VIDEO: De Arabische Lente van Guy Verhofstadt (2011-2014)

 

Lees vooral in dit verband mijn prachtstuk met de titel: “De EU geeft de Sacharov-prijs aan de islam”.

Door:
Martien Pennings

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: De Arabische Lente van Guy Verhofstadt (2011-2014)

 1. Pingback: VIDEO: De Arabische Lente van Guy Verhofstadt (2011-2014) | Nikontino's Blog

 2. Joost Visser zegt:

  Hopenlijk bliven Verhofstadt en Van Baalen nog lang met vakantie, wel graag op eigen kosten. Ook mogen ze van mij naar Oostukraine of Iraq om de democratie daar te ondersteunen.

  Het ´vuistje´ van Van Baalen (juiste achternaam voor zo´n iemand) zal de IS mores leren.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Ik twijfel in hevige mate of ik vast moet houden aan mijn gedachte over de doodstraf. Zo’n Verhofstad, die zo grondig fout zit met zijn geneuzel over hoogstaande democratie, die nagestreefd zou worden door de hordes die schreeuwen: I’ll chop your heads off, zou eigenlijk als eerste in aanmerking moeten komen voor dit ‘spelletje’.

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv VIDEO: De Arabische Lente van @GuyVerhofstadt (2011-2014) & @hans_van_baalen? http://wp.me/p1O7aM-hT4 via @wordpressdotcom

  waarom horen we nx over die hans van baalen, die stond in Kiev te krijsen weten jullie nog?, hij heeft in 2009!! deze account al aangemaakt, laten wij hem daar mee ‘wegkomen’ zoals dat heet?
  Hans van Baalen
  @hans_van_baalen
  Lijsttrekker VVD Europees Parlement

  Den Haag
  hansvanbaalen.eu
  Geregistreerd in mei 2009

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Als die ultra-mislukte versie van Austin Powers dat nu zo langzamerhand al doorheeft, hoef je er nog niet op te wachten, dat-ie het nog eens zal toegeven.
  Dat is een brug te ver.
  Het grote probleem is, dat die schijn-elite-van-de-valsemunters hardnekkig de denkfout blijft maken, dat die Arabieren uiteindelijk mensen zijn zoals wij en op den duur dezelfde denkwijze -en daarmee dezelfde normen en waarden zullen gaan hanteren.
  Dat is helemaal niet zo en dat zal nooit zo zijn.
  Ze dwepen met de dood, met machtsverhoudingen -hoe schever, hoe beter- zijn geen van allen geheel vrij van sadistische trekjes -hoe die zich manifesteren kan verschillend zijn- en ik begin zelfs te geloven, dat ze zowaar wreedheden, tegen henzèlf begaan (mits het maar door de ‘eigen partij’ gebeurt) met een zeker masochisme aanvaarden als iets ‘dat erbij hoort,’ In ieder geval is het niet iets, waar elke vezel in ze zich tegen verzet, zoals bij ons.
  Ik vermoed zelfs, dat ze de Arabische Lente’ zoals Verhofstadt c.s. die in gedachten heeft, als een d’piep verachtelijk iets beschouwen.
  Als ze wereldwijd niet zoveel schade en leed zouden berokkenen, deed het westen er echt het beste aan, dat wanstaltige zooitje in hun sop te laten gaarkoken: We leven nu eenmaal in twee verschillende werelden.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De GEK en gebitsgehandicapte Verhofstad, wat een smeerlap en waanzinnige is dat toch!

  Like

 7. Sjaak zegt:

  DE BITTERE WAARHEID IN HET WEGKIJKEN VAN EUROPA !
  EN HET GEWILDE ONTSTAAN VAN EEN BURGEROORLOG !

  Like

 8. meneertje zegt:

  Ik denk je een speciaal soort persoonlijkheid moet hebben om tot de top van de E.U. door te dringen.
  Nee, geen bijzondere bekwaamheden, grote intelligentie, opmerkelijk inzicht in politieke verhoudingen of iets dergelijks.
  Eerder het tegendeel (hoewel een I.Q. boven de 100 natuurlijk wel tot aanbeveling strekt).

  Wat dan wel?
  Ik kan het niet nauwkeurig analyseren, maar er valt toch wel iets over te zeggen. Uiteraard heeft het te maken met machtsbegeerte, je met je ellebogen naar boven kunnen werken, niet terugschrikken voor bedrog. Zelfbedrog echter vooral, neem ik aan: die lieden geloven in de regel vermoedelijk min of meer oprecht dat ze iets goeds en nuttigs aan het doen zijn.

