Het Nederland van ISIS

Screenshot 19

(Door: Tim Engelbart)

Zo langzamerhand wordt duidelijk dat Nederland uitsluitend op papier één land is. In de praktijk wordt namelijk stukje bij beetje zichtbaar dat er ook een tweede Nederland is: het Nederland van de moslimradicalen.

Inmiddels hebben we er allemaal een nachtje over kunnen slapen sinds het nieuws naar buiten kwam: de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley door de barbaren van het Syrisch-Irakese ISIS. Iedereen die ik ken en dit treurige nieuws vernam, vervulde het met walging. Links of rechts, progressief of conservatief, liberaal of socialistisch… de reacties waren allemaal hetzelfde: middeleeuws, bizar, barbaars, walgelijk. Slechts een bloemlezing uit het scala aan bijvoeglijke naamwoorden dat ik de revue zag en hoorde passeren toen de moslimmalloten van ISIS hun jongste onthoofding op YouTube zetten.

Het is voor de doorsnee Nederlander onwaarschijnlijk dat er personen – naast de beulen van ISIS, uiteraard – zijn die dergelijke filmpjes juist alleen maar heel mooi vinden. Die erom moeten gniffelen en applaudisseren. Voor wie dit soort vastgelegde daden van prehistorisch geweld een aanmoediging zijn. Voor wie dit LOLcat-plaatjes en de ‘ice bucket challenge’ in één is.

CDA-bestuurder Ibrahim Wijbenga trok vanmorgen op Twitter de deksel van de beerput en liet zien dat er ook een ander Nederland is dat eigenlijk alleen maar blij is met ISIS en hun beestachtige methoden:

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Het Nederland van ISIS

 1. peterselie1 zegt:

  Obama kiest partij voor Turkije, Moslim Broederschap en Hamas.
  VS beschouwt Turkije als belangrijke bondgenoot tegen Rusland

  Voor de tweede opeenvolgende dag werd woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken Marie Harf gisteren door journalisten onder vuur genomen over de Turkse steun voor een eergisteren gepleegde mislukte coup van Hamas op de Westelijke Jordaanoever, met als doel om deze net als Gaza te veranderen in één grote terreurbasis. Ook zou Turkije schuil bieden aan de Hamasleider die wordt verdacht het brein te zijn achter de ontvoering en moord op drie Israëlische tieners. Tevens waren er vragen waarom de regering wel raketten levert aan Turkije, maar niet aan Israël.

  Geen reactie op door Turkije gesteunde coup van Hamas

  Net als maandag had Harf gisteren geen duidelijke antwoorden voor de journalisten. Vragen of de Amerikaanse regering tegen Turkije zijn zorgen had geuit over de steun voor de coup van Hamas, werden ontweken. ‘Maakt u zich zorgen over de ogenschijnlijke rol van Turkije hierin?’ vroeg Associated Press verslaggever Matt Lee. Harfs antwoord: ‘Daar heb ik geen details over.’ Lee: ‘Ik vroeg dit gisteren ook al, en toen was u zich niet bewust van dit incident… De Israëliërs zeggen dat dit allemaal gepland en gefinancierd werd vanaf Turkse bodem.’

  Harfs reactie: ‘Wel, zoals ik al zei denk ik dat een aantal militanten van Hamas en ook wat geld hierbij betrokken zijn, maar laat me daar nog eens naar vragen. Ik heb in ieder geval niets om dit te bevestigen.’ Lee: ‘Ik ben heel nieuwsgierig of jullie hier je zorgen over gaan uiten tegen de Turken – ik weet het niet, maar misschien hebben jullie die (zorgen) wel helemaal niet…’

  Harf wees er later op dat Turkije lid van de NAVO is, en dat het ‘met name gezien Rusland en Oekraïne’ belangrijk is dat bondgenoten worden voorzien (van wapens en raketten). Het eerder genomen besluit van Obama om Israël geen nieuwe Hellfire raketten te leveren, zou in haar ogen een totaal andere zaak zijn.

  Moslim Tartaren de Krim bondgenoot van Turkije

  Wat Oekraïne en Rusland betreft zien de Westerse politiek en media over het hoofd dat Moskou zich grote zorgen maken over de moslim Tartaren in de Krim, die bondgenoten zijn van de Turken. Een ander belangrijk geschilpunt is Syrië; Rusland staat nog altijd ferm achter president Assad, terwijl Turkije –net als de VS- de oppositie –bestaande uit onder andere Al-Nusra/Al-Qaeda- steunt.

  IS(IS) dilemma voor Amerika

  De door de Turkije mogelijk gemaakte opmars van IS(IS) heeft Amerika in een lastige positie geplaatst. Door in Irak enkele –weliswaar beperkte- luchtaanvallen op IS(IS) uit te voeren, steunt de VS feitelijk Assad, die in zijn eigen land ook tegen de islamitische terroristen –en daarmee tegen Turkije- strijdt.

