De routes van de “vluchtelingen”, Spanje en Italië

Screenshot 12

(Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

Zelden was het drastischer te zien hoe leugenachtig Europa´s “vluchtelingen”-politiek is: Een week lang kwamen de Afrikaanse migranten namelijk plotseling in groten getale via Spanje. Geografisch gezien niet onlogisch: per slot van rekening is de Straat van Gibraltar immers veel korter dan de route via Sicilië. Toen was het echter weer afgelopen met deze route. En de Siciliaanse route ging door.

Blijkbaar had de Marokkaanse regering na een week weer een einde gemaakt aan de praktijken van de extreem goed verdienende mensensmokkelaars. En de hele EU was blijkbaar zeer opgelucht over haar gedrag. Ze sprak in ieder geval überhaupt niet over de merkwaardige migrantenbestorming van een week. Ook de goedmenschen in Caritas en roodgroen deden dat niet.

In tegenstelling tot hun reactie op Marokko gebruiken zij iedere dag de “dramatische vlucht” via Sicilië voor steeds luidere aanklagen tegen de Europeanen. Eigenlijk zeer merkwaardig.

De verklaring is heel duidelijk te vinden in de mediale en politieke druk: In Sicilië waren en zijn veel camera´s en berichten. In Gibraltar echter niet. De linkse Italiaanse regering oefende enorm veel druk uit. De rechtse Spaanse regering niet. Een ander verschil is er niet.

Spanje heef tin alle stilte in Marokko alle relevante instanties – opnieuw – goed omgekocht en zijn beide Noord-Afrikaanse enclaves met nog hogere hekken beveiligd. En er kwam onmiddellijk een einde aan de migratie. Als Europa de binnenstromende zwarte Afrikanen niet ziet, is ook het drama van de zogenaamde vlucht geen probleem.

Vroeger was ook in Libië alles ongeveer net zo als in Marokko. De machthebber van Italië, Berlusconi, heeft de Libische dictator Gadaffi goed omgekocht (waarschijnlijk ook met hoeren, zoals Gadaffi zelf tijdens een merkwaardig optreden aanduidde). Als resultaat heerste er rust in het zuiden van Italië. Nu zit Berlusconi een taakstraf te doen in een bejaardentehuis, Gadaffi is dood en in Libië huizen ontelbaar veel verschillende radicaalislamitische milities in een bloedige chaos. Want Frankrijk en Groot-Brittannië hebben daar op wens van de in de Facebook-revolutie gelovende media met hun vliegtuigen en bommen voor “orde” gezorgd.

De radicale islamieten casseren in Libië nu volop voor hun smokkelaarsdiensten. Als waarschuwing laten ze hier en daar een boot vol zwarte Afrikanen ten onder gaan. Men is al lang blij dat ze niet zo erg tekeergaan als hun geloofsbroeders, die op dit moment in Syrië en Irak “ongelovigen” vermoorden.

Alleen erg pijnlijk is de reactie van de huidige Italiaanse regering en van Europa. Beide willen niet toegeven dat er in Libië onder druk van de media een vreselijke fout werd gemaakt.

Ze begrijpen niet dat ze met het openen van de Siciliaanse route de migranten en de moneymakers pas goed aanlokken. Het interesseert hen, in tegenstelling tot de met groot fanatisme uitgevoerde val van het Gadaffi-regime, niet dat er in Libië opnieuw een redelijk gematigde regering komt (die men dan gewoon weer omkoopt om een einde te maken aan de smokkelaars). Ze doen met veel EU-geld met de actie Mare Nostrum de zaken van de smokkelaars. En ze geven daarmee de burgers van Europa een slecht geweten dat zij schuldig zijn aan het lot van de Afrikanen. Dommer kan het bijna niet meer.

Of toch: De Oostenrijkse bondskanselier Werner Faymann (SPÖ) wil uitgerekend de voor dit alles medeverantwoordelijke Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken, als opvolgster van Catherine Ashton, tot cheffin buitenlandse zaken van de hele EU maken. Waarschijnlijk vond Faymann onder de 500 miljoen Europeanen niemand die nog minder geschikt is voor deze functie.

