Nu ontploft de Zweedse immigratiebom

Screenshot 27

De Zweedse minister-president Fredrik Reinfeldt

(Door: rommel)

DE WAARHEID HAALT DE LEUGEN IN. De Zweedse Minister-president Fredrik Reinfeldt (partijleider Moderaterna) hield gisteren een persconferentie en daarna een verkiezingsspeech, waarin hij verklaarde dat zijn massa-immigratiebeleid, in samenwerking met zijn coalitiegenoot Miljöpartiet (Zweedse milieupartij), de Zweedse economische groei en welvaart te niet doet. Gelijktijdig deed hij een beroep op de Zweedse bevolking om hun hart te openen.

Sverige Demokraten (Zweden Democraten) verkiezingscampagne wordt deze keer min of meer verzorgd door Reinfeldt – een invasie van bedelaars uit Roemenië en massa-immigratie uit Afrika zetten een nieuw record. De Zweedse immigratiedienst heeft 48 miljard Sek (5,5 miljard Euro) extra nodig bovenop het huidige geplande budget. De Zweedse regering wordt nu gedwongen te erkennen dat islamitische immigratie alleen maar geld kost, reëel niets oplevert, en economische groei belemmert. Åkesson (partijleider Sverige Democraten) zou eigenlijk alleen maar blij moeten achterover leunen, met een biertje en zak chips, en het spektakel bekijken om een oogst van stemmen in september binnen te harken.

Onlangs verklaarde minister van Financiën, Anders Borg, (Moderaterna), dat de grote immigratie fors in de Zweedse economie zal bijten, en dit ten koste zal gaan van de financiële begroting. Terloops vermelde die erbij dat Zweden zich nu aan een krappe schatkist moeten aanpassen.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

25 reacties op Nu ontploft de Zweedse immigratiebom

 1. Dot zegt:

  “Gelijktijdig deed hij een beroep op de Zweedse bevolking om hun hart te openen.”

  Ben ik ordinair als ik zeg dat het woord “benen” is meer geschikt dan “hart” want Zweden is de tweede land wereldwijd – na Zuid Afrika – bekend om zijn verkrachtingen, 100% gepleegd door immigranten, zgn asielzoekers ?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Dot de Socialisten en Groenen hebben Zweden verandert in een soort Apenheul. Dat gebeurt in een land die geregeerd wordt door pathologische psychopaten die zich Socialisten en Groenen noemen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, hoor, de waarheid mag gezegd worden!
   Bovendien vind ik het een regelrechte gotspe -van die Reinfeldt dan- dat hij, zelfs nu hij wel moet toegeven, dat het immigratiebeleid een catastrofe is en het land aan de rand van de afgrond staat, tegelijkertijd weigert, van datzelfde beleid af te wijken en integendeel van de ZWEDEN geduld vraagt!
   Goedmenschelijke verdwazing ten top! Die vent geeft, GVD, meer om immigranten dan om de autochtone bevolking; zó kennen we Zweden weer!
   Niet dat het híer momenteel zo veel anders is……

   Like

  • jitskesez zegt:

   Ben ik dan nog veel harder, als ik zeg, dat is toch het plaatje van wat er met Zweden (en ons) gebeurt.

   Like

 2. Akesson (partijleider Sverige Demokraten) schrijft op Twitter, “je zowel het hart en de ogen op hetzelfde moment kan openen”

  Like

 3. bigljohn zegt:

  De Zweedse immigratiebom ontploft, en toch moet de Zweedse bevolking hun hart blijven openen voor Mohammed ? En ook nog eens een politiek pokerspel met Zweeds belastinggeld. De schulden zijn astronomisch hoog, en toch wordt de Zweedse bevolking aangeraden gewoon verder te pokeren omdat de goede tijden heus wel komen ! De socialisten stoppen vanzelf wel als al het geld uit andermans portemonnee op is. Maar dan is het te laat ! Het zijn de Zweden zelf die afstand zullen moeten gaan doen van die socialisten, en wel heel snel. De Zweedse verkiezingen over twee weken zullen het zeggen !

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Wat de Zweden nu moeten doen, is: a) zorgen dat de Zweedse socialisten van Frederik Reinfeldt en zijn Groene matties zo min mogelijk stemmen zouden krijgen, b) anti immigratie en anti EU partijen kiezen. Als dat gebeurd, moet men zo snel mogelijk de “Partij van de GROTE BEZEM” kiezen en het land schoon boenen. ERUIT MET AL DE DERDE WERELD DREK die het land met een dik laag hardnekkige vuil bedekt. Tegelijkertijd kan Zweden beter de EU verlaten om weer een soevereine vrije staat worden. Ze moeten ook niet vergeten om mensen zoals Reinfeldt, Cecillia Malmström. Mona Sahlin en Illmar Reepalu (ex burgemeester van Malmö) voor de rechter te slepen. Het liefst voor een militaire rechtbank; misschien krijgen deze landverraders dan de doodstraf of levenslang internering. Dat hebben ze ruimschoots verdiend.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Ook in het opvanglager Friedland in Duitsland worden inmiddels
  tenten opgeslagen en de slang word langer en langer en langer !
  En nu nog wachten op de eerste Ebola kannidaat !

