Vernietig het kalifaat!

Screenshot 24

(Door: Brian W. Lynch – Vertaling: Vederso)

Op dinsdag 19 augustus 2014 postte de Islamitische Staat (IS) een video op YouTube die de onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley toont. Een tweede Amerikaan, Steven Joel Sotloff, werd voor de camera neergezet. Foleys beul, volledig gekleed in het zwart en met een Engels accent sprekend, verklaarde: “Het leven van deze Amerikaanse burger, Obama, hangt af van uw volgende beslissing.” Het valt nog te bezien hoe de overheid zal reageren op deze laffe oorlogsmisdaad. Tot op dit punt is hun aanpak er één van zwakke knieën en tegenstrijdigheid. Terwijl de regering met tegenzin toestemming gaf tot “beperkte luchtaanvallen” benadrukt zij dat de Verenigde Staten “niet zal worden meegesleurd in een nieuwe oorlog in Irak” noch zal optreden als de Irakese luchtmacht. De executie van James Foley toont aan dat een meer krachtige, directe rol voor het Amerikaanse leger tegen de Islamitische Staat is vereist. Voor een ​​begrijpelijkerwijs oorlogsmoe Amerikaanse publiek klinkt mogelijk de gedachte dat meer bloed en geld worden besteed om de Islamitische Staat te verslaan onaangenaam. Echter is er op dit punt geen andere keus.

Beperkte luchtaanvallen zijn niet genoeg. We moeten de volledige militaire macht van de Verenigde Staten inzetten tegen de Islamitische Staat. Dat kan betekenen grondtroepen – of het nu conventionele eenheden zijn of Special Operations. Dat betekent dat de troepen van de Islamitische Staat, z’n apparatuur en infrastructuur meedogenloos doelwit van de Amerikaanse luchtmacht moeten worden. Er zou geen plaats in Irak, het Midden-Oosten, of wat dit betreft in de wereld, moeten zijn waar zich deze islamitische fascisten veilig voelen of een schuilplaats vinden. Verder moet de president absoluut duidelijk maken dat elke groep die of ieder land dat financiële ondersteuning of onderdak geeft aan de Islamitische Staat met de toorn van het Amerikaanse leger zal worden geconfronteerd.

We kunnen niet langer blind zijn voor de dreiging van de Islamitische Staat. Obama verklaarde dat er een politieke oplossing nodig is. De absurditeit van die verklaring onderstreept de mate waarin de overheid niet de dreiging van het islamitisch fascisme begrijpt. Wanneer zal de overheid leren dat je niet kunt onderhandelen of redelijk kunt praten met radicale islamieten. Zoals Senator Marco Rubio stelde: “Al meer dan een jaar is ISIL bezig met het vermoorden van burgers, verkrachten van vrouwen en meisjes en hen tot slaaf maken en een systematische genocide uit te voeren op iedereen die zijn verwrongen en extremistische radicaalislamitische standpunten niet deelt. Met ISIL kan niet worden gepraat, er kan niet mee worden onderhandeld en zijn visie op de wereld is onverenigbaar met een beschaafde samenleving“.

Screenshot 25

Al meer dan 30 jaar zijn islamitische fascisten in oorlog met de Verenigde Staten, met als hoogtepunt de aanslagen van 9/11. De Islamitische Staat is echter een bedreiging onvergelijkbaar met andere terroristen of islamitische groeperingen die we ooit hebben meegemaakt. Er was een tijd dat een islamitisch kalifaat klonk als een utopie. Als gevolg van het opgeven van Irak door de regering en de weigering om onze vijand te herkennen voor wat hij is, is het islamitisch kalifaat nu een realiteit. Shashank Joshi merkte op in de Telegraph: “Terroristische groeperingen hebben gedurende vele jaren gijzelaars en gevangenen onthoofd, westerlingen en niet-westerlingen. Wat schokkend is, is niet dat ze extreme sadisten zijn, maar dat ze extreme sadisten zijn met een conventioneel leger en aspiraties om een natie te vormen. Dit is wat ze anders maakt. Zoals ze zelf zeggen is hun doel: “Drown all of you in blood”. Ze zijn niet in staat compromissen te sluiten, ongeïnteresseerd in gematigd gedrag en vastbesloten tot territoriale expansie“.

