Hotels” willen de Bijbels in de kamers behouden.

Een hotel verving de Bijbel door een erotische roman

In Groot-Brittannië is “Travelodge” de eerste hotelketen die Bijbels uit haar kamers verwijderd. In 2012 echter had een onafhankelijk hotel, het Damson Dene” in Crosthwaite in het noordwesten van Engeland), de exemplaren van de Heilige Schrift vervangen door de erotische roman “Shades of Grey”. Hotelbijbels worden gratis door de internationale “Gideonbond” beschikbaar gesteld. De vrijwillige medewerkers van de evangelische organisatie hebben sinds haar oprichting eind 19e eeuw wereldwijd ongeveer 1,6 miljard Bijbels verdeeld.

Bron:
www.idea.de/nachrichten

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Islamisering, Multiculti. Bookmark de permalink .

61 reacties op De islamisering van de hotels!

 1. Henk.V zegt:

  Vanuit Engeland werd mij zojuist meegedeeld dat Quatar een belangenaandeel van 21% in Travelodge bezit..
  Jullie weten wel, dat is het land dat de Britse premier Cameron denkt nodig te hebben als bondgenoot in de strijd tegen het islamitisch terrorisme..
  Quatar is onwaarschijnlijk rijk en bijna geheel uit het zicht ondersteunt het landje onophoudelijk met grote geldbedragen allerlei activiteiten in scholen en andere instellingen die tot doel hebben om de greep van de islam op Groot Brittannië te vergroten..

  Laat dit gegeven maar rustig op jullie inwerken..

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, zolang ze die Bijbels niet vervangen door Korans -wat ik gedurende de eerste paar zinnen half en half verwachtte- kun je toch niet van islamisering spreken, vind ik.
  Hooguit van neutralisering.
  En multicultureel….Och, een beetje met de haren erbij gesleept, dat begrip; agnostischer zou ook nog heel goed kunnen.
  Wie zo ’n verschrikkelijke behoefte heeft aan de Bijbel op reis, beschikt meestal zelf wel over een exemplaar dat-ie mee kan nemen, schat ik……
  Alles bij elkaar kan ik dit geen erg alarmerend bericht vinden……Maar misschien ligt het aan mij…..

  Like

  • tjonge zegt:

   “Hooguit van neutralisering”

   niet met jou eens theresa, de bijbelverwijdering is er natuurlijk om de moslims te behagen.

   dus zeker wel een vorm van islamisering.

   Like

  • Driek zegt:

   Nee, beste mevrouw Theresa, het is geen alarmerend bericht, maar het is voor die mohammedanen wel weer een stapje verder. De volgende stap is dat bijbels verboden worden. En de dan weer volgende stap is dat ze in het openbaar moeten worden worden verbrand. En dat gaat maar door. Dag in – dag uit- berichten over weer een stapje. Het houdt niet op. En het gaat niet zozeer om die bijbel, hoewel veel mensen daar toch troost in vinden. En misschien, een eenzame reiziger, in z’n eentje in zo’n kale hotelkamer, die leest een stukje. Want een enkel woord of een enkele zin kan iemand soms al opbeuren.
   Trouwens we leven niet – nog niet – onder islamitische heerschappij. En als nou al die christenen wat verbetener hun bijbel met z’n christelijke boodschap hadden verdedigd, waren die islamieten nooit zover gekomen. Gelovigen en ongelovigen hadden feller moeten opkomen voor hun gedachtegoed. Nu laten ze over zich heenlopen. Nou ja, iedereen zal het wel oneens zijn met mij.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Helemaal niet met U oneens,maar die secularisering van de NL-maatschappij kwam wel op het (verkeerde ) moment. Dus toen die horden onderontwikkelde is=lammers naar NL en ander EU-landen kwamen.
    HELAAS………….

    Like

   • Cathja zegt:

    Ik ben het met u eens Driek!

    Like

   • Beste Driek, ik ben het ook met u eens!
    De huidige ”gristelijke” kliek verraadt en verloochend het echte christelijke geloof aan de islamfascisten. Een ernstige zonde! Als conservatieve christen kookt mijn bloed van woede dat het merendeel die zich ”christelijk” noemt ons geloof gewoon kapotmaakt met dat geleuter over ”dezelfde god als”. Pisnijdig gewoon. Niet alleen op de zogenaamde zich ”christen” noemende kliek, maar ook vooral ook op de slappe houding van vele kerken. In het Midden-Oosten worden duizenden christenen afgeslacht maar niemand in de Westerse wereld die er wakker van ligt.. De kerken moesten zich eens kapot gaan schamen.. De kruisvaarders van vroeger draaien zich om in het graf..

