Britse (22): “Ik word eerste vrouw die Brit of Amerikaan onthoofdt”

Screenshot 15

Khadijah Dare met haar Turks-Zweedse echtgenoot, die zich Abu Bakr noemt

Een jonge Britse vrouw met banden met Islamitische Staat (IS) heeft op Twitter aangekondigd dat ze de eerste vrouwelijke beul wil worden die een Britse of Amerikaanse gevangene onthoofdt. Ze deed dat een dag nadat de video opdook waarin de Amerikaanse journalist James Foley wordt onthoofd door een Britse IS-jihadist.

Khadijah Daren, uit Londen, trok in 2012 naar Syrië. Recent nog zorgde ze voor  ophef nadat ze haar kleuterzoon had laten poseren met een kalashnikov in zijn armen. Op Twitter gebruikt ze de naam Muhajirah fi Sham, wat ‘immigrant in Syrië’ betekent.

Gisteren tweette ze: “”Any links 4 da execution of da journalist plz. Allahu Akbar. UK must b shaking up haha. I wna b da 1st UK woman 2 kill a UK or US terorrist!”. Lees: ‘Ik zoek links naar de video van de onthoofding van de journalist. Allahu akbar. Het Verenigd Koninkrijk moet nu wel geschrokken zijn, haha. Ik wil de eerste Britse vrouw worden die een Britse of Amerikaanse terrorist vermoordt”.

Lees verder>>>
(h/t joopklepzeiker)
Screenshot 17

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

37 reacties op Britse (22): “Ik word eerste vrouw die Brit of Amerikaan onthoofdt”

 1. fred weber zegt:

  Psychopatische reactie ter compensatie van haar gelaatsbedekking.

  Like

 2. Willie zegt:

  En wat denkt dat kreng ?? Dat wij dit zomaar gaan laten gebeuren ??? Hebben hier ook snijgerief hoor
  http://www.zwaarden.com/

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Preventief vernietigen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat dat vuile STINKWIJF vandaag nog onder een vrachtauto komt. Snotverdomme, dat moslimtuig wordt met de dag brutaler! Maar ja, dankzij de VERRADERS van de politiek, kan dat vuile takkewijf dergelijke uitspraken doen. Maar een berichtje of poster van Geert Wilders, dat is pas erg, vinden de RODEN en de NEP LIBERALEN. Ik weet weer wie onze VIJAND is!

  Like

  • L.pedro zegt:

   I.d.d Tom, jij ziet, en weet hoe de vork in de steel zit, maar nog steeds vele Nederlanders, die wel steeds hun gal spuien tegen Geert Wilders en als makke schapen achter de landverraders van de VVD en PvdA aanlopen te kwijlen, bah wat een volk.

   Like

 5. Aegolius cs zegt:

  De westers juridische cultuur heeft ondanks democratie, nooit de aanwas van criminelen kunnen verhinderen waarvan de TBS instituten inmiddels uitpuilen en waarover criminologen als psychiaters hun hals breken. Beter dan snijden (…).
  Edoch is het de islam gelukt met behulp van mohamed en zijn roversnest een wereldoverheersend strijdboek, koran, de volgers op te roepen met o.a. inteeltpatiënten als volstrekt waanzinnigen het wereldkalifaat te vestigen.
  Criminologen evenals psychiaters blijven stil en Europese regeringen…. Niets van te verwachten.

  Like

 6. Doornroosje zegt:

  Dat is de islam. Produceert alleen maar waanzinnigen. Steriliseren deze vrouw. Is de naam moeder niet waard.

  Like

 7. Leo zegt:

  De enige remedie tegen uitschot is …. AFSCHOT !!!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ondertussen: op http://www.geenstijl.nl OM=Openbaar Ministerie doet STRAFRECHTERLIJK ONDERZOEK naar GEEN STIJL. Hup, daar gaat ONZE VRIJHEID VAN MENINGSUITING, op bevel van JUDAS van AARTSEN de berg af!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  O ja, RODEN van het OM, hoe zit het met het onderzoek tegen de pedofiel DEMMINK? O daar hebben jullie zeker geen zin aan, want dat is een vrindje van de politieke elite!

  Like

 10. Jade zegt:

  Ooit wel eens een Brit met kroeshaar gezien? Ik niet.
  Het is dus geen Britse, maar import-rotzooi uit Afrika.
  En dit soort dames lopen ook hier in Nederland rond…
  Precies hetzelfde, alleen doen ze er het zwijgen toe.

