De opmars van satans demonen

Screenshot 6

Dit moet hem zijn, de van de duivel bezeten Abu Bakr al Baghdadi

(Door: Franklin ter Horst)

Voor een groot aantal Bijbeldeskundigen lijdt het geen twijfel dat de wereld zich in de richting van de een of andere immense catastrofe beweegt. Nog nooit is de wereld getuige geweest van zoveel onheilspellende ontwikkelingen en zulke snelle veranderingen. Deze ontwikkelingen geven het gevoel dat er een crisis dreigt. De wereld lijkt op een reusachtige machine die aan het dol draaien is. Hoe lang zal het nog duren voordat het tot een uitbarsting komt? Diverse Bijbelse profetieën en het Bijbelboek Openbaring maken duidelijk dat er een moment zal komen waarin het huidige wereldbestel volkomen vast zal lopen en apocalyptische scenario’s zich zullen openbaren. De Bijbelse profeten voorzegden de opkomst en de ondergang van elk groot wereldrijk in het verleden, maar ook toekomstige gebeurtenissen tot in detail. Zij kwamen niet aandragen met vage of algemene voorspellingen die aan alle omstandigheden konden worden aangepast.

Wanneer we de beelden van de oprukkende slachters van IS(IS) in Syrië en Irak zien, lijkt het alsof de “overste van deze wereld” zoals de Here Jezus satan in Johannes 12:31,14:30,16:11 noemt, zijn hellehonden op de aarde heeft losgelaten. Het gaat om een goed geoliede moordmachine met als leider Abu Bakr al-Baghdadi een door Amerika in 2009 vrijgelaten moslimjihadist.

Baghdadi werd gevangen gehouden in Camp Bucca, een detentie faciliteit in Irak en was één van de gevangenen die in 2009 in opdracht van de narcist Barack Hussein Obama is vrijgelaten. Voor velen is het nog steeds een volslagen raadsel waarom Washington deze schurk, toen nog een Al-Qaeda leider, heeft vrijgelaten. Na zijn vrijlating splitste hij zich af van Al-Qaeda en formeerde IS(IS), later omgedoopt tot simpelweg, “Islamitische Staat” (IS), waarbij hij zichzelf tot Kalief Ibrahim uitriep. Volgens diverse bronnen bestaat zijn terreurleger inmiddels uit ongeveer 10.000 volgelingen, afkomstig uit de hele wereld, waaronder uit Nederland.

IS(IS) is net als de terreurbeweging Al-Qaeda een product van de CIA, de Amerikaanse geheime dienst. Destijds opgericht om Rusland te bestrijden in Afghanistan. Geen enkele afdeling van Al-Qaeda heeft in de afgelopen tijd zo veel hulp gekregen van diverse landen als IS(IS), en dit verklaart haar succes. De groep heeft ook duidelijk gemaakt dat het een wereldwijde oorlog als haar missie ziet. Ze hebben op een wereldkaart aangegeven waar ze hun kalifaat willen vestigen. Het betreft het hele Midden-Oosten, Noord-Afrika, Spanje, Griekenland, Pakistan, Georgië, China en delen van Rusland. Ook roepen ze op om Rome aan te vallen. Daarnaast is één van de verklaarde doelen de ‘bevrijding’ van Jeruzalem en het uitroeien van alle Joden in het Midden-Oosten.

Terwijl deze uitspraak niets aan duidelijkheid te wensen overlaat, zijn er dwazen die de haatbaarden van IS(IS) een complot van de zionisten noemen, zoals Yasmina Haifi, voormalig PvdA-raadslid in Den Haag. “ISIS heeft niets met islam te maken.. is een vooropgezet plan van zionisten die bewust islam willen zwart maken”, luide haar twitterbericht van 12 augustus. Het gaat hier om een ambtenaar van justitie die zich als een islamitische antisemitische mol gevestigd heeft in de hoogste instellingen van het land. Na een golf van kritiek deed ze een poging haar straatje schoon te vegen door te zeggen dat ze deze uitspraak niet zelf had verzonnen, maar een artikel over dit zionistische complot op internet had gelezen!!! Nu is het wel zo dat het op internet barst van de randdebielen die achter ieder boom een zionist (Jood) zien staan. Krankzinnigheid of collectieve psychose is wat dit soort figuren drijft. Wat Yasmina Haifi verkondigt, riekt naar antisemitisme en het aanzetten tot Jodenhaat. De propagandamachine van nazi-Duitsland had dit niet beter kunnen bedenken.

 Washington nauw betrokken bij de terreur

Toen Abu Bakr al-Baghdadi halverwege 2013 zijn complete strijdmacht van Syrië naar Irak verplaatste, deed het Witte Huis helemaal niets. Toen IS(IS) in januari van dit jaar de Irakese provincie Anbar en een aantal belangrijke steden zoals Falluja en Tikrit overnam, zag Obama nog steeds geen enkele reden om in te grijpen. Volgens de Amerikaanse senator Rand Paul is dat logisch, omdat Obama IS(IS) als een partner ziet in de strijd tegen de Syrische dictator Bashar al-Assad. Sinds Baghdadi zijn troepen naar Irak heeft verplaatst, voelt Obama er daarom bijzonder weinig voor hem daar te bestrijden. Ook onderhoudt Obama goede banden met Al-Qaeda, want hij gebruikte deze terreurgroep om Muammer Gadhaffi in Libië weg te werken met daarbij als argument: “het is in ons nationale belang dat wij ons niet afzijdig kunnen houden en moeten helpen deze tiran te verwijderen gelijk Bush dat heeft gedaan in Irak.” Hij gebruikte de Moslimbroederschap om Hosni Mubarak in Egypte onder de bus te duwen en gebruikt Al-Qaeda en andere terreurgroepen om Bashar al-Assad in Syrië van de troon te stoten. Ook heeft hij een dikke vinger in de pap m.b.t. de huidige crisis in de Oekraïne. De zogenaamde ‘revolutie’ in Oekraïne is niets anders dan een door het Westen georganiseerde en door de NAVO gesteunde fascistische coup om het land te annexeren en binnen de Westerse invloedssfeer te brengen. In werkelijkheid werd met hulp van Washington en Brussel een democratisch gekozen regering in Kiev omver geworpen, zodat die kon worden vervangen door een anti-Russisch, pro-globalistisch marionettenregime.

