Afbraak van ons defensieapparaat

Screenshot 23

(Door: trias politica)

‘Hooguit scherfvesten naar de Koerden’ kopte De Volkskrant vanochtend. ‘We hebben alles al verkocht‘ voegde De Telegraaf daar nog aan toe.

De afbraak van ons defensieapparaat gaat gewoon door. Decennialang socialistisch afbraakbeleid laat diepe sporen na. Ons land voldoet in de verste verte al jaren niet aan de internationaal in NAVO-verband gemaakte budgetafspraken. Maar de budgetafspraken voor OS overtreffen wel ruimschoots de internationaal overeengekomen normen. Waar zijn we in vredesnaam mee bezig in dit land?

Nu overweegt de (vrouwelijke) minister van Defensie dan eindelijk een opportunistische budgetverhoging van 50 tot 100 miljoen euro vanwege een vermeende Russische dreiging. Een fooi! Ternauwernood genoeg om het achterstallige onderhoud aan kazernes en rollend materieel te betalen. Dat bedrag moet tenminste met een factor tien worden vermenigvuldigd en willen we echt ons defensieapparaat op sterkte brengen dan is er nog eens een veelvoud daarvan nodig. De stelselmatige afbraak van onze landsverdediging is mij als zoon van één van de grondleggers van het KCT te Roosendaal natuurlijk een doorn in het oog, maar die afbraak zou elke Nederlander zorgen moeten baren.

In onderstaande afbeelding is te zien hoe onder invloed van de PvdA onze krijgsmacht stelselmatig is afgebroken:

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Nederland, PvdA, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Afbraak van ons defensieapparaat

 1. windwens zegt:

  En de Timmerdoos wil 100 miljoen naar GAZA zenden * hughug grrrr kuch iel * ik bleef er even in. Waarom maar 100 miljoen naar defensie terwijl er dus zo uit de Timmerdoos van Frans nog eens 100 miljoen geïnvesteerd kan worden als we een beetje om ons eigenvolk gaan druk maken. Of is dat te Duits???

  Like

 2. Marlies zegt:

  Zowel de totale afbraak van het Defensieapparaat, als de privatisering van b.v. de Gezondheidszorg, het Openbaar Vervoer, de influx van onrendabelen, etc. etc. zijn niet “dom, dom, dom” maar volgen de “orders” van z.g. hoger-geplaatsten – reden? Vult u maar in.

  Like

 3. Gewoon vooropgezet;als er stront aan de knikker komt,en die komt er,dan staat ons leger machteloos;precies wat Pvdallochtonen voor ogen had en heeft!En dan zegt zo,n pvda,er:we moeten de Koerden helpen,maar niet met dodelijk materiaal!!!!Wat wil hij opsturen dan?Een stofdoek?

  Like

 4. Republikein zegt:

  Nooit meer oorlog!
  Droom verder.

  Like

 5. Harry zegt:

  Vijf kerels zoals “Trias” in plaats van onze regering en over een paar jaar ziet het er hier héél anders uit !
  En ten goede gekeerd , voor alle duidelijkheid .
  Lees op DDS ook even het commentaar van de heer Suijkerbuijk .

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Afbraak van ons defensieapparaat ?
  WAT VOOR EEN DEFENSIEAPPARAT ?
  WANNEER PUTIN EEN SCHEET LAAT
  IS HET KLEINE KLOMPENKLOTENLAND
  VAN DE LANDKAART !
  WAT VOOR EEN RANZIGEN KLOOTZAKKEN
  HEBBEN WE HIER DIE MET HUN GROTE
  ONWETENDE BEK HET VERTELLEN HEBBEN !
  BAH !!!

  Like

 7. Het leger heeft zelf ook een verantwoordelijkheid als het gaat om het beschermen van de belangen en veiligheid van het Nederlandse volk. Daar schieten ze ernstig in tekort. Ze staan toe dat wij in binnen -en buitenland worden bedreigd door islamieten, direct en indirect door hun demografische wapen. Verder staat het leger toe dat er op het pluche in Den Haag linkse landverraders zitten die onze soevereiniteit hebben vernietigd, ons hebben uitverkocht aan buitenlanders te Brussel en van ons schuldslaven aan de EU hebben gemaakt.
  En ze staan toe dat deze volksverlakkers ons leger, onze verdediging tegen ellende, hebben uitgehold en kapotbezuinigd. Het democratisch systeem is een waardeloos systeem en dat zie je aan het resultaat ervan in Nederland. De mainstream media zijn propagandakanalen geworden in handen van de linkse collaborateurs en het volk wordt er op een kwaadaardige manier mee gemanipuleerd en misleid en loopt grotendeels onwetend op de afgrond af. Dieptriest. Het leger dient in te grijpen in Den Haag. Zo snel mogelijk.

