Ooggetuige: GeenStijl bij opening gebedshok VU

Screenshot 21

(Door: M. Hemelrijk)

Gisterenmiddag was het dan zover, de heugelijke openingsfissa voor de gloednieuwe gebedsruimte aan de Vrije Universiteit was eindelijk daar. Het aanwezige publiek was een mengelmoesje van docenten in pak, VU-meisjes, hipstermocro’s en dames in fleurige jurkjes. Ook de vicerector van de VU gaf acte de présence. Het kon tijdens deze openingsbijeenkomst nauwelijks genoeg benadrukt worden dat diversiteit en aandacht voor levensbeschouwing wezenskenmerken van de VU zijn. Dat iedereen elkaar dient te respecteren ondanks de verschillen, en dat met elkaar in gesprek gaan een vereiste is voor een gezonde universitaire gemeenschap.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Amsterdam, Appeasement, Dhimmitude, Elite, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Ooggetuige: GeenStijl bij opening gebedshok VU

 1. Doornroosje zegt:

  ‘tsss je zus. 😉

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv IS ER OOK n APARTE RUIMTE OOIT GEKOMEN VOOR JODEN?GeenStijl: Ooggetuige:GS bij opening gebedshok VU http://bit.ly/1p9qLzV

  Like

 3. Jean zegt:

  De eikel die dat heeft goedgekeurd zou al moeten hangen in de deuropening, wat een lafaard en verrader van onze normen en waarden.

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik ben hier volkomen ondersteboven van, dat een universiteit, een bolwerk van kennis, zich verlaagd door gebedsruimten te creëren voor een misdadige ideologie. Die verrotte islam is dus al doorgedrongen op een universiteit, en al die kloothommels van niet islamitische studenten laten dat gebeuren. En de vicerector van de VU gaf acte de présence.Ik hoop dat er een paar brandbommen in gepleurd worden. IK VIND HET RONDUIT SCHANDALIG!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 18.35. uur. Ben het met U eens Driek. Eerder heb ik al als reactie op het besluit, van het Bestuur van de VU, gereageerd met de opmerking, dat Abraham Kuyper zich in zijn graf zal omdraaien, met deze gang van zaken op de VU te Amsterdam.
   Laten we wel wezen, deze Vrije Universiteit is er kunnen komen, door de vele opofferingen die de “kleine luyden”, de protestantse gezinnen daarvoor over hadden. Met dubbeltjes, centen, en kwartjes werd er gespaard om deze Universiteit- op christelijke grondslag- mogelijk te maken.
   Maar zie wat er van geworden is, deze VU is compleet overgenomen door de socialisten, net als de Universiteit in Nijmegen, het Nijmegen wat we beter kunnen noemen: Havanna aan de Waal.
   Het is een grote schande dat de VU, ruimte maakt voor een nazistische ideologie.

   Like

 5. Henk der Niederlander zegt:

  Ik wilde ff aan alle mensen uiteraard laten weten dat met de ouwe nog steeds alles goed gaat en Dus Ansje maak je niet druk Grtzz aan iedereen die hier op de site zit

  Like

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Bert Alles tot op 100 punten OK No problemo Ik begin binnenkort weer serieus te reageren dus Fasten Your seatbelts hehehehe

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Het centrum van kennis (de V.U.) die faciliteiten verschaft aan zoiets achterlijks en doortrapt als de Islam. Een grotere tegenstelling is haast niet denkbaar. Als die mensen op de V.U. nog geen hersens meer hebben, wie dan nog wel. In ieder geval niet de linkse politieke partijen (Waaronder ook al de VVD) en hun hondstrouwe aanhang, die er wel voor zullen zorgen dat wij onze natuurlijke ouderdom nooit meer kunnen bereiken. Als u begrijpt wat ik bedoel !