Ongekende wreedheden

De demonen van IS(IS) deinzen nergens voor terug. Ze zetten de oorlogen van Mohammed voort –massamoord in naam van Allah. Tegenstanders worden bij duizenden geëxecuteerd, in het beste geval middels een nekschot, maar als het even kan door het afsnijden van hoofden. Mensen worden gemarteld en afgeslacht enkel omdat ze iets anders geloven dan zij. De overname door IS(IS) van Irak verraste de wereld als een storm, maar zowel de VS als Groot-Brittannië waren al in januari op de hoogte van de bedoelingen van de terreurgroep, maar deden niets. “We hadden deze informatie toen al en we gaven het door aan de (Britse) overheid en de Amerikaanse regering”, vertelde Rooz Bahjat, een senior hoofd van de Koerdische inlichtingendienst aan de Britse verslaggevers. “We wisten precies welke strategie ze zouden gaan gebruiken, we kenden de militaire planners”, voegde hij eraan toe. “Het was tegen dovemans oren”.

Mosul, de tweede grootste stad van Irak, werd binnen de kortste keren volledig door IS(IS) onder de voet gelopen. De door de VS getrainde en uitgeruste Irakese legereenheden, die tot taak hadden de stad te verdedigen, sloegen op de vlucht met achterlating van hun militaire kleding, evenals geavanceerde Amerikaanse militaire apparatuur, waaronder helikopters, hummers, vrachtvliegtuigen, zware machinegeweren, samen met kogelvrije vesten en uniformen, een luchthaven, ziekenhuizen en gevangenissen. Zij die niet wisten te vluchten, werden gevangen genomen en massaal geëxecuteerd. Vaak moesten zij voor hun dood deelnemen aan een islamquiz. Werd een vraag niet naar volle tevredenheid beantwoord, dan volgde onmiddellijk executie. Op deze video worden maar liefst 1500 Irakese militairen in vrachtwagens afgevoerd hun dood tegemoet.

Screenshot 3Satans moordende troetelkinderen executeren Iraakse soldaten.

IS(IS) heeft posters opgehangen waarin ze de bewoners van Mosul oproepen hun ongehuwde meisjes te overhandigen zodat deze kunnen deelnemen in de “Jihad al-nikah” ofwel de seks-jihad.  Het is een terugkerend patroon van ongekende gruwelijkheden.

Christenvervolging is onvoorstelbaar

Christenen worden overal waar de hellehonden van IS(IS) binnentrekken uit hun huizen gejaagd en beroofd van alle bezittingen die ze hebben. De gruwelijkste moordpartijen zijn deze barbaren niet gruwelijk genoeg. Kinderen van christenen worden bij de haren gegrepen en door midden gesneden of onthoofd. Ook daar hebben ze beelden van op YouTube gezet. Hun moeders worden verkracht en gedood en hun hoofden op stokken te kijk gezet in parken en langs wegen. Is dit wat de moslims de “religie van vrede” noemen?

Een christelijke vluchteling vertelde dat toen IS(IS) de stad Mosul naderde hun Soennitische buren, met wie ze jaren in vriendschap hadden samengeleefd, zich plotseling tegen hen keerden en door hen uit hun huizen werden gejaagd met als argument dit land is van de moslims. Achtergebleven christenen kregen de opdracht zich tot de islam te bekeren of de stad onmiddellijk te verlaten. Hun huizen kregen bij de voordeur een Arabische letter N voor Nazarene (Christen). Mannen werden zonder pardon massaal op het centrale plein in de stad geëxecuteerd en vrouwen en meisjes als seksslaaf afgevoerd. Volgens  Mark Arabo, een zakenman uit Californië en leider van Chaldese christenen “is het christendom in Mosul dood.” Maar volgens de Nederlandse minister van Buitenlandse zaken Frans Timmermans zijn de “christenen in Irak grondwettelijk beschermd”. Dus als wij hem moeten geloven, is er geen sprake van een echt probleem voor de christenen in dat land. Dat de christenen al sinds de verdrijving van Saddam Hoessein in groten getale het land ontvluchten vanwege gruwelijke moordpartijen, is kennelijk nog niet tot deze ‘deskundige’ PvdA’er doorgedrongen.

Sinds Saddam Hoessein is verdwenen, worden christenen en andere gelovigen in Irak op een afschuwelijke manier door fanatieke moslims vervolgd en massaal Irak uit getreiterd. Ze noemen kerken “een smerige plaats van ongelovigen die als basis dienen om de islam te bestrijden” en zeggen dat christenen “legitieme doelwitten” zijn en dat het “moordende zwaard” niet van hun nek zal worden weggenomen.”Duizenden christenen zijn gedwongen om huizen, buurten en plaatsen van eredienst te ontvluchten. Bij de val van Saddam Hoessein leefden er nog ongeveer anderhalf miljoen christenen in Irak. Eind 2013 waren er nog maar 330.000 over en sinds de komst van IS(IS) loopt dit aantal in sneltreinvaart terug.

Bij de verovering van Mosul verwierf IS(IS) ook een enorme hoeveelheid contant geld door de centrale bank van de stad te beroven. Het zou gaan om een bedrag van 400 miljoen dollar. Ook heeft ze een grote hoeveelheid goud in beslag genomen. Naast de verwoesting van talloze kerken, kloosters, Sjiietische moskeeën en het roven van onbetaalbare archeologische schatten, hebben ze in Mosul ook het graf van de Oudtestamentische profeet Jonas in puin geslagen. Bij de verovering van de centrale Irakese stad Tikrit meldden lokale overheden dat er sprake was van massale onthoofdingen door de hele stad.

Hoe zei Obama dat ook alweer: “Onze militairen kunnen met opgeheven hoofden Irak verlaten nu hun taak succesvol is beëindigd” en sprak van een „buitengewone prestatie”. „We laten een soeverein, stabiel en zelfstandig Irak achter, met een regering die door het volk is gekozen”, aldus Obama in een vlaag van totale verstandsverbijstering. In werkelijkheid hebben ze de oudste beschaving van de wereld in een gigantische chaos achtergelaten en zijn ze medeverantwoordelijk voor de vervolging van het 2000 jaar oud Mesopotamisch christendom. Honderdduizenden doden verder is Irak in een hel veranderd. De Amerikaanse aanwezigheid is op een ongekende ramp uitgelopen. Obama stelde dat het door de Amerikanen getrainde leger in staat zou zijn voor de veiligheid van de Irak te zorgen. De hele wereld kan thans zien wat daar van terecht gekomen is.

