Arie Boomsma en Rena Netjes laten zich hun mooie gedachten over de islam niet door ISIS afnemen

Screenshot 22

(Door: Martien Pennings)

Op de still hierboven ziet u Arie Boomsma op het meest intense moment van de zin die hij daar uitspreekt: “( . . .) hoe belangrijk het is dat wij geïnformeerd blijven, bijvoorbeeld dat ISIS NIETS met de islam te maken heeft.”

Arie Boomsma is een linkse zelfmanifestant en dus een hedonistische narcist voor wie het welbevinden van het eigen organisme op de eerste plaats staat. Knappe jongen, mooi salaris, lekker creatief bezig, veel op tv en prettige gedachten in het hoofd. Dat wil Arie graag zo houden en vandaar dat de goedlachse beau garçon nu toch even ontstemd is geraakt, want er zijn mensen die beweren dat de islam een groot kwaad is.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Christenvervolging, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Iran, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, mainstream-media, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

35 reacties op Arie Boomsma en Rena Netjes laten zich hun mooie gedachten over de islam niet door ISIS afnemen

 1. Driek zegt:

  Meneer Pennings, ik heb met heel veel belangstelling uw artikel gelezen, maar als ik dan lees, de onnozele dingen die er worden gezegd, die lui hebben totaal geen kennis van de Bijbel, weten het verschil niet tussen het Oude – en Nieuwe Testament.

  Bijvoorbeeld dit:
  “In de koran, net als in het Oude Testament, net als in de bijbel, heb je verschillende teksten, ik ben geen koran-uitlegger natuurlijk, maar wel Arabiste . . . .er staan bijvoorbeeld ook teksten in de koran dat God volken en stammen heeft geschapen om elkaar te leren kennen en dat staat wel helemaal haaks op wat ISIS nu aan het doen is. Aan de andere kant heb je teksten in de koran die weer veel wraakzuchtiger zijn. Maar dat hoef je niet uit te leggen want in Deuteronomium staat ook nogal wat geweld, verdelgen dit of dat dorp en de vraag is context en huidige tijd enzovoort.

  Wat een ongelooflijke domme lulkoek, hier val niet tegenop te redeneren. Ik ben blij geen televisie te hebben, want dit breng ik niet op. Dit is zo verschrikkelijk erg, daar zijn geen woorden voor. Waar u het geduld vandaan haalt, om zo’n programma uit te zitten.

  Like

  • Jan zegt:

   Die lul werd niet zomaar bij de EO ontslagen.

   Like

  • Mr Talkie zegt:

   Hier onder nog een een paar citaten uit de Koran (Donald Duck)
   De Religion Of Peach ( NOT )
   Natuurlijk heeft IS niets te maken met de islam
   Maar de islam wel alles met IS.

   Koran (4: 104) – “En wees niet zwak hart in de uitoefening van de vijand, als u last heeft van pijn, dan is het zeker dat ze (te) lijden pijn als u last heeft van pijn …” Is het nastreven van een gewonde en terugtrekkende vijand echt een daad van zelfverdediging?

   Koran (05:33) – “De bestraffing van degenen die oorlog voeren tegen Allah en Zijn boodschapper en het streven om onheil te maken in het land is alleen dit, dat zij moeten worden vermoord of gekruisigd worden, of hun handen en hun voeten moeten weg op te snijden weerszijden of ze moeten worden opgesloten, dit zal zijn als een schande voor hen in deze wereld en in het hiernamaals zij een grote straf “zal hebben.

   Koran (8:12) – “. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen Daarom slaan uit hun hoofd af te slaan elke vingertop van hen” Geen redelijk persoon zou dit interpreteren als een geestelijke strijd betekenen.

   Koran (08:15) – !. “O, gij die gelooft, als gij ontmoeten degenen die niet geloven in de strijd, zet niet je rug naar hen (16) En wie op die dag keert zijn rug naar hen toe, tenzij het ​​manoeuvreren voor de strijd of de intentie om mee te doen een bedrijf, hij echt hath toorn gemaakt van Allah, en Zijn woning zal de hel, is een kwade bestemming te zijn. ”

