OM doet strafrechtelijk onderzoek naar GeenStijl

Screenshot 21

Persvoorlichter OM Den Haag in de mail: “Geachte (hoofd)redactie van GeenStijl, Helaas kunnen wij telefonisch geen contact krijgen. Wij willen jullie graag het volgende laten weten. De hoofdofficier van justitie van het parket Den Haag heeft kennis genomen van de schokkende foto’s op de website Geen Stijl.nl [ze bedoelen dit fotosjopje – red]. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed in ons land en journalisten hebben een bijzondere positie in onze rechtsstaat. Er zijn echter grenzen aan de vrijheid van meningsuiting en de vraag is of hier door de journalist een strafrechtelijke grens is overschreden. Het OM heeft derhalve besloten om over te gaan tot een strafrechtelijk onderzoek op grond van bedreiging van een gezagsdrager.

Lees verder>>>
(h/t Rick)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

45 reacties op OM doet strafrechtelijk onderzoek naar GeenStijl

 1. bigljohn zegt:

  Heeft het O.M. niets beters te doen ? Jawel. Mensen klem zetten die de waarheid spreken, en zij die zich niet kunnen verweren. Tijdens wegwerkzaamheden bij Berlicum (Brabant) aan de Zuid Willemsvaart, reed ik netjes 50. Toen ik de arbeiders en de machines reeds voorbij was en het bordje 50 met een streep erdoor in zicht kwam, verhoogde ik mijn snelheid naar 70. Men mag daar verder op 80 rijden. Nog net VOOR dat bordje moet een flitswagen gestaan hebben, en ik was goed voor €170,- boete. Een verweerschrift mocht niet baten. In die 48 jaar dat ik een rijbewijs voor auto heb (BE), kreeg ik nog nooit een boete voor te hard rijden. Maar op zo’n manier is iedereen te vangen !

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Van Aartsen zal zich rót geschrokken zijn van deze fotoshop en zó kwam de bal dan aan het rollen.
  Maar hoor eens: Wat was de aanklacht? Bedreiging van een gezagsdrager?
  Klopt niet! Kan gemakkelijk onontvankelijk verklaard worden.
  GS dreigt namelijk nergens mee, niet in dit geval: Hooguit waarschuwen ze, wat een ànder -IS-kan doen, als die touwtjes in handen krijgen in Nederland doordat gezagsdragers als Jozias de moslims veel te veel vertrouwen en vrij spel geven.
  Geen moment beweert GS dat zij of zelfs maar autochtonen het zullen doen -ondenkbaar trouwens- Men wijst alleen maar op het risico als…..Enfin…….
  Nee, als dat bedreiging’ er onverkort ingelaten wordt heb je alle kans, dat de zaak wordt geseponeerd.

  Like

  • Rick zegt:

   Er word helemaal niet gedreigd!! Het is louter een “Cartoon” m.b.t. de extreem scheve verhoudingen tussen de dhimmi “bestuurders” en het kwaadaardige gezwel pislam 😉
   Het OM zou eens zo ultrasnel en “adequaat” moeten reageren als booslims en overige allochtone groeperingen alle perken te buiten gaan en met kwetsende vlaggen en spandoeken lopen te wapperen!! Maar dan hoor je die schijtlijsters niet 😦

   Like

   • Rick zegt:

    Bij allerlei Moord & Doodslag propagerende PhotpSjops, Cartoons, Liedjes en You-Tube filmpjes betreffende Geert Wilders bleef het oorverdovend stil.
    Geen “doortastend” OM te bekennen. Lafhartig stelletje (S)linksdraaiende opportunisten.

    Like

  • Jan zegt:

   Daarbij komt dat Van Aartsen geen ‘gezagsdrager’ is maar een voetveeg van ISIS-aanhang in Den Haag. Dood aan Joden, geschreeuwd door ISIS-volk is geen probleem, maar minder Marokkanen is strafbaar. Oproepen tot geweld door moslims mag er voor waarschuwen is strafbaar. Gezagsdrager, hahahaha. Om je te bescheuren. Iemand die slechts gezag kan uitoefenen door de ander te dreigen met vervolging alleen omdat hij de machtigste figuur is heeft geen gezag, maar kent alleen dictatuur en minachting voor de gezag dat hij zegt te vertegenwoordigen.

   Like

  • windwens zegt:

   Het zal hem toch zijn dat Jozias de eerst is die door IS in zijn schilderswijk wel op deze wijze wordt weggewerkt als hij maar een keer een verkeerde opmerking maakt richting dit volk. Reken maar dat ze hem dan al een kopje kleiner hebben gemaakt voordat hij een bewakingscordon om zich hen heeft verzameld.
   Anderzijds verbaasd het me ook weer niet dat het OM gewoon mee gaat in het onderdrukken van de bevolking.