Tariq Aziz, Saddams voormalige christelijke minister van Buitenlandse Zaken, zei in december 2011“Er is niets meer over van ons welvarende Irak. Alles wat Saddam Hoessein heeft opgebouwd, is verwoest. Er zijn meer zieken en honger lijdende Irakezen dan ooit tevoren. Velen hebben geen werk en iedere dag vallen er doden. Irak is het slachtoffer van Amerika en Groot-Brittannië. Zij hebben ons land vermoord”.

Er zijn sinds het vertrek van de Amerikanen jaarlijks duizenden slachtoffers te betreuren vanwege zelfmoordaanslagen door verschillende terreurgroepen, waarbij voornamelijk onschuldige burgers slachtoffer zijn. En het wordt alleen nog maar gruwelijker nu de demonen van IS(IS) aan hun opmars bezig zijn. Satan heeft volledig bezit van deze bende genomen en haar op pad gestuurd om te verwoesten en te vermoorden, alles wat ze op haar weg tegenkomt.

Screenshot 5Hier staat koppensneller van IS(IS) klaar om een Iraakse politieman te onthoofden.

Het hoofd van de politieman werd vervolgens tussen zijn benen gelegd met de boodschap: ‘This is our ball. It is made of skin’.

Wat het meest bizarre is, is dat IS(IS) een enorme aantrekkingskracht blijkt te hebben op hele horden moslimjongeren wereldwijd en dat duizenden van plan zijn hun gelederen te komen versterken. Het is een volslagen raadsel waarom duizenden jonge Europese moslims willen vechten voor de stichting van een kalifaat, ofwel een religieuze tirannie. Ook Nederlandse moslims melden zich massaal aan. Naar verluidt zijn er al tenminste 130 personen actief in Syrië en Irak en neemt dit aantal alleen nog maar toe. De gruwelijkste video’s op YouTube doen hen besluiten zich in Syrië of Irak aan te sluiten bij de moordmachine van islamfascistische zwartjurken van IS(IS) om vervolgens de afschuwelijkste misdaden te begaan. Er zijn geen grenzen aan de perversiteit van deze barbaren. Ook de horrorverhalen over de manier waarop IS(IS) omgaat met Yezidische Koerden blijven binnenkomen. Yezidische vrouwen die gevlucht zijn uit Noord-Irak vertellen de meest verschrikkelijke verhalen. Er gaat een vloedgolf van onmenselijkheid uit van deze figuren die volslagen wars zijn van enige beschaving.

Saoedi-Arabië, Koeweit, Turkije en Qatar betrokken bij terreur IS(IS)

Voor velen is het geen verassing dat Washingtons bondgenoten Turkije, Koeweit, Saoedi-Arabië en de voormalige kamelendrijvers in Qatar, betrokken zijn bij de horror die zich afspeelt in Syrië en Irak. Al deze landen zijn handelspartners en bondgenoten van de Europese Unie en de Verenigde Staten. Het zijn de drijvende krachten achter IS(IS) met het leveren van financiële middelen en wapens. Daarnaast houdt Washington zich bezig met het trainen van Jihadisten in onder meer Turkije en Jordanië. Jordaanse officials hebben bevestigd dat er in Safawi, in de noordelijke woestijnregio van Jordanië, al in 2012 een basis is ingericht waar Amerikaanse instructeurs inmiddels honderden Jihadisten hebben klaargestoomd voor de strijd tegen de Syrische dictator Bashar al Assad. Het Duitse blad Der Spiegel berichtte in maart 2014 ook dat Jihadisten in Jordanië door Amerikanen worden getraind in onder andere het gebruik van anti-tankwapens. De Britse Guardian newspaper meldde in maart dat naast Amerikaanse ook Britse en Franse instructeurs mee doen aan de trainingen. Een onbekend aantal van deze opgeleide Jihadisten heeft zich vervolgens bij IS(IS) aangesloten.

De Europese overheden houden er ernstig rekening mee dat honderden uit Europa afkomstige haatbaarden naar huis zullen terugkeren als potentiële tijdbommen.

Door:
Franklin ter Horst

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Frankrijk, Groot-Brittannië, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Obama, sharia, Terrorisme, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

66 reacties op De opmars van satans demonen

 1. Jan zegt:

  Religie van de perversen

  Geestelijk gestoorde: “Je mag je toekomstige vrouw begluren om te zien hoe zij er uit ziet. Als de bedoelingen maar zuiver zijn. Reden: Mo was ook zo’n viespeuk.
  http://english.alarabiya.net/en/variety/2014/08/18/Egypt-preacher-s-fatwa-Men-can-peep-at-future-wives-.html

  NB De geitenneuker kreeg zijn zin niet

  Like

 2. Jan zegt:

  Even een beetje porno:

  Einde jihad, ISIS-auto verdampt

  Like

 3. Dot zegt:

  De jihadisten in-spe steunen en financieren IS(IS) omdat ze geboren psychopaten zijn en dat geeft hen een doel in hun leeg & gefrustreerd k*leven. In een van de soeraten van hun k*k*koran staat dat ze niet zelf doden maar dat “alla” dat doet.

  Like

 4. ieznogoud zegt:

  Verschrikkelijk, maar tevens ook informatief.
  Tel hier dan bij op de freudiaanse verspreking van Hussein Obama (my muslim faith) en niet te vergeten de volstrekte onwil van de huidige regering Obama van de USA om de jihadisten trainingskampen in de USA zelf aan te pakken (mensen van de FBI verklaarden dat ze uit Washington de opdracht hadden gekregen om zich daarmee niet te bemoeien) en dan is het wel duidelijk dat Obama de kant van de wereldheerschappij van de religie van vrede en verrijking op wil.
  Om een eventuele sterke kracht die al heeft laten zien niet toe te geven aan de ‘grappen’ van de islam zoveel mogelijk te neutraliseren, wordt nu aangestuurd op een oorlog die begint in de Ukraine. Een oorlog die uiteraard in Europa en niet de USA zal worden gevochten. Dan zijn er sukkels zoals Timmerfrans, Van Baalen en die leipe Belg Van Hofstadt, die daar natuurlijk met open ogen intuinen en zodoende helpen de weg voor de islamisering van Europa te plaveien.
  Het feest is dus bijna compleet.