De heer Faymann heeft tot nu toe echter nog geen woord gezegd over het provocerende feit dat Italië deze “geredde vluchtelingen” niet eens als asielzoekers registreert, maar, indien mogelijk, snel naar het noorden stuurt. Waar ze dan in Oostenrijk of Duitsland tegen hoge kosten jarenlang verzorgd worden. In plaats van dat Faymann minstens probeert om met Italië tot een vergelijk te komen, vliegen de Oostenrijkse deelstaten elkaar onderling in de haren, die gezien het verzet van de bevolking niet meer weten waar ze deze “vluchtelingen” moeten onderbrengen.

Behalve Spanje moet men overigens ook Griekenland realisme toekennen. Het is Athene ondanks zijn landsgrenzen en ontelbare eilanden om met hekken (en een zeer onvriendelijke omgang met migranten) gelukt grotendeels bevrijd te worden van de smokkelaarbendes. Italië is het tegendeel gelukt. Onder leiding van zijn mooie minister-president (en van de paus).

Naar één ding kunnen we in ieder geval benieuwd zijn: Hoe zal Italië, hoe zal Europa reageren wanneer onder tot nu toe begerig geredde “vluchtelingen” zich eentje bevindt met het ebola-virus. Dat is nog slechts een kwestie van tijd.

Afgezien van het feit dat het noorden daar natuurlijk ook schuldig aan zal zijn (deze beschuldigingen zijn een makkie voor de Italiaanse retoriek en het goedmenschendom, wordt de situatie dan ook voor Italië en Europas ongezellig. Deze vluchtelingen zijn dan in ieder geval al in Italië en de EU. Zal er dan plotseling niemand meer “gered” worden? Zal men dan eindelijk optreden tegen de mensensmokkelaars?

Bron:
www.andreas-unterberger.at
Auteur: Andreas Unterberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Afrika, Europa, EUSSR, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, politici, Rotzakken, Spanje, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op De routes van de “vluchtelingen”, Spanje en Italië

 1. Dot zegt:

  In Alicante hebben ze al een potentiële ebola patiënt uit Nigeria en volgens Brussels staat al een miljoen kandidaten in Libië te wachten op een overtocht naar Europa.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  An Ebola quarantine centre in Liberia has been looted by a gang who reportedly took bloodstained sheets and forced 17 patients to flee, raising the chances of the virus spreading.

  The attack happened at a unit in the West Point area of Monrovia late on Saturday. Rebecca Wesseh, who witnessed the attack, told the AFP news agency on Sunday that the gang were mostly young men armed with clubs.

  Wesseh said she heard the attackers shouting anti-government slogans and insisting there was “no Ebola” in Liberia. “They broke down the door and looted the place. The patients have all gone,” she said.

  They broke down the door and looted the place. The patients have all gone.

  Rebecca Wesseh, witness.

  The head of Health Workers Association of Liberia, George Williams, said the unit had housed 29 patients who were receiving preliminary treatment before being taken to hospital.

  “Of the 29 patients, 17 fled last night. Nine died four days ago and three others were taken by force by their relatives,” he said. “They had all tested positive for Ebola.”

  The AP news agency quoted the assistant health minister, Tolbert Nyenswah, as saying residents of West Point were angry that patients had been brought from other parts of the capital to the centre.

  The agency reported that bloodstained sheets and mattresses were taken. Ebola is transmitted by bodily fluids.

  Liberian police restored order to West Point, a slum area home to up to 100,000 poor Liberians, officials told AP.

  The Ebola outbreak has already killed 1,145 people in five months in Liberia, Guinea, Sierra Leone and Nigeria. Liberia has the worst toll, with 413 people dead

  http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=21850.0

  Like

  • jitskesez zegt:

   Being very cynical here but my thought is, Too stupid to live! Ebola is clearly a virus that selects for very filthy people with low intelligence, and I say let it.

   Like

   • delamontagne zegt:

    In Holland people are not supposed to be directly or sincere, the way you expressed it yourself. Be aware of the “Commissie ter bestrijding van diskremenasie, speciaal gericht tegen minderheden” , they are watching you.
    ( p.s. ik weet zo gauw de naam niet, maar volgens de Heer Bron is er een instantie in NL die er tegen waakt, )

    Like

   • jitskesez zegt:

    Would that be the same people I don’t hear when people screech for Jewish blood in our streets?

