PVV wil financieringsstop Vrije Universiteit om gebedsruimte

Screenshot 33

Tweede Kamerleden Harm Beertema en Machiel de Graaf van de PVV willen dat minister Bussemaker (OCW) de subsidie voor de Vrije Universiteit (VU) stopzet, omdat de Amsterdamse universiteit een islamitische gebedsruimte heeft ingericht.

Dat staat te lezen in de vragen die het duo van de partij van Geert Wilders heeft ingediend bij de minister. Beertema en De Graaf vinden het ‘onwenselijk’ dat de Vrije Universiteit een gebedsruimte inricht speciaal voor moslims.

Volgens de Kamerleden faciliteert de VU de scheiding tussen mannen en vrouwen met de gebedsruimte. Heertema en de Graaf vinden dat de instelling daarom moet worden uitgesloten van overheidssteun.

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)
Het Parool

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Amsterdam, Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op PVV wil financieringsstop Vrije Universiteit om gebedsruimte

 1. Dot zegt:

  Gewoon een klacht wegens discriminatie tegen de VU indienen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Maar heeft een gebedsruimte nu de status van een moskee of niet?
   Zo ja, dan wordt die klacht óók weer niet-ontvankelijk verklaard, natuurlijk…..

   Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Van die laatste paragraaf word je toch wel even stil. Iemand houdt lezingen, wordt bestempeld als “extreem” en dan verbannen uit de gezamenlijke gebedsruimte, waar er een aparte afdeling is ingericht zodat ISIS aanhangers hun geloof dat ze ons mogen afmaken als honden als de tijd er is, kunnen uitdragen. Islam is meer extremistisch dan wat voor ideologie dan ook, maar het zijn de christenen die worden verbannen.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Daar hebben toch alle PvdA ers gestudeerd? de krakers?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Een schande dat is het. Potverdomme een Universiteit op Christelijke grondslag, gaat de DUIVEL een eigen gebedsruimte geven, de DUIVEL=de perverse ISLAM/ALLAH! Een schande, Abraham Kuyper draait zich om in zijn graf. Deze VU is er gekomen, door hele zuinige protestanten, die met centen, dubbeltjes en kwartjes voor de financiering hebben gezorgd. De VU is een MARXISTISCH SOCIALISTISCH BOLWERK geworden! De kamerleden van de PVV hebben terecht vragen hierover!

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  De VU maakt zich onmiskenbaar aan discriminatie schuldig.
  Aanklacht indienen dus.

  Like

 6. Op geen enkele,gesubsidieerde instelling mogen gebedsruimtes worden ingericht;ik wens daar niet aan mee te betalen.Bidden doen ze maar achter de voordeur!

  Like

 7. Giny zegt:

  Yvonne van Cleef

  Ik geloof (een ander geloof) dat wij qua opvatting en vechtlust, een aardig duo zouden vormen!

  Like

 8. DonnaDolce zegt:

  Men blijft die islam maar promoten. Wanneer stopt die achterlijkheid en gaat men geld pompen in zinnige dingen, zoals onze oudjes…..

  Like

 9. tjonge zegt:

  Wikipedia; “Een universiteit is een instelling voor hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek en die academische opleidingen verzorgt en academische graden verleent”

  kan iemand mij het bruggetje uitleggen tussen het hierboven geciteerde en de pislam ?
  maw. hoort religie wel in een universiteit thuis ?

  Like

 10. Avidia zegt:

  helemaal mee eens, volgens mij moeten ze gebedsruimten betalen, zij hebben niets in te brengen in onze nationale religie, zij moeten buitengesloten worden, klaar af!!!

  Like

 11. Avidia zegt:

  Ik wil nog wel meer zeggen, maar laat ik het behoorlijk houden

  Like

 12. Doornroosje zegt:

  Is er ook een gebedsruimte voor Joden en Christenen ? Mocht dat zo zijn, dan kun je er weinig aan doen. Wat wel kan is alle gebedsruimten verbieden. Ja, ja, het is wat met die moslims. Maken een hoop kapot, ter algehele glorie van hen zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s