  Like

 5. Driek zegt:

  En dit ongelooflijke nieuws lees ik zojuist op site van de Telegraaf.

  Nederland wil bijdragen aan de wederopbouw van de Gazastrook en steunt de donorconferentie die Noorwegen en Egypte daarvoor willen organiseren in Caïro. Dat heeft minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) maandag in Oslo gezegd tegen zijn Noorse collega Brende.

  De conferentie over de wederopbouw kan plaatshebben zodra een akkoord is gesloten over een duurzaam staakt-het-vuren tussen Israël en de Palestijnen. „Met onze kennis en ervaring in de regio kunnen wij een concrete bijdrage leveren aan het succes van de conferentie”, laat de minister weten. Timmermans sprak eerder op de dag ook met zijn Egyptische collega Shoukry en toonde zijn waardering voor de Egyptische bemiddeling in het conflict.
  Nederland kan volgens Timmermans een rol spelen bij de opening van de grenzen van Gaza voor mensen en spullen, waarbij de veiligheid van Israël gewaarborgd is. Verder kan Nederland zich volgens hem richten op terreinen waarover veel kennis bestaat en waarmee ervaring is opgedaan, zoals voedselzekerheid, water en de ontwikkeling van de rechtsstaat.
  In de Gazastrook is de afgelopen weken enorme schade ontstaan door de Israëlische beschietingen.

  Ja hoor, Israëlische beschietingen, die Palestijnen doen niks. Dat zijn lieverds. Nou, als dit soort berichten dagelijks op de televisie verschijnen, begrijp ik wel dat de Nederlanders zo langzamerhand anti Israël zijn. Gelukkig heb ik geen televisie. Wat een schandalige eenzijdige berichtgeving.

  Inderdaad, de opmars van Satans Demonen.

  Like

  • Harry zegt:

   Precies wat ik ook dacht , Driek .
   Hoe kunnen we zo achterlijk zijn ?
   Hebben de mensen van het IDF het fatsoen gehad om iedereen te waarschuwen dat hun huis gedemonteerd zou worden zodat ze hun leven konden redden , worden ze straks weer te paard geholpen .
   Wat was dan hun straf ? Zo leren ze het toch nooit !
   Volgende keer maar niet meer waarschuwen dan . Alleen nog iets verzinnen om de publieke opinie te tackelen , dat lijkt me nog het lastigste .
   Het heeft Israël een hoop geld gekost , al die militaire acties , de raketten op rantsoen dankzij monkeybama en de palestijnen worden niet gestraft, nee, ze hebben dan haast straffeloos bijna drieduizend raketten af kunnen schieten , krijgen een nieuw onderkomen en hun slachtoffers zijn zeer beperkt .
   Hulp zullen ze zeker uitleggen dat ze gesteund worden door het westen .
   Mogen wij weer meebetalen ! Oh ja er lagen wat meevallers op de loer . Dat geld moét op .
   Wat een stel mongolen loopt hier toch rond !

   En dan dat Nederland hulp kan geven bij het ontwikkelen van de rechtsstaat , is toch helemaal een gotspe !
   Denkt die gek nou echt dat ze dat willen ? Een rechtsstaat ?
   MOSLIMS een RECHTSSTAAT ?
   Er was hier pas wat discussie over de vraag of die lui nou zo slim en sluw waren ofdat ze eerder dom en gek zijn .
   Ik weet het ook niet maar bij zulke verhalen neig ik toch naar het laatste !
   Trouwens geniaal en gek liggen ook heel dicht bij elkaar toch ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat wordt beweerd.
    Overigens, onze mede-reageerder, de Heer Köhler is volledig overtuigd van het EERSTE.

    Like

   • Cathja zegt:

    ………Het wordt zo langzamerhand tijd dat Timmermans achter de hanggeraniums verdwijnt….!
    Hij is compleet van het pad af.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Waar Timmerfrans er één van is !

   Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Kom op zeg heer bron gaat u zich nu ook al op het komische vlak begeven ?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   ??? Ontgaat me wellicht iets???

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat van Satans Demonen. Denk ik.
    Inderdaad gaan, ook volgens MIJN lijftheorie, de IS- monsters en wat dies meer zij veel te doorzichtig te werk om ‘Satans Demonen” te kunnen zijn. Gruwelijk en pervers, ja, maar Satanisch…..?

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Dat weet ik niet, maar laten we er nog maar wat jezus , bijbels en profetieën tegenaan gooien om deze religieus geïnspireerde achterlijke barbaren te bestrijden, dat maakt de argumenten ook zo sterk !

    lallejulah zullen we maar zeggen , heeft hij zich voor niets aan een stuk hout laten nagelen want het was allemaal al voorspeld in het grote boek van zijn vader, kan je het nog krankzinniger maken of het moet humor zijn !

    begrijpt u wel ?

    Of misschien moet u de introductie van het hierboven door u geplaatste stuk nog maar eens goed overnieuw lezen !

    Like

 7. Jean zegt:

  Zoals al geschreven zal de ontploffing plaatsvinden in 2016 want de perverse islambarbarij komt steeds meer mensen de strot uit, die gewelddadige smeerlapperij hoort niet thuis in Europa ook al hebben zich bepaalde huichelaars laten omkopen door oliedollars.
  Die smeerlapperij moet eruit zo niet zal het max nog 2 jaar duren voor de boel ontploft en bye the way de verantwoordelijken voor deze ellende zullen de rekening krijgen en betalen, zeker weten.

