VIDEO Nigel Farage: “Geen paspoorten voor terroristen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Snaphanen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nigel Farage, Terrorisme, UKIP. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Nigel Farage: “Geen paspoorten voor terroristen”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Een duidelijk “statement”, van Nigel Farage. Ik hoop dat hij nu, kritischer zal worden ten opzichte van de islam. Maar dat moet ik nog zien.

  Like

 2. cat zegt:

  Laat ze gaan….ik ben voor niet v er rbieden richti g de kalifaat, maar Nooit meer terug in de EU of VS, Canada, Australie. Strip them all of their Citizenship. De hele familie…

  Like

 3. windwens zegt:

  Opmerkelijk gesprek in Great Britain wil men de Jihadisten statenloos maken terwijl hier het geneuzel voorbij komt dat er volgens de EU richtlijn niemand statenloos gemaakt kan worden. Dus me kan alleen het Nederlanderschap afnemen als men een tweede paspoort heeft. Begin me nu af te vragen wat is er nu waar? Iemand?

  Like

  • jitskesez zegt:

   Niets wat ze je vertellen over paspoorten etc. is waar. Want toen ze van Ali Hirshi af wilden was het zo gebeurd. Spelfoutje op de aanvraag, ofzo. Verder toen ik mijn toen-man moest importeren vanuit Amerika waren we blij dat het Amerika was want iedereen anders, volgens het boekje, moest aanvragen in het land van herkomst, en daar eerst aan eisen voldoen zoals Nederlands leren (ja!), eerst hier komen en dan vragen was fout, en gezinshereniging was niet langer een geldige reden! Maar wegens de Holland America Friendship act mochten Amerikanen er dan wel in zonder aanvraag vooraf.
   Maar ik heb het goed bijgehouden in de volgende jaren: als je Moslim bent maakt het geen donder uit, je krijgt alles en mag iedereen erbij halen en die krijgen ook alles en wat ze ook doen, ze er weer uitzetten mag niet en kan niet en zou tegen de wet zijn en de VN en de EU komen er wat van zeggen en Mensenrechten en bla bla bla. Ze LIEGEN het.

   Like

   • windwens zegt:

    Mijn dank voor uw antwoord terwijl iedere ander Nederlander wel zomaar statenloos gemaakt kan worden, en het is niet even zomaar te regelen dit weer teruggedraaid te krijgen. Ja ik hoor u al denken hoe kan dat, ja dat kan zomaar als je in het verkeerde deel van een stad gaat wonen.
    Dus als je naar het kalifaat ben geweest oorlogsmisdaden heb begaan ben je hier gewoon welkom je uitkering wordt weer lekker op gestart en men houd zogenaamd een oogje op je.

    Geliked door 1 persoon

 4. helletocht zegt:

  Dat is sympathiek van Nigel. Maar wat helpt het daar en hier? We hebben ze met de duizenden ongelimiteerd binnen gelaten. We hebben ze alles gegeven wat we hadden, en nu keren ze zich massaal tegen ons. Wij maken nu pas de eerste harde golf van islamitische kolonisering van ons land mee. Ze zijn met tevelen om ze makkelijk kwijt te raken, en ze zijn tevens zeer gewelddadig, hetgeen de laffe Nederlander ontzag in boezemt. De SiSi’s uit de haatwijken gebruiken dit alles, omdat ze onderhand weten hoe laf wij zijn, en hoe bang onze talmende incompetente overheid is. Een overheid die niet opkomt voor de eigen burgers, mag je geen overheid meer noemen. Als het erom spant moet je je als Nederlander zelf redden. Bromsnor geeft wel bijna een miljoen uit voor de beveiliging van een koninklijk optrekje, maar weigert het eigen volk te beveiligen. Als de nood hoog is, zitten ze allemaal met de Oranje vlag in top aan de andere kant van de oceaan, waar ze snel een regering in ballingschap oprichten. Verwacht niets van het vaderland. Onze bestuurders zijn steengoed in culturele netwerkjes, waar ze met hun Wassenaarse outfits staan te pronken, onder het genot van een politiek-correcte cocktail. Haringhappen, oesters vreten met gelijkgezinden, op de foto in Friese skuutjes, met de zonen en trutjes van verwante elitaire netwerkers pronken in de Stan huygens Hall of Fame, daar zijn ze goed in. Vraag niet naar hun taakopvatting, die hebben ze niet. Door humanisme gemaskeerde lafheid en onvermogen, hebben ons afgeleerd hoe we met lastige zaken moeten omgaan. Legers D66 rechters en advocaten staan immers klaar om de klootzakken van deze aardkloot te verdedigen. Angst is de leidraad van hun beleid. Ze sidderen voor het geringste en durven niet optreden, deze geblokkeerde gidslanders. “We moeten bekijken, of en hoe we een en ander aanpakken”, zegt de gemankeerde Swiebertje bij voortduring. We verbergen ons achter de regels, achter de hekken van de rechtspraak, en de loze richtlijnen. We kunnen en we willen niet optreden. Ondertussen brokkelt onze rechtstaat af, en verliezen we de regie in eigen land. De Nederlander, waar ter wereld ook, is een wezen dat niet in staat is en de guts heeft om voor de eigen zaak op te komen. Oh ja, nog wat als het om steun gaat aan de islamzaak in ons land vanuit de weke sector. In WO 2 waren met 25.000 Waffen SSers van Dietsen bloede koploper in Europa. Dat zegt genoeg! Hoe lang moeten we deze HEIKEVERS nog gedogen?