  Dat vloeit voort uit een merkwaardig soort onnozelheid, die (waarom kan ik niet verklaren) beslist bij een hoog ambt in de E.U. behoort.
  Van Rompuy bijvoorbeeld was, meen ik, doctor in het een of ander, maar die bepaalde onnozelheid straalde van zijn gezicht af.
  Mahlström is zonder twijfel zeer kwaadaardig, maar zij heeft ook weer die bepaalde onnozelheid die haar vermoedelijk belet te beseffen dat zij met haar immigratiebeleid niet alleen Zweden, doch vrijwel heel Europa, naar de ondergang leidt.

  Maar de kampioen op het gebied van dat soort onnozelheid is zonder twijfel Guy Verhofstadt.
  Bovenstaand filmpje en zijn uitspraken zijn fraai gecombineerd. Die combinatie toont aan dat de man totaal geen benul heeft van de werkelijkheid. Er zijn op het internet tal van andere bewijzen van zijn gebrek aan werkelijkheidszin te vinden (denk aan zijn optreden in Kiev, samen met de al even onnozele Van Baalen), maar ik vind bovenstaande combinatie al genoeg.

  Blijft de voor mij onoplosbare vraag hoe uitgerekend dergelijke figuren er in slagen zich naar de top te werken.
  Die machtsgeilheid…, zeker. Maar dat is slechts een deel van de verklaring. Want zij komen toch pas aan de top na een aantal malen verkiezingen te winnen. En dat zijn voor een deel verkiezingen door het grote publiek (politieke partijen, zoals D’66)

  Voor mij blijft het een onoplosbaar raadsel.
  Waarom kiest het gewone volk nu juist voor dergelijke zichtbaar incapabele figuren?

  Like

  • tjonge zegt:

   “Waarom kiest het gewone volk nu juist voor dergelijke zichtbaar incapabele figuren?”

   wie zegt dat het volk hen kiest ? is het niet zo dat degene die de stemmen telt de verkiezingen wint ?

   Like

   • meneertje zegt:

    Dat speelt wellicht een rol.
    De allerhoogste bovenbazen, de leden van de Commissie, worden trouwens helemaal niet door het volk gekozen, maar door hun kompanen in het kwaad.

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    dat denk ik dus ook tjonge, want kijk maar naar ‘onze verkiezingen’,
    íedereen die ik ken vd PVV is wezen stemmen op de PVV maar welke schijn werd gewekt? Alsof de PVV achterban grotendeels thuis zou zijn gebleven…

    aangifte van frauduleuze zaken zijn er vorig jaar 12 september ook gedaan, maar er is NIETS mee gedaan,
    blanco stemmen zijn bij de stapeltjes v vooràl de pvda gelegd,
    Ik weet iig van EEN vd stem-zitters dat hij gewoon met een stapel stembiljetten onder zijn arm t stemlokaal is uitgelopen, iets wat NIET MAG etc etc etc…
    en waarom gebeurt dit? Omdat ze t kùnnen, zij worden NIET op t matje geroepen, niet bestraft en dat wéten zij!

    Dus tjonge het is gewoon zo dat degenen die de stemmen tellen, bepalen wie de verkiezingen winnen!
    Vandaar dat ik ook nu weer oproep tot neutrale waarnemers bij èlk stemlokaal maar dan ook bij ELK stemlokaal en bij het tèllen helemààl!
    je mag daar trouwens als burger BIJ blijven ook al willen ze doen alsof dat niet t geval is, je niet laten wegsturen dus!

    Like

 9. Harry zegt:

  Iemand die zo kan liegen en zulke gevaarlijke onzin uitkraamt om de bevolking te misleiden zouden we uit zijn lijden moeten verlossen .
  En die wou de EU leiden ?
  Taqiyya of stapelgek !?

  Like

 10. Verhofstadt…….. de man van de Snel Belg Wet…. fout op de hele lijn ! En hij wou voorzitter van EUU worden ! Bravo ! Zo groot ingenoomheid dat hij geloof in zijn eigen dommiteiten !