  Like

 8. cat zegt:

  Uiteraard zijn moslims bezeten, door the evil unclean spirits/demons. Staat ook in vele verzen in de Bijbel.
  Efeziers 6:12_18
  “Want wij vechten niet tegen mensen, maar tegenonzichtbare wezens: de duivelse heersers en machten die deze donkere wereld tiranniseren, boosaardige geesten in de onzichtbare wereld om ons heen.”
  Satan haat de mens, in het bijzonder Joden & Christenen.
  Islam is de meest Anti_Christelijke ideologie, verkapt in religie. Moslims ontkennen het kruis, het volbrachte werk van Here Jezus. Ze ontkennen ook dat Here Jezus Zoon van God is.
  Er staat ook in de bijbel, dat Satan nog maar een beetje tijd heeft. Zo gaat hij rond als een brissende leeuw, wie die kan verslinden. Datan is vanaf het begin een moordenaar en leugenaar. Waarheid is hem onbekend.
  Here Jezus geeft Zijn reddingswerk volbracht, maar de volledige voleinding moet nog komen. Satan heefd nog steeds mandaat op de aarde. Hij is al verslagen. Zijn masterpiece
  “koran”, zijn demonen in flesh zijn ALLE
  moslims.
  En elke knie zal buigen, elke tong zal beleiden. Jezus Christus is Heer der heren, Koning der koningen.
  Heb geen angst.
  Wees nuchter en allert.
  Voorbereid op alles.

  We leven in de End Times. Tijd en de ure weet alleen de Aller Hoogste JHWH.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   In uw geval zou ik een tankvliegtuig met wijwater nemen en de boel even flink besproeien en daarna ze bombarderen met tonnen knoflook .

   Het is diep en dan ook diep droevig ,

   Like

 9. Duinsnip zegt:

  De reactie van klepzeiker is nu precies de reden dat het westen onder de macht van de duivel komt. Je kunt maar twee vaders hebben, de duivel, of God de Almachtige Schepper. Zijn Naam lasteren is een zonde die niet onbestraft blijft, al heeft onze hemelse Vader heel veel geduld. Maar wie willens en wetens die genade afwijst, zet de deur open voor de leugenaar en moordenaar. De stenen skeletten van het uitgeholde en bespotte christendom wordt opgevolgd door de minaretten van de Jihad en de Sharia. Noem dat maar eens geen verdiend oordeel. En niemand houdt dit nog tegen, de humanisten zijn niet in staat het onzinnige beeld van de “goede mens” los te laten en zijn daardoor in een tragische zinsbegoocheling verzeild, blinde leidslieden van blinden.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   weer een religieuze verdwaasde fundamentalist die de behoefte heeft om tegen mij te preken.

   Wat dan overigens weer zijn intellect weergeeft, want begrijpend lezen kan het niet !

   Zal de duivel wel zijn !

   BRR !!!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zeg, alstublieft! Ik beschouw mezelf ook als het tegendeel van een goedmensch, maar ik laat me daarom nog niet leiden door Christelijke dogma ‘s!
   Al eens bedacht, dat het feit dat men anti-Islam is, tevens kan inhouden, dat men de ene tirannie niet wenst in te ruilen voor de andere?

   Like

  • meneertje zegt:

   Ik wijs willens en wetens de genade van een verzonnen sprookjesfiguur af.

   Like

  • Harry zegt:

   Begrijp ik dat nou goed ?
   De monsterlijke islam is de straf van god ? Een verdiend oordeel ?
   De islam ; god’s eigen knokploeg ?
   Dan is god nog erger dan Osama ,Obama , Rutte , Samsom en Timmermans bij elkaar !
   Dus al dat gemoord en bloedvergieten hebben we aan jouw god te danken ?
   Hij wordt bedankt !
   Ik wil niks meer met hem te maken hebben .

   Was dat niet een zin uit de bijbel : zeg me wie uw vrienden zijn en ik zal zeggen wie u bent , of woorden van die strekking .

   Hou jij je vrienden maar !

   Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Goed artikel meneer ter Horst. In mijn ogen is de muzelman Obama, de anti-christ. En zijn hulptroepen zijn de smerige RODEN/SOCIALISTEN en de volgers van de duivelse ISLAM! Het kwaad gaat briesend rond!

  Like

 11. “The Second Coming is a poem composed by Irish poet W. B. Yeats in 1919 ( . . .) The poem uses Christian imagery regarding the Apocalypse and second coming allegorically ( . . .).”

  WB Yeats – The Second Coming

  Turning and turning in the widening gyre
  The falcon cannot hear the falconer;
  Things fall apart; the centre cannot hold;
  Mere anarchy is loosed upon the world,
  The blood-dimmed tide is loosed, and everywhere
  The ceremony of innocence is drowned;
  The best lack all conviction, while the worst
  Are full of passionate intensity.

  Surely some revelation is at hand;
  Surely the Second Coming is at hand.
  The Second Coming! Hardly are those words out
  When a vast image out of Spiritus Mundi
  Troubles my sight: somewhere in sands of the desert
  A shape with lion body and the head of a man,
  A gaze blank and pitiless as the sun,
  Is moving its slow thighs, while all about it
  Reel shadows of the indignant desert birds.
  The darkness drops again; but now I know
  That twenty centuries of stony sleep
  Were vexed to nightmare by a rocking cradle,
  And what rough beast, its hour come round at last,
  Slouches towards Bethlehem to be born?

  Like

 12. Dot zegt:

  20 tot 27% van de “Fransen” zijn positief tegenover IS(IS) !

  http://rt.com/news/181076-isis-islam-militans-france/

  Like

 13. benkok zegt:

  @Joop Klepzeiker: Franklin ter Horst heeft hier een prima artikel, goed onderbouwd, vanuit zijn geloof in JHWH en dan blijkt weer, dat je als Bijbels gelovig mens uiteraard ook komt met feiten, realistische en herkenbare argumenten.
  Helaas sla je dan op tilt.
  Maar misschien mag ik vragen wat jij voor oplossing hebt, vanuit je denken, dat er geen Schepper bestaat, die in Yeshua voor ons de doodstraf droeg ter vergeving van zonde?
  Een Schepper, die toewerkt naar Zijn Koninkrijk, waar het uiteindelijk volmaakt is, zonder de kwaadaardigheid van alle mensen en zonder islam, nazIS e.d.
  Graag jouw visie.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

  • Ahava zegt:

   Dank voor je weloverwogen antwoord op Joop(..) op wiens onchristelijke woede ik geen weerwoord meer had. Nou ja toch, door jou onderbouwd Ben: “Joop, probeer geduld en begrip op te brengen voor mensen die in de Schepper en zijn Zoon de uiteindelijke redder van deze wereld geloven. Onderbouw je kritiek op deze in jouw ogen dommelingen door ook eens in de bijbel te lezen, in plaats van dit Boek te vuur en te zwaard te bestrijden.”