  Turken en Russen ook in Egypte tegenover elkaar

  Tevens zijn de Turkse regering van premier en nieuw gekozen president Erdogan en de Moslim Broederschap als twee handen op één buik, reden waarom de Turken fel tekeer gaan tegen de Egyptische president el-Sisi. Die wordt juist gesteund door het Kremlin, mede omdat president Obama openlijk partij heeft gekozen voor de Moslim Broederschap, wier leiders in Turkije een veilig en beschermd heenkomen vonden.

  Rusland betere bondgenoot Israël dan VS

  Als we de vele relevante conflicten en feiten naast elkaar zetten, dan zien we –ongetwijfeld tot verbijstering van velen- dat Rusland zich tot een betere bondgenoot van Israël ontwikkelt dan Amerika, en het Witte Huis onder Obama juist de kant kiest van Israëls gezworen vijanden: Turkije, de Moslim Broederschap en Hamas.

  Westen steunt via NAVO-lid Turkije islamitisch terrorisme

  Omdat Turkije onderdeel van de NAVO is, betekent iedere dag dat de Turken nog lid mogen blijven en andere landen in dezelfde desastreuze alliantie met Ankara willen blijven zitten, automatisch dat het Westen feitelijk het islamitische terrorisme en de opkomst van het Islamitische Kalifaat steunt en zelfs bevordert, zoals we letterlijk hebben kunnen zien in Libië, Syrië, Gaza en Irak.
  Xander >>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/08/Obama-kiest-partij-voor-Turkije-Moslim-Broederschap-en-Hamas

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Wat in Iraq gebeurt staat ons hier te wachten eer we een decennium verder zijn. De Belgische moslimexecutieve weigert afstand te nemen van IS psychopaten met het argement: wat hebben wij er mee te maken? Ik zou zeggen: dezelfde luillige lallaa vlag.

  Like

 3. Erik Bink zegt:

  Durf nou es toe te geven, Ibrahim Wijbenga c.s (van het CDA!!), dat deze “beulen” en hun plannen het ware gezicht van de islam zijn.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Wat ooit ontstaan is,kan in principe ook weer worden verwijderd.
  Maar ja, dan zullen we wel moeten stoppen met de Ze-zijn-niet-allemaal-zo-gedachte.
  EN ons moeten realiseren, dat een bepaalde groep Nederlanders, ook al worden ze dan misschien extreem-rechts genoemd, evenveel recht van spreken heeft als dat radicale moslimtuig, dus evenmin gedwarsboomd mag worden in haar demonstraties.
  EN van de “gematigde” moslims -als ze zichzelf dan zo willen noemen- eisen, dat ze zichtbaar stelling nemen tegen organisaties als IS.
  EN, als ze dat nalaten, ze als doodgewone handlangers beschouwen, die ….tja, als het niet anders kan, UITGEZET moeten worden. Jihadisten zou al bij voorbaat terugkeer geweigerd moeten worden,
  Natuurlijk zou dat het einde betekenen van het sprookje van de multikul……
  EN JUIST DAAROM WORDEN DEZE TOESTANDEN DOOR DEN HAAG/ BRUSSEL NIET AANGEPAKT, GVD!!!

  Like

  • Harry zegt:

   Onze bevolking is zó onwetend , Theresa , dat je oren er van opkrullen .
   Had deze week een voormalige klant op bezoek , die “de koran gelezen had” en eigenlijk was het net als de bijbel , vertelde ie .
   Nou wil ik dat boek persé niet lezen , ( ook de bijbel niet ) al besef ik dat het er voor mij niet makkelijker op maakt in een discussie , maar ik kom regelmatig hier passages uit dat rotboek tegen .
   Mijn bloed kookt soms al na één regel . Ik wil het mezelf niet aandoen om me letterlijk kapot te ergeren . Het gaat ten koste van het laatste restje gezondheid .

   Hij heeft in dat boek niks over moord en doodslag gelezen !
   Hoe is dat gvd mogelijk ?
   En dat gelazer dat we met die lui hebben is een vergelding voor de kruistochten !
   Het is onze eigen schuld ! Payback time , zeg maar .
   Toen ik vroeg of het niet net andersom moest zijn , dat die moslims zijn begonnen en dat de kruistochten een reactie daarop waren , zat ie heel overtuigd NEE te schudden .
   Afijn , het werd nog een hele discussie , maar de onwetendheid en de kromme denkbeelden zijn zo wijdverbreid , dat ik m’n hart wel eens vasthou voor de toekomst .

