VS bevestigen onthoofding journalist Foley

Screenshot 4

De door ISIS onthoofde Amerikaanse journalist James Wright Foley… “islam is vrede”…

Familieleden en Amerikaanse overheidsfunctionarissen hebben de dood van de Amerikaanse journalist James Foley bevestigd. Een functionaris zei vanochtend (Nederlandse tijd) dat de video van de Islamitische Staat (IS) waarop iemand wordt onthoofd, echt blijkt. Twee anderen zeggen dat het slachtoffer Foley is. Zij wilden dit alleen anoniem bevestigen.

Een van de bronnen zegt dat de Amerikaanse president Barack Obama naar verwachting later vandaag een verklaring over de moord aflegt. Obama is gisteren in zijn regeringsvliegtuig Air Force One op de hoogte gebracht. Hij was toen op weg vanuit Washington om zijn vakantie in Massachusetts te vervolgen.

Voor meer info: http://linkis.com/www.thewire.com/glob/bKvbQ (h/t vederso)

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Persvrijheid, Rotzakken, sharia, Syrië, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

38 reacties op VS bevestigen onthoofding journalist Foley

 1. Jean zegt:

  De islamsmeerlapperij moet uitgeoeid worden tot en met de laatste kankercel, laten we maar heel snel beginnen in Europa en iedere lafaard onder eigen volk hetzelfde lot laten ondergaan.
  Als het kan nog vandaag beginnen want onze vrijheid, veiligeid, leefbaarheid en onafhankelijkheid staan op het spel 4 items die de EU bende ook graag zien sneuvelen vandaar hun verraad.

  Like

 2. Maria zegt:

  ohhhh jeeses… zag het op het nieuws… RIP arme man… Weet je je vorige post EJ over verhofstadt video… Wel verhofstadt is mede verantwoordelijk dat dit allemaal gebeurd op de planeet samen met die verdomde socialist, want voor hen zijn het “vrijheidsstrijders” nietwaar?
  Dit verdedigen onze beleidsmensen en laten marokanen openlijk demonstreren dat ze aanhangers van Isis zijn of willen zijn… Had al geschreven dat het zal keren tegen degenenn die ons dit hebben aangedaan, wel dat punt is gekomen, die Isis zal nu pas laten zien wie ze allemaal gaan uitmoorden, word dan een beetje moeilijk om dan nog openlijk te gaan demonstreren met vlaggen van Isis en rest… Ocharme die familie van die man! Nu kunnen ze in de VS opstaan tegen Obomba

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv WHY CAMERON GESCHOKT?WAT IS t VERSCHIL MET LEE RIGBY DIE ONTHOOFD WERD MIDDEN OP N LONDENSE STRAAT?http://s.vk.nl/3721622

  VERSCHRIKKELIJK! Mààr toch… Cameron en kornuiten geschokt…??? Hoezo??
  Met Lee Rigby die op een LONDENSE STRAAT ONTHOOFD werd zei deze patjepeejer nog dat het NIETS MET ISLAM HAD TE MAKEN, dus hoezo nu ‘verderfelijk en schokkend’?
  Het is NIET SCHOKKENDER DAN AL DE HELE TIJD ad gang is en wat vooral SCHOKKEND IS dat het ONTKEND WERD door HOOG EN LAAG!

  @geertwilderspvv en MEDIA? GELOVEN JULLIE NU WEL DE PVV? Vrees voor lot 2e Amerikaanse journalist groeit met minuut. http://www.telegraaf.nl/t/22985040

  Misschien vinden jullie me ‘koud’ reageren maar dit is in wezen toch niets nieuws?
  IK ben benieuwd of de MEDIA NU wèl de PVV gelooft of nog steeds doorgaat met hun hetze tegen de PVV en GEERT WILDERS nu het HÈN ZÈLF OOK RAKEN GAAT EN HET NIET LANGER EEN VER V HUN BED SHOW IS!