   Koran (08:39) – “En bestrijdt hen totdat er geen meer fitna (stoornis, ongeloof) en religie moet alleen voor Allah ” Sommige vertalingen interpreteren “fitna” als “vervolging”, maar het traditionele begrip van dit woord is niet ondersteund door de historische context (Zie nota’s voor 2: 193). De Mekkanen waren gewoon weigeren Mohammed toegang tot hun stad tijdens de Haj. Andere moslims mochten er naartoe te reizen – maar niet als een gewapende groep, omdat Mohammed had de oorlog aan Mekka voorafgaand aan zijn uitzetting verklaard. De Mekkanen werden ook optreden ter verdediging van hun religie, want het was Mohammed’s bedoeling om hun idolen te vernietigen en de islam te vestigen door middel van geweld (die hij later deed). Vandaar de kritische deel van dit vers is om te vechten totdat “de godsdienst is alleen voor Allah ‘ , wat betekent dat de ware reden van het geweld was het ongeloof van de oppositie. Volgens de Sira (Ibn Ishaq / Hisham 324) Mohammed legt verder uit dat “Allah geen rivalen moeten hebben.”

   Like

 2. Willie zegt:

  Tegen verregaande stupiditeit is geen kruid gewassen , weten we onderhands al wel zeker
  ??

  Like

 3. Jan zegt:

  Boomsma kwam op mij, toen ik hem voor het eerst zag in een of ander wauwelprogramma (vroeger onder Plag) als een slome dweil van top tot teen onder smerige tatoeages. Volslagen onduidelijk wat vrouwen is hem zien en vooral toen ik vandaag nog het een en ander op AD las. Maar ja, soort zoekt immers soort.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Showbizz/article/detail/3721960/2014/08/20/Arie-hoeft-niet-elke-dag-seks-Een-avondje-tongen-heerlijk.dhtml

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  De hufter en het hufterinnetje ; Raker valt het niet te typeren, Martien!
  Gadverdamme, wat een misselijkmakend stel heeft die EO met die twee bij elkaar gezocht, zeg!
  En dan moet ik die video dadelijk nog gaan bekijken. Maar aangezien je althans die Boomsma natuurlijk al enige malen eerder op de buis kon tegenkomen en van háár haar braakopwekkende uitlatingen van een paar jaar geleden nog nagalmen, is het bepaald niet moeilijk om je alvast een zeker beeld te schetsen…..
  Godallemachtig, wat lopen er toch een ergerlijke idioten rond! Weerzinwekkend!
  Ik denk dat ik maar eens gaan kijken; op de een of andere manier heb ik wel zin in dat soort zelfkwelling!
  (Erger dan een confrontatie met de zuigerij’en van Mohammed Dahla, de ‘geliefde vijand’ van Ari Shavit, kan het tóch niet worden.)

  Like

 5. Harry zegt:

  Ik heb me ook kapot zitten ergeren aan die potentiële homo .
  Nee hoor , ” isis heeft niks met de islam te maken “.
  Waar heeft het dan wél mee te maken ?
  Wie gaat dat die godsdienstwaanzinnigen uitleggen ?
  Jij , Boomsma ?

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Arie Boomsma komt uit Indonesie (Voormalige Ned Indie) Daar heeft de RKK de monopolie op de opvoeding van alle jeugdigen.Na de Wener Congres.Ze doen wat de Paus ze vertelde; Niet vergeten wat de voor een paar jaaren geleden gestorven Bischop Muskens zei :”dat Allah en JHWH een en de zelfde is.” JHWH heef alleen een naam en die mogenwij niet voluitspreken Allah heeft een hele hoop namen, die moslims ook voor het koppen van Kafirs gebruiken mag.Dat kunnen nooit de zelfde Goden zijn.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  O en die Netjes, lid van de partij Christenen Dienen Allah, moet ik nog meer zeggen? En de klootviool Boomsma, deze heeft eerst goede sier gemaakt bij de EO, en nu is hij gewoon een RODE KLOOTZAK geworden, die er plezier in hebben ISRAËL te bashen. Meneer Pennings, prettig verblijf op uw vakantieadres!