  Like

 8. Henk der Niederlander zegt:

  BTW Ik heb enige verhalen in de aanbieding, welke bij Bron dus gratis aangeboden worden hehehehe

  Like

 9. helletocht zegt:

  Met pure walging en minachting neem ik hier kennis van. Daar waar wij als Nederlanders in het verleden getracht hebben onze vrijheid te bewaren en te bewerkstelligen, zijn het weer de duur betaalde linkse idioten (kan het niet anders zeggen), de aanbidders van de multi-culti godsdienst, die onze duur verworven vrijheid en emancipatie weggeven aan een achterlijke en radicale cultuur van tegenstellingen. Het is sowieso een schok te ervaren dat we in een land met scheiding van kerk en staat, dit soort ruimtes inrichten voor een middeleeuwse vechtreligie. We staan toe dat alle onze verworvenheden met voeten getreden worden door onze eigen bestuurders. Het zal niet blijven bij links vrouwen en rechts mannen. Het zal nog erger worden. De Nederlanders zullen op termijn tot slaaf worden van de baardman. Het proces is al bezig, voor wie het wil zien. De islam is per definitie slecht en niet gematigd. Elke denkbare variant moordt daar de andere richting uit. Er is geen ruimte voor diversiteit en respect, woorden die de linkse hotemetoten hier zo graag gebruiken. Wanneer krijgen deze verspillers van ons kapitaal ( geld en vrijheid) dit nu eens door? Het antwoord zal zijn: Nooit! Zo lang de islam hen hier nog de ruimte geeft kunnen ze dit soort rituelen nog opvoeren in ons gedogende landje. In een toekomstige, demografisch gezien andere setting, gaan zij ook voor de bijl! Waar blijft de overheid, waar blijft de stem van het volk, die deze zaken veroordeelt? Nederlander verzamel je moed en kracht, kom in het geweer. Je vrijheid wordt door de linksman elke dag minder!!!! Jullie zijn niet meer vrij, ik maakte het vandaag nog mee. Toen ik in mijn stad terug liep van een bezoek aan het Historisch Genootschap, werd ik door een bij een koffieshop aan de Brusselsestraat staand viertal Noord-Afrikanen verbaal bedreigd. Ik maakte ook nog de fout door te kijken Ja, domme Nederlanders, kijken naar dit tuig is verboden, dat is niet halal.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Trouwens wat moeten moslims met onderwijs, de booslims willen toch terug naar de Middeleeuwen. Maar ja, de “roodmens”, en de “goedmens en groenmens”, zullen doorgaan met het voortrekken van de HAATBAARDEN tot ze zelf met hun idiote hersens op het hakblok liggen, en BAARDMANS hun kop eraf slaat!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   Dat verraders tuig ook wel rood en groen tuig genoemd moeten eerst aan de beurt als het koppensnellen begint, daar zullen we zelfs bij helpen, daarbij komt dan zoveel stank en rottigheid vrij dat de mosselbaarden geen zin meer hebben om verder te slachten. Die stank is erger dan de zweetpoten van die perverse kinderverkrachter mo de smerige pedofiel die hunnen alla in bescherming neemt, van een duo gesproken. M.i. darom ook zo een grote sten in mekka om die vuiligheid onder te houden. Ha ha ha.

   Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Blij, dat ik er niet bij aanwezig was, want ik voelde me al licht onpasselijk worden bij het lézen van al die wonderschone, holle frasen!
  Je weet van tevoren, wat er aan zit te komen, natuurlijk, maar toch draait je maag zich telkens weer om: Hoe krijgt iemand het in deze tijd überhaupt uit z’n strót….?!
  Daarenboven krijg ik ook nog de indruk, dat, hoe gruwelijker de berichtgeving vanuit Irak, Syrië en al die andere onheilsgebieden wordt, hoe bloemrijker en poëtischer de lofuitingen, die bij zulke gelegenheden over de multikul worden uitgestrooid.
  Alsof er iets heél krampachtig verzwegen wordt en ergens héél nadrukkelijk van weggekeken…..
  Evenwel bijt iedereen liever z’n tong af, dan het eerlijk toe te geven,