    Like

   • Jan zegt:

    Nee, helemaal en volledig mee eens

    Like

  • Charles Martel zegt:

   Stap 1: eerst een leegte creëren, dan stap 2: die leegte invullen door het ebolavirus van de islam: want de mens kan niet zonder het ‘Opium des Volkes’.

   Like

 3. tjonge zegt:

  vond/vind het altijd al een debiele gewoonte dat hotels een bijbel in het nachtkastje hebben liggen.
  is toch niet de taak van een hotel om de gelovige te dienen ?
  als een ieder die gelooft graag de bijbel wil lezen neemt ie toch lekker zijn eigen boekie mee ?

  ps, dat die bijbel uit het hotel verdwijnt om de pislammers te pleasen vindt ik wel wat minder…

  Like

  • Driek zegt:

   @tjonge, weet u wat ik een debiele gewoonte vind? Dat de meeste mensen die bijbel nog nooit hebben ingezien. Dat vind ik een gebrek aan algemene ontwikkeling. Want die bijbel met z’n Tien Geboden is wel het fundament geweest voor onze sociale wetgeving.

   Like

   • tjonge zegt:

    driek, geloof wat u wilt, maar val mij er niet mee lastig…

    Like

   • Jan Van zegt:

    “Dat vind ik een gebrek aan algemene ontwikkeling. Want die bijbel met z’n Tien Geboden is wel het fundament geweest voor onze sociale wetgeving”.
    Dan nog het feit dat het het boek is wat gelezen kan worden in (bijna) alle talen in de wereld…. en het het meest verkochte boek is……

    Like

   • Trucker zegt:

    @ tjonge 18 augustus 2014 om 21:41

    Mijn comment (18 augustus 2014 om 22:49) aan Geisssler mag u ook eens lezen.
    Is niet lmastig vallen is mijn visie weergeven net zoals mijnheer Driek dat doet.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 21.24. uur, op 18/8. Daar sluit ik mij volledig bij aan. Onze samenleving is in de kern gevormd door het Joods-Christelijk- en Humanistisch gedachtegoed, en zeer zeker niet op een nazi ideologie als de islam.

    Like

   • alex zegt:

    driek ben het helemaal met je eens !

    Like

   • De bijbel staat voor ontwikkeling. Dankzij de bijbel is de Westerse wereld geworden tot welvaart en solidariteit, en sociaal gedrag.
    Degenen die de bijbel nog nooit hebben ingezien zijn pure egoïsten, denken alleen aan zichzelf, ikke ikke en de rest kan stikken, moraal is ver te zoeken, mensen hebben niks meer voor een ander over, atheïsten steunen de socialistische partijen die de samenleving nog verder kapotmaken door zich medeplichtig te stellen aan islamknuffelarij, antisemitisme, indirect aan genocide op christenen en Joden in het M-O etc.

    Zonder de bijbel zaten we nog in een hol of als moslim in ernstige armoede, en veel bloedvergieten.

    Zonder de bijbel waren er ook geen Joden, die de wereld met technische/digitale revolutie verbeterden en laten we de farmaceutische industrie ook niet vergeten. Allemaal van oorsprong Joods alias bijbels. Had niemand een lang leven en gingen we vroeg dood door ziekten. Dankzij Einstein e.a. toppers uit de bijbelse wereld zijn we nu in goede gezondheid met een top leven.
    Laten we over ons heenlopen door de pislamieten en de socialisten(alias fascisten en commies) dan is dat mooie goede leven zo voorbij en kun je je boerka aantrekken en hopen dat je in leven blijft!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zie je wel: Vóór je met die laatste zin aankomt, zeg je het zelf!
   En die ‘pislammers…..’ Misschien wel, ja, maar gezègd is dat niet.
   Ten dienste van de atheïsten zou ook nog kunnen.
   Het is, denk ik, omdat ik zelf niets met de Bijbel heb, dat het me tamelijk koud laat.
   Je herinnert je misschien nog van laatst, dat ik even allergisch ben voor het Chrístelijk geloof, dat me opgedrongen wordt, als voor de Islam.
   Daar was je het toen zelfs mee eens.

