Hij ging naar Syrië om terroristen te steunen, in plaatst daarvan sneden ze z’n hoofd af (+ video!)

Screenshot 11

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: Vederso)

James Foley was eentje van de nieuwe generatie activisten die zichzelf journalisten noemen. Hij reisde niet om verslag te doen, maar om een agenda te bevorderen. En die agenda werd duidelijk in zijn Twitter-feed. Elk menselijk leven dat wordt uitgewist, is tragisch, maar een moreel individu zou veel meer empathie voor de Syrische christenen moeten hebben die in de handen van Foley’s favoriete Jihadisten meer lijden dan een van hun propagandisten.

Foley kwam naar Syrië om de soennitische, islamitische rebellen tegen de Syrische regering te steunen.

Hij juichte de soennitische terroristen toe die vechten om Aleppo etnisch van christenen te zuiveren. In het conflict tussen Israël en Hamas zaten zijn tweets en retweets boordevol pro-terroristische propaganda.

Maar metFoley ging mis bij ten minste een deel van de soennitische Jihadisten in Syrië. Zijn Twitter-feed stond vol met verwijzingen naar de FSA (Free Syruan Army). En de FSA zou worden overschaduwd door aan Al Qaida gelieerde groeperingen. En dat was waar hij terecht kwam.

Toen Austin Tice, een echte freelance journalist, ontvoerd werd door Jihadisten, vond hij het een belachelijk idee dat Jihadisten hem zouden ontvoeren. Zeker Syrische Jihadisten zouden dat soort dingen niet doen.

Behalve dat ze het wél deden.

Toen het titelverhaal van Newsweek uitkwam, bespotte Foley dat ook. Razende moslims. Hoe dom en islamofoob.

Foley was fanatiek anti-Israël en was zelfs bereid om Iraanse propaganda na te praten.

Tweets: James Foley https://twitter.com/jfoleyjourno

Bekijk hier de video (waarschuwing!):

http://www.dumpert.nl (h/t win)

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Opm: Dit is een lastig verhaal voor de spindokters in “Hilversum”. Even opletten hoe ze dit gaan brengen. De Daily Mail heeft een video in een artikel op haar site staan. (even scrollen) http://www.dailymail.co.uk. Gelukkig niet van de gruwelijke misdaad zelf, maar een kort moment voor de dood van James Foley. Deze zelfde video heeft Youtube verwijderd en kan niet meer via YouTube worden bekeken. Het statement van Foley is absurd voor iemand die weet dat ze hem gaan vermoorden. Die Partei, die Partei, die hat immer recht. Alweer word ik herinnerd aan “Darkness at Noon”. Donker is het zeker.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, sharia, Socialisten, Syrië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

27 reacties op Hij ging naar Syrië om terroristen te steunen, in plaatst daarvan sneden ze z’n hoofd af (+ video!)

 1. felix zegt:

  Vanaf minuut 4:00: de onthoofding van journalist James Foley (video, zeer schokkende beelden).

  Like

 2. Vederso zegt:

  Ik zie dat dit via Live Leak is en het blijven walgelijke beelden.

  Like

 3. manna zegt:

  idd. geen beelden. maar die vent lijdt wel aan een stockholmsyndroom.
  weer een waarheidsverdraaier minder.
  wel heb ik het met zijn familie te doen 😦

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Nee hoor manna. Deze man lijdt niet aan een Stockholm syndroom. Deze man weet waartoe deze IS psychopaten en volgelingen van de islamitische voorbeeld psychopaat Mohammed in staat zijn. Ze hebben hem van tevoren de keuze gesteld. Of op de knieën zitten en de tekst lezen en daarna een relatief snelle onthoofding of een dood die tergend langzaam gaat met uren marteling vooraf. Hij heeft ervoor gekozen de tekst te lezen in de hoop dat daarna zijn hoe dan ook onafwendbare einde snel achter hem ligt. Onbegrijpelijk van je manna dat je zo’n onzin verhaal kunt opschrijven.

