Chloé Valdary: Jood zijn is prachtig; Wat we ook doen voor Israël, het is niet genoeg

Screenshot 5

(Door: Brabosh)

De Afro-Amerikaanse studente Chloé Simone Valdary, ook wel De Leeuwin van Zion genoemd, is een fenomeen in de kleine internationale wereld van Zionistische pro-Israëlactivisten, waartoe ondergetekende Brabosh zichzelf ook rekent. Chloé is een voorbeeld voor ons allen. Met haar pro-Israëlacties, die ze meestal alleen en compleet op eigen houtje voert, haalt ze voortdurend het nieuws en de voorpagina’s in de Verenigde Staten. Je moet het toch maar durven: vrouwelijk, zwart, niet-Joods, zich uitsprekend vóór Israël, tegen de stroom in, alleen tegen de wereld. Wie doet het haar na?

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, VS. Bookmark de permalink .

3 reacties op Chloé Valdary: Jood zijn is prachtig; Wat we ook doen voor Israël, het is niet genoeg

 1. Anneke zegt:

  DIEP RESPECT voor deze actieve dame!!! Wáár haalt deze studente het enthousiasme cq.liefde van-daan??? “Is het haar rotsvaste-geloof in onze Schepper, haar liefde voor de geschiedenis van het land Israel, haar jong-zijn”??? Inderdaad er is veel werk aan de winkel…de leugen moet de kop worden ingedrukt. WEER liefde gaan ontwikkelen voor het land(goed) Israel en de bevolking is heus niets slechter/beter dan wij hier in het westen. De grootste fout van het Israelische regime, in de loop van de geschiedenis….Vrede met de vijand blijven trachten te doen ontstaan. De Bijbel spreekt van kaft tot kaft een heel andere taal…Vrede/vriendschap met de vijand is een doorn in het oog van onze Adonai. Een zekere spelbreuk, of overspel kan men het ook noemen.
  Het moet nu toch EENS duidelijk gaan worden voor Israel’s regime, dat een ‘humanistisch vrede’s verbond’ met de terreurgroepen Hamas&Fatah géén realistische idee is. GEEN OPTIE…vecht door in letterlijke zin!!! ! !!! Hier help je de ‘Palestijnse’ burger veel meer mee!!! Val niet meer voor de (socialistische) gedachten-gangen van de VN, VS en de EU-duvels. Herrinner je nog goed Israel waarvoor je oude joodse ex-EU / -SOV inwoners moesten vluchtten.”Voor het terreur-regime van A.Hitler en Stalin”!!! ! !!! Een voordeel, dankzij deze terreur in ’t oude Europa en de oude communistische Sovjet-Unie het Aliyah-proces is wel versneld. De TERUGKEER naar Israel is toch de afgelopen dikke 70-jr. vlot verlopen. Nu nog een groot aantal ogen en oren gaan openen en het besef dat men niet zonder de Messiah kan!!! ! !!! Roep, gil, schreeuw, huil en lach om een grote RE-TURN. Vanuit Sion zal de Wet uitgaan, de wereld zal weer HER-leven, het kwaad zal zijn gesmoord. “Een zachte pleister op een (nog heftig) bloedende wond”…SHALOM.

  Like

 2. johannes zegt:

  geweldige meid , en met je eens Anneke,in je reactie

  Like

 3. Avidia zegt:

  Jood zijn is echt prachtig, ik heb Joodse vrienden, prachtmensen, ze zullen ook dit overleven. En waarom worden ze steeds vervolgd?? Juist omdat ze zo prachtig zijn, intelligent zijn, geweldige uitvinding doen. Omdat ze precies tegenovergesteld zijn als die woestijnbewoners, die maar met hun kont in het zand zitten en niets toevoegen aan de wereld, alleen maar ellende. Grote smoelen hebben en bijten in de hand die ze voeden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s