   Like

   • tjonge zegt:

    theresa, leg deze reactie van jouw eens uit, snap niet wat je bedoeld ?

    Like

   • Trucker zegt:

    Soms is het zo duidelijk … dit is er éne voor de bashers van de Christelijke Leer.
    Wil het voor de goede orde nog eens herhalen :
    of je gelovig bent of niet is niet de hoofdzaak maar wel of er respect voor betuigd wordt.
    Doen jullie maar lekker verder STEEDS OBSTINAAT ZEIKEN TEGEN DE CHRISTELIJKE LEER met die idiotrie spelen jullie willens en wetens de islamiet en de linkse islamofiele bende in de kaart.
    Waarschijnlijk is tacktiek voor HEEL VELEN op deze blog een materie waar ze geen jota MAAR OOK GEEN JOTA van afweten.
    Zeikt maaar lekker verder, pisnijdig makt mij dat en de linkse schoften die hier meelezen hebben ongetwijfeld dolle pret want zij liggen niet wakker van God of Christelijke waarden nee zij geilen op Dante’s inferno en wat de islamiet behaagd.
    Dat die Britten de Bijbel wegnemen is zoals mijnheer Driek zegt, het is een toegeving voor de islamiet niks anders, wat denkt u dat die Britse islamofiele schoften ineens de Bijbel een te hoge uitgave post vonden of dat het toch niet gelezen werd…nee het is ENKEL een toegeving naar de islamiet zoals reiasagenschappen pothoshopping doen met reisfolders en waar zelfs luchtvaartmaatschappijen niet beschroomd zijn om menu’s aan boord of de kledij van het (vrouwelijke) cabine personeel “aan te passen” en dat is niet omdat het functioneler zou zijn nee één keer raden voor wie of wat.
    De Katholieke Kerk die meer goeds heeft gedaan dan u ooit zal weten of beseffen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eh…..tja, misschien ben je het zelf alweer vergeten, dat kan natuurlijk.
    Het onderwerp kan ik me niet meer precies herinneren, maar het was toen Gielah begon te ‘getuigen.’
    Daar kan ik nou eenmaal niet goed tegen; dan wil ik nog wel eens wrevelig reageren, sterker dan ikzelf, ik geef het toe.
    Maar daar was je het dus mee eens.
    Binnen hetzelfde onderwerp waren we het trouwens ook erover eens, dat de Amish het enige streng-dogmatische geloof is, waarvoor je respect kunt hebben. Vanwege hun volkomen doorgevoerde verdraagzaamheid.

    Like

   • Charles Martel zegt:

    Elke religie is ‘psychotisch’, maar er zijn lichte vormen van psychose (glaasje wijn drinken in de mis) en er zijn extreme moorddadige vormen (rituele slachting van mens en dier). De suicidaire extreme vorm of ebolavirus van de beschaving heet islam.

    Like

   • cat zegt:

    @Theresa, ik denk dat je de ballen verstand hebt van de Bijbel. (Dus hou op met om Christendom te demoneseren)Geloof in Christus is een geschenk van God. De ene krijgt het en geloof er in en de ander niet. Als jij zo tekeer gaat tegen de Christenen, snij je jezelf in de hand. Het Westen heeft haar fundament liggen in Christelijk_Joodse religie. Geloof maar waar je in geloof. No problem ! Moslims juichen als je geen Christen ben. Voor hen is het een voordeel.

    Like

   • cat zegt:

    @Theresa, u moet’s ophouden de Christendom hier te demoneseren. Ons Westerse fundament is gebasseerd op Joods_Christelijk geloof. Geloof wat je wil. No problem. Maar blijkbaar heeft geen idee wat een Christen is. Geloof in Jezus is een geschenk van God. De een krijgt het en geloofd in Hem en de ander niet. Moslims juichen het alleen maar toe, dat u zich keert tegen de Christendom. Ik begin echt genoeg te krijgen van u geblaf tegen de Christendom. U weet er geen bal vanaf.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Cat: Ten eerste “moet” ik helemaal niets en ten tweede begrijp ik deze plotselinge uitval juist naar mij niet zo goed.
    Er zijn er wel, die zich van tijd tot tijd hartiger over deze kwestie uitlaten, dan ik. “Moeten” die daar ook allemaal mee ophouden, soms?
    Dan kunt U wel aan de gang blijven! En ik raad U aan, om tegen sommigen van hen niet zo hoog van de toren te blazen, want dan kon U nog wel eens een ander soort reactie verwachten!
    Aan de uwe is trouwens pas goed te merken, dat U hier nog niet lang zit:
    Ik er geen bal van afweten? Het vorige jaar heb ik er nog een artikel aan gewijd. “Christendom een goed antwoord op de Islam? Ja. Mits pragmatisch.” Ik kan helaas de linkjes-techniek niet onder de knie krijgen, maar tik maar eens “Christendom’ in in de zoekbalk . Of tik mijn naam in,dan komt U er zo terecht.
    Ergens een kritisch of minder gunstig oordeel over hebben is niet hetzelfde als ‘er geen bal van afweten.’
    Ik respecteer Christenen, die andersdenkenden volkomen met rust laten, géen notoire ‘getuigers.’ Er is mij vroeger al genoeg opgedrongen!
    En verder, zei ik al, begrijp ik niet goed, dat U juist m i j nu moet hebben.
    Of, ik vermoed wel iets: U bent -neem ik aan- een vrouw en ik ook; dat verdraagt automatisch iets minder van elkaar, niet?
    Snap ik, hoor: Dat gevoel ken ik eveneens.
    Deal with it, zou ik willen voorstellen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bedankt, Webmaster E.J.! Misschien is Cat wel geïnteresseerd…….
    Zou toch kunnen, nietwaar….?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Cat, 19 Augustis, 12.33U. Oh, en Cat: Nog één klein dingetje:
    Ik heb, zoals U hierbij zien kunt, die éne opmerking van U, gisteren om 12. 33u. nog eens op me laten inwerken. Ik citeer:
    “Moslims juichen als je geen Christen bent”-met een t. trouwens- “Voor hen is dat een voordeel..”
    Mocht U het zelf niet doorhebben: Voor iemand, die zich heeft voorgenomen, vanuit Christelijke beginselen de strijd aan te gaan op een neutrale site, samen met andersdenkenden, is dat een in-gemene, door en door bigotte opmerking!
    Het illustreert duidelijk uw superioriteitsgevoel ten opzichte van niet-gelovigen.
    Als U zich nóg afvraagt hoe het toch komt, dat jullie, gelovigen zich bij andersdenkenden minder geliefd maken: Voilà: Door deze opstelling, onder andere.
    Nog afgezien van het feit dat het onzin is (Christelijk, ongelovig, dat is voor de Islam één pot nat als het er op aankomt) doet U er beter aan, onder ogen te zien, dat andersdenkenden deze strijd even bevlogen en doeltreffend kunnen aangaan -vanuit een ander gezichtspunt- als U, die toevallig vanuit Christelijk standpunt opereert.
    Daarom raad ik U met klem aan, uw zelfingenomen oordelen verder vóór U te houden.
    Ook voor uw eigen bestwil:Er zijn hier wel degelijk reageerders, die in staat zouden zijn, om de vlóer met U aan te vegen. -Verbaal dan.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  Dat die bijbels weg-gehaald worden is op zich niet zo erg. Erger is natuurlijk dat ,t alleen maar is om die is=lam “te-pleasen”.
  Wat ikzelf erger vond was dat ik ergens las dat op de balie van de tweede kamer zonodig een koraantje moest komen. Of het waar is weet ik niet, is-haast-niet-te-geloven.

  Like

 5. johannes zegt:

  GEEN Bijbel? zelfweten, maar dan ook geen johannes wie ja wil knikken kan beter bij de nam gaan werken,in schonebeek of zo.daar zijn ze gewend aan ja knikkers, voor olie.

  Like

 6. Dot zegt:

  Chanson 🙂
  http://www.paroles-musique.com/paroles-Claude_Barzotti-La_France_Est_Aux_Francais-lyrics,p53940

  U bent er altijd
  Zwerven als ratten
  Altijd met jullie handeltjes
  Niets doen en rond hangen
  Jullie vervuilen Frankrijk
  En wie betaalt ?
  Chômedu en RMI (uitkeringen)
  Het komt uit de zak van wie?