   Like

 3. windwens zegt:

  Ja dat krijg je als je beroeps narcisten bespottelijk maakt. Zeker niet Jozias de drinkebroer pure sang, wil niet op deze wijze de wereldpers bereiken. Maar even het bespottelijke daargelaten, ik zie steeds meer in krimping van de vrije meningsuiting zeker als deze gekant is tegen volksmenners wat maar een baantje heeft gekregen omdat ze een vlotte babbel hebben en vrinden op de juiste plaats.
  Ik vind dat mensen maar steeds meer moeten gaan zien en beseffen dat de zooi die in Den Haag zit en rouleert met de tijd gewoon maar een baantje hebben en dat deze lui net als iedereen die gewoon een baantje hebben weggezonden dan wel ontslagen kunnen worden wanneer zij ongewenst worden beschouwd door velen in het bedrijf.

  Like

 4. Harry zegt:

  Zou wel eens willen weten of , indien er een hoofd van Wilders op gemonteerd zou zijn , ze ook zo actief geworden waren .

  Wat dat nou met bedreiging te maken heeft is me een raadsel .

  Bedreigend is het wél , maar daar hebben we straks allemaal onder te lijden dankzij dit soort laffe klootzakken . Dat komt niet door het plaatje , maar door het feit dat dit kennelijk de enige manier is om dat laffe zootje wakker te rossen .
  Nu ie eindelijk zelf in the picture is , is het ineens bedreigend ?
  En het is nog maar een fotootje !
  Je hoeft er niet eens náást te wonen , Joziass .
  Niet eens in de búúrt zelfs !

  Kom , meneer de burgemeester van ALLE Nederlanders in je dorp , je laat de grote meerderheid gewoon verrekken !
  Dat is laf .
  Dat is stom .
  Je hebt het wel aan ONS te danken dat je daar zit , niet aan die geitencopulanten .
  Waarom zou je partij trekken voor een leugenachtige misdadige minderheid als je daar genetisch niet bij hoort ?

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Groot gelijk. Het gaat in zijn suffe kop niet dat dit wel eens werkelijkheid gaat worden. Dat dit voor hem persoonlijk wel eens een visionair toekomstbeeld gaat worden is een bedenking die hij zichzelf liever niet maakt ! Die bedreiging bestaat op die manier werkelijk, dus zeker ook voor hem !

   Like

  • Rick zegt:

   Ja. Als het Geert’s hoofd was geweest; dán was het uiteraard “dolle pret” geweest en moet hij niet zo zeuren!! Laat stáán dat er sprake van vervolging zou zijn…Hoe verzin je het 😦

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Her Bron is de blog onderhevig aan een aanval, erg fragmented inlog en verbinding, het lijkt erop dat de verbinding rerouted wordt, ben nog aan het onderzoeken

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Het lijkt erop dat de verbinding via een internal network gaat !!

  Onder scrutiny ?

  Like

 7. Harry zegt:

  Is er al iemand bij het OM op het idee gekomen dat die beul opgepakt zou moeten worden en terechtgesteld en niet een fotoshopper ?
  Zolang er een journalist te zien was in z’n laatste minuten was er niks aan de hand .
  Best spannend , toch ?
  Nu ineens dat harses van van A . te zien is , wat uiteindelijk niet veel meer is dan een wrange grap , is het een halsmisdaad ?
  Van de site , niet van de fundamentalist . Als je letterlijk een “halsmisdaad” pleegt is dat koeltoer .
  Ach , we moeten die moslims toch ook wat gunnen toch , OM ?
  Ze hebben toch al van die kwetsbare zieltjes !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik zei het immers al: Als ze die aanklacht als ‘bedreiging blijven’ benoemen, valt-ie zó te ontzenuwen!
   Het is te gek om los te lopen.

   Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Een hele berg time outs naar dit blog en alleen naar dit blog .

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Vreemd het land waar de server staat is ineens niet meer bekend, gewoonlijk kan ik dit zien en en volgen !

  Dit stink naar de misdaad !

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Host IP veranderde nu net in

  L’utilisateur de l’adresse IP 66.155.9.238 (wordpress.com – Peer 1 Network Inc.) est situé à San Francisco (United States – California).
  The IP address 66.155.9.238 is 52% likely to be a proxy.

  En ik kan het land van de server weer zien, vreemd !!

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Gaat ineens ook niet meer over en internal network !”!!

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Nu ineens gat het weer over een internal network and country is gone, somebody is fucking !!

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  En het is weer terug !

  Nu ben ik er heel zeker van dat iemand zit te kloten.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Duidelijk dat je gererouted wordt in de USA !

  Verder kan ik ook niet komen, daar heb ik het juiste gereedschap niet voor !