  Like

 8. windwens zegt:

  De uitspraak van Netjes kan ik wel volgen zij gaf aan dat het wel islam is, dat je wekelijks naar de markt kan gaan in Saoedi Arabie waar dan personen worden onthoofd. Voor de goede orde pikt zij daar als voorbeeld een moordenaar voor uit,maar elke wel denkende geest weet dat het ook zal plaats vinden bij mindere vergrijpen. Netjes wordt door de Egyptenaren zo op gejaagd dat ze op elke hoek van de straat er een ziet staan. Toen onze zijige Arie vond dat het maar uitwassen zijn die dit ondernemen, trok zij haastig haar woorden in. Want deze vrouw weet niet meer wie ze wel of niet kan vertrouwen, wie wel of niet de vijand is. Ze is ook naarstig op zoek naar een ander land waar zij zich kan vestigen. Hoe angstig kun je zijn als je, jezelf hier in Nederland niet veilig waant.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Toen ik die “(niet)-netjes mevrouw een paar jaar terug op zo,n “lul”-info-programm” hoorde zeggen dat die M.O. landen ZOVEEL gezelliger zijn dan de NL-se of EU-se, dacht ik dat ik ,t in Makkah hoorde donderen.
  Als ik iemand zoiets hoor zeggen over M.O-,( als ze nu nog Haifa of Tel Aviv had genoemd….,was ,t iets anders geweest ), neem ik zo iemand niet serieus.
  Wat die gezelligheid overthere betreft, ze zal dit “MARKT-TAFEREELTJE” in Egypte toch niet bedoelen………..

  Like

  • windwens zegt:

   U heeft groot gelijk dat Netjes zich daar best happy voelde onbegrijpelijk maar wel een feit. Maar nu ze zelf wakker geschud is lijkt ze haar kijk op de wereld toch wel te hebben bij gesteld. Maar dat is wat je bij zoveel mensen voorkomt eerst moeten zij aan de lijven ondervinden dat er echt dingen aan de hand zijn die niet door de beugel kunnen. Als je maar lang genoeg blijft hangen in een bepaalde modes en sommige zaken niet laat binnen komen dan is elk land een paradijs.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Over dat hangen gesproken: nu is het natuurlijk wel zo dat het niet mevrouw “Nietjes”zelf is, die daar hangt. Maar toeristen b.v.,die naar dat soort landen gaan, zal ik nooit begrijpen. Dat je er voor je beroep heen” moet, is al erg genoeg.

    Like

 10. Arie Boomsma is een slap aandachtsgeil wijf dat nooit gespoord heeft. Boven ISIS gebied uit een vliegtuig flikkeren. Schreef ik nou flikkeren? Kan geen toeval zijn. Volksverlakker. Bah bah.

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  Toevallig had ik hier ook naar gezapt. Dus toevallig op Knevel en van den Brink terechtgekomen, aka Pauw en Witteman mark 2.0. Ergerlijk. En dan te denken dat ik nauwelijks gelet heb op wat Boomsma over de Islam zei, de ergernis van naar die correspondenten te luisteren alleen al was er te veel aan !

  Het wordt tijd dat al die rotzooi-programma’s (Knevel-Van den Brink, Pauw en Witteman, Eva Jinek, Clairy Polak, e.d. ) worden afgeschaft ! Hoe vaak moeten we al die pseudo-filosofen nog zien ?

  Trouwens, ik begrijp niet waarom al die fragmenten uit Pauw en Witteman toch allemaal weer moeten worden herhaald in compilaties op de VARA, terwijl ze er zgn. al een tijd mee zijn opgehouden ? Stoppen = STOPPEN, zeg ik !

  Ethervervuiling door narcisten noem ik dat ! Toch maar blijven tonen hoe belangrijk ze zichzelf vinden. Je bloed gaat er van koken !

  Like

 12. Republikein zegt:

  Die Ariestoteles heeft aambeien.

  Like

  • Ahava zegt:

   geweldige woordkeus, Republikein! Schaterlachen op deze ochtend! Dank!
   En wat K&vdB (wrevel&triangelbek) betreft: verdwijnt vanzelf van de buis, net als pauwelenwauwel. Tip: Gewoon een dvd met spannende misdaadthriller bekijken, in plaats van de kwalitatief ver weggezonken staatstelevisie.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   gniffel.

   Like

 13. Die kut-wijf schijnt bij onze kerken stemmem geronseldt te hebben,volgende keer trap ik zulks lieden de deur uit.

  Like

 14. Kraftavilqa zegt:

  De moslims zullen waarderen dat rena haar nek voor hun uitsteekt kunnen ze makkelijker haar kop afhakken. Op die momenten dat ik me geenzorgen maak over de toestand in de wereld heb ik ook prettige gedachten in mijn hoofd. Omdat ik vrij ben van linkse koprot ben ik in staat beide soorten gedachten te hebben soms zelfs gelijktijdig, met enige oefening en gewenning lukt het best om aan twee verschillende dingen tegelijk te denken. Nu nog leren twee verschillende dingen tegelijk te zeggen. 🙂

