De beelden van Hamas die u niet mocht zien

Screenshot 18

Hamas-sluipschutters met professionele Ghillie-suits, zoals ook gebruikt door NAVO-legers.

(Door: Mat Herben)

Wist u dat er de afgelopen weken felle straatgevechten zijn geleverd in de Gazastrook, waar Israëlische militairen grote moeite hadden met het doorbreken van de stellingen en hinderlagen van Hamas? Wist u dat Hamas beschikt over ruim 20.000 tot de tanden bewapende strijders, onder wie 10.000 elitetroepen met gevechtservaring opgedaan in Libië en Syrië? Wist u dat honderden Hamas-sluipschutters waren geposteerd in gebouwen en woningen? Wist u dat honderden woningen in de opmarsroute van het Israëlische leger waren ondermijnd en voorzien van boobytraps? Wist u dat meer dan 5% van de 3500 raketten die Hamas afvuurde, zijn beland in Gaza? Wist u dat de Israëlische luchtmacht minstens drieduizend precisiebombardementen heeft uitgevoerd, waarbij géén doden vielen? U wist dit allemaal? Gefeliciteerd, dan heeft u zelf nagedacht en NIET naar de verslaggeving door de media gekeken. Want de media beperkten zich tot het opsommen van het aantal slachtoffers dat volgens Palestijnse bronnen zou zijn gevallen. Wie de Nederlandse tv – en trouwens ook de BBC – volgde, kreeg geen enkele informatie over de oorlog die gaande was. Zelden hebben de media hun taak – waarheidsvinding – zo verkwanseld.

Lees verder>>>
(h/t Infidel Pride)
OSL-Stavast

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Desinformatie, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Israël, kwaadaardige opzet, mainstream-media, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

5 reacties op De beelden van Hamas die u niet mocht zien

 1. windwens zegt:

  Gelukkig slaap ik de laatste tijd helemaal niet meer, van vele zaken had ik al gehoord niet over de aantallen elitetroepen en de opleidingen in Libië en Syrië, beetje suf achteraf gezien terwijl HAMAS eerst een onderdeel van Hezbollah was die de afgelopen twee jaar zeer actief waren in Syrië.

  Like

 2. Dot zegt:

  Een Israëlisch kind van 4 jaar is vandaag door een mortieraanval omgekomen. Mijn oprechte condoleances.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En de smerige socialistische PO, en de hypocrieten der andere omroepen- VARA,VPRO,KRO,EO, doen niet anders als LIEGEN en BEDRIEGEN wat de HAMAS en de moslimwereld willen, namelijk de uitroeiing van alle joden, en daarna het vermoorden van alle christenen en andersdenkenden. Onze pers,omroep en de rest van de MSM zijn LANDVERRADERS en antisemieten!

  Like

  • jitskesez zegt:

   Daarna? Ze zijn allang bezig christenen uit te moorden, het hele Midden Oosten en N. Afrika, Turkije, waren allemaal christelijk, en die er over waren zijn behoorlijk afgemaakt en nog, in Egypte, Iraq, Syrie. De Joden hebben een land en worden verdedigd door een capabel leger, de christenen in ISIS worden onthoofd en hun vrouwen als slaven verkocht, de kooien en wagens van de slavenmarkt gewoon openbaar! Niemand komt voor ze op, na twee maanden komen er wat bombardementen en o wat is het toch erg dat er een journalist is onthoofd. ? En NOG kijkt men weg.

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Nu weten wij precies waar onze belasting geld door Plaume , uitgegeven wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s