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Er wordt hier een beetje “oneerbiedig” [voor de musulmannen ] gesproken over gebedshok.
  Ik was op zoek naar iets dergelijks op Franse Universiteit toen ik op dit stuitte EN DAAR IS DAT NL-se gebedshok niets bij::::
  http://www.trouvetamosquee.fr/une-salle-de-priere-dans-une-universite/
  Wat een luxe………………………………..en design ! !
  Het is dan wel in Australia, niet in France

  Like

 13. delamontagne zegt:

  Op vrijdag moeten de Katholieke Kerken aan de moslims hun kerken afstaan, voor het vrijdag-middag-gebed ? ? ( die kerken staan toch maar leeg ) aldus een moslim-organisatie in Fr………
  Mettre à disposition des églises de France vides pour la prière du vendredi des musulmans.
  Zoals zelfs niet Katholieken weten zijn R.K.-kerken heel uitbundig met uiterlijk vertoon d.m.v. beelden,wandschilderingen 10-tallen kaarsen-standards etc,etc.
  Hoe gaan die muslims dat oplossen ?
  http://banlieues-respect.org/2011/03/communique-de-presse-du-11-mars-2011

  Like

 14. Driek zegt:

  Maar die islamitische studenten, vraag ik mij af, wat voor studie volgen ze eigenlijk. Studeren ze voor arts, of volgen ze rechtenstudie? En zo ja, hoe valt dat te rijmen als ze straks vijf keer per dag moeten bidden? Daar bouw je geen praktijk mee op. Of zie ik het nou verkeerd. Want iedereen die tegenwoordig een cursus volgt noemt zich meteen student. Vroeger was je student als je college liep bij een hoogleraar. Tegenwoordig wordt Iedere dorpsschoolmeester docent genoemd.

  Like

 15. Ik zei toch:geld naar onderwijs is weggegooid geld!Linkse indoctrinatieclub is een betere benaming voor universiteit!

  Like

 16. cat zegt:

  Ik zegt maar nog’s” ik vind de beleidmakers, “groene, multidificulti liefhebbers” de opper schuldigen. Eens komt er een tijd, dat het allemaal verboden wordt. Moslims zullen vluchten, ze worden ooit gedeporteerd. Alle haat die ze verspreiden, arrogantie, komt als een boemerang terug op hen. Ja…zo zal het gaan

  Like

  • Jean zegt:

   Cat,
   Noteer maar 2016 dan zie je enkel nog kopvodden en baardapen ‘lopen’ in een richting nl. richting grote zandbak in noord Afrika.
   Alleen al het gevoel van vrijheid, veiligheid en leefbaarheid gekoppeld aan nafhankelijkheid maakt me gelukkig want die huichelaars van dat EU gedrocht zullen moeten meelopen, die hebben al veel te veel schade en ellende gebracht.

   Like

 17. lucky bee zegt:

  Dat is tegen de wil van onze God JHWH.10 Geboden lezen Exodus 20 ver 1-26.

  Like

 18. Thea zegt:

  Ik wilde graag even reageren op de aflevering van Ooggetuige van gisteren, 20 oktober, in de porno.
  Hierin ging het over een vrouw, die thuis meerdere mannen tegelijk ontving om hier sex mee te hebben.
  Ieder z n eigen voorkeur, maar waar ik me wel nogal aan stoorde was, dat ze twee puppy’s had, die allebei samen in een veel te kleine bench zaten : die was al krap voor 1 hond en met z n tweeën konden ze zich helemaal amper bewegen…..
  Sorry, maar als echte dierenliefhebber vind ik dit niet kunnen : dieren zijn, net als mensen levende wezens, die los van liefde en zorg, ook voldoende bewegingsvrijheid moeten hebben !
  Dat wilde ik even kwijt, al bereik ik hier waarschijnlijk verder niks mee helaas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s