Bericht aan de Rattenkoning. Zeg, hoofdredacteur van het NOS-journaal: wanneer ontsla je die vette antisemitische rat Monique van Hoogstraten?

Screenshot 14

(Door: Martien Pennings)

Nee, met “rattenkoning” bedoel ik niet dat verschijnsel van die onlosmakelijk met de staarten verbonden ratten die geen kant op kunnen en dan verhongeren. Ik zou het dan eerder hebben over via riante salarissen met elkaar en met een linkse ideologie verknoopte ratten die gezamenlijk aan de rijk gevulde subsidietrog hangen. Met de Rattenkoning bedoel ik gewoon de hoofdredacteur van het NOS-journaal.

Ik weet niet hoe je heet, jij incompetente mafkees die de Rattenkoning bent in het antisemitische rattenhol dat NOS-journaal heet. Ik kan zelfs de moeite niet doen het op te zoeken. Maar ik heb reden om aan te nemen dat jij en de rest van je onderratten inmiddels kennis hebben genomen van mijn kritiekjes op de haat die jullie daar nu al jaren lang tegen Israël aan het kweken zijn, door leugens, eenzijdige berichtgeving en vooral verzwijging. Want er is een bepaalde voorzichtigheid in jullie antisemitische gemanipuleer geslopen. En ik vlei me met de gedachte dat ik daar mede de credits voor mag nemen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, NOS. Bookmark de permalink .

32 reacties op Bericht aan de Rattenkoning. Zeg, hoofdredacteur van het NOS-journaal: wanneer ontsla je die vette antisemitische rat Monique van Hoogstraten?

 1. Thomasson zegt:

  Als de hoofdredacteur van de NOS zou de vette Hamas rat monique van Hoogstraten moeten ontslaan, zou hij zeker met zichzelf moeten beginnen. Ratje Monique doet precies wat haar NOS baas van haar verlangd; anders verlies zij haar baan. Monique kan geen eerlijk ratje zijn en een goede journalistiek werk leveren. Ze zou direct in de WW landen. Haar baas; de hoofdredacteur van de NOS (door onze belastinggeld betaald) kan zich ook niet veroorloven om zijn journalistische ratten naar Gaza te sturen en eerlijke berichten te sturen. . Anders zouden zijn vrienden in Riad en de Emiraten niet tevreden zijn. Men slacht geen kip die gouden eieren legt.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Als de hoofdredacteur van de NOS zou de vette Hamas rat monique van Hoogstraten moeten ontslaan, zou hij zeker met zichzelf moeten beginnen. Ratje Monique doet precies wat haar NOS baas van haar verlangd; anders verliest zij haar baan. Monique kan geen eerlijk ratje zijn en een goed journalistiek werk leveren. Ze zou direct in de WW landen. Haar baas; de hoofdredacteur van de NOS kan zich dat ook niet veroorloven. Als hij zijn journalistieke ratten naar Gaza stuurt om eerlijke berichten te sturen, zouden zijn vrienden in de Arabische OPEC landen heel kwaad zijn. Oorlog in Gaza betekent voor mensen zoals de hoofdredacteur van de NOS Dolce Vita hier. Men slacht geen kip die gouden eieren legt.
  Beantwoorden

  Like

 3. Pingback: Bericht aan de Rattenkoning. Zeg, hoofdredacteur van het NOS-journaal: wanneer ontsla je die vette antisemitische rat Monique van Hoogstraten? | Nikontino's Blog

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Martien Pennings,
  het onderstaande videootje geeft ook een aardig beeld van de objectiviteit van het NON-journaal.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/nos-helpt-hamas-een-handje

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Sorry, heer Pennings, ik had alleen het bovenstaande stuk gelezen en was nog niet aan het “lees verder” toegekomen. Maar we hadden wel zo ongeveer dezelfde gedachte, denk ik.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 6. m.l. van dongen zegt:

  Beste Martien,

  Uit de grond van mijn hart zou ik willen dat je dat mens Van Hoogstraten NOS zou willen aanklagen.
  Kunnen die enge heibewoners met hoofdbewoner Rutten eens de waarheid horen.
  Mazzeltov

