Vadertje Poetin

Screenshot 9

Vladimir Poetin

(Door: Wans Horst)

Rusland kan de hoeveelheid tegen-sancties niet hoog genoeg opvoeren! Lidstaten van de EU laten hun burgers misdadig behandelen door Brusselse instituten en hebben die misdaad gebundeld in de Europese instituten. Deze onmenselijke verhevenheid. Niet voor niets gelden er heel wat ruimere regels voor degenen die de onmenselijke maatregelen moeten goedkeuren dan voor de mensen die het leeuwendeel van de plannetjes mogen bekostigen die de honger naar macht van onze regenten enigszins kan bevredigen.

Dan heb ik het niet over onze landelijke politici waarmee wij zoet gehouden worden, maar over de politici waar GeenStijl over berichtte. Zij streken geld op zonder er iets voor te doen, gratis geld met als tegenprestatie het behartigen van de belangen van dictators.

De honger naar macht en controle over de burger valt klaarblijkelijk niet goed als ze dat toepassen op een steenrijke Rus, Vladimir Poetin. De modus operandi van de EU komt als een boemerang terug in het gezicht van de EU. Tot hier en niet verder, zegt Poetin. Net zoals Israël het gevecht aangaat tegen de islam, gaat Poetin het gevecht aan tegen de EU, nog eens buiten het gevecht om dat hij reeds voert tegen de islam, want allemaal extremisten. Als er iets is dat in de loop der tijd of alleen al uit het filmpje van de Australische ‘linkse’ talkshow naar voren komt, is het dat een gematigde islamiet per definitie zijn geloof aflegt.

Het is te hopen dat flink veel VVD stemmende ondernemers last zullen krijgen van de Russische tegenmaatregelen. PVV, en dus anti-EU, stemmende ondernemers moeten er natuurlijk geen last van krijgen, maar zij zouden hun boosheid allerminst op Rusland moeten botvieren. Pak in plaats daarvan jullie niet op de PVV stemmende collega’s aan, links volk zwicht snel voor groepsdrang moet je weten.

Al het geneuzel over Geert Wilders die ons geld zou kosten is dus onzin gebleken. Sterker nog, als Geert Wilders iets in de melk te brokkelen had gekregen, omdat voldoende mensen op hem hadden gestemd, waren we miljarden rijker geworden als land, door de miljarden verslindende massa-immigratie, idem EU, geen Russische sancties voor Nederland, orde en regelmaat in het binnenland en ga zo nog maar een tijdje door. Die verfoeide Geert Wilders met “dat blonde kapsel”, die “volksmenner”, had ons een nieuwe Gouden Eeuw gebracht!

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, Graaien, Nederland, Poetin, politici, Rotzakken, Rusland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Vadertje Poetin

 1. chris2 zegt:

  Noem mij een ding wat Wilders niet goed heeft gezien.
  — Moslims komen niet naar het westen om te integreren maar om de zaak over te nemen: klopt, zie Schilderswijk
  — De islam is een gewelddadige ideologie: klopt zie ISIS
  — EU is een monster dat al onze autonomie zal opslokken: klopt zie gedwongen immigratie, open grenzen, steeds meer terugdraaien NL wetgeving
  — Het geld voor de Grieken komt niet (met rente nog wel) terug: klopt
  — Het is op termijn voordeliger om uit de EU te gaan / de euro los te laten: klopt, EU kost ons bakken geld, direct (afdrachten, garanties) en indirect (boycot Rusland)
  En zo kunnen we wel even doorgaan.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Prima gesproken, Wans Horst.

  Like

 3. cat zegt:

  Inderdaad. Geert Wilders, de enige echte held in de regering.
  Poetin pesten komt de EU duur te staan.
  De meest stomme actie ooit.
  Poetin en Netanyahu de echte leiders, die echt om hun volk en vaderland geven.

  Like

 4. Chris2:helemaal goed!Laat Poetin zijn gang maar gaan,in mijn ogen heeft hij groot gelijk;terug pakken die handel.Hij is tenminste niet zo,n softie als die landverraders waar wij mee opgescheept zitten!

  Like

 5. Avidia zegt:

  Volledig mee eens! Wilders heeft altijd (meestal) gelijk!!!!

  Like

 6. Benesha zegt:

  akkoord met dit artikel

  Like

 7. Nederlands Journalist in Moskou Pieter Waterdrinker
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Pieter_Waterdrinker
  bij Knevel&vdbrink – in navolging van een serie Nieuwsuur reportages over Rusland – suggereerdei o.a dat het MH17 ongeluk door mensen in het Kremlin een domme botte fout gemaakt zou zijn –
  Maar de Trotskisten van de Worlds Socialist Website https://www.wsws.org/en/articles/2014/08/09/mala-a09.html
  melden dat A Thursday article in the New Straits Times, Malaysia’s flagship English-language newspaper, charged the US- and European-backed Ukrainian regime in Kiev with shooting down Malaysian Airlines flight MH 17 in east Ukraine last month. Given the tightly controlled character of the Malaysian media, it appears that the accusation that Kiev shot down MH17 has the imprimatur of the Malaysian state.
  ——-
  Waterdrinker zei ook dat de VS rond de spanningen met Kiev en de Europese sancties wat aan de zijkant is gekomen omdat hierover in Berlijn door Merkel wordt overlegd.

