VIDEO: Eindelijk! Iets heeft WEL met de islam te maken

Screenshot 13

(Door: Pritt Stift)

WTFragmentje Wegmisbruikers van eergisteravond. BMW-rijdert in Utrecht rijdt vol door rood (met 70 in het uur) en mist een fietser op slechts luttele (centi)meters. Gaat maar net goed is hier het understatement van het jaar. Politieman Patrick in de videowagen is dusdanig woest dat de landing strip op zijn kin er van trilt. Popo Patrick neemt dan ook rijbewijs van BMW-rijdert in op basis van Artikel 5.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, ramadan. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Eindelijk! Iets heeft WEL met de islam te maken

 1. Jan zegt:

  Aan zijn lijf kun je zien wat de gevolgen zijn van ramadanschranzen en vet voer.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Hij wordt een beetje geplaagd, zegt de onbenul.
  Wij hebben al jaren last van een plaag, de zogenaamde islamplaag !!

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  “Zionisten hebben m’n BMW gesaboteerd” Daar kan ik dan wel weer smakrlijk om lachen. Daar zit nog wel een rapje voor appa in:
  Ik reed door Amsterdam jeweetog
  Altijd te snel en te kort door de bocht
  Word ik gestopt door de popo (man)
  Ik was er helemaal in de war van
  Maar agent wat doe ik dan verkeerd
  Stoppen bij rood licht heb jij dat niet geleerd?
  Ja agent maar zionisten hebben m’n BMW gesaboteerd.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Niet helemáál correct weergegeven, Pritt: Er komt nog wat achteraan: Die allochtoon mompelt iets van: Het is Ramadan en ze zaten mij te plagen. Het gaat dus niet om het eerste, maar om het tweede deel van de mededeling, met andere woorden: Hij was, naar eigen zeggen, over de rooie geraakt.
  Nóg een kutsmoes, natuurlijk, maar wel in de juiste context bezien.
  Laten we liever blij zijn dàt er nog lui zijn die allochtonen plagen met zo ’n waanzin als de Ramadan en er dus niet het ongelooflijke respect voor hebben, wat de goedmensch ons allen probeert bij te brengen. Dat maakt zulke real-life-gevallen op zijn tijd juist zo nuttig, want we zitten elkaar hier wel heel erg aan te praten, dat de islamisering al een feit is. Zeker mentaal gaat dat heus niet zo vlug en helemaal lukken zal het nooit!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Het valt me nog mee dat zo,n politieman er zo kalm onder blijft.
  Ook deze “effecten-handelaar” in z,n BMW gedroeg zich voor z,n doen als M-er toch redelijk beschaafd. Ik dacht eerst dat ,t filmpje op schelden en vloeken zou uitdraaien, maar geen onvertogen woord, op dat “rammeldan” na dan.
  Verders: Het aanspreek-woord “U”, bij een totaal onbekende is in NL niet meer gebruiklijk ? ? Wat dat betreft is de police hier in Fr toch beleefder, MAAR waag het niet om je onbeschoft te gedragen, zoals je zo dikwijls in dit soort filmpjes ziet.
  Verder moest ik denken aan enkele jaren geleden toen op de Hoek Mercatorplein – Jan Evertsenstraat die jonge vrouw doodgereden werd door een M. Die liep na een halfjaartje al weer vrij rond. Schaamte-cultuur!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 6. Cathja zegt:

  Kunnen we ‘ze’ allemaal zo aanpakken alstublieft? Respect voor de agenten!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Tja, er zo rijden er nog duizenden rond. Op weg naar hun uitkering, drugshandel, moskee, dialoogcentrum in hun zilveren bolide. Dit gaan we nooit meer humaan oplossen.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Weer het beste beweis dat het zo nooit funktioneren kan !
  Deze klootzak hat bij mij meteen zijn rijbewijs ingelevert
  en zou met een procesverbaal van poging tot moord meteen
  tot voetganger verklaart zijn !

  Like

 9. Deze islamiet presteert het dus wéér om het slachtoffer uit te hangen.
  Jammer dat we alleen die vette pens in beeld krijgen en niet de bijbehorende dikke spekharses die zo typisch is voor het aangelaat van de gemiddelde Arabisch-achtige medehumanist.
  En zo’n exemplaar zet dan een zielige stem op: ze reden zo hard achter me en het was ramadan.
  Inderdaad: eindelijk is er een link met de misdadigheid van een moslim met de islam.
  Je rijdt bijna een fietser dood vanwege ramadan.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  En de volgende stap is achter slot en grendel voor die
  de linkse tapijtenvreters-knuffelaars verbaal aangrijpen !
  Ik zou zeggen de gevangenisplaatsen maar STERK
  verhogen ! De plaats zal nu wel knap worden !

