Hoe het Westen Hamas hielp met de oorlogsvoorbereidingen

Screenshot 20

(Door: Evelyn Gordon)

Er zijn vele manieren waarop het Westen Hamas helpt, bijvoorbeeld de media die met hun accent op de burgerdoden Hamas aanmoedigen om gebruik te maken van menselijke schilden.

Dit artikel gaat over een andere belangrijke vorm van hulp aan Hamas die veel te weinig aandacht heeft gekregen. Dit ondanks het feit dat deze zeer veel heeft bijgedragen aan de huidige ellende in Gaza: de enorme druk op Israël om de beperking van import van ‘dubbel-bruikbare’ [kunnen zowel militair als civiel gebruikt worden] producten op te heffen.

Jarenlang hebben mensenrechtengroepen, diplomaten, experts en andere invloedrijke leiders een einde van de ‘bezetting’ van Gaza geëist, en uiteindelijk zijn ze daarin geslaagd.
President Barack Obama moet hier in het bijzonder vermeld worden; hij was het die na de mislukte inval van de flotilla in Gaza in 2010, Israël dwong om de importcontroles drastisch te verminderen. De druk werd verhoogd toen Egypte verleden jaar haar eigen blokkade van Gaza versterkte, waarna Israël alle beperkingen ophief op bouwmaterialen zoals cement en ijzer.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Israël, Westen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hoe het Westen Hamas hielp met de oorlogsvoorbereidingen

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Hoe t Westen Hamas hielp met de oorlogsvoorbereidingen, DESONDANKS WIL TIMMERMANS WEER HAMAS HELPEN: http://likud.nl/2014/07/hoe-het-westen-hamas-hielp-met-de-oorlogsvoorbereidingen/#.U_Nz0OdEWfQ.twitter

  Like

 2. U vraagt zich af of het westen er van geleerd heeft?Nee hoor,Timmermans staat al in de startblokken om de volgende lading beton en wapens te financieeren!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het is een onrechtmatige daad tegenover Israël, als Timmermans Hamas wil helpen. Hamas heeft al deze ellende over zichzelf afgeroepen, en al die vernielingen hadden waarschijnlijk niet plaatsgevonden als Hamas die tunnels niet gebouwd had! Het is een smerige streek als Timmermans een terreurorganisatie wil helpen met de wederopbouw. Als ieder land klaar staat met handen vol geld, is dat een signaal aan Hamas dat ze geen kritiek hoeven te verwachten op de misdrijven die ze richting Israël hebben gepleegd, én dat uiteindelijk de hulp voor de wederopbouw wel van buiten zal komen.
  Zo kunnen ze nog heel lang doorgaan, met ‘dank’ aan al die stompzinnigen die niet lijken te begrijpen waar ze mee bezig zijn!
  Hamas, plus ál die andere terreurorganisaties verdienen onze verachting, in plaats van onze steun!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik ben niet bang voor Israel, ze wordt door God beschermd , hij heeft zijn woord nooit gebroken.
  Meer zorgen maak ik mij over Nederland,het wordt door Goddelozen geregeerd, die een hoop vreemde mensen die een ander God of Goden aanbidden binnen gelaten hebben.Dat is tegen de 10 Geboden.
  Wij hebben niet Jupiter de tollerante God van de Romeinen, maar de intollerante JHWH,die geen andere Goden voor zijn aangezicht duld, dat door mensen wordt aanbeden.Hij wil dus nog die mensen nog hun Goden bij ons hebben en wij maken het ze zelf gebouwen waar ze deze vreemde God kunnen aanbidden, Idioten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s