  Like

 11. cat zegt:

  Westerse bekeerlingen staan bekent om dat ze zeer fanatieke moslims zijn, vooral vrouwen.
  Deze vrouw is getrouwd met een Turk. Iedere jaar zie je weer Westerse dames die trouwen met een Turk of een NAF’er. Turkije, Tunesie, Egypte en Afrika ( negers)zijn landen waar de moslim mannen als export product van het land dienen. Vele wanhopige Westerse vrouwen importeren deze mannen naar het Westen. Er is zelfs een programma aangewijdt op sbs 6:”grenzeloos verliefd” om van te kotsen. Dat krijg je als je je kinderen opvoedt met te liberale opvattingen.

  Like

 12. windwens zegt:

  Hier wordt toch ook wel even de fabel door geprikt dat alle moslim vrouwen worden onderdrukt. Iets wat me al jaren bekend is. Vaak is juist de vrouw de motor achter het radicalisme. Er wordt ook altijd gesproken over het feit dat moslims niet kunnen opvoeden wat eveneens een kruiwagen zand is. De meisjes lopen in de pas, en de jongens hengsten erop los ( het laatste kunt u tweeledig uitleggen). Jaren en jaren krijgen wij dit zelfde zieltjes verhaal voor geschoteld dat de meisjes zo zielig zijn, van dichtbij beleeft u hele ander dingen.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Alle overheden, in welk land dan ook, die deze moordenaars toegelaten hebben tot hun landen, en hen ook nog eens een paspoort hebben gegeven, zijn mede verantwoordelijk en mede aansprakelijk voor al het leed wat onze burgers wordt aangedaan door dat satanstuig! Nu maken de geheime diensten overuren om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over radicaliserende jongeren, maar zover had het nooit mogen komen. Arabische volkeren hebben NIETS te zoeken in welk Europees land dan ook! Kijk eens naar Engeland: grote bedrijven zijn al in Arabische handen overgegaan! Engeland heeft zichzelf al aan de islam verkocht, en Engeland ligt op ‘een steenworp’ afstand van ons land! Als de ellende daar doorzet, kunnen we erop wachten dat dat tuig het Kanaal oversteekt om ook hier de leiding over te nemen!
  Een verschrikkelijke gedachte!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Wakker worden het tuig is hier al in overvloed !

   Like

   • Cathja zegt:

    Inderdaad, maar ze hebben het hier gelukkig nog niet voor het zeggen. In GB zit het ….voudige van wat er in Nederland zit, en de overheid verliest de greep er op. Dat wilde ik eigenlijk zeggen.

    Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Ach ja, een tweede Samantha Lewthwaite; het zat er aan te komen….
  Dat spul bekeert zich tot de Islam, vervolgens valt het misschien tóch niet helemaal mee, de positie, die de vrouw binnen de Islam bekleedt en dan kun je twee dingen doen: Terugkrabbelen, –maar dat betekent een enorm gezichtsverlies tegenover je naaste omgeving, ten overstaan van wie je je kop in de wind gegooid hebt. Bovendien zul je intussen wel doordrongen zijn van de sancties die er op afvalligheid staan- óf er dan maar keihard tegenaan, meteen de volledige versluiering accepteren en jezelf en passant wijsmaken, dat je je beloning in het Paradijs deelachtig wordt door fanatieker dan fanatiek ‘Goddeloze’ voormalige landgenoten te gaan vermoorden of althans daarmee te dreigen. Als je dan eenmaal op dreef bent, kun je je zelfs nog gaan inbeelden, het ooit tot eerste vrouwelijke beul te brengen….
  En dààr verraadt zich haar westerse afkomst: Haar mede-moslima’s van Levantijnse origine zullen er waarschijnlijk beter van doordrongen zijn, dat een dergelijke carrière voor de ‘goede islamitische vrouw en moeder’ nèt weer niet is weggelegd, als puntje bij paaltje komt.
  Droom maar lekker verder, Trut! Hopelijk krijgt je man het nog eens op z’n heupen en geeft hij je uit al dan niet terechte jaloezie nog eens ten prooi aan de bakstenen, of het zwaard, uitgevoerd door een mànnelijke beul!
  In handen van de Britse Justitie vallen is namelijk veel te humaan voor jou!

  Like

 15. Republikein zegt:

  Wisten jullie dat ze allebei op 1 januari jarig zijn?