  Like

   • Trucker zegt:

    Niks aan de hand wij zijn toch geen stelletje oude wijven.
    Wie denkt dat PAS NU de overheid bijzondere intersse heeft voor Bron’s blog en de bijbehorende IP’s is behoorlijk naief om het eens vriendelijk uit te drukken.
    Taak één van een binnenlandse veiligheidsdienst is net dit segment prioritair monitoren.
    Ik lig daar niet zo van wakker want ik ben reeds “geficheerd” (in verstaanbaar Nederlands) er is een dokumentje bij de pelgische staatsveiligheid oa voor lidmaatschap van DE partij in Vlaanderen (en de meesten weten welke) en nog wat akefietjes…Who cares wie op het www gaat verliest zijn anonimiteit en daar heb je zelfs de rotzooi feesboek en tutti quanto niet voor nodig, IP en hopla de overheid is ermee weg.
    Nogmaals who cares gewoon opletten wat je pent niet hoe.

    Like

   • Rick zegt:

    Toen begon het hééél zachtjes te regenen…

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Gewoon niets , hebben we hier wat te verbergen dan ?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik niet. De kruik gaat net zolang te water….

    Like

 15. Luchtpint zegt:

  Alle voorstanders van multiculturaliteit en ongeremde immigratie begrijpen perfect dat hele samenlevingen in het Westen nog een grote catastrofe te wachten staat door hun wanbeleid, en ze weten ook dat wat in Syrië, Irak, Libië, Somalië, Nigeria, Kenia en Egypte of Israël gebeurt, ook onvermijdelijk naar hier zal komen. Te denken dat het eerder vroeger dan later zal gebeuren, wekt bij die druiloren nu zoveel vrees voor de nabije toekomst op, dat ze het NIET in hun hoofd kunnen halen om de zaken echt te benoemen zoals ze zijn, neen ! In de plaats daarvan moet de realiteit ZELF helemaal ontkend worden door de mensen te betichten van een crimineel feit wanneer het grote publiek echt kennis wil nemen van die realiteit die zich overal voordoet en die we overal kunnen zien. De paniek bij multikul links is nu zo groot, dat men aan die kant denkt het probleem te kunnen oplossen door gewoon te doen alsof het niet bestaat, dus door te censureren wat velen van ons al jaren aan één stuk door hebben gezien elke dag, in de hoop dat gewone mensen zoals wij dan niet meer zouden kunnen zien wat die nuttige idioten van meet af aan niet WILDEN zien !

  Kun je je voorstellen ? Word ik echt kwaad van !

  Dus nu een boodschap van algemeen nut aan alle PC idioten die geregeld hun multiculturele visie en liefdesverhouding met de Islam wilden betuigen in oeverloos doordrammende pseudo- intellectuele praatprogramma’s op tv en in andere doorsnee media (van welke strekking ze ook mogen zijn) :

  JULLIE ZIJN HIER TE LAAT MEE, BENDE LAFAARDS ! HET IS VEEL TE LAAT GEWORDEN OM DIT NOG LANGER TE VERSTOPPEN VOOR ONS ! WANT WE WISTEN HET AL JAREN GELEDEN TOEN JULLIE MET JE OGEN OPEN ZATEN TE SLAPEN ! CENSUREREN IS JULLIE LAATSTE STUIPTREKKING EN HET HELPT NIET MEER, BENDE DOMOREN: JULLIE HEBBEN DIT VEROORZAAKT EN DAT WETEN WIJ AAN DEZE KANT ALLEMAAL ! DAT GAAN JULLIE OP GEEN ENKELE MANIER NOG KUNNEN VERANDEREN ! HET ZAL NAAR HIER KOMEN, OF JULLIE DAT NU WILLEN OF NIET ! HOE BANG JULLIE OOK ZIJN OF WAT JULLIE OOK NOG PROBEREN OM HET ZGN. MEE “OP TE LOSSEN” !

  Like

 16. lucky bee zegt:

  Dat is toch maar een foto shopping, daar zat iemand anders in de plaats van Jozias van Aartsen?En dat is shocking?

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  Gaan de RODE PLOERTEN van het OM, nu ook de PEDOFIEL DEMMINK aanpakken? O wacht, dat is een vrindje van de RODEN, Nep Liberalen, en Nep Christenen. En dan bedoel ik PvdA,VVD,CDA en uiteraard de grootste LANDVERRADER PECHTHOLD van D66!

  Like

  • Rick zegt:

   De beerput Demmink durven ze niet open te trekken omdat er dan een GIGANTISCH sneeuwbal effect ontstaat. Een sneeuwbal die vele politici en hoge ambtenaren zou meeslepen.

