Bestorming door asielzoekers: Duisburg richt tentenkamp op

Screenshot 25

Het tentenkamp voor asielzoekers in het stadsdeel Walsum in Duisburg

(Vertaling: E.J. Bron)

In het Duitse Roergebied is een discussie over het onderbrengen van asielzoekers ontbrand. De oorzaak is de beslissing van de stad Duisburg om bijna 150 personen onder te brengen in grote tenten van het Duitse Rode Kruis van 30 m² op een voormalig voetbalveld in het stadsdeel Walsum.

Wanneer de eerste asielzoekers in de tenten zullen worden ondergebracht, staat echter nog niet vast. Tegenover de “Süddeutsche Zeitung” sprak de gemeentesecretaris van Duisburg, Reinhold Spaniel, van een “noodmaatregel”. De aantallen asielzoekers stijgen dramatisch. De stad moet op dit moment iedere maand 100 asielzoekers extra onderbrengen.

Critici, die leegstaande woningen als onderkomens adviseerden, noemde hij “slimmeriken”. Spaniel: “De woningen zin privé-eigendom. Bovendien zijn hier al 10.000 Roemenen en Bulgaren, die een woning willen hebben.” De Vluchtelingenraad Nordrhein-Westfalen heeft kritiek op het plan. Bestuurslid Heinz Drucks sprak van een onacceptabele oplossing. Tot 8 personen moeten een oppervlakte van 30 m² met elkaar delen. Ook veldbedden, douchecontainers en chemische toiletten vindt hij onaanvaardbaar.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bestorming door asielzoekers: Duisburg richt tentenkamp op

 1. windwens zegt:

  Dit hebben ze in Turkije toch ook elke Syrië of Irakees die daar beland komt toch ook in een tent, en mag tevens geen poot op Turks grondgebied zetten. De dagen van pamperen zijn voorbij.

  Like

 2. Dot zegt:

  In Frankrijk worden zij in ***hotels ondergebracht, echt, door gebrek aan plaatsen die overvol zijn.

  Like

 3. cat zegt:

  AHA…bootnegers komen uiteindelijk…hier o.a.
  Mijn dochter heeft 7 jaar moeten wachten op een woning en ze betaalt zich blauw aan huur.

  tja…zij krijgen ALLES, for free.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Voor de gode orde het zijn ALLEMAAL islamieten dit niet ui het oog verliezen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Tja, als je een tent te min vindt, dan laat je daarmee merken dat je een betere huisvesting had in het land van herkomst. Snel weg wezen dus. Het is werkelijk te gek voor woorden dat honderden, duizenden gelukszoekers als horzels in onze westerse samenlevingen neerstrijken. Bij hen leeft geen besef wat dit doet met de bewoners van deze landen. In plaats van zich gedeisd op te stellen, pikken ze het niet als ze tijdelijk in een tent moeten wonen. Ook hiermee laten ze duidelijk zien dat ze geen vluchtelingen zijn, zoals we die in Syrië hebben gezien. De Syrische vluchtelingen klagen er niet over als ze geen luxe woning krijgen, maar zijn blij dat ze het er levend afgebracht hebben!
  Daarom is er maar één antwoord op het gedrag van deze vreemdelingen: uitzetten!!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Roer gebied was altijd een Marxistische gebied geweest; door de vele koempels die daar leven en werken.Voor ze zijn moslims je naasten.Klinkt goed maar de practijk is heel vaak anders dan de theorie.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En deze hele MASSA INVASIE wordt gesteund door de communisten van de EUSSR. Dat is namelijk een van de ZEGENINGEN ( KOTS) van deze uitbuitersbende. Wij komen daarvoor aan “het bloeden”, reken daar maar op. Ondertussen feesten de COMMUNISTEN in Brussel verder, het interesseert ze geen moer, dat WIJ met de brokken zitten. En precies wat @ Cathja zegt: 23.13. uur, op 22/8, “het zijn allemaal MOSLIMS die op ons afstormen”.

  Like

 8. Jan zegt:

  Wat wil die gestoorde Merkel hiermee bereiken?

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Vervracht ze maar in de vele overbodige moslimhaat-kernreaktors !
  Die zijn inmiddels zo groot dat er makkelijk voor 800 bedden plaats is !

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Wat mij betreft zijn deze mensen kompleet vogelvrij, en zodra Duitsers en Fransen, die wel geweren mogen hebben, dat realizeren is het klaar. Als je ze doodschiet wie gaat je vervolgen? Niemand. Ra, ta, ta. We zouden een legertje moeten vormen dat bij Spanje ze van die waterscooters afschiet, of bij Calais het vluchtelingenkamp geregeld binnenwandelt en daar even wat opschoont. Zodra het woord terugkomt naar Afrika de Europeanen schieten op ons, blijven ze wel weg hoor. Het is nu echt een kwestie van zelfverdediging geworden, dit is gewoon een invasie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s