Europa mag etiketteermachine opbergen want Israël stopt met verkoop Westbank producten

Screenshot 26

Vanaf heden geen lekkere kazen meer op ons bord afkomstig uit de Israëlische fabrieken in de betwiste gebieden. ‘Gelukkig’ nog wel verkrijgbaar in onze winkels zijn de producten afkomstig uit Cuba, Saoedi-Arabië, Syrië, Noord-Korea, Myanmar, Iran, China en van zovele andere dictaturen in de wereld die het woord mensenrechten niet eens kunnen uitspreken…

(Door: Brabosh)

Israël is gezwicht voor de economische druk van het 28-landen blok van de Europese Unie. De EU eiste van de Joodse staat dat het in zijn export een onderscheid zou maken tussen producten die werden geproduceerd in de gebieden voorbij de Groene Lijn (Oost-Jeruzalem, Golan en de Westbank) en anderzijds de producten uit Israël zelf.

In feite worden er voortaan geen producten meer uitgevoerd naar Europa die gefabriceerd werden voorbij de Groene Lijn en wordt etikettering hiermee volkomen overbodig.

Aldus zal het label ‘Made in Israël’ voortaan aangewend worden conform de Europese richtlijnen. Dat werd door Israëlische en Europese ambtenaren gezamenlijk op zondag bekend gemaakt.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Westbank", EUSSR, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

22 reacties op Europa mag etiketteermachine opbergen want Israël stopt met verkoop Westbank producten

 1. israel is ook gestopt met vlees te exporteren naar de EU nu nog de technologie en medicijnen en de EU wordt zker getroffen oor de tegenboycots door Israel Rusland wordt een grot afzetmrakt voor Israel

  Like

  • Wachteres zegt:

   Israël zou helemaal niet moeten toegeven aan de linkse dictatuur van de EU.

   De EU draait zichzelf de nek wel om met zijn schijnheilige, eenzijdige boycots, en zo hoort het ook.

   Lang leve Israël en weg met de EUSSR!

   Heel veel beterschap, Ya’akov!

   Like

 2. Driek zegt:

  Ach, dat zal allemaal best meevallen, want het bedrijf Tnuva in Israël is de grootste producent van kaas in Israël. In haar fabriek in Telyosef wordt 90% van de half harde kaas voor de Israëlische markt geproduceerd. De productie van kaas wordt onderworpen aan de strenge regels van het Mehadrin Comité. Dit Comité bestaat uit een aantal rabbijnen welke het productieproces onderwerpen aan de wetten van de Kasjroet. Dit betekent dat de kaas koosjer dient te zijn en niet gestremd mag worden door het kalfsleb. En die kazen worden hier gewoon verkocht. Maar wat een onrechtvaardig tuig is het toch om het die hardwerkende Israëliërs zo moeilijk te maken.Die Nederlanders moeten zich werkelijk kapot schamen. Ik ben de dag nauwelijks begonnen en ik zit me hier alweer op te winden.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Uiteindelijk zal het ook z,n weerslag hebben op de arabs van de westbank en ook op Nl en de EU. Medicijnen/ hoogwaardige IT-technology uit Israel etc, ze snijden zich hier in eigen hand.
   Mischien een idee om de boeken van Bashevic Singer, Malamud en de anderen weer te herlezen, komt U weer tot rust.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Erger nog: Reinfeldt is niet eens een socialist!!!!

    E.J.

    Like

   • Driek zegt:

    @beste delamontagne, ik heb die boeken twee keer gelezen, ik meen dat wij in het verleden elkaar ook al eens gekruist hebben over de literatuur der Joodse schrijvers.
    Momenteel worstel ik mij door Martin Bubers “Chassidische Boodschap.Maar ik vind het een aardig advies van u. Dank u wel.

    Like

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Driek! De EU én ons land moet zich diep schamen vanwege hun Israël beleid!
   Van je ‘vrienden’ moet je het maar hebben…!
   Schande!

   Like

  • jitskesez zegt:

   Als het je troost, vind ik het prijzenswaardig dat je niet OOK 1 van de onbenullige, afgestompte, onverschillige “laat maar komt wel goed” mensen bent die naar een ander niet omzien en liever domme TV shows kijken dan van hun gat komen. Die niet eens idealen hebben, om voor op te komen. Dus, schouderklopje. Wind je maar op. Word maar eens boos. Staat je goed. Maar later wel ff afzakken met een kruiswoordpuzzeltje ofzo, anders is het weer niet gezond.

   Like

  • Willie zegt:

   Driek , dit zal in Belgie ook wel gebeuren , dus niet alleen de ”kaaskoppen” (SIC !) zullen zich moeten schamen , ook die frietvreters hier

   Like

 3. cat zegt:

  Israel boycotten is God boycotten. M.a.w. het zal vanaf nu nog slechter gaan in de EU.
  Alles is de schuld van die kut Islam.