  Like

 11. Rick zegt:

  Die “Arabische Lente” begint wel heel dicht bij te komen.
  Hun wijk….Binnenkort hun land 😦
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22983910/__Moslims__wijk_afgrendelen__.html

  Like

 12. Maria zegt:

  Ik zak weg van schaamte… Spontane democratie die ginder ontstonden door die Arabische lentes??? Spontane afslachtingen mensheid ja!!! Dat zulke psychopaten gestoorden in de politiek zitten is werkelijk geschift! Maar ja sinds zijn optreden a la Hitler in Kiev zie je die lunatik nergens meer bij ons in België, nu al helemaal niet meer zelfs want dat EU gedrocht heeft die uitgespuwd.
  Democratie wat een giller! Hier is niets democratisch alles wordt beslist over je hoofd door mensen die NIET verkozen zijn door het volk, geschiften zoals verhofstadt zijn de oorzaak van zoveel ellende en hebben zelf hun zakken vol gestoken met geld dat van de burgers kwam!
  Walgelijk is deze man ziekelijk walgelijk! Vroeger had je neo nazi, hij is een neo liberaal… Tzum kotsen om je partij NEO weet ik wat te noemen, NEO Nazi was het vorige eeuw!
  De socialisten met die NEO liberalisten hebben alles uitverkocht en verraden, heel die EU is neo liberaal met democraat socialist, die 2 verradende strekkingen politiek zijn verantwoordelijk voor wat die islam hier kan aanrichten.
  De enige man op aarde die een waardige leider is is die Putin, hij is de ENIGE die de Christenen beschermd, hier beschermen ze die islam tegen de originele bevolkingen, alles wat eigen was aan onze landen is uitverkocht verraden voor een postje links en rechts en voor harde cash door onze eigen politiekers! Dat doet Putin zijn eigen Russen niet aan!
  Ik kan niet schrijven wat ik deze verhofstadt toewens want dan chrasht internet, maar wens hem in ieder geval een hel toe waar Dante’s hel bij verbleekt!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Maria: 12.21. uur. Ik ben het volledig met U eens!

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Ben het met je eens Maria, niet alleen wat Putin betreft maar ook MP B. Netanyahue, ik zou zo in Israël willen gaan wonen! Dat is tenminste een land met een regering die het moslim gevaar beseft en zijn burgers beschermt!
   Verhofstadt, v baalen, rutte, samsom, ascher, pechtold, schulz, barosso, v rompuy, ik wens hen zeer speciale ontmoetingen toe van 1 van hèn met minimaal 50 van die verongelijkte ‘slachtoffers’ vd religie vd vrede die allemaal zo graag vdie fijne ‘vlindermesjes gebruiken… GEEN nazorg aub…

   Like

 13. Stom,lelijk en kwaadaardig bovendien:Verhofstad!

  Like

  • meneertje zegt:

   Heel goed dat u ook nog eens op zijn lelijkheid wijst.
   Het uiterlijk van een mens mag natuurlijk niet bepalend zijn voor het oordeel over die mens.

   Maar het is toch wel heel merkwaardig dat iemand die zelfs premier van België is geweest, met zo’n bek tanden loopt.
   Daarin zou zeker door bekwame tandartsen of tandchirurgen aanzienlijke verbetering kunnen worden gebracht, zodat je hem wel degelijk mag aanrekenen dat hij er zo bij loopt.
   Het kan hem blijkbaar niets schelen.
   En dat hoort dan toch weer bij die onnozelheid van hem.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En toch, meneertje: Als hem dàt zo op het oog niets kan schelen, heeft hij waarschijnlijk een extreme tandarts-angst.
    En dàt is absoluut geen lolletje; ik weet ervan mee te praten.
    Het is veel te lang ‘aanstellerij’ genoemd. Goed, dat het nu langzamerhand als fobie erkend wordt.
    Men zou zich beter moeten afvragen, wáárom iemand in ’s hemelsnaam met helse pijn en afbrekende tanden blijft doorlopen, hoewel hij er toch vreselijke last van moet hebben.
    Nu, dat is allemaal dáárdoor……
    Er van afkomen, ja, maar mensen zouden het niet moeten bagatelliseren.

    Like

 14. Benesha zegt:

  In een normale wereld zat die man al lang in een dwangbuis in een isoleercel. Zum kotzen.