  Like

 7. Een dijk van een stuk!Tijd om massaal de Nos te boycotten!

  Like

 8. Anneke zegt:

  Niet alleen Monique v.Hoogstraten, maar de gehele NOS-misleiding moet worden gesmoord!!! Zijn inmiddels al decennia schuldig aan het hersenspoelen van het NL-volk. Zijn gaan meewaaien met de anti-semitische winden. Het is wel een harde realiteit…Monique v. Hoogstraten vertegenwoordigd de NOS!!! NAOS….de Nederlands Anti-semitische Omroep-Stiching

  Like

 9. Vederso zegt:

  Geen woord Frans bij. Het eerste wat zou moeten gebeuren is dat de overheidssubsidie aan de Publieke Omroepen moet worden geschrapt.

  Like

  • Sjaak zegt:

   En wat denk je hiervan ?
   DEN HAAG –
   D66-leider Alexander Pechtold wil opheldering van premier Mark Rutte over de kosten van de beveiliging van de Griekse vakantievilla van koning Willem-Alexander. Hij heeft woensdag schriftelijke vragen gesteld over de kwestie. Bij de villa is een beveiligingshek geplaatst, waarvoor de Nederlandse staat de grond moest pachten. De kosten daarvan bedragen bijna een half miljoen euro ! PACHTEN WEL GEMERKT !

   Like

   • Terwijl de werkelijke kosten iets van 34 en half duizend waren!!!Waar blijft de rest van ONS geld?En nou hebben ze wat ze hebben willen,kapitale villa in Griekenland met zeer luxe bootje,en dan gaan ze na 1 week daar weg;naar Peru!Kijken of ze daar ook iets kunnen laten bouwen,soms?Want ja,als de bom hier barst,is Griekenland wel erg dichtbij,niet waar?

    Like

   • Cathja zegt:

    Ja, waarom kon dat veiligheidshek niet op eigen terrein geplaatst worden? Zó’n kinderachtig kaveltje is het toch niet? Neem een aantal beveiligers ‘van thuis’ mee, zodat dat niks extra’s kost, en klaar is kees. Waarom moet de belastingbetaler opdraaien voor veiligheidskosten? Ik vind dat het koningspaar deze kosten zelf maar moet ophoesten, want W.A. en zijn wederhelft hebben nog maar kort geleden ook al een nieuwe auto van ons cadeau gekregen (kosten: ca. € 600.000,–!!), en dat alles terwijl ze geen cent belasting hoeven af te dragen!
    We zouden eigenlijk massaal moeten protesteren tegen deze geld verspilling. Mensen die zich in hun geld kunnen wentelen, behoren geen onkosten voor privé-doeleinden af te wentelen op de belasting betalende burgers! Te idioot voor woorden!

    Like

   • Harry zegt:

    En dat is dan alleen nog maar voor z’n vakantiehuisje !
    Dievenbende !
    En die prijs , daar zit dat bootje dan zeker bij in ?
    Schaamteloos !
    En dat allemaal voor een paar weken per jaar ???
    Schofterig !
    Kan ik dan als tegenprestatie voor mijn aandeel in die kosten , Maxima een daagje lenen ?

    Like

 10. Republikein zegt:

  Was die muts hier mee begonnen, wensdenken.
  http://honestreporting.com/08202014-hamas-breaks-ceasefire/

  Like

 11. D.DAY zegt:

  Martien, schitterend stuk.
  Jij zit, net als ik, vaak tenenkrommend naar het NOS-journaal (sorry, NPO-journaal) te kijken vanwege de gekleurde, anti-Israëlische berichtgeving van wat er gebeurt rondom Gaza. Het zou mooi zijn als er inderdaad, mede n.a.v. dit stuk, enige voorzichtigheid in de berichtgeving van de NPO zichtbaar zou worden.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Pennings U heeft volkomen gelijk. Heel de NOS, is in handen van de “rode socialistische kliek”, die uiteraard volledig “los gaan”, op Israël. Ook ik verdenk deze verraders, van het aannemen van “smeergelden”, van de oliesjeiks! Er is totaal geen objectiviteit te bespeuren bij de Publieke Omroep. Wat mij betreft stopt de gehele subsidie aan deze rode agitprop zender!