Wat het nog erger maakt, is dat de bedreiging van de Islamitische Staat zich niet beperkt tot het Midden-Oosten. Duizenden Amerikaanse en Europese moslims hebben zich aangesloten bij de Islamitische Staat. Het is slechts een kwestie van tijd voordat deze mensen beginnen terug te keren naar hun desbetreffende landen. Zoals te verwachten heeft de Islamitische Staat al beloofd om Amerikaanse en Europese doelen aan te vallen.

Tenzij er gedurfde actie van de kant van het Westen en de Verenigde Staten komt, kan de situatie uit de hand lopen. De dood van James Foley is slechts het begin. Er is slechts één optie op dit punt; totale en volslagen vernietiging van de Islamitische Staat en zijn aanhangers.

Screenshot 26

Bron:
www.americanthinker.com
Auteur: Brian W. Lynch

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Terrorisme, VS, Westen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vernietig het kalifaat!

 1. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Inderdaad. Met alles wat we hebben, eroverheen. Had gelijk al moeten gebeuren.

  Like

 2. cocx kunen zegt:

  zijn we al niet te laat…. en wordt er ook gepamperd door onze regering. Kijk naar de uitlatingen va de PvdA.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat de nederlanders eindelijk wakker worden en al die Moslims lover partijen geen stemmen meer van ons krijgen.Ander ziet het pik zwart voor Nederland uit.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Prima gedaan Vederso! Tenzij we deze perverse schoften, keihard aanpakken, zullen WIJ verloren zijn. De ISLAM is het, deze perfide ideologie dient compleet vernietigd te worden, en wel uitgeroeid “met wortel en tak”.

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Helemaal mee eens …..plat bombarderen …en daarna grondtroepen de rest laten zuiveren van deze idioten….

  Like

 6. Willie zegt:

  Hier zie je moslims avant la lettre , nog niks veranderd dus

  Like

 7. windwens zegt:

  Het is al 5 over twaalf de vraag is hoe wordt je niet weg gezet als populist of volks ophitser of rassen hater terwijl Islam het wel op een ras gemunt heeft, en Islam geenszins een ras is.

  Like

 8. Jaantje zegt:

  Goed artikel enkel ben ik het met de oplossing niet eens.
  Vind namelijk dat Amerika niet het recht heeft in te grijpen en zeker niet op kosten van de EU en Assad daar ze deze oorlog/opstand in elkaar hebben gezet.
  Ben er ook van overtuigd dat ze verslagen moeten worden door de landen aldaar.
  Ben dan ook voor ondersteuning van Assad en omringende landen zodat die gezamenlijk de vijand te lijf kunnen met goede wapens.
  Had al veel eerder moeten gebeuren wat dat aangaat had Rusland het beter begrepen.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2014/08/hamas-buries-commanders-killed-israel-2014821163827482322.html

  Thousands of Palestinians took to the streets as funerals were held for three Hamas commanders killed in the latest round of Israeli air raids in the Gaza Strip that left a total of 29 Palestinians dead.

  over onschuldige burgers en dergelijken !

  Like

 10. Een politieke oplossing is al lang niet meer mogelijk!Dus,gewoon plat gooien,het kan niet anders meer opgelost worden.Zij hebben geen geweten,geen scrupules.En dat kan je alleen maar effectief beantwoorden op dezelfde manier,helaas.Het is niet anders!

  Like

 11. Leo zegt:

  Is het niet hoog tijd, dat elk zich zelf respecterende land ( volk ) eens van binnenuit aan de grote schoonmaak gaat beginnen ?
  Dan zijn we wereldwijd zo van die ZOOI af ! Toch ??

