“Als Israël net zo zou handelen als Europa, zou het niet meer bestaan”

Screenshot 24

Catherine Ashton

(Door: Derk Jan Eppink)

De EU loopt enorme veiligheidsrisico’s maar durft die amper te benoemen, betoogt columnist Derk Jan Eppink. ‘Nu reizen duizenden jonge moslims uit Europa naar de ‘Islamitische Staat’; zij vertrekken als uitkeringsgerechtigden en komen terug als koppensnellers.’

In de oorlogszomer van 2014 viel een persoon op door onopvallendheid: Lady Catherine Ashton, Hoge Vertegenwoordiger van de Europese Unie voor het Buitenlands en Veiligheidsbeleid. Tussen Gaza en Israël regende het raketten, terwijl terreurgroep ‘Islamitische Staat’ (IS) een Blitzkrieg lanceerde. Lady Ashton maakte echter een rondreis langs Vietnam, Birma, de Filippijnen en Palau waar ze sprak over ‘eilanden in de Stille Zuidzee’.

Lees verder>>>
(h/t Jan K.)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Israël. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Als Israël net zo zou handelen als Europa, zou het niet meer bestaan”

 1. windwens zegt:

  Wat een ander geluid voor de azijnbode, beetje bang aan het worden dat ze zelf ook de kop kwijt raken. Ja de journalistiek is in het hart geraakt. Nu opeens is men dan wel wakker eerst is het de dogmatische spreekbuis van onze regering en de EU.

  Like

  • Jan zegt:

   Cru , mss …maar mocht gvd wel ’s tijd worden ook ..Poliziek linkss correctivisme draait zichzelf uiteindelijk toch wel de nek om , maar helpt ISlamtuig natuurlijk graag ’n handje bij ..Veel sneller ook en daarvoor heeft het mijn zegen wel ff ..Maar als ze klaar zijn met dat linkss hoernaille : rap op -en wegrotten ..in hell

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De ELLENDE UNIE is geen OPLOSSING, maar het werkelijke PROBLEEM! Voor mij mag deze eussr nog vandaag verdwijnen in “een groot zwart gat”. En wat deze trut Ashton betreft, dat vrouwmens is volslagen koekwaus!

  Like

 3. Maria zegt:

  interessant is dit in het artikel,
  “De vraag is ook of de EU in de Palestijnse kwestie de juiste actie onderneemt. De EU is de grootste donor van de Palestijnse Autoriteit en heeft sinds 1994 5,6 miljard euro besteed. Het Palestijnse bestuur wordt grotendeels met directe steun uit Brussel gefinancierd: in 2013 een bedrag van 168 miljoen voor onder andere salarissen en pensioenen. In 2013 bekritiseerde het Europees Rekenhof die geldstroom als ‘onhoudbaar’ omdat zich steeds meer ‘ontvangers’ aanmelden, terwijl donors afhaken. Zo krijgen, aldus de Financial Times, duizenden Palestijnse ambtenaren in Gaza salaris zonder dat ze de afgelopen zes jaar hebben gewerkt.”

  dus met andere woorden hebben U en ik dat nog eens volledig gefinancierd van ons belasting geld? Ah ja hoe anders dit te interpreteren? Nu dat is geen misselijke grap zeker, politiek die moordenaars, de slachters van het midden oosten via ons belastinggeld gefinancierd hebben en pensioenen betaald terwijl onze pensioenen onbetaalbaar zijn geworden??? Wie weet hoeveel man daar in heel dat midden oosten op pensioen en fakelonen leeft waar wij ons krom voor betalen aan die EU…
  Van de ene walging val je in de andere…

  Like

 4. helletocht zegt:

  De Lady valt niet op omdat ze niet weet waar het over gaat. Haar IQ was net hoog genoeg om haar een typecursus voor dummies bij de NHS te laten volgen. Ze werd door haar graaiersvriendje Tony Blur, je weet wel de man die ons met loensoog George de oorlog met Sadam H. in loog, tot Lady gebomardeerd! En nu zitten we nog steeds met haar opgescheept. Oh ja, en omdat we niet zoals Israel handelen, schaffen we ons zelf ook af. It is as simple as that!

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik krijg hoge bloeddruk van dat takkewijf, zelfs al betaalde ze mij om een hand dan nog kreeg die feeks dat niet.
  Stuur ze zoals ze afgebeeld staat rechtstreeks naar Syrië ben benieuwd f ze dan nog zo pro islam is, ha ha ha, please stuur dat Zweeds kutwijf maar mee want binnen enkele maanden/jaren hebben ze toch geen werk meer want de meerderheid van de Europeanen is die EU misdaadorganistie kotsbeu.

  Like

 6. Jade zegt:

  Nou hou ik persoonlijk niet van die onthoofdingsfilmpjes
  op internet, maar zodra dit rotwijf onthoofd wordt, ga ik
  er met bier en chips voor zitten, en klik ik de link wel aan…

  Like

 7. delamontagne zegt:

  De foto van deze “dame” die z.g.n. de belangen van EU vertegenwoordigt, zal wel zijn genomen in een van die landen van het geloof van de vrede. Het is dat ze ,n “upstart-EU-lady” is, maar anders was ze daar ter plekke gegeseld. Ze laat n.b. zomaar een paar haarlokken zien.
  Dan was de vroegere majesteit der Nederlanden, H.K.K.H .Trix toch beter uitgerustop haar reisje daarheen. Zij had in haar vermomming zelfs zwarte handschoenen aan.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Ze ziet er met die hoofddoek wel beter uit.
  Haar super………….. doorlopende onderkin is nu weggecamoufleerd.
  Voor de rest ben ik het wel met boven genoemde behandelingen eens.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Lady As ton is degene van de Eurotop die de onderhandelingen en oplossing heeft afgedwongen voor de Servië Kosovo ‘solution”.
  Hiermee heeft ze een constante dreiging en terreur voor Servië bewerkstelligd.
  Verder is ze actief in Afrika.

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Verder is actief bezig voor Afrika*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s