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Martien, het ligt voor de hand, dat we ons allemaal blind staren op die trut van Hoogstraten, maar zij is, als het er op aankomt immers maar een poppetje aan een touwtje, waarvan de NOS er zoveel heeft! Werk haar op de één of andere manier weg en ze hebben er een ander voor in de wacht staan, die precies zó ‘functioneert.’ -als je het tenminste zo wilt noemen, want uiteraard wordt bij niet een van die nitwits het marionettengehalte in belangrijke mate ontstegen. Hun hoofdredacteur van wie niemand -je zegt het zelf- de naam of het gezicht kent, laat de poppetjes dansen en zal er wel voor waken om ooit achter het poppenkastscherm vandaan te komen; waarschijnlijk heeft hi ook vanhogerhand opdracht om anoniem te blijven. Alles lekker anoniem, zodat ze zixh van alle kanten ingedekt hebben en wat er dan voor het voetlicht komt, is uiteindelijk van nul en gener waarde; goed voor het klootjesvolk om z’n frustraties op af te reageren, mochten die ooit de kop opsteken. M.a.w. Beschouw Moniekje nu maar eenvoudig als een westerse variant op het Hamas-fenomeen: Een menselijk schild…..
  Zou ze dat zelf eigenlijk door hebben?

  Like

  • Ik snap dat allemaal zelf ook wel, Theresa, van die poppetjes: het gaat om de provocatie, het aandacht trekken, gelézen worden door de rotzakken zelf.
   Die harde stukken met die snoeiharde provocaties in de kop worden soms meer dan duizend keer gelezen.
   Dat is voor mijn weblog buitengewoon en dat betekent dat het buiten het vaste kringetje gelezen wordt.
   Vermoedelijk ook door de aangesprokenen zelf!

   Like

 14. Maria zegt:

  @Martien Pennings,
  bekijk dit en je ziet wie Hamas is, dat links trouwens zijn de vazalen van Hitlers gedachtengoed, zij zetten het verder lichtjes gemoderniseerd en met fluwelen handschoenen.
  Demoniseerden alles wat vragen stelde en projecteerden wat ze zelf zijn op alles wat van rechts kwam ( in psychologie is dat gekend dit soort gedrag) en zo konden ze zich nestelen en de islam op dooie gemak in de EU brengen,
  Links zet gewoon verder op aarde wat Hitler en de moslims begonnen zijn. Alle bewijzen zijn er uw artikel is een bewijs hoe de linksen haat tegen de Joden veroorzaken, de MSM liegt zo hard dat het op een dag in hun smoelwerken gaat ontploffen… Die dag is niet meer ver want meer en meer mensen realiseren dat de MSM liegt, wie een put graaft voor een ander valt er zelf in, die linksen heb het altijd voorspeld: die gaan nog harder dan die moordende moslims voor leven moeten rennen want er is 1 ding dat je nooit kan tegenhouden desondanks dat nu de MSM niet anders doen, er komt een moment dat links en die liegende MSM gaan ontmaskerd worden massaal, ik wil dan niet in hun plaats zijn.
  U schreef in uw artikel dat de islam dat geloof verwant was aan die Nazi’s, het is straffer zelfs, Hitler ontleende veel van hoe de joden uit te roeien via die grandmufti daar toen.
  Nazi en islam = gelijk aan elkaar onder regie van links

  Like

  • Maria zegt:

   oei was vergeten het woord, waarheid erin te zetten.
   Bedoelde dat er 1 ding is wat je NIET kan tegenhouden laat staan uitvegen en dat is de waarheid die komt altijd op de een of andere manier uit… Thats the meaning of life, the truth…

   Like

  • @Maria

   Ik was in 2010 de allereerste in Nederland die wees op de diepe verwantschap tussen nazisme en islam: “Nazisme, Islam, Israël: de islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre”: http://bit.ly/AsTQMc.
   Je kunt je het nu niet meer voorstellen, maar die stelling was in 2010 nog vrij nieuw en gedurfd in Nederland en Vlaanderen, want inmiddels wordt mijn gelijk van alle kanten aangetoond.
   Wim van Rooy, die in 2010 eindredacteur was van de essaybundel “De islam. Kritische opstellen over een politieke religie”, gaf als één van de redenen dat hij mijn essay tóch niet opname dat hij vond “dat ik niet overtuigend genoeg het verband tussen islam en nazisme” aantoonde.
   Nou, ik kan je vertellen dat ik in 2014 nog precies dezelfde argumentatie gebruik als in 2010.
   Op 9 november 2013 schreef Wim van Rooy mij in een persoonlijke mail:
   “Dat we dat opstel niet hebben opgenomen heeft een lange voorgeschiedenis. Vandaag zou ik het wél integreren. ( . . .) Soms heeft een mens spijt dat gedane zaken geen keer nemen.”
   Daar was ik natuurlijk erg blij mee.