   Like

 4. Jean zegt:

  Vreselijk en barbaars maar toch wil een raad geven aan alle westerlingen “BLIJF DAAR WEG” ga nooit naar een islamland en jaar die barbaarse smeerlapperij hier weg uit onze landen want wij zullen NOOIT handelen noch wandelen met die gewelddadige barbaren en tot nooit dergelijke vuiligheid aan mijn lijf komt als ik in een ziekenhuis zou terecht komen.
  Jammer dat het geen linkse rode of groene kop is die rolt, op dat moment zit ik te wachten want dan zal eerst ingegrepen worden om die smeerlapperij te verdrijven uit onze samenleving.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Vreselijk voor de nabestaanden. Maar tegen de smerige “wegkijkers”, van de politiek, met voorop het CDA,de VVD, de PvdA en D66, zeg ik, dat zullen jullie ” vrindjes”, de HAATBAARDEN ook met jullie doen. Als dank dat JULLIE KLOOTZAKKEN de ISLAMISERING van Nederland hebben toegestaan!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Deze Foley was dus een Islam- en terroristen-appeaser, die in zijn eigen kuil trapte.
  Hoe tragisch!
  Maar wel iets, waar zijn soortgenoten van zouden kunnen leren…..als de wil aanwezig zou zijn.
  Echt rekenen op dat laatste doe ik niet, eerlijk gezegd.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  “Foley was fanatiek anti-Israël en was zelfs bereid om Iraanse propaganda na te praten.”

  Als het al één ding bewijst, dan is het wel dat die idiote generatie activistische-militante journalisten alleen op grond van hun Israel-haat naar ginder zijn getrokken, en dat ze het bijgevolg ook niet nodig achten de verhoudingen tussen moslims onderling in het Midden-Oosten te bestuderen. Hij trekt wel op met soennieten die tegen het Alawitische regime vechten, en Alawieten zijn een subdenominatie in de sjiietische islam, maar hij zou wel Iraanse propaganda willen napraten, en dat terwijl Iran altijd zijn banden met de Alawieten van Syrië heeft aangehaald ? (bv. tijdens Irak-Iran) Schijnbaar wist die druiloor ook niet dat Assad samen vecht met de sjiietische Hezbollah, die door Iran worden gesteund ?

  Zou me niets verbazen dat uitgerekend soennieten hem dat zouden kwalijk nemen, en dan zeker de Salafisten onder hen ! Een nuttige idioot heeft zijn kaas gelaten omdat hij er totaal geen verstand van had, maw omdat hij gewoon een IDIOOT was tout court ! Dus moeten we hier NIET om gaan zitten janken !

  Zo eenvoudig is dat !

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Dus hij was geen held, maar een vriend van de Terroristen van de Islam? net als Fransje Timmerman, en al onze Marxisten? Een duidelijke waarschuwing voor ze denk ik?

  Like

 9. johannes zegt:

  die lul is eerst nog wel bij de kapper geweest

  Like

 10. Theo van Ewald zegt:

  Inderdaad, het volk krijgt wat het verdient. De cultuurverrader Foley is hierop geen uitzondering. Persoonlijk zal ik dus om zijn lot geen traan laten.

  Like

 11. rinus zegt:

  @Tom 16.40u Ik denk dat het zovér niet zal komen. De dames en heren politici zijn dan allang op weg met een gecharterd vliegtuig. Ons achterlatend net als in 1940.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @rinus: 19.55. uur, op 20/8. O maar dat weet ik ook, Rinus. Koning Willem de Overbodige, en zijn Argentijnse Tango trut, zullen als eerste ervan tussen knijpen, gevolgd door de politieke elite. Juist deze politieke elite die ons hebben opgezadeld met de Islam.

   Like

 12. alidas1 zegt:

  Rinus maar Griekenland is niet zo ver weg als je begrijpt wat ik bedoel.

  Like

 13. Perfide Albion zegt:

  Nu ik zie dat die Foley een anti semiet en een cultuur verrader was vind ik het een stuk minder erg. Weer een vijand minder en opgeruimd staat netjes.

  Like

 14. Lucie zegt:

  Even over de rat van het NOS-journaal.
  Deze heet…..Marcel Gelauff en is 53 jaar.
  Is sinds 1 juli de nieuwe hoofdredacteur en heeft Hans Laroes opgevolgd.

  Like

 15. Jaantje zegt:

  Boontje komt om zijn loontje…
  Hij heeft het niet goed begrepen waar hij zich mee in liet door de Soennieten van de FSA te steunen deze lieden geven niets om niemand niet en gebruiken en verspillen een mensenleven zonder enige gewetenswroeging.

  Like

 16. Dat ruimt lekker op dit soort linkse islamofiele, xenofiele landverraders. Volstrekt verachtelijk en minderwaardig uitschot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s