  Feit is dat Nederland voor de compensatie van Europa zelf gaat opdraaien. Sigaar uit eigen doos. Het is wrang dat de weinige steun dus goed is voor de Nederlandse belastingbetaler.
  http://rt.com/business/178664-latin-america-benefits-russia-ban/#.U_J2hcP8SmY.facebook
  ———————
  Nadat Hussein Obama in juli 2013 een geweldige dreun kreeg van de huidige Egyptische president Al Sisi die de Morsi Muslim Brotherhood uit de macht zette heeft Obama inmiddels weer geweldig terug geslagen met de opmars van zijn iSiS.

  Timmermans steunde Morsi indertijd met een half miljard via de Europese Unie en steunt Hamas en Timmermans wil met Sjoerd Sjoerdsma D66 Israel vernietigen en onderzoek laten doen naar Israel in de oorlog tegen Hamas en Timmermans wil de slachting van de Yezidis niet als genocide bestempelen omdat dit de Electorale leus van zijn beschermheer Obama om de Amerikaanse troepen uit Irak terug te trekken zou doorkuisen en Timmermans liep in maart op Horst van Baalen en Guy Verhofstad vooruit om de Oekraine in een burgeroorlog te storten en Timmermans steunt Victoria Nuland, Michael McFaul, Geoffrey Pyatt de Zbigniew Brzezinski doctrine uitvoeren om Rusland te willen vernietigen.

  Kringen rond Hussein Obama gebruikt de US-Europees rechts katholieke, antisemitische, anarcho liberale hetze tegen Rusland om de a.s ondergang van de Euro en de Europese Unie uit te stellen maar Obama meer nog als afleiding voor de jihad van muslim brotherhooder Hussein Obama en John Brennan en Obama en Brennan zijn des Pauwenengel’ “Taus Melek” dat ze nu hun dierbare door hun CIA in 2012 in Jordannie getrainde – op zoek naar olie – beesten van iSiS moeten bombarderen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Dus niet Wilders z’n acties hebben ons geld gekost, maar juist de acties van de stompzinnige idioten in Brussel, die zo nodig het vuur in Oekraine moesten opstoken. En zonder dat er ook maar enig bewijs voor was Rusland de schuld gaven van het neerschieten van de Boeing van Malaysia Airways. Die stompzinnige acties gaan ons nu miljarden kosten omdat de regentenkliek in Den Haag met Timmerfrans voorop achter de EU idioten aanholden.
  EU en fijne ‘volksvertegenwoordigers’ uit Den Haag, Bedank t!!
  ps. Met een beetje pech zitten we van de winter ook nog in de kou.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @koddebeier: 08.07. uur. Precies beste koddebeier! Maar RUTTE, cum suis, zorgen wel dat zij er warmpjes bij blijven zitten. De ellende en last zijn voor ONS de burgers!

   Like

   • windwens zegt:

    Dat wordt in de tuin bivakkeren in de winter want in huis zal het dan kouder zijn dan buiten naast de vuurkorf. Dan heb ik toch wel te doen met mensen die nu in hun toren flats zitten.

    Like

 9. rotsus zegt:

  Ik wil hier niet eens meer op reageren want ik neem aan dat mijn houding en mening t.o.v. Dhr. Poetin duidelijk mag zijn. Ik acht deze man zeer hoog en bewonder de terughoudendheid in hem wat echter ongetwijfeld een bedoeling zal hebben want hij is mateloos intelligent, heeft van verschrikkelijk veel zaken een hele ruime kennis en vooruitziende blik en is opgegroeid in een familie met hoofdzakelijk KGB mensen, zoals zijn vader en opa welke voor respectievelijk Stalin, Chroesjtsjov en Brezjnev werkzaam zijn geweest. Hijzelf, dus Poetin is begonnen onder Gorbatsjov en via Boris Jeltzin aan de macht gekomen en daar mogen wij ons in het westen zeer gelukkig mee prijzen want bij alle voorgangers hadden we nu al heel lang WOIII gehad en in volle hevigheid. Alles maar dan ook alles wat er nu aan narigheid gebeurd hier in het westen hebben we DIRECT te danken aan “onze Amerikaanse vrienden” (niet de mijne) welke al sinds mensenheugenis de wereld in brand aan het zetten zijn. Voor degene die nog ook maar heel even twijfelt nu eens geen docu over Poetin maar over de Amerikaans “droom” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kijk hier aub eens naar in alle rust en vorm u ZELF een beeld. Deze duurt 45 min maar is elke minuut waard om naar te kijken, geloof me. Neem er eventjes de tijd voor zou ik zeggen. De Americna Dream vanuit een ander perspectief bekeken!!! Kijk en huiver!!! (is wel in de Duitse taal gesproken maar hopp dat eenieder deze machtig is om te luisteren.)
  Bij deze en veel kijkplezier.
  Rotsus