   Ik ga niet meer voor zulke lui werken , vandaar dat ik al schreef “voormalige klant” .
   Wat een heerlijk gevoel , ik heb het hartstikke druk en dus kan ik de subversievelingen gewoon weigeren . OPROTTEN !

   Een ander liet ik op Bron die foto met die afgehakte hoofden zien , Ja , ja t’is toch wat allemaal , maar hij meldde aan het eind van het gesprek toch nog wel even dat ie naar Marokko op vakantie ging !
   Dan zakt toch je broek af ?
   “Joh , je bent toch niet achterlijk ? ”
   Nou ik ga daar lekker overal op afdingen , was het antwoord .
   “Ja , daar heb je ze lekker mee , maar zelfs gratis is al die rotzooi nog te duur ” .
   Nou , dat gingen ze zien ………….
   Ik word er soms zo moedeloos van !
   Nee joh , niks aan de hand .
   En die Bron , dat zijn allemaal fotogeshopte ( of is het gefotoshopte ? ) plaatjes !
   Dat is ook wel het gevaar natuurlijk als je moeite hebt om ironie en realiteit uit elkaar te houden , humor en serieuze zaken op één pagina lastig , lastig , lastig .

   Nou , prettige vakantie !
   Voor mijn part houden ze hem daar een poosje !

   Je zou serieus aan jezelf gaan twijfelen .
   Gelukkig kan ik hier weer een beetje resetten .

   Like

   • Had vanmiddag een gesprek met iemand die me gelijk gaf in mijn zienswijze ten aan zien van de roverheid,maar bij het afscheid zei hij dat hij Sp zou stemmen!!!!Het lijkt wel of Nederlanders doof,stom en blind zijn!

    Like

   • Jan zegt:

    Nou , Harry , Yvonne ..eenmaal linkss ,altijd linkss ..SP is voor mij nu ISP (IS Samen Pedo..IS zo en kan best , maar hier blijf ik wel bij : Goeie rooien zijn dooie rooien 🙂

    Like

 5. windwens zegt:

  Ik vraag me al jaren niets meer af, als je rond om de moslims woont, en dagelijks bekeken wordt of je van een ander planeet komt. Al zoveel haat in ogen heb gezien van de zogenaamde doorsnee moslim. Wat al jaren zonder woorden gebeurde, neemt nu andere proporties aan en ik denk dat we nog maar net over de helft zijn, er staat ons nog meer te wachten.

  Like

  • Dot zegt:

   Taslima Nasreen : “een matige moslim is een moslim die nog niet heeft gedood.”

   Like

  • Na de zoveelste bedreiging vandaag,uit die hoek,heb ik nu toch maar iets in mijn jassie gestopt!

   Like

  • Igor zegt:

   Helemaal goed weergegeven windwens, ook ik maak dit dagelijks mee in mijn pracht moslim wijk. Het is de laatste tijd zelfs zo erg, dat ik nu zelfs naar de Lidl in een buurgemeente ga, waar je praktisch, op een enkele na, geen moslims ziet. Bij de Lidl in mijn wijk ben je al 100 keer gedood (door de blikken van diezelfde moslims) als je de winkel verlaat, en dat gebeurd niet alleen door de bezoekers, maar ook door de hoofddoeken die de kassa’s bemannen/bevrouwen. Verder hebben we gelukkig nog een niet door moslims bemande supermarkt, waar maar weinig tot geen haatbaarden en haatdoeken komen.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Er gaat geen dag meer voorbij, of de hele ellende met de DOODSCULTUS ISLAM is weer in het nieuws. Moorden, verkrachten, liegen en bedriegen, zijn de kenmerken van de volgers van Mo de pedo profeet. Al ons levensgeluk en vreedzaamheid gaat eraan, enkel vanwege het feit dat we worden geregeerd door lafaards en wegkijkers. En deze lafaards en wegkijkers, zijn in wezen nog smeriger dan de moslims, want deze lafaards en wegkijkers zijn in wezen volks-en landverraders! Eigenlijk zouden ze moeten hangen, voor wat zij sinds 1972 hebben aangericht in Nederland. Maar de zombie mentaliteit der Nederlanders kennende, zal dat niet gebeuren. De domme schaapjes blijven toch massaal op VVD,CDA,PvdA en D66 stemmen.

  Like

 7. Kotsen moet ik van die lui,en,tegenwoordig,van alles wat islamgerelateerd is!Wanneer zetten we de roverheid af?Daar zitten de hoofdschuldigen die dit faciliteren en ons aan doen!