  Van de zak van Domkop
  En Domkop is het zat
  Om kleine lullen te onderhouden
  En hun wapens te betalen.

  Oprotten, flikker op
  Ga terug naar huis
  U maakt een zooitje van
  Er is geen werk meer
  Oprotten, donder op
  We hebben al gegeven
  Met de bezem ermee
  Frankrijk is van de Fransen
  De Fransen!

  Wat is er gebeurd met Parijs?
  Dit is Casa Djibouti geworden
  Er is alleen vreemdelingen
  Van la Roquette tot Barbès
  Genoeg is genoeg
  Nu zij wij het zat
  Jullie maken onze dochters zwanger
  En maken bastaards..

  Er zijn geen Fransen meer
  En we zijn niet meer thuis
  Het is mooi geweest
  Het wordt benauwend

  Oprotten, flikker op
  Ga terug naar huis
  U maakt een zooitje van
  Er is geen werk meer
  Oprotten, donder op
  We hebben al gegeven
  Met de bezem ermee
  Frankrijk is van de Fransen
  De Fransen!

  Oprotten, flikker op
  Dus ga terug naar je land
  We hebben het al gezien
  Weg wijzen !

  Hadden wij het maar geweten
  Mens is al te goed
  Het is voorbij ik geef niets meer
  Oprotten kleine idioten!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb ergens het idee U ook in Fr woont. Kwam dit epistel tegen op Uw Franse blog van een “ongetwijfeld” nwe Fransman.:::( waar die mooie chanson opslaat:: ?
   ///////////////
   Vou aites dé salles rassistes deu mairdes vou méritai tousse aitre envoié an anfer parre Allah, salles franssais de mairdes espaisses deu salles juiffes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   caunard, rassistes, jeu vou emmairdes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Wive Allah !!!!
   Répondre
   /////////////////////
   U bent een vuile racist, G.V.D., U verdient het door ….allah naar de hel te worden gestuurd, gore vieze Fransen, die ? ? ? uit/van vuile joden.
   Leve allah…………
   ////////////
   ( p.s. mijn geschreven Frans is ook niet optimaal, maar dit slaat toch wel alles…………..)

   Like

   • Dot zegt:

    Ik woon in Nederlands en dit liedje is bekend bij de FR nationalisten en anti-islamisten inderdaad. 27% van de moslims in Frankrijk zijn pro sympathisanten van de ISIS jihadisten en wij zijn gewend aan hun scheldpartijen, verkrachtingen, moorden, drugshandel en ….slechte taal.

    Like

   • Dot zegt:

    in Nederland*

    Like

 7. cat zegt:

  Moslims reageren op het kruis, bijbel en Jezus Christus: als Dracula👾 op het kruis 😲😱en knoflook.😲😲

  Like

 8. cat zegt:

  Expansie drift van de moslims gaat nu wel heeeeel ver. 😠 gefaciliteerd door de linkse meute. Kom op zeg ?????? Straks moet ik dus mijn bijbel inleveren?? Ik geef ze een schop onder hun jihadass. Niet te geloven….genoeg=genoeg.

  Like

 9. Ik vrees dat er binnenkort korans in de hotelkamers komen. Ze zullen bij travelodge overigens geen ene cent aan mij verdienen.

  Like

 10. Daar zijn ze nog een graadje erger gek dan hier;maar….geef het even tijd en dan gebeurt dat hier ook,met het grootste gemak.Niet dat ik om een bijbel zit te springen,maar pricipieel;optiefen met alles dat islamgerelateerd is!

  Like

 11. Pricipieel moet zijn principieel.

  Like

 12. johannes zegt:

  korans in hotelkamers? jawel, om voor de grote klus een pagina in de pot te plaatsen,waar op uw bruine vriend plaats kan nemen,met het doortrekken zal de hele handel vertrekken zonder spoor
  in de pot na telaten,de ware liefhebber kan er voor het door spoelen nog even overheen zeiken.wat een vrolijk begin van de dag zal zijn.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Alle hotels mijden waar de koran op je nachtkastje ligt, gewoon weggaan en je klacht vertellen.