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Jesus christus je bent dan ook niet erg best bedeelt zeg, lees mij commentaar op ben ook eens, heel misschien wordt het je dan wat duidelijker, wederom en typisch pavlov gevalletje, niet lezen, niet denken alleen maar wat blaffen !

    Zo niet zal ik het wel voor je uit spellen.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Man lul niet een eind weg, lees zijn introductie van zijn stuk nu nog eens goed over nieuw !

   Leg dan mijn commentaar ernaast zonder in een pavlov conditie te schieten en je zal de complete onzin inzien..

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Wet , ben laat je aan een stuk hout nagel want volgens jou helpt het.!

   Maar ik sta de geneeswijze voor die je voor dolle met rabies geïnfecteerde honden toepast en de behandeling net zo lang volhouden totdat het virus onder de threshold van gevaarlijk is gekomen.

   Dat is geciviliseerd !

   Alle andere hocus pocus werkt niet en is dus inherent gevaarlijk en dient dan ook onmiddellijk als kwakzalverij aangemerkt te worden.

   Een gevecht tussen Gandalf en Saruman is in een boek heel aardig om te lezen maar in de realiteit het voorstaan ervan grens aan complete achterlijkheid.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   joopklepzeiker zegt:
   18 augustus 2014 om 22:43

   Het artikel is best goed , maar de introductie is complete bull shit !

   Like

  • Jan zegt:

   Yeshayahu/Jesaja 53 heeft géén betrekking op Jezus maar op Israël en absoluut niets anders.
   Interpretatie: Israël wordt als man gezien/beschreven (44:2), “Fear not, My servant Jacob”; (44:1) “And now, hearken, Jacob, My servant”, (52:13), “Behold My servant shall prosper,” he said concerning the house of Jacob”.
   De voorgaande passage gaat over de verlossing van God’s volk:
   Yeshayahu/Jesaja 52:12
   For not with haste shall you go forth and not in a flurry of flight shall you go, for the Lord goes before you, and your rear guard is the God of Israel.

   God zegt overigens dat niemand boete kan doen voor een ander en daarom kan dus ook Jezus geen boete doen voor de ander:
   Shemot/Exodus 32:30-35
   32. “And now, if You forgive their sin But if not, erase me [Mozes] now from Your book, which You have written.”
   33. And the Lord said to Moses: “Whoever has sinned against Me, him I will erase from My book!”

   Het is degene die zondigt zal sterven:
   Yechezkel/Ezechiël 18:20
   18. [But] his father, because he illegally suppressed, committed robbery against his brother and did what is not good among his people, behold, he shall die for his iniquity.
   Verlossing verkrijgt men door zich aan de Torah te houden, het goede te doen.
   Yeshayahu/Jesaja 26:2
   “Open the gates, so that a righteous nation, awaiting the realization [of God’s promise], may enter.

   Verlossing verkrijgt men door zich aan de Torah te houden, het goede te doen.
   Yeshayahu/Jesaja 26:2
   “Open the gates, so that a righteous nation, awaiting the realization [of God’s promise], may enter.

   De mensheid, zo leert de Torah, is níet gedoemd te zondigen, iedereen heeft de keus te kiezen tussen goed en kwaad.
   Bereishit/Genesis 4:7
   “Is it not so that if you improve, it will be forgiven you? If you do not improve, however, at the entrance, sin is lying, and to you is its longing, but you can rule over it.”
   (Alle citaten: http://www.chabad.org )

   Website Ben Kok: In de grondtekst staat nl: “ze zullen zien op Mij (JHWH), die ze hebben doorstoken”.
   http://tora-yeshua.nl/2013/02/de-grootste-misleiding-yeshua-is-niet-meer-dan-een-mens-volgens-uriel-ben-mordechai-c-s/
   In Zacharias 12:10 wordt getreurd over hen die door het zwaard doorboord werden vóór God’s tussenkomst. Vertaald komt er dus te staan: …en zij zullen naar Mij kijken vanwege hen die door het zwaard zijn doorboord zijn. ‘et asher’ betekent niet ‘die’ maar ‘betreffende hem’ en waarbij ‘hem’ in deze context staat voor ‘Israël’
   http://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/16216#showrashi=true
   ArtScroll Stone Edition Tanach (Mesorah Publications Ltd):
   Zacharias 12:10
   “I will pour out upon the house of David and upon the inhabitant of Jerusalem a spiritt of grace and supplications. They will look toward Me because of those whom they have stabbed; they will mourn over him as one mourns over an only [child], and be embittered over him like the embitterment over a [deceased] firstborn.”
   Iets over de problematiek van ‘et asher’
   http://jewsforjudaism.org/knowledge/articles/scriptural-studies/analysis-of-zechariah-1210/

   Jezus heb je niet nodig om gered te worden zoals Ben Kok stelt door de teksten onjuist te interpreteren. Hou je aan de Torah, ofwel de 10 geboden
   Al heeft men fouten gemaakt, toch is men volgens de Torah niet verdoemd, als men zijn eigen fouten maar inziet en zich ten goede verandert. Alleen dwazen die volharden in hun fouten zijn verloren. Bij oprechtheid hoort dus boetedoening die men zélf moet doen, zoals al gezegd. Dwazen die berouw tonen zijn geen dwazen meer:
   Yechezkel/Ezechiël 33:140-16
   14. “And when I say of the wicked man, “You shall surely die,” and he repents of his sin and performs justice and righteousness,
   15. The wicked man will return the pledge, he will repay the theft; in the statutes of life he walked, not to commit injustice-he will surely live, he will not die.
   16. All his sins that he sinned will not be remembered for him: he performed justice and righteousness; he will surely live.”

   Conclusie: Geen enkel boek uit de Torah verwijst naar de latere Jezus en hij kon geen boete doen voor anderen door aan het kruis te sterven. Hij kan deze opvatting ook nooit hebben gehad want hij werd als orthodoxe Jood opgevoed.

   Like

   • Jan zegt:

    Jezus heb je niet nodig om gered te worden zoals Ben Kok stelt door de teksten onjuist te interpreteren, moet zijn: Jezus heb je niet nodig om gered te worden, al stelt Ben Kok van wel, maar hij interpreteert de Torah onjuist.