  Ik vind het verschrìkkelijk, maar eerlijk gezegd vind ik het nòg verschrikkelijker dat hier in wezen de ‘overheden van àlle landen aan debet zijn, zij hebben àlle te berde gebrachte FEITEN altijd aan de kant geschoven en Hans Janmaat, Pim Fortuyn, Geert Wilders, ONS, de Ingrids en Henken, als racisten, discrimineerders, onruststokers ‘ten onrechte een bepaalde groep in onze samenleving WEGzette’ enz enz enz MINDER MINDER MINDER MAROKKANEN was zgn goed genoeg voor een hetze met voorgedrukte aanklacht brieven tegen Geert Wilders en de PVV…
  nou het zijn er méér, steeds méér en je ziet wat het oplevert,
  beter gezegd, de hel is losgebarsten en de hellebaarden zijn druk aan het slachten…. maar vooral Israël bashen en veroordelen steeds en steeds weer!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Scarlatti Bombatti: 13.28. uur. Beste S.B. ze hebben NIET WILLEN LUISTEREN naar Hans Janmaat, niet naar Pim Fortuyn, en ze luisteren ook niet naar Geert Wilders! Zo rolt dat in dit Absurdistan-Nederland!

   Like

   • Maria zegt:

    nee nee Scarlet wij denken ook zo, wij zijn de racisten volgens links en die moordenaars zijn “vrijheidsstrijders” cameron’s “it was an attack on islam” wel die zever cinema daar kan hij niet meer mee afkomen!!!!!! dat ze zich in Engeland maar vasthouden, zit vol sharia moordenaars, binnenkort slachten ze weer iemand af in de straten van London.
    Dat geschift volk is op een punt gekomen dat ze gaan exploderen en overal op aarde doen wat ze met die Amerikaanse journalist deden…
    Obomba cameron, verhofstadt het verradende links krijgen nu de afrekening!
    Hoop uit de grond van mijn hart dat die geschiften van die satanische islam nu links zo beginnen te onthoofden, gdvdmm enkel en alleen door links zitten wij nu met een haatvolk opgescheept die ons willen onthoofden…
    Ik vervloek de rooie linksen toe dat ze de horror der horror mogen meemaken, want zij hebben ons dit aangedaan, ben eens benieuwd of dat verradende links nu nog gaat toelaten dat marokanen met Isis vlaggetjes pro Isis gaan laten betogen…
    Ben eens benieuwd naar jullie van aarsen en tuttermans wat zij gaan zeggen nu

    Like

  • Lis zegt:

   Nee, Scarlatti, u reageert niet koud. U legt precies de vinger op de zere plek. Hier is al jaren voor gewaarschuwd. Hier zijn al honderden beelden van beschreven op webblogs en andere sites zoals thereligionofpeace.com. Zelfs mensen die niet over internet beschikken, weten steeds vaker wat er in de wereld gebeurt. Alleen de overheid slaapt. Niet omdat ze dom of naïef zijn, want ook zij hebben de beschikking over alle middelen die wij ook hebben. Het is pure kwaadaardigheid; ze weten heel goed wat er gaande is, maar zijn niet bezig met hun taak als overheid. Ze brengen ons naar de afgrond.

   Like

  • Maria zegt:

   oei Scarlatti ipv Scarlet, sorry 🙂

   Like

  • windwens zegt:

   Niets aan toe te voegen beter maar een hard en koud bericht zachte heel meesters maken stinkende wonden. De bevolking is al jaren mond dood gemaakt zowel hier als in de rest van de wereld.

   Like

 4. Monalisa zegt:

  Geert WildersGeverifieerd account
  ‏@geertwilderspvv
  Koran, sura 47.4: Wanneer gij een ontmoeting met ongelovigen hebt, houwt in op hun nekken en richt een bloedbad aan. http://m.nrc.nl/nieuws/2014/08/19/is-onthoofd-ontvoerde-journalist-in-boodschap-aan-amerika/

  Like

 5. Jade zegt:

  Eerst reactie Obama: allahu akbar, en hossen in het vliegtuig.
  Zonder gekheid, ga nooit naar een moslimland,
  want de kans dat je niet meer thuis komt is groot.
  Nu moet ik wel zeggen dat ik mij hier ook steeds minder
  op m`n gemak voel met 800.000 moslims op papier,
  en circa 3 miljoen moslims op straat…

  Like

  • windwens zegt:

   Niet bang zijn maar je tanden laten zien, ze leven op onze angst. Ik ben omringt door moslims maar geef ze geen strobreed. Alles wat ze over me afroepen krijgen ze dubbel en dwars terug. Laat u niet weer als een lam naar de slachtbank dragen.