  Like

  • Mee eens,wat elders kan,moet hier ook kunnen!Dus,mannen van stavast…ga uw gang.Graag zelfs!

   Like

  • Willie zegt:

   UG , ” Het leger dient in te grijpen in Den Haag ”
   weet je t nu nog niet ?? / BEFEHL IST BEFEHL !!! Die doen gewoon wat hun broodheer zegt , all for the ( little) money
   Dus vergeet t maar , die gaan niks doen

   Like

   • Ik werd net nog bedreid door zo,n roetmop uit Somalie!Hij zal rond de 20 zijn geweest.Hij werd schijnbaar aangeraakt bij het langslopen door de zijkant van mijn hond!Je had die bakkes eens moeten horen!Toen ik hem zei dat hij er dan maar omheen had moeten lopen was het hek helemaal van de dam.Ik heb hem de tyfus gewenst en gezegd dat hij hier op moest rotten als het hem niet beviel.Daarna ben ik mijn boodschappen gaan doen,Dit gebeurde bij de ingang van het winkelcentrum;mensen keken,maar geen hond[hahahaha]die me bij kwam staan!Wat een heldhaftig volk,die Nederlanders!

    Like

 8. lucky bee zegt:

  Dat is de socialistische Motto alles eerlijk zamen delen ; is er niets meer te delen ? Dan Gullag en ander heropvoedings centra’s. Geen heropvoeding centra’s ? dan Killingfields net als in Cambodia.Heerlijke toekomst.En niet vergeten hun beste vrienden de Moslims.bij ze krijgen wij allemaal een koploze bestaan.Onze vrouwen worden dan sex slavinnen.
  http://www.tellthechildrenthetruth.com/

  Like

 9. Jade zegt:

  Ze hadden de dienstplicht nooit moeten opschorten,
  daarmee is de ellende begonnen.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  In vroegere tijden bleek dat zelfs in landen waar men een goed leger had, zoals in Pruisen, er soms ook verkeerd werd geïnvesteerd in foute oorlogsdoeleinden of zelfs in soldaten. Zo was de Pruisische koning Frederik Willem I (1688-1740) een echte soldatenkoning en ook erg gierig maar hij wilde perse een keurkorps hebben van mannen boven de twee meter! Dit deed hij voornamelijk meer omdat Frederik Willem zelf nogal klein was en hierdoor zo zijn minderwaardigheidscomplex kon verbergen. Alleen kon hij de Potsdammer Reuzen, zoals hij zijn reuzensoldaten noemde en grotendeels in Europa onder dwang had geronseld, NOOIT inzetten op het slagveld daar ze door hun enorme lengte en traagheid gemakkelijk konden worden gedood!
  Zijn zoon Frederik II, oftewel Frederik de Grote (1712-1786), daarentegen was als verlicht despoot helemaal niet zuinig op zijn manschappen en joeg er tienduizenden de dood in met zijn oorlogen tegen Rusland en Oostenrijk-Hongarije. Zijn belangrijkste opponenten waren n.b. vrouwen zoals Catharina de Grote (1729-1796) en Maria Theresia (1717-1780) van Oostenrijk! En hij bofte later nog dat de laatstgenoemde keizerin snel overleed en de eerste keizerin hierna eveneens. Frederik II beweerde zelfs nog dat hij zoveel respect voor Maria Theresia (een bloedmooie vrouw overigens en de moeder van koningin Marie Antoinette) had dat hij bij haar overlijden (hij sprak liever Frans dan Duits) zei: “Ik heb Maria Theresia bevochten maar haar nooit gehaat!”
  En als ze persoonlijk oorlog met elkaar hadden gevoerd dan zou Frederik II misschien wel Maria Theresia op dezelfde manier hebben aangepakt zoals zijn strenge vader dat vaak in zijn jeugd met hem deed. Hij had haar vast als een stoute jongedame over de knie genomen en Maria Theresia zeker een flink pak voor haar broek gegeven want zij hield blijkbaar ook niet van oorlog.
  Ik wens niettemin dat die linkse anti-militairisten van de PVDA zelf eens een keertje door vreselijke moslimextremisten worden belaagd en dan wil ik daarna meemaken of zij nog een verouderde tank tegen hen inzetten. Ze waren tenslotte toch zo sterk voor een Verenigd Europa dat feitelijk gewoon niets anders dan een tandeloze leeuw is geworden door de gestage afbraak van de defensie! En de overige Europese landen halen voor ons echt niet meer de kastanjes uit het vuur zolang we ons vreselijke softe systeem behouden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s