    Like

 14. Jean zegt:

  Religie is steeds de oorzaak geweest van gewelddadige conflicten en relkgie zal dat blijven als ik sommige comments lees, erg.
  Hoe kan de mens toch zo dom blijven met achter die perverse waanzin aan te lopen?
  Ik ben nu ong. 60 jaren al atheïst en voel me zeer goed, ik laat me niet zot maken met fabeltjes en omdat ik niet gestuurd wordt door een perverse waanzin kan ik helder denken over alle bullshit en mijn conclusie is:
  Religie zaait ellende, religie is barbaars geweld, religie staat voor uitbuiting samengevat: religie is geweld en verderf.
  Daar ik een vrij mens ben kan ik strijden tegen die perverse achterlijke gewelddadige smeerlapperij islam genaamd, niemand heeft mij regels op te leggen hoe ik moet denken en handelen voor mij zijn enkel en alleen de seculiere wetten aan de orde en met die wetten heb ik nog nooit in mijn leven een conflict gehad wat niet kan gezegd worden van die perverse achterlijke waanzin.
  Wil je gelukkig leven kap dan met die waanzin van welke strekking die ook mag zijn, leef gelukkig met vrouw en kinderen of partner en laat u niet zot maken met fabeltjes, ik zeg mijn mening zonder omkijken naar instelling of persoon, als 70+ er voel ik mij daar heeeeeeel goed bij.

  Like

  • benkok zegt:

   Dag Jean,
   Als jij atheist wil blijven, is dat jouw keuze, na je dood kom je er vanzelf achter.
   Dan ben je weg, besef je niets meer of je ontdekt dat de Schepper bestaat en Wie Hij is en dan praat je met Hem verder.
   Wie Hem in dit leven afwees, is Hem in eeuwigheid kwijt, want je wilde Hem niet immers.
   Verder zou het fijn zijn, als je niet alle religie op 1 hoop veegde.
   Je zegt toch ook niet, dat alle auto’s hetzelfde zijn?
   Vergelijk en constateer, dat de Bijbel leert de Schepper lief te hebben boven alles en je naaste als jezelf, aldus Yeshua ha Mashiach (Jezus Christus).
   De koran kun je samenvatten met:” onderwerp jezelf aan de koranafgod, van hem moet je de hele wereld onderwerpen via jihad in het groot kalifaat (ISIS, Al Qaeda etc. doen dat dus als de “ware moslims”) met Mohammed als het grote voorbeeld: struikrover, moordenaar, verkrachter, pedofiel, polygamist.
   Hindoeisme kent 4 kastes , weduwenverbranding, zeer mensonvriendelijk,
   Dus zo maar 3 voorbeelden van vele religies, die enorm verschillen in de bron.
   Dan wordt er in elke religie onderscheid gemaakt tussen de “ware gelovigen die volgens hun bron leven” en nep-gelovigen, die er van maken wat hen uitkomt.
   Maw.: het is dom om alle religies over 1 kam te scheren, als verstandige atheist van 60 jaar had ik je verstandiger geacht.
   Welke ideologie of religie vervolgens jouw keuze is (atheisme is ook zo’n keuze) is geheel aan jou natuurlijk.
   Welke normen heeft het atheisme? Precies, wat een atheist er zelf bij bedenkt.
   Jouw waarheid gaat niet verder dan jouw keuze.
   De mijne vind je terug in de joods-christelijke Bijbel, geschreven in 1500 jaar door 40 Joden in 3 talen en toch 1 geheel.
   Dat is heel wat meer achtergrond dan “atheisme beperkt tot je eigen invulling”.
   Mag ik je uitnodigen gewoon ter informatie en algemene ontwikkeling het volgende te lezen: http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
   Onder dat artikel kan iedereen zijn vragen stellen desgewenst.

   Shalom,
   Ben Kok (joods-chr. pastor)

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    “Your perspective on life comes from the cage you were held captive in.”
    ― Shannon L. Alder

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    quote : Als jij atheist wil blijven, is dat jouw keuze, na je dood kom je er vanzelf achter.
    Dan ben je weg, besef je niets meer of je ontdekt dat de Schepper bestaat en Wie Hij is en dan praat je met Hem verder.
    Wie Hem in dit leven afwees, is Hem in eeuwigheid kwijt, want je wilde Hem niet immers.

    Unquote : De angst en de dreigementen druipen ervan af !
    Gewoonweg walgelijk !

    Zal ik er maar gelijk bij vermeldden dat als ik ooit voor die god van jou zou staan hem een ongelofelijke schop voor zijn ballen zal verkopen.

    Een fascistisch masochistisch monster is die god van jou een walgelijk secreet.

    Je verkracht de werkelijke spiritualiteit van het wonder op een groteske wijze dat ik zelfs aan een mentale ziekte gaat denken.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ook ik ben en hardcore atheïst zoals we allemaal zijn , alleen ik ga een religie verder !

   In het algemeen heb ik niet zoveel problemen met christenen zolang ze maar niet teveel idioterie openlijk verkondigen, de introductie van het onderhevige stuk is complete idioterie, zo erg dat eigenlijk de gelovigen er over zouden moeten klagen en niet ik.

   Maar omdat het gelovigen zijn schieten ze in een pavlov reactie ,
   het denkvermogen voor zover aanwezig nadert het absolute nul punt, en het geblaat neemt toe, echt schaapjes van de kudde !

   Like

 15. Trucker zegt:

  Best leerrijk om te weten wie de bashers zijn van het Katholieke Geloof immer weer, én doet zijn klep open en de rest kan niet wachten ook zelfverklaarde intellectuelen doen gretig mee.
  Geen risico aan verbonden op straat kan je een bijbel in de fik steken, je kan een kerk binnengaan en op het altaar klimmen (Poetin had die WIJVEN in een kerker moeten gooien) en zelfs een Geestelijke fysiek aanvallen en daarna fluitend over straat weggaan.
  Maar, maar hoeveel van de Christelijke Leer bashers gaan dit eens doen in een haatkazerne, een haatprediker een mep geven…de vraag stellen is ze beantwoorden.
  Tja dan verliezen jullie het hoofd en dan in wel in de letterlijke zin.
  Vergeet één zaak niet: zonder het Katholiek Geloof waren jullie er eenvoudig niet denk daar maar eens lekker over na.
  Dan dit lezen :”…t er dan ook Religie is steeds de oorzaak geweest van gewelddadige conflicten…” heb het al eens een reply gegeven aan deze reageerder maar het is volharden in de boosheid.
  islam is een ideologie IDEOLOGIE en dat is niet hetzelfde als een religie zoals bv Katholicisme of Boeddhisme en andere geloofsovertuigingen.
  Het is natuurlijk gemakkelijk alles op één hoop gooien dan hoef je niet veel argumentatie aan te halen en ik neem nota van je tomeloos respect voor de Joods Christelijke beschaving.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Man lul niet zo dom je begrijp er geen ene gehakt bal van , hang jij nu maar jesus aan je spiegel.