   Like

 15. Sjaak zegt:

  Ook hier in Duitsland geeft het programma zender die
  eveneens hun huis en hofratten getrimt hebben op
  islamcomform getrimde hamaspropaganda !
  Ja,ja Martien, ieder land in Europa heeft inmiddels
  deze ratteninfizeerte hamasvirus als vaste
  programmaplaats installeert !
  De enige die hier voor beschermt zijn en tegen
  deze ratten imum zijn zitten in het EU parlament !

  Like

 16. lucky bee zegt:

  Ik heb gedacht dat ratten alleen in India wordt vereerd en aanbeden, schijnbaar ook hier bij ons.

  Like

 17. Erik Bink zegt:

  Die hoofdredacteur is een zekere Marcel Gelauff. “Doorliep atheneum en s o c i a l e a c a d e
  m i e” (in de jaren ’70…nu, dan weet je ’t wel)

  “Marcel Gelauff (Den Haag, 30 november 1957) is een Nederlands journalist. Sinds 1 juli 2011 is hij hoofdredacteur van NOS Nieuws[1] als opvolger van Hans Laroes. Gelauff was reeds enkele jaren plaatsvervangend hoofdredacteur onder Laroes.[2].
  Gelauff doorliep het atheneum en de sociale academie. In 1980 begon hij in de journalistiek als leerling-journalist bij de Leidsche Courant en binnen 5 jaar was hij plaatsvervangend chef-redacteur.
  In 1987 maakte Gelauff de overstap naar de Gooi- en Eemlander. Daar was hij chef nieuwsdienst tot 1992. Na zijn krantenperiode stapte hij over naar RTL Nieuws. Daar bekleedde hij diverse journalistieke functies, waaronder eindredacteur RTL Nieuws en chef parlementaire redactie. Gelauff werkt sinds 2003 bij de NOS.”

  Naar dit e-mailadres kan de gewone burger nieuwtjes naar NOS-journaal sturen:

  http://over.nos.nl/contact/persbericht-sturen

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  Tja waar staan de letters NPO voor ? Voor Nederlandse Propaganda Omroep !

  Like

 19. Jade zegt:

  Sterk stuk…
  Ken uw rat, dit zijn ze:
  Marcel Gelauff, hoofdredacteur
  Giselle van Cann, plaatsvervangend hoofdredacteur
  Aletta Oosten, adjunct-hoofdredacteur
  Bart Leferink, adjunct-hoofdredacteur

  Like

 20. Avidia zegt:

  Wie kijkt er nou naar het journaal van de NOS, allemaal leugens, het is een grote LINKSE leugenfabriek. Ik kijk liever naar het journaal van RTL 4, heb ik ook vaak mijn bedenkingen bij, maar toch beter dan NOS. Verder vertoef ik liever op internet om verschillend nieuws te lezen.

  Like

 21. Er waren tijden, en wie weet zijn die niet eens voorbij, dat het mogelijk was de burgerij er van te overtuigen dat de Joden gebruik maakten van het bloed van Christen kinderen voor het bereiden van matzos. En de burgerij geloofde dat grif en verbreidde de leugen. Dat waren de anti-Semieten van toen (?).
  Vandaag de dag proberen de anti-Semieten de wereld wijs te maken dat het Israëlische leger, aangevuld met tienduizenden reservisten, met een luchtmacht, honderden tanks, pantserdoorborende munities, enzovoorts, enzovoorts aangewend worden voor het opsporen en het doden van vrouwen enn kinderen in Gaza. En die wereld slikt die bewering gretig en verbreidt haar met het zelfde enthousiasme als destijds het bloedsprookje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s