  Like

 8. Willie zegt:

  Ik zeg t nog eens (voor de …tigste maal ) AFSCHIETEN die smeerlappen , enige oplossing
  EVENALS hun broodheren politiekers alom : dus REVOLUTIE is t enige wat overschiet

  Like

  • Willie zegt:

   Maar ja, we kennen dat : wat met mn job?Mn huisje, autootje , kan ik niet meer op verlof (naar Turkije?? ) Echte lapzwanzen dus
   Beter aan jezelve denken ,de rest wil toch niet mee

   Like

   • Willie:100.000!Ik heb er al 3!!!Schiet lekker op zo!Pffff.

    Like

   • Willie zegt:

    Yvonne , ik weet ook 3 man , idd , valt echt niet mee om iemand de situatie diets te maken , teveel zombies hier .die wtshtf jou komen plunderen, moorden etc
    Mooi voorbeeldje : kijk eens naar een ”black friday ” toestand ??

    Daar maken ze elkaar af voor een onderbroek , kijk hier maar s naar , stel je voor dat zo’n zombies gewapend op ons afkomen ??? Ik heb World War Z(ombie) ook gezien hoor ,

    dat scenario zal r dik inzitten dan

    Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Originele Nederlanders worden een zeldzaamheid! Net als de molens, de klompen, de schaatsen, etc. zijn alleen in musea te bezichtigen!

  Like

  • Tempelier. zegt:

   In het kalifaat zijn geen musea die mensen er aan kunnen herinneren dat hier eerst mensen gewoond hebben die geen moslim waren. Islam vervalst de geschiedenis !!!

   Like

 10. belabeautyy zegt:

  Ik heb er een tijd over na zit te denken. In Nederland is in principe alleen bewoonbaar voor Nederlanders. Wie heeft er nauw verstand van waterbeheer. Niemand anders dan de Nederlanders kunnen het land droog houden. Komen andere volken aan de macht staat ons land binnen de korstte keren onder water. Dit is onze macht.   

  Like

 11. Thomasson zegt:

  De Isis fan-club in Nederland heeft alle mogelijkheden op deze wijze te reageren.Ze hebben goede vrienden in hoge posities: a) de overheid die ze de hand boven het hoofd houdt en b) de media. Gisteren zat ik naar het programma ‘Knevel en Van den Brink’ (EO) te kijken en het braaksel kwam bijna mijn strot uit. Een van de gasten was een ezel van de KRO die een nieuw programma gaat presenteren; genaamd ‘Seks iedere dag’. De man plaatste, met een domme grijns op zijn snuit, een opmerking over de houding van de doorsnee Nederlanders tegenover de Islam. “Ja! Maar de Islam is niet enkel ISIS. Fundamentalistische Moslims zijn een zeer kleine groep binnen de islam. Nederlanders zien de islam als een boos geheel, maar dat is niet zo. Er zijn daar veel groepen van vredelievende mensen!. Toen hij dat zei, was het voor mij niet moeilijk de ‘klank van de kassa’ op de achtergrond horen. Het was overduidelijk een voorgeprogrammeerde opmerking, die geld in het laatje moest brengen. Al de aanwezigen – behalve de militaire geschiedkundige – waren een zooi van politiek-correcte griezels. Geen woord werd er gerept over de tientallen mensen die in Donetsk en Lugansk worden afgeknald, de verschrikkingen die ISIS zaait werden genoemd uitsluitend in verband met de moord op journalist James Foley. De hele aandacht ging naar de arme stakkers van de Palestijnen en hoe slecht Israël wel niet is; met of zonder beschieten van Hamas raketten.
  Ik ben tot de conclusie gekomen dat het hele stelsel van zgn. PUBLIEKE OMROEPEN STELT NIETS VOOR. Ze verschillen van elkaar uitsluitend bij de naam. Verder dienen ze paar zaken: a) ze dienen als een apparaat om de macht van de EU over Nederland te consolideren op kosten van de natiestaat, b) zorgen ervoor dat de Nederlandse volk en zijn culturele erfgoed zullen verdwijnen in een bende genaamd multiculturele samenleving, c) ze dienen de fundamentalistische Islam.

  Nederland heeft geen vrije objectieve media meer. Luisteren naar de NOS is luisteren naar de propaganda van Al Jazeera of al Manaar ( TV Hezobllah) in het Nederlands. Het is een en al propaganda voor organisaties als de Hamas en doelbewust ondermijnen de massale moordpartijen en zelfs genocide op de Christenen en andere minderheden in Arabische landen. Als wij werkelijk vrij willen zijn, moeten wij als eerste de publieke omroepen BOYCOTTEN. ALLEMAAL. Men betaald grof geld voor een lidmaatschap die in feite de belangen van de vijanden van Nederland dienen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 11.09. uur. Dat ben ik volkomen met U eens! De hele PO is volledig COMMUNISTISCH, en laat zich chanteren en uitbetalen door de OLIESJEIKS!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s