  Like

 10. Maria zegt:

  Het IMF de hoofdreden waarom de VS en de EU Putin demoniseert is de oprichting van de Brics landen, zij vertegenwoordigen een 47% van de wereldbevolking die landen, de VS heeft 1 HOOFDDOEL: DAT TE VERNIETIGEN, niet dat het de VS zal lukken, de VS zal zichzelf en ons West Europa tot op het bot vernietigen economisch gezien dan, en dan volgt de rest.

  http://www.uitpers.be/index.php/economie/513-spanningen-in-het-imf

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Rotsus: 11.53. uur. Indrukwekkende documentaire, rotsus. Nu is het ook duidelijk wat er gebeurt is in de Oekraïne. ook daar hebben de yanks dus hun invloed aangewend, samen met de perfide EUSSR, en de NAVO. Hetzelfde vuile spel hebben de yanks gespeeld in het conflict in Joegoslavië.

  Like

 12. Harry zegt:

  Helemaal mee eens !
  Het grote probleem is om dit soort zinnige verhalen onder een groter publiek te brengen !

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Nee Harry, dat is geen probleem meer omdat Poetin niet door een stel VVD/CDA/PvdA/D66-beunhazen de les gelezen kan worden in tegenstelling tot Henk en Ingrid die om hun hypotheek te kunnen betalen wel naar de ideologische pijpen van hun werkgever moeten dansen, doen zij dat niet, dan staan ze in ieder geval onderaan de lijst met mensen die promotie zullen maken. Poetin is vrij om te doen en laten wat hij wil, een gedachte waarbij iedere (nationale) EU-lakei spontaan van over z’n nek gaat. Volgens hen moet iedereen namelijk naar de pijpen van een log systeem dansen waarin zo veel vrijheden ontnomen worden dat het domme stemvee te druk achter geld aan het hollen is om de rust te nemen om de eigen situatie te overzien en vanuit rust vrije keuzes te maken, dat kan iedereen met een fractie levenservaring beamen. Dat is de reden dat Poetin bijna een oorlog in z’n schoenen geschoven kreeg omdat hij een vliegtuig met overwegend Nederlanders zou hebben neergeschoten, terwijl het de door de EU gesteunde regering in Kiev is die vliegtuigen door een oorlogsgebied dirigeerde om als levens schild te dienen voor de gevechtsvliegtuigen van Kiev aldaar. Dat is op zich al een oorlogsmisdaad en die is slechts toe te rekenen aan Kiev/EU. Om deze ongemakkelijke waarheid te verbloemen gaat de volledige mediadekking los op het minimaal verdacht maken van Rusland, Israel beschuldigen van genocide op Palestijnen, waar zij ook wel weten dat het niet om meer gaat dan zelfverdediging, zodat mensen geen tijd meer hebben om de alternatieven te wegen.

   Alle nabestaanden van MH17 zouden eventuele woede moeten richten op de regering in Kiev of wie daar ook het luchtruim beheerde ten tijde van het ongeval. De EU, met Nederland voorop, was al een tijdje aan het zieken en zuigen bij Rusland (Timmermans) over interne aangelegenheden. Men is Rusland gewoon aan ’t uitdagen totdat Rusland iets terug doet en dan valt de hele wereld daarover (“Rusland legt sancties op en daar worden ondernemers minder van”), terwijl dit gewoon een legitimering is om de verhoudingen op het wereldtoneel zo te houden als ze zijn, zodat het westen Rusland een Tweede Wereldland kan blijven noemen, borrel, plas, was…

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Waarom de Russen eigenlijk sancties opgelegd krijgen ontgaat mij ook geheel, net als het mij geheel ontgaat waarom er iemand is die te hard kan rijden en daarvoor een bekeuring kan krijgen. Allemaal geldklopperij en het aanpraten van schuldgevoelens zodat macht over burgers uitgeoefend kan worden.

    Er is geen enkele aanwijzing dat Russen iets mee te maken hebben met het neerhalen van dat vliegtuig, het is waarschijnlijker dat Oekraïne dat zelf heeft gedaan om Rusland de schuld te geven. De EU/Oekraïne hebben hun hand overspeelt, zijn verslaafd aan macht en hebben een chronisch gebrek aan realiteitsbesef.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s