   Like

 6. Driek zegt:

  Walgelijk. Er gaat werkelijk geen dag meer voorbij zonder gruwelijkheden van die barbaarse mohammedanen. En het ongelooflijke is, dat er gisteren voor de volgelingen van diezelfde profeet een gebedsruimte is gecreëerd in de Vrije Universiteit. Maar – dat zijn natuurlijk andere islamieten, ze zijn heus niet allemaal zo. En als dat zo is – dat ze niet allemaal zo zijn – waarom hoor je er dan zo weinig van? Ik volg het af en toe niet meer, het gaat mijn verstand te boven.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Is dat nou nodig die foto van slachtoffer van moslim-barbaren……….verschrikkelijk. Gauw doorgescrolled. Die hele muslim-smeerlapperij moet in EU verboden worden, niet enkel Isis end andere sekten, ALLES verbieden wat met is=lam te maken heeft…..

  Like

 8. cat zegt:

  Vreselijk. Dit is tevens een aanslag op mijn leven. Het wordt echt tojd dat onze regeri g en in andere landen. ‘T beestje een naam geven: Islam en nog eens de Islam=ISIS.

  Like

 9. Benesha zegt:

  Vreemd, normaal tonen die monsters heel het proces van koppensnellen. En geen spatje bloed na 7 keer snijden, dit met een door de adrenaline als gek pompend hart ? En nu editen ze het weg? De meningen dat dit een hoax is zijn niet uit de lucht.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Volgens reaguurder vederso stond het filmpje vanochtend nog om 09.00 uur op internet. Twee uur later was het al verwijderd van YouTube!! CENSUUR VAN YOUTUBE!!!

   Like

   • windwens zegt:

    Het filmpje vannacht al gezien maar is nog steeds te vinden op Live leake te vinden.Want was er inderdaad ook vannacht al snel weer af alleen de foto bleef verspreid op dezelfde film wordt ook de tweede man aan het einde getoond die ze willen gaan onthoofden. De journalist was al in twee jaar gelden in Syrie gevangen genomen, mogelijk opereert ISIS dus al twee jaren in deze gebieden. Want zo hele bende lui heb je niet in 3 maanden in elkaar geknutseld lang leven de AIVD, en ander opsporingsfiguren in de EU

    Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Verschrikkelijk deze onthoofding van de Amerikaanse journalist Foley. Obama zal straks in zijn toespraak naar zijn smaak niet vaak genoeg gaan benadrukken dat niet de islam dit is maar een of andere perverse uiting van extremisten. Mijn standpunt is echter dat zonder perverse islam ook geen perverse islamisten zouden zijn. Hoeveel onthoofdingen moeten nog volgen alvorens de elitaire goegemeente de ware aard van de islam gaat herkennen. De dag zal komen (mark my words) dat ook lukraak onthoofding slachtoffers van de Europese straten gegrist worden door de gelovige moslim die op Jihad pad is. Jihad en de terreur die erbij hoord is de hoogste vorm van islamitisch gebed en eerbetoon aan Allah en verschaft de Jihadist direct toegang tot het verzonnen paradijs. De gewelddadig verplicht religieuze expansie is de essentie van de islamitische doctrine. Geen enkele moslim is zeker van zijn plaats in het paradijs, maakt niet uit hoeveel gevolg hij geeft aan de honderden islamitische regels in zijn leven behoudens de Jihadist. Laat dat goed in de politiek correcte koppen doordringen. De islam bezigt al onthoofdingen sinds de dagen van de profeet en zal dit blijven doen. De onthoofdingen stoppen pas als de dag komt dat we de islam onthoofden. Deze dag komt want de wereld kan op gegeven moment niet anders. De gelovige moslim zal ons ertoe dwingen of we willen of niet.

  http://www.welingelichtekringen.nl/video/katholieke-priester-onthoofd-door-moslim-fanatici-in-syrie

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Maar het heeft NIETS met de -ISLAM- te maken, volgens: PvdA,VVD,D66 en het CDA! Kots!