  Like

 14. Lis zegt:

  Enkele weken geleden was ik in een hotel in Rotterdam. Daar lag overigens wel een bijbel in het nachtkastje. In de badkamer was naast het toilet ook een voetenwasbak aanwezig. En ik kreeg daar toch het unheimische gevoel bij dat dit bedoeld was voor de mossels. Er was geen verwijzing naar Mekka, dat (nog?) niet.

  Like

  • Jan zegt:

   Voetenwasbak ? Mss bezuinigen en het ligbad werd ’n soort kattebak ? 😉 Maar idd ..zou er ook geen echt lekker gevoel bij hebben. Meteen vragen om bijbel al ben je atheist ..maar voor de rest ? Ligt er toch nog zo’n koran op de kamer ? Gewoon op de gang gooien kan ook

   Like

 15. Cathja zegt:

  @ Trucker 18/8 22:49 uur

  Ik ben het volstrekt met u eens!

  Like

 16. Ad zegt:

  Als we zo overtuigd zijn van de slechtheid van de koran, dan zou er ook wat voor te zeggen zijn dat hij ergens gratis klaar ligt om als zodanig ontdekt te worden.

  Het motto onbekend maakt onbemind heeft ook een andere kant, bij mij heeft dat met het lezen van de koran althans wel zo gewerkt. Een verschrikkelijk boek vond ik het.

  De Koran is een eye opener!

  Like

  • Jan zegt:

   Boeide mij idd ook niet ..kom ik die relibagger in hotelkamer tegen gaat het de deur uit ..Roomservice bellen en vragen of ze die literatuur ff op komen halen voor je dat het raam uitgooit 😉

   Like

 17. Jade zegt:

  Natuurlijk is dit weer een actie om moslims te pleasen.
  Ze kunnen die bijbels beter laten liggen, misschien
  komen die lui op die manier nog op het rechte pad.
  Nee, onze kinderen moeten wel naar de moskee om “cultuur”
  te snuiven, nooit gehoord dat moslims naar de kerk moeten gaan.
  En mocht er ooit een moslim naar een kerk gaan, dan is dat om uit
  te vogelen, hoe hij hem het beste in de fik kan steken…

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker: 22.49. uur, op 18/8. Ook mij valt dat op, Trucker. In plaats van het afgeven op het christendom, zou men ook eens zich kunnen realiseren, waarop onze samenleving is gebaseerd, namelijk op joods-christelijk-humanistische grondslag.

  Like

  • Trucker zegt:

   Bedankt Tom voor je reply, ik zal het uiterst simpel houden: wie tegen de Joods Christelijke erfenis fulmineert dient de vijand.
   Ze gaan waarschijnlijk niet begrijpen wat ik bedoel maar ik lig geen seconde meer wakker van het zooitje steeds de “usual suspects” die DRAMMEN.
   Dit zijn de lieden die de mond vol hebben van revolutie en opstand…maar geen (zelf)discipline kennen noch hebben sus nog voor ze iets beginnen is het gedoemd om te mislukken 🙂

   Like

 19. Auke zegt:

  Het verbieden van het Nieuwe Testament in hotels is heel gewoon, wanneer je atheïst/agnost bent. Neutraal en zo (NOT). Dat krijg je door de visie dat alle religies gelijk zijn en slecht. Je wilt toch niet zoiets slechts als het NT te lezen krijgen. Mensen zouden die onzin maar geloven. Nee geloven doen we maar achter de voordeur, terwijl het atheïstische geloof wel voor de voordeur beleden mag worden. Dit atheïstische geloof wordt gezien door de intelligentsia als een ‘positieve” bijdrage aan de gemeenschap. Ik noem het een parasitaire bijdrage aan de gemeenschap. Er is nog nooit iets goeds uit voortgekomen. Alleen het meten met twee maten: elk mens is gelijk, alleen er zijn mensen die gelijker zijn dan anderen.

  Like

  • Trucker zegt:

   “…Dit atheïstische geloof wordt gezien door de intelligentsia als een ‘positieve” bijdrage aan de gemeenschap…”

   intellectuelen haat ik als de pest moeten uit mijn zicht blijven maar ik DRAM er niet elke keer over, er zijn nog zaken die ik een moord voor zou plegen maar ik DRAM daar niet immer en altijd over op het www.
   Goede reply Auke tussen haakjes.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s