    Like

 3. cat zegt:

  Lord have mercy with the EU. Ik kan geen Afrikaan meer zien!! Straks of nu al, halen ze Ebola binnen.

  Like

 4. Al verzuipen ze allemaal,ik zal me er niet schuldig om voelen!Hun keus,hun lot!

  Like

  • Jan zegt:

   Nou, nou, nou, dat is wel allemaal geestelijk kapitaal dat daar op die boot zit en daarmee hebben wij ‘goud in onze handen,’ om met Wouter Bos te spreken toen hij het over Marcouch had.

   Like

 5. tijluylenspiegel zegt:

  Inderdaad wel frappant dat die dobbernegers nooit richting Griekenland drijven.
  Je zou natuurlijk ook bewust valse geruchten kunnen verspreiden in Libië over vele ‘vluchtelingen’ die een afschuwelijke dood hebben gevonden op bootjes richting Italië.
  Maar het beste zou de oplossing van Australië zijn, sleep die bootjes gewoon even terug naar waar ze vandaan kwamen. Goede reis en niet tot ziens !

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De bron van alle de EUSSR, met vollidioten als, de “gekkin”, Malström, Reding, en de achterlijke takkeheks: Ashton. Dit soort rode achterlijken wenst heel Europa vol te laten lopen met alle inwoners van Afrika. Ik blijf het zeggen; de EUSSR IS ONS ONGELUK! Deze EUSSR zorgt ervoor dat we naar de afgrond gaan!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   Die troep is ons ongeluk? U zult wel bedoelen “onze dood”…
   Ik heb nooit iets gehaat maar die troep haat ik van A tot Z, we kunnen het niet snel genoeg uitschakelen want de ellende die deze misdaadorganisatie veroorzaakt is dramatisch, hopelijk rolt E.T. zijn rotkop het eerst dadelijk gevolgt door dat takkenwijf uit G.B. en dat kutwijf uit Zweden.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Nederland uit de EU en onze grenzen dicht !!!!! Ons land wordt overspoeld door islamitische Afrikanen, let op, hiervan gaan we nog veel ‘plezier’ krijgen.

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Is het nou echt zo moeilijk om in de Middellandse zee te patrouilleren en de invasieboten zodra ze de Noord Afrikaanse havens verlaten tot zinken te brengen. En voor wat betreft de West Afrikaanse ebolalanden westerse hulp wordt daar naar verluid maar matig geapricieerd waarom die gebieden niet gewoon steriliseren met fuel-air bommen of nucleaire bommen. Hardvochtig? Misschien maar die lui zijn toch niet te redden want tribale achterlijkheid en er bestaat geen geneesmiddel tegen ebola, dus laten we vooral onszelf beschermen en is sterilisatie van de getroffen gebieden wellicht de meest humane oplossing?

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Dat Italie ze toelaat is onder bevel van de Jezuitenpaus, die praktisch naar het strand gaat om ze te verwelkomen. En jemig al dat gepraat over omkopen. Dat is gewoon Djizja. Schiet ze toch overhoop man.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Afrikaanders, veruit de meeste Moslims, reageren hetzelfde als de electrische stroom. Deze kiest altijd de weg van de minste weerstand. En daar zuid Europa geen weerstand meer biedt, zit binnenkort heel Afrika op onze stoep !

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Als je het niet kan maken kan je het altijd nog stelen en gebruiken als biologisch wapen !

  Like

 12. Jean zegt:

  Er wordt me wat binnengehaald en dat gaan we ons nog zwaar bekopen, zeker weten.
  Ik verdenk de islambarbaren er zelfs van dat zij de ebola importeren om zo de weerstand te kunnen breken, onze srijd tegen die islam smeerlapperij zullen we moeten verhogen zodat we nergens nog een voddenwijf of baardaap kunnen tegenkomen, die vuiligheid moet uit onze samenleving dan pas komt er vrijheid, veiligheid, leefbaarheid en onafhankelijkhid.

  Like

 13. Jade zegt:

  Ik word niet goed… Zodra ze 700 meter uit de kust van Libië zijn,
  worden ze al “gered” door die mallotige Italianen.
  Eerst moet Brussel in as gelegd worden.
  Pas daarna kan de bezem door Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s