  ——————————————————————–
  Brabander achtervolgt politici met dreigmails

  Wouter de Winther
  DEN HAAG –
  De politie heeft vorige week een 41-jarige man uit Breda aangehouden die de afgelopen maanden forse bedreigingen uitte richting Tweede Kamerleden. De Brabander had het onder meer voorzien op parlementariërs van VVD en PvdA. Ook een advocaat en ziekenhuispersoneel zijn bedreigd.
  De man stuurde mails met doodswensen voor de kinderen van Kamerleden. Ook beschuldigde hij de politici van verkrachting, pedofilie en incest. Naar verluidt heeft een PvdA-Kamerlid aangifte gedaan tegen de man. De PvdA wil hier niet op ingaan. De verdachte was al sinds oktober vorig jaar actief met zijn dreigmails en volgens een betrokkene zeer vasthoudend.
  De Brabantse politie bevestigt de aanhouding. Een woordvoerder laat weten dat de man in bewaring is gesteld door de rechter-commissaris. Hij zit sinds zijn aanhouding vorige week dinsdag dan ook achter slot en grendel.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Het is een grote ellende met die barbaren.
  Maar ja dom volk (Nederlanders) kiezen domme politici en die zijn nog laf ook omdat zij zich ook de mindere voelen tegenover de volkeren van alla.
  Ik kan er niet meer van maken.

  Like

 12. Tempelier. zegt:

  Dus omdat het ramadan is verklaard dat je rijgedrag. Prima dan maar nieuwe wetgeving. Alle moslims die ramandandanen zijn krijgen tijdens de ramadan een rijverbod i.v.m de verkeersveiligheid.

  Like

 13. Jade zegt:

  Pfff, wat weer een D66 flutstraf…
  “Daarnaast kan als bijkomende straf worden opgelegd een onvoorwaardelijke
  ontzegging van de rijbevoegdheid van maximaal twee jaar.”
  Wat is er in dit geval mis met nooit meer mogen rijden???

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Altijd weer dat terug vallen op: ik ben moslim, ik ben zielig, het was de ramadan. Spuugmisselijk wordt men ervan. Maar de “rode en progressieve meute”, heeft deze moslims geleerd om op deze manier te reageren. Want zielig zullen en moeten ze zijn, van de goedmensen en de roden. Tenslotte houden deze daar mooie baantjes aan over!

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Dat wordt voorlopig alleen botsauto rijden voor deze “ramadan schmarotzer”. Je bloed gaat koken als je de ter plekke verzonnen excuses aanhoort. Valt nog mee, ook al is het met omwegen dat hij zijn schuld toegeeft. Minimaal 2 jaar zijn rijbevoegdheid intrekken en opnieuw rijlessen laten nemen is de straf die ik in petto zou hebben. Maar ja een D66 rechter zal wel andere prioriteiten hebben dan de veiligheid op de Nederlandse wegen.

  Like

 16. D.DAY zegt:

  Het lijkt wel of deze moslim bewust de fietser wilde aanrijden. Het zal niet de eerste keer zijn dat dit gebeurt. Denk maar aan V.d. Wal, die cabaretière uit Amsterdam, die werd dood gereden door een auto met daarin 4 Marokkanen, die vervolgens doorreed. Een jihadist heeft eens verkondigd dat zij een continue strijd voeren tegen het Westen met middelen en op terreinen die wij niet als zodanig zullen herkennen. Naast verkeersongevallen zijn er ook veel branden met veel rookontwikkeling waarvan de oorzaak onbekend is. Ik sluit niet uit dat deze jihad in ons land al begonnen is!

  Like

 17. oud-marinier zegt:

  Ik kan het filmpje helaas niet zien (om de een of andere reden) . Maar afgaande op de commentaren , dat deze Marokaan zich zelf in een slachtoffer rol stelt . Is toch heel gemakkelijk om daar op te reageren als volgt : Agent : ” Meneer u , heeft toch ooit een theoretisch en praktijk examen afgelegd om op deze wijze een RIJBEWIJS te verkrijgen ? ” Marokaan : ” Ja. ” Agent : ” Mooi , dan bent u dus bekend met de verkeers regels en wetgeving omtrent deze ? ” Marokaan : ” Ja , maar het is Ramadhan en bla bla bla ……” Agent : ” Hier gelden de NLse regel en wetgeving omtrent verkeer , en die zijn NIET gerelateerd aan de Ramadhan noch hebben ze er ook maar IETS mee te maken. Bij deze trakteer ik u op een boete ivm het roekloze en gevaarlijke rijgedrag wat u heeft vertoond . Verder , op dezelfde grond , vorder ik ook uw rijbewijs in . De betreffende rechter die deze zaak zal behandelen , zal beslissen wat er verder gebeurd. ” Is toch NIET zo moeilijk dacht ik zo . Laat men zich niet in een gesprek / debat laten verleiden waarbij ZIJ de richting bepalen. Kaats de bal terug …KEIHARD …en druk hen met de feiten op de neus , geef ze GEEN kans om van “onderwerp” te veranderen….DAT is nl. hun sterke punt, om het op gelof te gooien enz enz…MEN moet leren om daar doorheen te zien . Anders verliezen we ieder debat /gesprek .

  Like

 18. Trucker zegt:

  Was het een vrachtwagencombinatie die daar van rechts kwam ipv die fietser (die een engel op zijn schouder had) was die fucking moordende islamiet naar pierenland.
  Cop was heel boos maar verloor zijn zelfbeheersing niet, had verdomme die islamiet in de auto een elleboogstoot moeten geven en het neusbeen stak in de hersenen en case closed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s