  Like

 15. Jade zegt:

  Zucht, weer 1,43 minuut van mij leven weg, met het
  luisteren naar de lulkoek van deze gladde graaier…
  Democratie kan je daar namelijk alleen planten met
  een waterstofbommentapijt…

  Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  Toch zegt Verhofstadt in de video iets dat heel erg waar is: “…dat van in de beginne wij de verkeerde analyses hebben gemaakt.” Die verkeerde analyses maakt hij nog steeds en hij zadelt ons ermee op. Wat hij niet beseft is dat die verkeerde analyses betrekking hebben op die spontaan ontstane democratieën. Die zijn er namelijk niet, omdat democratie niet mogelijk is binnen de islam. Dát had hij wel eens mogen doorzien.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Dat kùnnen ze volgens mij niet zien heer Köhler… ik heb me daar al vaker over verbaasd, eerlijk gezegd ben ik tot de conclusie gekomen dat het met een soort van weliswaar misplaatste, maar toch gevoel van superioriteit te maken moet hebben…

   Ik denk dat zij die lui eigenlijk niet serieus kùnnen nemen door hun manier van denken en dat zij daardoor t gevaar ervan ook niet zien want in wezen ‘bestáán zij eigenlijk niet’,

   net zoals zij de PVV stemmer per definitie als een tokkie en een henk en ingridje zien wat al in wezen een minachting bij voorbaat inhoudt… no points… onbestaand voor hen…

   net als met die moslims… ze willen ze als stemvee maar stiekem kijken zij op hen neer en denken aaaach die theedoeken, die voddenbalen, die zijn toch niet serieus te nemen… moet je dat brabbeltaaltje horen… wat kùnnen die nou… hup! dankbaar stemmen op ons en voor de rest BLIJ zijn dat ze hier mogen zijn ipv in die apenlanden van hen…

   de ellende is dat zij en àl die àndere ‘ regenteske overheids lui’ zoals die judas v AARStsen, daardoor hen onderschatten en zich niet verdiepen in hun drijfveer,
   de islamisering van de rest vd wereld…
   ONZIN! Zo’n vaart zal dat toch niet lopen!?
   Ik vraag mij wel eens af of zij wel op de hoogte zijn vh Verdrag v Straatsburg v Joop Den Uyl en die Thijs DeClerq in 1975?
   Zij blijven wat die lui betreft continue foutieve conclusies trekken en hebben maar niet door dat een WESTERSE manier van denken volledig verspild is aan hen…

   Zou nu eindelijk het kwartje (van Kok, ja flauw ik weet het) zijn gevallen met de onthoofding van deze journalist?
   Ik hoop t maar, het hoofd van Lee Rigby, wat van zijn nek gesneden werd op klaarlichte dag midden in een Engelse straat hier in Europa, was kennelijk niet zo’n EYE OPENER… die zgn nu zo vastberaden Cameron zei toen toch dat ‘het NIETS met de islam te maken had’?

   En dàt is t in a nutshell vlgns mij, dat stompzinnige onderhand als een mantra toepassen, ‘het heeft niets met de islam te maken, deze pillars van onze maatschappij… deze hàrdwerkende mensen die in de oorlog zooooo voor ons gevochten hebben…
   ik ga nù een teiltje pakken… want IK onderschat hen niet… geen secònde…
   en ik denk ook niet dat dit nog jaren gaat duren zoals sommigen hoopvol zeggen dat t ms nog wel 10… 15 jaar zal duren… eeer…. nou néé dus… ik denk eerder aan NU of volgend jaar reeds… ziet niemand dan die zeer geoliede machine? In àl de landen dezèlfde rellen, opstootjes, demonstraties, gedragingen, happy slapping, ineens het inrijden op mensen met een auto, golven van geweld, om dezelfde ‘redenen’ die het niet zijn natuurlijk maar wel daar voor aangevoerd worden…

   Ik ben voor een grote revolutie, het afzetten van deze ‘regeringen’ de naam onwaardig zelfs maar, ik zie hen en de dhimmi ambtenaren als oorlogsmisdadigers die ons en ons land in oorlogsgevaar hebben gebracht…

   Like

 17. bigljohn zegt:

  Misselijke stomme Bels ! Straks gaat ie ook nog verklaren dat het Nazisme een voor iedereen prachtige democratie was ! O, wat een heerlijke tijd zou ook dat geweest zijn volgens hem ! Een tijd waar in , net als nu in het midden oosten, het goed leven was. Iemand die zulke uitspraken doet is rijp voor het gesticht, en anders wel voor de elektrische stoel !

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Scarlatti Bombatti: 20.49. uur. Klopt wat het tellen der stemmen betreft. Dat hebben ze overgenomen van de communist Lenin, die zei: ” Het maakt niet uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen telt”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s