Politie “vindt” meer dan 200 vluchtelingen in treinen

Screenshot 30

(Door: Franz Solms-Laubach  – Vertaling: E.J. Bron)

In het grensgebied naar Oostenrijk registreert de politie een regelrechte bestorming door vluchtelingen van Duitsland. Bij een gezamenlijke routinecontrole van de Duitse landelijke politie en de politie van de deelstaat Beieren pakten agenten volgens informatie van de “Bild-Zeitung” dinsdagmiddag in twee uit Italië komende treinen meer dan 200 “illegaal binnenkomende” personen op.

Vluchtelingen gebruiken treinen uit Italië

Volgens informatie van “Bild”uit politiekringen reisden er in de Euro-City EC 80 van Verona naar München in totaal 146 vluchtelingen illegaal Duitsland binnen. Ze werden nog voordat ze uitstapten dinsdagmiddag laat op het hoofdstation van München door politieagenten opgepakt.

De meeste van hen bezaten geen ticket en waren naar eigen zeggen al in Italië in de trein gestapt. Ze werden, nadat ze waren opgepakt, met bussen naar de instellingen voor eerste opvang van vluchtelingen in München overgebracht.

´s Avonds pakte de politie bij een routinecontrole van Euro-City EC 86 van Venetië naar München op het station in Rosenheim nog eens 56 illegale vluchtelingen op. De meeste van hen hadden eveneens geen treinkaartje en waren naar eigen zeggen ook al in Italië in de trein gestapt. De vluchtelingen werden eerst ondergebracht in een sporthal in Rosenheim en zullen nu opgenomen worden in de instelling voor eerste opvang van vluchtelingen in München.

Tien verschillende landen van herkomst

Volgens informatie van “Bild” uit politiekringen gaat het bij de 202 opgepakte vluchtelingen om personen uit de volgende landen: Syrië, Eritrea, Libië, Somalië, Nigeria, Tunesië, Gambia, Ghana, Pakistan en Soedan. Bij de meeste vluchtelingen gaat het om gezinnen met kleine kinderen of om alleen reizende jonge mannen. De leeftijd van de vluchtelingen ligt volgens de politie tussen de 9 maanden en 48 jaar.

Aantal vluchtelingen stijgt razendsnel

De politie pakt op haar verantwoordelijkheidsterrein (vliegvelden, treinstations, treinen, grensgebied) steeds meer illegale immigranten op.

In het jaar 2013 pakten agenten van de landelijke politie 32.533 “illegale binnenkomers” op – een stijging van 27% in vergelijking met het jaar daarvoor (25.670). Dat blijkt uit het enkele dagen geleden gepubliceerde “Jaarrapport 2013” van de landelijke politie. “De trend gaat onverminderd door”, zei de president van de Duitse landelijke politie Dieter Romann (52) tegenover “Bild”.

Een feit is: in de eerste zeven maanden van het jaar 2014 pakte de landelijke politie al 29.000 “illegale binnenkomers” op.

Screenshot 29
Bron:
www.bild.de
Auteur: Franz Solms-Laubach

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Politie “vindt” meer dan 200 vluchtelingen in treinen

 1. rakkertje zegt:

  Oppakken en terug het land uitsturen !!!!!

  Like

 2. windwens zegt:

  Met dank aan de EU en Italie krijgen die lui steekpenningen om hun doortocht mogelijk maken. Ook hier zal het wel drukker gaan worden, in de treinen die vanuit nord rein westfalen komen, glippen er ook genoeg binnen als er even geen controle is.

  Like

 3. Waarom brengen ze die zwartrijders[nog dubbel waar ook!]in hemelsnaam naar de opvang????Retour op de eerste de beste trein naar Italie!

  Like

 4. cat zegt:

  Nog dezelfde dag wegsturen. Weg ermee. Niet eerst opvangen, ze krijgen een gratis geitenwollensokken advocaat en ja hoor…circus kan beginnen.

  Like

 5. Dat krijg je als je schromelijk tekort schiet in het verdedigen van je grenzen en territorium. Bijzonder laks, zwak en onverantwoord.

  Immigratie van moslims en Afrikanen maakt Europese landen zwakker en zwakker. Net wat de regering Barack Hussein wil.

  Als wij ons land, volk en cultuur in stand willen houden moeten we zowel de moslims als de linkse collaborateurs het land uitschoppen. Stuk voor stuk.

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Naar opvangcentra brengen belachelijk ter plekke doodschieten, inhumaan? Welnee dat is gewoon je land verdedigen tegen invasietroepen en als de tamtam verspreid dat ze bij binnenkomst worden afgeknald zal de animo ook wel afnemen en dergelijke ontmoediging is precies wat we nodig hebben. Afschrikken voordat het probleem zich in je land nestelt.

  Like

  • Driek zegt:

   Kraftavilqa zegt: Naar opvangcentra brengen belachelijk ter plekke doodschieten, inhumaan?

   Wij dienen alles te doen wat mogelijk is om die invasietroepen tegen te houden, geen asielaanvragen meer in behandeling nemen, al die lieden transporteren naar landen van herkomst. Weg met dat zooitje ongeregeld.

   Maar afschieten? We zijn geen barbaren, want dan zijn tweeduizend jaar christendom, waarin we tot het huidige peil zijn gekomen, voor niets geweest.

   Like

   • Willie zegt:

    Driek , bij deportatie blijven die terugkomen , beter dus idd afknallen ,wij Barbaren dan ? tja : vuur moet met vuur bestreden worden , got the picture ??? Denk trouwens ook maar s beter aan die vieze ziektes die ze meebrengen ?? Leuk idee van nwo , zo zijn ze rapper van ons af

    Like

 7. lucky bee zegt:

  Geen woord over Assyriers, Babyloniers , Persers,Grieken (Alexander de Grote) en Romeinen, die een andere Goden aan baden als de Joden.tenminste toen der tijd dan.

  Like

 8. Dot zegt:

  Hun lievelingsknuffellanden zijn Frankrijk, Duitsland, Engeland en Zweden en reizen maar…

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaast mij dat niet meer? Tja, dit zijn de zegeningen van de EUSSR, die zo voortreffelijk voor ONS zou zijn!

  Like

 10. Jade zegt:

  Aan ons wordt niks gevraagd, en we mogen er niets van zeggen,
  want dan wordt je meteen uitgemaakt voor racist of extreem rechts.
  Maar dit is dus die nieuwe lichting van 50 miljoen…
  Met de huidige 50 miljoen is de situatie al zeer onaangenaam,
  met 100 miljoen is de zaak straks niet meer te harden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s