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Mischien was James Foley Erg dapper geweest en weigert in het Arab Kureish te zeggen dat Allah erg groot is, en dat Mohammed zijn profeet is?

  Like

 13. Eva zegt:

  Ik kan alleen maar hopen, dat de yezidi-vrouwen hun een koekje van eigen deeg geven. Cut off their goolies!

  Like

 14. cat zegt:

  Als nog 1 politici durft te zeggen dat dit niet met Islam te maken heeft?! Ik hou onxe regering verantwoordelijk als er hier koppen gaan rollen. En dat het een keer gebeurd, is zeker.

  Like

 15. Pingback: #ISLAM #ISLAM !!! VS bevestigen onthoofding journalist Foley | Nikontino's Blog

 16. Aegolius cs zegt:

  Ging het in Vietnam volgens de V.S. over de bestrijding van het communisme en de machtsinvloed van China (Mao) dan raad ik bestuurders met klem aan niet langer te leuteren over de islam als machtsblok en de volstrekt ontspoorde IS(IS) massamoordenaars in hun beschermende woestijngebied functioneel uit te roeien. Als ware het communisten als Vietnam met z‘n B52 bom tapijtje. Niks gepriegel met ’n straaljager of drone.
  Maar het zijn géén communisten en Obama……… U snapt het.

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Reclamespot uit de oude doos van “voormalige” V.S. bestuur:

  Like

 18. joop sigaar zegt:

  Vieze smerige ratten .maar eh waar is God en ook jullie God ?
  Ik ben als Christen opgevoed maar begin de opmerkingen van m’n kinderen te geloven ; de wereld ziet er een stuk beter uit ZONDER religie .
  Sprookjesboeken zijn het , allemaal .

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  De ORKS van de ISLAM hebben toegeslagen. Mordor is onder ons; vrij naar ” In de ban van de ring”, van J.R.Tolkien!

  Like

 20. Tempelier. zegt:

  Die oranje kledij komt mij zeer bekend voor, mee gekregen van de Amerikanen ???? uiteraard weer een walgelijke vertoning.

  Like

 21. Stel je voor dat dit Geert Wilders was geweest.
  Hoeveel islamitische gebedshuizen, koffiehuizen en moskeeen zouden er dan wel niet in vlammen opgaan?

  Maar als onze eigen Geert daadwerkelijk wordt onthoofd kom ik ook in actie.

  was getekend,

  Dhr. Molotov Cocktail

  Like

  • cat zegt:

   Heb ik ook aan gedacht vanmiddag:”wat als dit onze held Geert Wilders was gebeurd”?
   Chaos!! Heel NL zou opeens wakker worden, en inderdaad hoop moskeeen en koffiehuizen in vlammen. Val vh kabinet. Hopelijk leeft onze Geert lang en gezond.

   Like

   • Ik denk dat we ernstig rekening moeten houden met een (auto) of zelfmoord bomaanslag op het Binnenhof. Ik hoop natuurlijk van niet maar dit soort lieden deinzen voor niets en niemand terug en de beveiliging gaat mee de lucht in.

    Like

 22. Avidia zegt:

  Deze moslim prijst zijn geloof de hemel in, wat zijn Amerikanen toch stomme mensen, gaan ze nog klappen ook. Hij zit zichzelf gewoon te promoten. Islam heeft Amerika verrijkt zegt hij. Gruwelijk gewoon. Hij bezoekt een moskee, net als onze ex-koningin deed met hoofddoek en hoed, dubbelop. Stelletje slijmerds allemaal!!!! Wat hier achter zit kan alleen maar olie zijn. Het wordt tijd dat we andere energie bronnen aanboren, weg met die Oosterse landen!

  Like

 23. Henk zegt:

  Ik heb een collega die eens tegen mij zei dat hij hoopt dat ik moslim zou worden ik had gezegt dat ik daar anders over denk. Hij zei ook dat hj rouwt bij zijn broeders die tegen de staat Israel zijn, ook heeft hij anti westerse gedachten. Ik begin bang te worden voor deze mensen en hoop dat ook in Nederland het een en ander gaat veranderen als we kijken naar prominente plekken in politiek waar islam word uitgedragen, we zijn hier nog steeds geen islamitische staat en hoop dat het zo blijft.
  Voor deze journalist RIP!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s