  Like

 15. Trucker zegt:

  “…er zijn hele liefdevolle takken in de islam,…”…euh…huh…mis ik iet.

  goed dat deze islamietenopvrijer ook eens in het vizier komt ik kende hem niet die niet zo nette netjes wist ik welk vlees in de kuip van haar jaren als stand upper voor de openbare KRomroep BRT als anisemitische correspondente voor het midden oosten.
  Een ******* in de studio en case closed opgeruimd staat netjes heb ik altijd gelerd en in het geval van die antisemitische niet zo netjes is het een heel aardige oplossing.
  Goed ga nu de voormiddag besteden aan het analyseren van het liefdevolle in de islam, hou jullie op de hoogte…
  voormiddag? heb voldoende aan een nanoseconde denkwerk: ik heb niks gevonden.
  Die nek van boorsma is ook al opgemeten door de islamiet van dienst maar hij weet dat nog niet.

  Like

  • Jan zegt:

   Zij heet Rena Youssef-Netjes en dat zegt genoeg over haar standpunt omtrent de islam

   Like

   • Trucker zegt:

    Is in feite inwisselbaar met de stand upper voor de openbare Kromroep BRT rudi arafat sjaaltje vrankx die maar al te graag uitppakt met oneliners als “ik heb vele palestijnse vrienden”, heb de vent nog nooit horen zeggen dat hij één Israëli als vriend heeft.
    Die correspondenten voor het midden oosten zijn zo inwisselbaar de enige vereiste is pro islam maar voorreerst antisemiet (dat laaste is op de BRT wijd verspreid).
    Ach nu weet ik het zij is veroordeeld in egypte…legde de link niet onmiddelijk maar tijdens het pennen rinkelde er toch een belletje en het huilen van de w…(wou wolven schrijven maar denk eerder aan schapen)op de nieuwsredacties komt me terug voor de geest.

    Like

 16. helletocht zegt:

  DIt zijn de zelfbevlekkende en ethervervuilende types die op basis van hun “status”wel verplicht zijn dit soort prietpraat er uit te slaan. Zouden dit soort figuren er op andere wijze over praten dan hadden ze te maken met bedreigingen uit het islamitische kamp. De lafaards kiezen dus voor de aanpassingsrol. Zij tellen liever hun geld, dan een eerlijk Nederlander te zijn. Ook zij staan in het grote boek der verraders!!

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Arie Boonsma en Rena Netjes gedragen zich tegenover de islam op een manier die me erg doet denken aan Jansen en Janssen, de twee stuntelige detectives uit Kuifje. Die twee weten soms ook niet wie nou een vriend of een vijand is al zijn die besnorde kerels stukken komischer dan de eerstgenoemde blauwe jakhalzen! Nou heeft ISIS inderdaad niet echt iets met de islam te maken daar ze dit geloof alleen maar misbruiken uit eigenbelang en wie weet is het een goed idee om beide islamliefhebbers gewoon een enkeltje naar Syrië te geven om zo erachter te komen hoe geweldig “leuk” die terroristen precies zijn!
  Als Boonsta alleen nog aan anorexia lijdt en zich in Nederland gedraagt zoals Hongerige Hans uit het gelijknamige verhaal (afkomstig uit Zwitserland) dan komt hij er vast wel achter hoe anderen hem daarna gaan bejegenen. De opgenoemde Hans was een boomlange en broodmagere jongeman, die aan anorexia leedt, en in dienst was bij een stijf, hooghartige en tiranniek apothekersechtpaar en hem slavenarbeid lieten verrichten. Als in een soort wraakneming verslond Hans op een dag, verblind door een visioen, een speenvarken en “vergiftigd” ingemaakt fruit waarna hij voorgoed bij de gehate apothekers werd verjaagd maar hij was daar later reuze blij om!
  En voor alle mensen die Netjes een vreselijk wijf vinden dat gek is op moslims: mocht ze weer verkondigen dat ze moslims en de islam boven jullie wil voortrekken dan kunnen jullie beter dat wildvreemde mens vangen en om beurten vele malen stevig op haar huichelachtige kont slaan! Netjes verdiend, net als haar soortgenoten,gewoon veel billenkoek en geen baantje bij dat terroristentuig van IRIS dat de naam van Allah constant misbruikt!