  Like

  • treintrien zegt:

   Zou dat kunnen komen door een onbekende geboortedatum?
   Zie je hier in NL ook wel eens op van die W-documenten. (vreemdelingendocument)
   Dan hebben ze geen idee en dan zetten ze maar 01-01-00/01

   Like

 16. lucky bee zegt:

  Waar de Sharia heerst mogen vrouwen alleen slappe lullen stijf maken Geen Kalashnikof en geen kelen door snijden, in plaats van oorlog voeren mag ze op de Hijra naar Mekkah gaan. vergeten?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lucky bee: 20.18. uur. Ik snap er geen donder van Lucky Bee.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mocht je Lucky’s comment bedoelen, Tom, i k nu toevallig eens wel:
    Hij bedoelt, dat ze binnen de Islam de post van vrouwelijke beul op haar buik kan schrijven.
    En dat is natuurlijk de realiteit, doodgewoon.

    Like

   • treintrien zegt:

    @Theresa:
    Ik heb ooit eens ergens gelezen dat de moskee-en waar ook veel vrouwen komen vaak de extreemste zijn.
    Vrouwen mogen wél activiste voor allah zijn als het zo uitkomt hoor:
    Die Britse, the white widow, Lewthwaite (?) of zoiets. Kopstuk van al shaab, met die aanslag in dat winkelcentrum in Kenia.
    In Nederland die docente economie of zoiets, weigerde ineens handen te schudden. (Bleek later de vrouw van Suhayb salaam te wezen, van die haagse radicale moskee assoenah, die we weer kennen van de ordediensten (kuch) met oud en nieuw een paar jaar terug.)

    Deze vrouwen opereren weliswaar niet op de voorgrond, maar meer op het niveau van bijvoorbeeld die Saba Ahmed van laatst.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Treintrien: Is bekend; zij nu immers ook. Maar je zegt het zelf al: Nooit op de voorgrond.
    En daarom is het uitgesloten, dat ze ooit zoiets als de status van eerste vrouwelijke beul zal krijgen.
    En dat dan zeker ook op die filmpjes zetten en daarmee aan het westen impliciet toegeven, dat ze een v r o u w dat uiterst belangrijke macho slagerswerk toevertrouwen. Zie jij het ze al doen? Ik niet!

    Like

 17. Jaantje zegt:

  Ha de moslimdames zijn weer eens bezig met een …inhaalslag.
  Tenminste denk dat het in de media zo verwoord gaat worden.
  Moet ineens ondanks het wrange van de situatie lachen feminisering binnen de Islam zouden ze dit hier aan de tafels van P&W en Knevel en Brink in gedachte hebben gehad?
  Denk het niet alhoewel ze inmiddels beter moeten weten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wat je een inhaalslag noemt: “Scherprechter in de sluiers.” Ha, ha….!
   Nee, hoor, als zij een inhaalslag willen maken, zullen ze bij het begin moeten beginnen en een einde moeten bedingen aan die idiote verplichting voor juist vrouwen om zich te ‘bedekken.’
   En zolang ze dat niet doen, erkennen ze hun eeuwig ‘onzichtbare’ status en zal er nooit sprake zijn van gelijkberechtiging, zo simpel is dat.
   “Het is toch maar een lapje stof.” Hypocrieter argument moet ik nog tegenkomen!

   Like

 18. Jan zegt:

  Daarom moet je vrouwen als liquideren zodat zij geen adders meer kunnen voortkweken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ha, daar hebben we de vrouwenhater weer!
   (Maar ja, wat heet….: Op mijn manier ben ik het zelf ook.)

   Like

   • Harry zegt:

    Je kunt ze ook steriliseren , maar dan moet je ze allemaal doen , die lorrenkoppen .
    Maar dan nog kunnen ze iemand om zeep helpen .
    Jan’s oplossing is eigenlijk wel de beste , tenminste zolang het moslima’s betreft .

    Blij trouwens dat de focus qua vrouwenhaat niet meer op mij rust !
    Ik haat ze echt niet , maar waren ze maar eens wat gehoorzamer en gewilliger .
    ( Zoals mijn hond bijvoorbeeld , als ik maar naar hem wijs gaat ie al op z’n rug liggen ) .
    Konden ze maar eens wat beter koken en autorijden .
    En stonden ze eens niet zo gruwelijk in de weg bij de supermarkt .
    Oh , ik dwaal af .
    Ach , sommigen gaan wel .
    Er zijn er zelfs waar ik respect voor heb ……………

    Like

   • Jan zegt:

    Namen voor gefokte adders

    Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Theresa Geissler: 22.06. uur, op 21/8. Ik heb het nog eens gelezen, en goed laten doordringen, en in dit geval heeft Lucky gelijk. Tja, de middelbare school is voor mij ook al wat jaartjes geleden Theresa, dus moet ik goed kijken en de zin ontleden.

  Like

 20. Pingback: Even weer een fraai toevalligheidje | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s