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Ik ben bang dat ook Nigel Farrage het onderspit moet delven op den duur als Groot Brittanie de Commonwealth, blijft ondersteunen, en niet eindelijk in de prullebak gooit

  Like

 6. Trucker zegt:

  Hahaha bittere lach want die STAND UPPER beseft dat hij in eigen land een probleem heeft met de islam(iet) en wil vlug wat window dressing doen.
  Net als een gewaardeerde reageerder heb ik me in eerste instantie laten inpakken door die airhead maar het moment dat hij afstand nam van meisje Marine en jullie Geert Wilders begreep ik het.
  Too litlle too late om zijn populariteit nog fluks op te schroeven, hij was beter in eurabia HQ brussel gebleven had zijn nut daar als…precies STAND UPPER
  Is nutteloos als hardcore islamofoob omdat het berekening is en geen real sentiment, naar de vergeetbak met die clown..

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en dan te bedenken, dat de Britten zo ’n schitterend alternatief zouden hebben, als ze maar durfden en zich niet zo lieten inpakken door de “political correctness.”
   De Islam holt hun hele openbare samenleving uit en de enige, die dat niet alleen dúrft te benoemen, maar het ook als geen ander kàn, is Paul Weston!
   Op een dag slaan ze zich voor hun kop en jammeren: “Hadden we maar eerder naar hem geluisterd,” maar dan kon het wel eens te laat zijn!
   de stommelingen!

   Like

   • Trucker zegt:

    Het grote probleem voor Paul Weston is dat hij geen nikkel charisma heeft en dat is in deze tijd broodnodig om mensen nog over de streep te trekken, denk ik toch.
    Farage heeft het met bakken en is alles behalve een aanwinst voor de islamofobe Brit, hoe jammer want had hij een coalitie gesmeed met de gekende partijen in eurabia HQ brussel zou de media niet zo smalend doen over het eurosceptische blok en zou er terdege rekening mee gehouden zijn.
    Hoe jammer dat mensen hun prioriteiten verkeerd inschatten, die farage zal het dagen als het te laat zal zijn want ik weet zeker dat Groot Britagne het eerst zal zwichten onder de islam(iet) daar is zelfs geen hogere wiskunde voor nodig.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Paul Weston geen charisma? Nou, anders wèl voor wie er oog voor heeft!
    Ik bijvoorbeeld: Hoe verklaar je anders, dat ik, nu ongeveer een jaar geleden, voor het eerst een video van die man zag, hier op de site, en onmiddellijk wist: Dàt is hem?
    En ik zweer je: N i e t s wist ik op dat ogenblik nog van die man af; het was echt de eerste onaange’kondigde ‘kennismaking.
    Overigens geef ik toe, dat op dat ogenblik iedereen hier in katzwijm lag van Nigel Farage. Ik niet; ik had direct al iets van: Het praatje is leuk, maar wat betekent het in de praktijk?
    Nou, en dat weten we nu ongeveer…….

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Theresa Geissler 22 augustus 2014 om 09:12

    Wel hier verschil ik toch van mening, misschien het feit dat u vrouw bent en het anders bekijkt (euh is wat het is is geen gemene steek hé).
    Wat het goed zou doen is wat meer expressie en wat brutaler “uit de bek klinken” tenslotte praten we over een cultuur die niet uit het stenen tijdperk is los te weken.

    “…iedereen hier in katzwijm lag van Nigel Farage. Ik niet…”

    Mag ook eens een complimentje geven : dat u mensenkennis hebt weet ik al langer als vandaag 😉

    Like

 7. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Leuke speech van Nigel maar ook hij krijgt dit niet voor elkaar in de Britse regering. Voor ons land zou de oplossing misschien kunnen zijn een artikel in onze Grondwet en wel art 15, lid 1 waarin staat; Een persoon kan zijn nationaliteit verliezen als hij/zij vrijwillig dienst neemt in een vreemde krijgsdienst van een staat die betrokken is bij gevechtshandelingen tegen het Koninkrijk dan wel een bondgenootschap van het Koninkrijk.
  Volgens mij is dit te gebruiken op al die moslimjongeren die vrijwillig dienst nemen bij de ISIS en daar gvechtshandelingen c.q. slacht en moordpartijen verrichten in naam van de ISIS en de Islam.
  Hierop kun je ze pakken en het Nederlandsschap afnemen en als Persona non Grata terugsturen naar Marokko etc inclusief hun families hier en per direct hun uitkeringen stopzetten.

  Like

 8. wouteenhoorn zegt:

  ;;Nou wat helpt het” zegt iemand. Zouden dan maar allemaal zwijgen. Duurt het niet lang meer of we zijn gehoorzaam aan die debielen in ons Kalifaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s