   Like

   • Trucker zegt:

    Trouwend ik heb in mijn beide woonplaatsen het Heilig Kruis hangen en op het graf van mijn twee dode katjes staat ook een kruis.
    GO FUCK YOURSELF

    Like

 16. joopklepzeiker zegt:

  En het schijnt dat de gelovigen nog steeds niet kunnen begrijpen dat in principe een goed stuk geheel onderuitgehaald wordt door de religieuze idioterie bij de introductie van het stuk.

  Wat is dat nu , geloven de gelovigen nu echt dat men die kolder direct aanneemt is het een bekeringsdrang .

  Het jaagt de lezer weg, en wat was nu de bedoeling van het stuk, ja even nadenken, het verspreiden van informatie om het gevaar te keren,

  Door de religieuze blindheid werken ze hunzelf tegen, zo contraproductief , of gewoon achterlijk.

  Ze schijnen nog steeds niet te kunnen begrijpen om een gesloten front te vormen men de private religieuze opvattingen uit de strijd moet houden, dit om medestanders niet weg te drijven en om de tegenstander niet de gelegenheid te geven om er een religieus conflict aan onze zijde van te maken.

  Maar dat blijkt niet door te dringen in de botte religieus verblinde hersens.

  Daarom begrijp ik ook niet dat heer Bron het gehele stuk heeft overgenomen , hij loopt hierbij het gevaar dat deze site als christelijk fundamenteel word gezien en afgeschilderd, wat dan weer een negatieve invloed heeft op het bereik van deze site, en dat kan immers toch niet de bedoeling zijn.

  De vijand vrijwillig wapens in de handen geven, is dat nu slim ?

  Like

  • Trucker zegt:

   “…De vijand vrijwillig wapens in de handen geven, is dat nu slim ?…”

   Ik zit nu met zo’n brede grijns op mijn lelijke smoel dat het niet normaal meer is.
   Dit is er eentje die zijn nickname alle eer aandoet en is trouwens één van de meest geslaagde nick’ss die ik al tegengekomen ben tijdens mijn zwerftotcht op het www.
   Ik wil overigs wedden dat je niet wet wat ik bedoel noch waarom ik ,nu met mijn voeten op tafel ga liggen en een bulderend lachsalvo ga produceren.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Tja lachen met je voeten op tafel, wat kan ik daar nu tegen in brengen .

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Kan er nu een einde aan deze “discussie” gemaakt worden heren?!! Dit schiet niet op. DANK u!! Zullen we ons allemaal weer focussen op hetgeen dit blog eigenlijk voor ogen staat? Tegen de islam en tegen de EUSSR en tegen de politieke correctheid!!!???

    Webmaster

    Like

   • Trucker zegt:

    @ E.J. Bron 19 augustus 2014 om 22:07

    ik prefereer eurabia bekt beter en is minder belastend voor oud KGB’er Vladimir Poetin tot nader order de hoeder van de Joods christelijke beschaving. 😉

    Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Heer Bron hier een kleiner plaatje in HTML

  Het formaat aanpassen is toch niet zo moeilijk ?
  Indien u hulp nodig heb zal ik u gaarne van dienst zijn.

  Like

 18. Jan zegt:

  HTML is geen beeldbestand.

  Like

 19. Cat zegt:

  Beste reaguurders,

  Als u engelse taal machtig bent, raad ik u van harte aan om de onderstaande link van Walid Shoebat te open en te lezen.
  Er zijn 3 korte filmpjes, waarin u ziet dat de ISLAM, super Demonisch is…OMG.
  Dit is het bewijs, dat ze echt bezeten zijn door demonen, Het is geen fabeltje.
  Huiveringwekkend, blaffende geluiden…het is zo duidelijk.

  Jezus Christus, Redder …AMEN.

  http://shoebat.com/2014/08/19/demonic-turkish-iranian-alliance-just-begun-land-antichrist/

  Like

 20. Cat zegt:

  hier nog even ISLAM porno

  demonic as hell.
  ISIS IS HET LEGER VAN SATAN.

  Like

 21. joopklepzeiker zegt:

  Her Bron ik was en ben en blijf geheel gefocust op het doel de strijd tegen de islaam, maar wat kan ik er nu aan doen dat men niet inhoudelijk op de argumenten wil ingaan, die ten overvloede hierboven te lezen zijn !

  Like

 22. Wim zegt:

  Beste heer Bron.

  De reacties van sommige mensen hier lezend….niet openstaand voor andermans opvattingen en er ook niet dieper inhoudelijk over kunnen of willen praten maar alleen alles afdoen als onzin/sprookjes, precies zoals men in de protocollen van zion voor ogen had ( missie geslaagd dus !) Hoop ik, en ik denk veel lezers met mij, dat u doorgaat met het plaatsen van dit soort artikelen.
  Wil men het niet lezen omdat het niet met hun ‘waarheid’ strookt…prima …maar laat iedereen in zijn waarde te geloven wat belangrijk is in zijn/haar leven.
  mvg Wim

  Like

 23. Wim zegt:

  E.J. Bron

  zo simpel is het idd..al zouden sommigen het hier blijkbaar graag anders zien.
  Keep up the good work ! Laat de waarheid klinken in het inmiddels duistere Nederland.
  Wim

  Like

 24. Eric zegt:

  Albert Pike’s woorden liegen er niet om en zijn van toepassing op moslims (nihilisten en atheisten): “We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.”
  Het doel is de vestiging van hun rariteitenkabinet onder ‘Lucifer’. Tot de bom echt barst en ze verdwijnen als kaf in de wind.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s