Walter Zinzen is rekbaar tot gewetenloosheid

Screenshot 4

Walter Zinzen in zijn verstandigste pose

(Door: Martien Pennings)

Ik ga u zo uitleggen waarom Walter Zinzen minstens een levensgevaarlijke en hypokriete dwaas is. Of erger. Maar lees eerst even mee op Wikipedia:

“Zinzen deed zijn middelbare studies aan het Xaveriuscollege in Borgerhout. Nadien studeerde hij filosofie bij de Witte Paters in Boechout en daarna Germaanse Filologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. In 1963 vertrok hij naar Congo om er drie jaar les te geven in Lubumbashi. Hij ontdekte er Afrika en het continent bleef hem sedertdien boeien. Walter Zinzen begon als journalist bij de Gazet van Antwerpen en in 1967 ging hij aan de slag bij de toenmalige BRT. Hij bleef bij de BRT (later de VRT) tot aan zijn pensioen in 2002. Bij de VRT werkte hij als presentator, verslaggever en eindredacteur van Het Journaal, Terzake en Panorama.Hij had ook zijn eigen programma, Zinzen. Van 1997 tot het einde van zijn loopbaan was hij bovendien Chef Duiding.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, nationaalsocialisme, nazisme, Pacifisme, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Vlaanderen, Zionisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Walter Zinzen is rekbaar tot gewetenloosheid

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dus Walter Zinzen is 8 jaar te oud om een babyboomer te zijn….Och…..
  Dries van Agt is er 14 jaar te oud voor, moet je maar denken. En nog eens goedmenschelijk geworden nà zijn pensioengerechtigde leeftijd.
  Misschien dat een roomse opvoeding tóch ergens wel iets in zich heeft dat daartoe inspireert; niet dat ik er zelf ooit iets van gemerkt heb……
  Maar ja, mij moet je dan ook niet tellen: Reeds op jonge leeftijd had ik een instinctieve afkeer van vroomheid en bidden…..

  Like

 2. Driek zegt:

  Het zijn typisch dit soort figuren, je herkent ze aan hun gegroefde hoofden. Ik heb lange tijd in België gewoond, en ik sprak daar veel met een groep paters, die waren daar tijdelijk gehuisvest in een kloosterorde. En het geval wil, dat die lui reuze intelligent zijn, mee kunnen praten over velerlei onderwerpen, vloeiend hun talen spreken en het Oude Testament in het Latijn voorlezen. Maar ergens, in hun hersens, zit iets wat er niet hoort. Denk ik. Ze zijn bevlogen van het idee dat mohammedanen op een normale menselijke wijze zijn te benaderen. Maar dat is niet zo. En dat kun je die lui niet aan het verstand brengen. Ik denk dat het een overblijfsel is uit de tijd van de missiepaters. Onderwijs geven aan negertjes.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Persoonlijk ben ik van mening dat als men de wijsheid begeert, dat dan iedereen op den duur tot een soort universele waarheid moet komen. Zinzen zou dan filosoof moeten zijn, maar er is nog het een en ander op aan te merken want hij denkt niet in de richting van wat ik als een universele waarheid zie. Klein probleempje dus. (n.b. ìk ben de maatstaf van alle dingen)

  Ik ben echt wel bereid om uit te gaan van de goede wil van mensen. Als dan toch mensen tot verkeerde stellingnames komen dan moet dat liggen aan foute uitgangspunten of opzettelijk verkeerde toevoer van informatie. (gekleurd nieuws) Persoonlijk denk ik dat alle problemen in Israël goed op te lossen zijn, ook met meer dan een miljoen mensen die moet goed mee kunnen komen, ook met meer dan een miljoen onwilligen die eerder tegen- dan mee-werken.

  Ik wil een voorbeeld nemen, Mandela, hij is terecht veroordeeld voor terroristische aanslagen, maar tijdens zijn gevangenschap heeft hij een geestelijke ontwikkeling doorgemaakt en is tot de conclusie gekomen dat zowel het apartheidsbewind in Zuid Afrika en ook het (voorlopers van het) AZC niet correct bezig waren. Alleen doordat hij 27 jaar heeft kunnen filosoferen over de toekomst heeft hij een belangrijke ontwikkeling in Zuid Afrika in gang kunnen zetten, er is een verzoeningscommissie gekomen, en de daders en de slachtoffers zijn samen gekomen en hebben het doorgesproken. Noch Hamas noch Yasser Arafat hebben een geestelijke ontwikkeling doorgemaakt, vanaf het begin tot het eind zijn ze alleen bezig geweest met geld en macht verwerven, niets meer en niets minder. Nelson Mandela is ook niet arm gestorven, maar omdat hij die geestelijke ontwikkeling heeft doorgemaakt is het hem gegund. Yasser Arafat had bij zijn véééél te late dood extreem veel meer geld op zijn Zwitserse bankrekening. Al dat geld was niet genoeg om brandstof mee te kopen om de persoonlijke hel van Arafat mee op te stoken! Er is een groot verschil tussen iemand die van oorsprong slecht was, na is gaan denken en zich verbeterde. Iedereen houdt van Mandela omdat mens was en de vergeving predikte, terwijl hij dat heel vroeger niet was! Winnie Mandela is altijd een klootzak gebleven, vraag dat maar aan Stompie Siskei!

  Israël zou als land het zelfde kunnen doen als wat Zuid Afrika gedaan heeft, als de Palestijnen inzien dat ze fout zijn geweest is en als men zijn schulden opbiecht dan is het klaar. Ik denk niet dat de Palestijnen aan die voorwaarden kunnen voldoen, ze zouden nooit toegeven dat ze fout zijn geweest.

  Ik weet dat Zinzen niet meer in staat is tot enige vorm van wijsgeerschap, maar het zou een interessant gegeven zijn om te onderzoeken wat hem heeft doen ontsporen, misschien is dat een les die wij dan kunnen trekken, en dat wij dan kunnen voorkomen dat anderen ook in die val lopen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Stompie Moeketsi Seipei, om precies te zijn, Mijnheer van het Goor.
   En helaas kàn de jongen niets meer gevraagd worden: Inderdaad in koelen bloede afgeslacht door het serpent Winnie.
   Het was eigenlijk tóen, dat het Europa begon te dagen, dat ook aan zwarte zijde gruwelen konden plaatsvinden.
   Maar ja, de ingebeelde, bigotte manier waarop het van blànke zijde plaatsvond had dan ook wèl een akelige bijsmaak.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Deze Zinzen is volslagen koekoek! Dat krijg je, door te studeren aan socialistische instellingen en/of goedmens instellingen. Daar krijg je onherroepelijk een verstandsverbijstering van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s