  Like

  • Trucker zegt:

   “…Nou heeft ISIS inderdaad niet echt iets met de islam te maken …”

   “…terroristentuig van IRIS dat de naam van Allah constant misbruikt!…”

   euh ironie of ernst…ik was steeds de laaste in de klas ben dus geen slimme jongen die het onderscheid kan maken.

   Like

  • Driek zegt:

   @Jules Vismale zegt: Nou heeft ISIS inderdaad niet echt iets met de islam te maken daar ze dit geloof alleen maar misbruiken uit eigenbelang…enzovoort en zo verder.

   Nou, meneer Vismale, ik kan u verzekeren dat ISIS alles met de islam te maken heeft. U behoort nog tot de lieden die roepen: “ja, maar dit is niet de echte islam, de echte islam is heel anders, die is heel vredelievend”.

   Ik raad u aan de koran eens te lezen. Uw haren reizen te berge. Want ISIS is de echte pure onvervalste islam zoals Mohammed het heeft gepredikt. Tegenstanders van de islam, Joden en christenen, moeten worden gedood. Ik dacht dat mensen die deze site lezen toch wel wat wijzer waren omtrent de bedoelingen van de ware islam. Nee dus. Of begrijp ik u verkeerd?

   Like

   • Trucker zegt:

    Mijheer Driek u weet zeker ernst? Oke here we go :
    Is het ernst dan is dit een loepzuivere mol, hoeft dan niks te posten op een blog als deze.
    Er is één islam en dat is dus één soort islamiet geen light variant zelfs de brave buur slacht op de wrede wijze een weerloos dier en kreeg hij van de haatprediker in de plaatselijke haatkazerne een fatwa zou het dag met handje zijn want het hoofd van u zou al rollen.
    Ophoepelen en ga naar linkse multikulle islamofiel blogs maar geen vervuiling hier plaatsen.
    Trouwens nu is het lekker weertje in syrie niks voor u?

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Driek, ik heb de Koran nooit gelezen maar de Bijbel wel en daarin heb ik talloze verhalen gezien van allerlei voorbeelden van antisemitisme, volkerenmoord, genocide, veroveringsoorlogen, afgoderij etc. en ook veel joden maakten zich schuldig aan dit soort dingen. Meestal kregen zij, als er antisemitische volkeren op hen werden afgestuurd, van Jahwe allerlei Richters (een soort bijbelse Rambo’s) aangeboden die deze antisemieten weer verjoegen. Nou ben ik heus wel een klein aantal moslims tegengekomen die beslist NOOIT de afschuwelijke ideologie van ISIS zullen goedkeuren en als Allah bestaat dan schopt hij dat moslimextremistische tuig, na hun overlijden, met hulp van Mohammed maar naar de hel toe omdat zij hier toch alleen maar verderf aanrichten!
    Zo vraag ik me zelfs nog af of zij ook nog een islamitische EU willen waarbij zij aardig lijken te zijn geholpen door hun walgelijke linkse vriendjes. Als deze islamaanhangers nou Kuifje lezen waarin zij een afbeelding van professor Zonnebloem zien staan dan zullen zij die vast verbranden daar de professor enigszins op een joodse geleerde lijkt! Bovendien wil ik in GEEN eeuwigheid een geïslamiseerd Europa en een afschuwelijke EU en als de islam zo moordlustig is zoals u beweerd dan zeg ik: WEG ERMEE EN DAN VOORAL UIT EUROPA!

    Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Leermoment mensen: ook het CDA is een moslimpartij. Straks roeren ze zich weer wanneer er verkiezingen zijn, maar ze kiezen altijd de verkeerde kant, niet de christelijke kant.

  Like

  • Trucker zegt:

   Bij ons in Vlaanderen is er EEN partij (het Vlaams Belang) die weet welk gevaar schuilt in de islam(iet) en ALLE andere (zonder uitzondering) hebben geen enkel probleem met islam(ieten).
   Bij tijd en wijle een stoere uitspraak maar daar blijft het bij omdat ze allemaal schatplichtig willen zijn aan de islamiet voor zijn stem, schatplichtig sommigen gaan daar zeer ver in met subsidies, baantjes, panden, terreinen en wat nog allemaal want het is toch belastingsgeld.
   Ik denk dat in Nederland behalve Geert Wilders er geen andere partij is die in de islam(iet) een probleem ziet.
   Het zijn toevallig die partijen die eurosceptisch zijn en de anderen (die aan de macht zijn) staan erbij en kijken ernaar.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s