  Like

 6. Harry zegt:

  Socialisten zijn allemaal een beetje traag van begrip .
  Er waren hier veertig jaar geleden al mensen die die asielzoekers- en moslim buien al zagen hangen en er voor waarschuwden .
  Nu eindelijk gaat hier en daar een klein spaarlampje branden bij die imbecielen , nu de boel eigenlijk al niet meer om te keren en te herstellen is .
  Vele miljarden heeft die ellende ons al gekost en de Zweden waarschijnlijk nog meer , zouden ze het dan nu beginnen te begrijpen ?
  Ongetwijfeld komt er weer een tegenactie van de chronisch onverbeterlijken , dat er rekenfouten zijn gemaakt , verkeerde criteria gehanteerd etc, etc , dat soort gelul .
  Geloof niet dat ik overdrijf als ik zeg dat die socialisten allemaal ” retarded ” zijn als ze zolang nodig hebben om iets te zien en beseffen !
  Wat moet je doen om die lui wakker te krijgen ? Een bom laten ploffen of zo ?

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ik heb geen medelijden met Zweden; de bevolking krijgt wat men verdient.

  Alhoewel, ik mag veronderstellen dat er nog wel enige Zweden met gezond verstand rondlopen, in elk geval woont rommel daar ook nog, voor zover ik weet.

  Vermelde {laatste zin} is met dubel d rommel: vermeldde. [het werkwoord is vermelden; plus de]. Niemand kan mij van kritiek op zijn of haar grammatica beschuldigen, maar bij rommel kan ik het niet laten. 😀

  Verder een goed geschreven stuk, rommel!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  pardon, dubbel d 😛

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Hetgeen verstandige mensen al decennia geleden aan zagen komen.
  Maar die werden door de linkse kliek monddood gemaakt met show processen (Janmaat) en uitsluiting.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Fijn he, die linkse gutmensch landen.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Hoogste tijd dat de VIckingen hun strijdbijlen en hammers te voorschijn halen.En de Arabische Kloyo’s op de sodamieter geven.

  Like

 12. Maria zegt:

  hebben ze in Zweden volledig te danken aan de socialisten dat zij in die situatie zitten, de waarheid gebied dat islam niets maar dan niets opbrengt in het westen, meer dan 80% van hen teren op leeflonen en de sociale zekerheden van onze landen, die werken niet, weigeren aan te passen, zetten 6-12 kinderen op de wereld hier, voeden hun kinderen met haat satellietschotels op anti westen en Jhihadisten, want deze generatie die ons zo haten kregen het thuis met steun van de socialisten ingelepeld, die socialisten zouden voor oorlogstribunalen, en verraders tribunalen van eigen land volk natie moeten worden gebracht voor de destabilisatie van Westerse landen, maar voornamelijk door hun “vrijheidsstrijders” te noemen en hun smoelwerken om te draaien wanneer die “vrijheidsstrijders” alles gaan uitmoorden wat geen islam is in het midden Oosten, die Socialisten zijn hierin de grootste mensenmoordenaars ooit op de planeet geweest, Christenen worden uitgemoord met steun van de socialisten… Het is niet anders, daarom dat ze allen mogen komen uitleggen op zo’n tribunalen waarom ze eigen landen geloven van hier verkocht hebben aan een haatvolk dat nooit of ter immer wilde integreren hier, geen 1 andere mensen van andere landen op aarde hebben we last mee, die mensen werken hier en dringen hun gestoorde geloofs ideologie niet op aan hun gastlanden, de enigen die dit doen zijn moslims gesteund door socialisme, daarom zijn onze landen ontwricht, en dan nog ontwricht op een soort haatvolk dat onderhouden wordt door de landen zelf waar ze wonen, Wilt Zweden ervanaf? Kieper de socialisten buiten en probleem opgelost, in heel de EU zouden ze degenen die hier al tijd teerden op ons geld en weigeren aan te passen uit de EU moeten zetten, dan is alles opgelost, maar door de nazi socialist kan dit nog niet want dat is hun enige kiesvee, verwijder de haatmoslims uit de EU en socialisme bestaat niet meer, bende landsverraders heel dat socialisme!
  Socialisme heeft alles uitgemoord aan eigenheden van landen en de islam door de strotten van iedereen geduwd om toch stemmers te hebben en macht, zoiets heet volgens alle grondwetten van alle landen : landsverraders die feitelijk ter dood veroordeeld moeten worden, want dat staat letterlijk in vele grondwetten van EU landen…

  Like

 13. Wim Peters zegt:

  Net zo,n smerige bende als in Nederland en Belgie !

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de zegeningen der RODEN/SOCIALISTEN. Helaas kan ik weinig compassie voelen met de Zweden, ze zijn net zo stom, als een grote groep Nederlanders, die blijven stemmen op de PvdA,CDA,D66,VVD. Tja, bijna 70 jaar “roden”, aan het bewind heeft dit resultaat opgeleverd! SOCIALISME en de ISLAM een DODELIJKE MIX!

  Like

 15. cat zegt:

  Enige optie: grenzen sluiten. Verdragen saneren. Islam verbieden. Moslim en Afrikanen, deporteren. Laten ze geld wat de immigratie kost, een deel aan deze onaangename, niet geweste niet westerse asielzoekers, moslim immigranten geven. Inclusief enkeltje thuisland. Oprotten. End solution. Ze fokken als ratten, het worden er meer en meer. Ze horen hier niet.

  Like

 16. Kun je eindelijk eens zien wat misplaatste goedhartigheid ook ons kost,terwijl ze het hier afdoen;het kost maar 7 miljard!Mijn neus!En dan als ze dan eindelijk,eindelijk toegeven dat die massale instroom van niet-vluchtelingen een land helemaal kapot maakt….zelfs dan gaan ze door met die uitvreters binnen te halen!Ook hier!En als dank worden we op alles gekort,bespuugd,beroofd geintimideerd ,bedreigd,verkracht,vermoord,in elkaar getimmerd,enz.enz.!Wat in hemelsnaam heeft Brussel achter de hand,dat geen enkel land zegt:kiss my ass?

  Like

 17. Jan zegt:

  Hart openen=portemonnee openen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s