Hoe verder met Van Aartsen?

Screenshot 28

(Door: Michael van der Galiën)

Jozias van Aartsen heeft zichzelf en zijn ambt te schande gemaakt, maar maakt absoluut geen aanstalten om op te stappen.

In een normale wereld, in normale tijden, zou de burgemeester van Den Haag, de VVD’er Jozias van Aartsen, de eer al lang aan zichzelf hebben gehouden door het bijltje erbij neer te gooien en de koning te vertellen dat hij op zoek kon gaan naar een nieuwe burgemeester. Dat zou geen enkel probleem zijn aangezien er meer dan genoeg politiek-correcte ons-kent-onsen rondlopen in het Haagse, die maar wat graag plaats willen nemen op het pluche.

Jammer maar helaas, we wonen niet in normale tijden, en al helemaal niet in een normale wereld. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor zijn episch falen door a) niet op te treden tegen extremisten die de Schilderswijk hebben gekaapt en b) lekker van zijn vakantie te genieten heeft Van Aartsen teruggevochten… door anderen de schuld te geven van de kritiek op zijn persoon. Zoals ik gisteren al berichtte beschuldigt hij met name PVV-leider ervan de kiezer tegen hem op te zetten. Niet Den Haag, niet de burger, niet de belastingbetaler, maar hij – Mr. Mayor himself – is het grote slachtoffer in dit verhaal.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Hypocrisie, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hoe verder met Van Aartsen?

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DIT soort hypocriete en incapabele ‘bestuurders’ zullen dit land snel verpauperen

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Een huichelende hypocriet van de bovenste plank !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Van Aartsen wentelt zich al net zo graag in de slachtoffer rol als zijn islamitische vrienden.
  Achterbaks mannetje.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Wat doen wij vroeger met verraders? vuur peleton?Of is dat te humaan?

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Er moet op een gegeven moment wel meer knappen. De vraag is alleen: Ten koste van wat en wie nog meer dan alleen van Aartsen.
  Toch ben ik het wel met van der Galiën eens: Als er momenteel niets anders op zit dan blijven zuigen, dan moet dat maar: Beter dan niets.
  Op de eerste plaats moet de klootzak uiterst scherp in de gate gehouden worden: Hij heeft al een demonstratieverbod afgekondigd, dat, strikt genomen, wederrechtelijk is. -Wat mij betreft mag daarvoor best naar de rechter gestapt worden, zelfs al is het door de NVU. Als hij het nu ook nog mocht presteren om die walgelijke troetelkindertjes van hem, de moslims, op een andere manier te bevoorrechten, bijvoorbeeld met betrekking tot het Malieveld, moet daar stante pede bovenop gesprongen worden, maar dan ook stante pede!
  Ik snap overigens niet, dat de VVD momenteel weer de grootste partij is: Wat dóen ze er Godsnaam voor?!
  Als het nou althans nog maar te koste ging van die uitgesproken rótpartij D ’66……

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  We kunnen helaas alleen maar verder, ZONDER Van Aartsen en zijn laffe linkse kliek die ISIS aanhangers toestaan hier vrij rond te lopen en ons te dreigen.

  Like

 7. Wim Peters zegt:

  Het is net als met al die,,lamzakken,, niets presteren,maar lekker blijven zitten !!!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Het is een grote schande, dat deze aartsleugenaar gewoon op zijn plek blijft zitten! Een bewijs te meer, dat de hele politiek, van zogenaamd “links tot rechts”, volkomen corrupt is! En de grootste leugenaars en corrupten zijn te vinden in de PvdA, het CDA, de VVD, en de partij van het miezerige mannetje Pechthold. En van de rest heb ik ook al geen “hoge pet”, op. Vooralsnog heb ik nog enig vertrouwen in de PVV.

  Like

 9. Maria zegt:

  Kunnen jullie die Moscovitch of hoe heet die Joodse top advocaat in Nederland niet effe laten graven in de grondwet en zo die van aarsen klem zetten? De grondwet van alle landen primeert altijd op de richtlijnen van die illegale EU… De EU is illegaal tot stand gebracht en spreekt altijd over richtlijnen en geen wetten,, daarom is dit… De waanzin wat die van aarsen (ja ik noem hem aarsen) kan afbrengen in jullie Nederland tart werkelijk alle verbeelding… Hij destabiliseert het land veegt zijn achterste af met jullie grondwet, dus counter die idioot met de grondwet!!!!!
  Waar zijn die joodse topadvocaten in jullie land om dit te doen?

  Like

 10. jaantje zegt:

  Hoe verder met van Aartsen?
  Niet dus.

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Uit zijn ambt zetten! Zonder pardon. De man schiet te kort in het onverkort handhaven van de Nederlandse rechtstaat!

  Like

 12. Scarlatti Bombatti zegt:

  ‘Van Aartsen weet het nog niet’
  Van Aartsen weet t nog niet’ MAAR WIJ WÈL! WEG MET DIE DHIMMI DIE PROBEERT @geertwilderspvv TOT SCHULDIGE TE MAKEN! http://www.telegraaf.nl/t/22979594

  zie ook de video waarin pascal vanenburg probeert een slaatje te slaan uit zijn ambtenaren periode sociale dienst in Almere!

  TELEGRAAF VANDAAG over de nieuwe anti-ISIS-demonstratie in Den Haag. Mag deze wel doorgaan in de wijk Transvaal, of gaat het daar net zo mis als in de Schilderswijk? Verder vertelt nieuwsregisseur Jeroen Hendriks over een ambtenaar die polderjihadist Khalid K. ontmoette. http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/22979594/___Van_Aartsen_weet_het_nog_niet___.html

  Like

 13. Scarlatti Bombatti zegt:

  v AARStsen ALS n ECHTE MOSLIM beschuldigt PVV-leider @geertwilderspvv ervan ‘kiezer’ tegen hem op te zetten.FF met advocaat overleggen?

  Like

 14. Scarlatti Bombatti zegt:

  IVM ADVOCAAT RAADPLEGEN v AARStsen BELASTERT U hier in @geertwilderspvv Regent en regentenkrant samen tegen Wilders http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/regent-en-regentenkrant-samen-tegen-wilders

  @geertwilderspvv WORD CREATIEF MENSEN! WIJ MOETEN DUS ALS n LUIS IN DE v AARStsen PELS GAAN ZITTEN! HEM GEEN SECONDE RUST GEVEN! DOE MEE!

  Like

 15. Roger Catrysse zegt:

  Ik hoop dat bij de volgende verkiezing in Nederland Geert Wilders een goot succes behaald

  Like

 16. Avidia zegt:

  Van Aartsen en zijn rotssmoel, een anti rechtse rotsmoell??? verwijderen en direct
  Weg met zo een insect, hij verspreid gif

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s