  Like

 4. dgneree zegt:

  Ik schaam me de oren van mijn kop voor Nederland. En niet alleen hiervoor.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Duim maar voor mij dat onze Demo de 20 September in de Schilders wijk te Den Haag succes heeft Ik wacht alleen op de oproep van Wilders af
  Dan schoppen wij de IS die bij ons de Sharia willen invoeren op hun sodamieter.Met de Goeie Herder aan onze kant zal het een makkie zijn.

  Like

 6. Ahava zegt:

  Driek, maak je niet druk. Israel kan het best zonder Europa stellen. Laatst hoorde ik daar op het journaal nog dat ze een miljardenorder uit China, voor hun zuivelprodukten hebben bewerkstelligd. In Europa waar zoals Geert al zei, “langzaam maar seker het licht uit gaat”, hebben we het nakijken. Komt door onze schijnheilige politici, die alleen maar op eigen belang en zeker niet op dat van het kiezersvolk uit zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ahava: 14.39. uur. En ik hou alle verraders (kamerleden) van met name PvdA,VVD,CDA,D66,GL,SP,CU,SGP,50+ VERANTWOORDELIJK voor de verdere ELLENDE wat hierdoor ontstaat!

   Like

 7. Maria zegt:

  en het gaat verder, Iran en Rusland mega deal olie
  http://marketupdate.nl/nieuws/grondstoffen/rusland-sluit-miljardendeal-voor-olie-met-iran/

  hihihi en dit China moster contract voor aardgas met Rusland…
  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/05/21/rusland-en-china-tekenen-gascontract-voor-30-jaar/

  en het stopt niet 🙂 China helpt Argentinië tegen de amerikaanse agressie op hun banken ze hebben de steun ondertussen verkregen van China 🙂
  http://www.nu.nl/economie/3825525/argentinie-wil-steun-china-en-rusland.html

  Venezuela waar die VS ook alles destabiliseerden daar hebben de Chinezen ook hun hulp aangeboden, dus ge ziet overal waar de VS zich probeert te moeien worden zij weggeveegd door China en Rusland… dit artikel was de reden dat de VS die Chaves ombracht en dat Venezuela eventjes aan de rand van afgrond zat, ondertussen hebben de Chinezen hun contract binnen met Venezuela… Stap voor stap is de VS en de EU zich aan het isoleren van alle olie en gas op aarde, de dommerikken VS en EU hebben maar een 600 miljoen man, rest van de wereld zijn met miljarden, die zijn de VS en de EU aan het uitvegen
  http://venezuela.startpagina.nl/prikbord/9845275/venezuela-sluit-grote-oliedeal-met-china

  http://www.dewereldmorgen.be/blogs/jelle-versieren/2012/12/31/china-en-buitenlandse-investeringen

  dat domme VS en EU viseren de Russen terwijl het China is die alles overneemt op aarde aan fossiele brandstoffen…. ja man wat zitten wij met een bende idioten debielen opgezadeld in die EU 😦

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Het niet ophoudende Israël bashen , waaraan ook ONZE regering ijverig meewerkte, maakt precies duidelijk waar de EU staat: VOLLEDIG aan de kant van de Palestijnen en de Arabische wereld.

  Het is te gênant voor woorden! Nederland een land van jodenhaters..
  Degene die hier echter werkelijk onder zal gaan lijden zal Europa zijn en zo hoort het ook. Nu al levert Israël landbouw goederen aan Rusland en het is niet zeker dat ons land verloren gegane afzetmarkten gemakkelijk zal kunnen heroveren. Als ik Israël was zou ik alle gespecialiseerde producten waar in de wereld grote behoefte aan bestaat alvast nooit weer in de EU afzetten.

  De EU vraagt om een kolossaal pak slaag van Israël.
  Er moet hier een kolossaal probleem ontstaan dat onze regering tot opstappen dwingt.

  Like

 9. GT zegt:

  Ja Europa je schiet in eigen voet, en je zal nog lang kreupel lopen.(sukkels),

  Like

 10. alidas1 zegt:

  En dat zijn de enigste twee landen Rusland en Israel om ons te helpen om hier die opstandige moslims weg te krijgen.

  Like

 11. Jan zegt:

  WO-II werd door Hitler gewonnen.

  Like

 12. Avidia zegt:

  dgneree zegt:
  18 augustus 2014 om 12:59

  Ik ook, ben het volkomen met u eens.

  Like

 13. exter39 zegt:

  Het blikt dat veel N.S.B ers zich vermenigvuldigt hebben, tot in onze regering toe , en dan staan ze op 4 mei op de Dam te huichelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s