  Like

 12. cat zegt:

  Mr.Erdogan/MP Turkije, financieerd en traint de jihadisten !!! America weet zich geen raad met deze NATO lid. IS kalifaat is een voorproefje, pre kalifaat fase van Toekomstige grote Islamitische Kalifaat Turkije. 2023 bestaat Republiek Turkije 100 jaar. Erdogan is nu al bezig met zijn “natte droom” Neo_Ottomaanse Rijk. Separatisme is de sleutel. EU en het Westen moet zich distansieren. En….ophouwden Poetin dqars te zitten! Tot die tijd is het Westen, de Islam zo zat, wellicht is de Islam bij de wet verboden. Wellicht zitten we midden in een burferoorlig met moslim tuig hier….veel scenario’s mogelijk.

  Like

 13. cat zegt:

  Voorbeeld van Israel volgen. Nuke them all.

  Like

 14. Luchtpint zegt:

  Het zou me niks verbazen dat al die salafisten uiteindelijk zouden zijn opgeleid door de CIA in samenwerking met MI6 en de Turkse, Jordaanse en Saoedische autoriteiten. Saoedi Arabië levert de cash, Jordanië het territorium voor trainingskampen onder toezicht van CIA en MI6 die de know-how leveren om ze op te leiden en Turkije zorgt ervoor dat de grens voor die fundamentalisten wordt opengegooid zodat ze een breed front kunnen opzetten in het noorden van Syrië om de troepen van Assad onder de voet te lopen. Dat zal volgens mij het oorspronkelijke plan zijn geweest.

  Waarschijnlijk hadden die diensten allemaal gedacht dat ze daarmee een “gematigde gewapende oppositiekracht” tegen Assad konden steunen, en zijn ze nu tot de conclusie moeten komen dat ze zich hadden vergist. Waarschijnlijk was het ook een vooropgezet plan van de Saoedis om de FSA uit te hollen tot de ISIS ervan werd afgesplitst. (net zoals met de Taliban en de door de Britten+Amerikanen gesteunde Moedzjahidin groepen) Vermoedelijk omdat de FSA voor hen niet radicaal genoeg was. Nu zien we de resultaten: paniek bij iedereen in de regio !

  En nu zitten we met een nieuwsoortige domino theorie opgescheept. Eerst Syrië, dan Irak, en dan gaat ISIS (oh ironie) de activiteiten uitbreiden naar Jordanië, Saoedi-Arabië en mogelijk Turkije, al die landen die zo dom waren om hen te hebben gesteund !

  Wanneer gaan ze in het MO ooit leren dat de vijanden van je vijanden niet noodzakelijk je vrienden zullen blijven op lange termijn ? Deze planeet wordt geregeerd door halvezolen , de Amerikanen en Britten op kop !

  Like

 15. Tempelier. zegt:

  Ik ben ook benieuwd of obimbo nu ook die trainingskampen van die jihadisten in zijn eigen land gaat opruimen.

  Like

 16. Daiyu-ninja zegt:

  Mensen, die vinden dat diegenen die er een andere mening op nahouden dan zij afgeslacht moeten worden, die hebben het recht om op aarde te mogen leven verspeeld.
  Zolang monsters als- IS(IS)- bestaan, zal er NOOIT vrede komen.

  Dit geld overigens ook voor de westerse lij(ei)ders die bewust oorlogen cre-eren om over de rug van onschuldige burgers rijk te worden aan de verkoop van wapens en voor alle landverraders, die er niet voor terug deinzen om hun eigen volk vogelvrij te verklaren aan de meest wrede, gewetenloze en sadistische barbaren die de wereld ooit gekend heeft/kent.

  Iedereen die de vrede in de weg staat, heeft niet het recht om op deze mooie aarde te mogen leven.

  Dat is mijn mening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s