   Like

 18. Rick zegt:

  Ha. De meningen van Ivo de Leugenaar en het OM botsen al direct:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/wanneer_gij_een_ontmoeting_met_ongelovigen_hebt_houwt_in_op_hun_nekken_en_richt_een_bloedbad_aan.html

  citaat:
  “Het onbegrijpelijke besluit van het Openbaar Ministerie komt op dezelfde dag dat Ivo Opastelten heeft verklaard dat het verheerlijken van ISIS-geweld niet strafbaar is: “We hebben natuurlijk geen gedachtepolitie.” Daar denkt het OM dus duidelijk anders over” Einde citaat

  God almachtig…wat een totale akte van onvermogen van “onze” WAN-bestuurders!!

  Like

 19. De uitzaaiingen hebben blijkbaar ook het openbaar ministerie en justitie aangetast. Dat blijkt ook uit het recruteren en aannemen van achterlijke haatmoslims zoals Yasmina Haifi. We zijn in oorlog met de islam en de collaborerende overheid. Met wortel en tak uitroeien, die smerigheid.

  Like

 20. guusvelraeds zegt:

  Iedereen die denkt dat een onthoofdingsvideo uitgevoerd door gelovige moslims (fundamentele moslim, extremistische moslim, radicale moslim, gooi maar in mijn pet. Allen zijn volgelingen van Mohammed en deze deed niet liever dan hoofden afsnijden, waarvan akte) in Nederland niet mogelijk is kan in de nabije toekomst nog raar staan kijken. Laat de AIVD maar overuren draaien, maar ze kunnen het niet voorkomen. Is dat moeilijk voorstelbaar? Nee hoor, wat elders gebeurd met moslims in de hoofdrol zal vroeg of laat ook hier in première gaan. Het enige wat je nodig hebt zijn voldoende moslims. Hoe meer moslims hoe meer volgelingen ertussen die de gedragslijn van hun profeet in woord en daad willen kopiëren. Ooit van kansberekening gehoord? De vraag is lang niet meer of het gebeurd, maar wanneer het gebeurd. Nederland is met meer dan 1 miljoen moslims reeds jaren geleden de kritische massa voorbij gegaan. Is dit haat spreken wat ik doe. Denk het niet. Islamitische geweld is een vaststaand en meetbaar gegeven. Hun denken is door jarenlang koran recitatie anders geprogrammeerd. Islamitische samenlevingen staan bol van geweld. Daar hebben deze gemeenschappen het vermeend imperialistische westen niet voor nodig. Ik had het liever anders gehad maar helaas de islam is wat het is, gewelddadig. De foto van Jozias van Aartsen fotoshoppen als een potentieel slachtoffer van de islam (let op, ik schrijf islam, niet fundamentele islam of radicale islam) is een kwestie van smaak. Ik persoonlijk zou dat niet gedaan hebben maar deze foto van Jozias van Aartsen kun je ook inruilen voor elke andere Nederlandse politicus of burger. Bij een groeiende islam in Nederland is in de toekomst geen enkele politicus of burger meer veilig. Als de islam eenmaal groot genoeg is in een land wordt het een onhandelbaar organisch geheel waarop in positief constructieve zin geen invloed meer uit te oefenen is. Niet door goed bedoelende moslims en al helemaal niet door goed bedoelende niet moslims. Alle politici die in hun stemgedrag destijds geweigerd hebben de islamisering van Nederland geen halt toe te roepen pleegden op dat moment hoogverraad. Een Nederlandse islam of Europese islam is een utopie. De essentie van de islam is dat het de scheiding der machten wil opheffen en dat het geen secundaire rol in de maatschappij apprecieert. Elke moslim die daar niet aan wil meewerken is alleen op basis daarvan reeds afvallig. Nederland zal dat nog gaan leren. Deze video van Pim Fortuyn zal nog geschiedenis maken voor zover hij niet al geschiedenis heeft gemaakt.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds: 00.05. uur. Beste Guus, het filmpje en uw reactie is 100% de WAARHEID! Maar Guus ze wilden NIET LUISTEREN naar Hans Janmaat, Pim Fortuyn, en nu niet naar Geert Wilders. En de meeste verantwoording dragen hiervoor: VVD,CDA,PvdA en D66.

  Like

 22. Trucker zegt:

  Is het niet zo at bij jullie in Nrederland enige jaren terug een catoonist van zijn bed werd gelicht door speciale politieeenheden.(uit mijn hoofd) heette hij niet met pseudoniem Nekschot?
  Waarom het was weet ik niet meer misschien was het ook islamieten gerelateerd want dat is op zere teentjes trappen weten we allen op The Boss blog.

  Like

 23. Trucker zegt:

  catoonist zetduivel missing R = cartoonist.

  Like

 24. Jean zegt:

  Ben nu gedeeltelijk bekomen na het gelezen te hebben,
  “op grond van bedreiging van een gezagsdrager”???
  Van een lafaard, verrader, huichelaar zal bedoeld worden…, een moslimknuffelaar behoort niet tot onze gemeenschap dat is tuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s