Europese Unie: ‘Langer zuigen, kreng’

Screenshot 11

(Door: M. Hemelrijk)

Attentie attentie gepeupel, opgelet! U, het plebs, wist het misschien nog niet, maar het klimaat heeft dus vre-se-lijk te lijden onder al dat stroomverbruik van hypermoderne superstofzuigers met turbozuigkracht die jullie huizen in een mum van tijd weer helemaal 100% kattenhaar-vrij maken. En omdat u zelf geen verantwoorde keuzes kunt maken over bijvoorbeeld wat voor stofzuiger uw vrouw mag gebruiken voor het huishoudelijke werk, hebben de Grote Roergangers van de Europese Commissie even voor u besloten de stofzuigervermogens drastisch te verlagen. Komende maand worden eerst alle stofzuigers met een vermogen van meer dan 1600 watt uitgebannen, zodat u er een paar jaartjes aan kunt wennen hoe ongelofelijk kut dat wel niet zuigt. Vanaf september 2017 zijn stofzuigers met een vermogen van meer dan 900 watt in de gehele Europese Unie officieel VERBOTEN.

Lees meer:
https://ejbron.wordpress.com

Lees verder>>>
(h/t Rick)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR. Bookmark de permalink .

28 reacties op Europese Unie: ‘Langer zuigen, kreng’

 1. koddebeier zegt:

  Had dat zooitje achterlijke randdebielen niets anders te doen !!
  Ik walg van die door en door verrotte EU kliek !!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Ook een tegenschlag voor de Europhilen !
  In Die WELT !
  NOBELPREISTRÄGER 21.08.14
  Der Euro muss weg für Europas Aufschwung !
  Überraschend ist die Gemeinschaftswährung
  Euro auf die Agenda des Treffens der
  Wirtschaftsnobelpreisträger gekommen.
  Die Finanzmärkte haben das Problem
  schon abgehakt – vielleicht zu vorschnell.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Kotsmisselijk ben ik van die vuile RODEN te Brussel! Voor mij mag dat hele teringzooitje te Brussel, verdwijnen in een groot zwart gat!

  Like

  • Trucker zegt:

   Hey Tom hebben ze niet ergens in Poetins land een “onverklaarbaar” groot “sinkhole” gevonden, weet niet meer precies waar dacht toch ergens in Rusland.
   Daarin het zooitje gooien maar dat is geen oplossing want de miljoenen islamieten zijn hier nog en die krijgen we er niet allemaal bij. 😦

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Wat moet je verder nog van dit soort waanzin zeggen?
  We moeten er uit, voor we definitief in de DDR beland zijn!
  (Wie weet zouden ze mij en mijn huisdieren dan ook weer met rust laten.)

  Like

 5. Dan ben ik toch mooi de lul met 3 honden,1 kat en 2 konijnen en 2 fretjes;kaal scheren dan maar?Oh nee,gebruikt ook stroom!Diegene die dit bedacht heeft,heeft vast nog nooit een stofzuiger in zijn klauwen gehad!

  Like

  • Rick zegt:

   Ja Yvonne…Dat wordt 24/7 stofzuigen 😉

   Like

   • windwens zegt:

    Of er nog een in voorraad aanschaffen wat ik zelf ook overweeg. De oude op over een aantal jaar dan toch nog zo krachtpatser in doos. O en heb je een Senco of ander cupjes apparaat dan moet je die ook maar alvast gaan sparen want die staan ook al op het lijstje van de heil soldaten van de EU

    Like

  • Harry zegt:

   Dat kaal scheren is misschien niet zo’n slecht plan .
   Mijn nicht heeft alles geschoren , geen huisdieren en stofzuigt maar twee keer per jaar .
   En toch is ze hartstikke zindelijk .

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Waaaaat maken ze zorgen over stofzuigers in plaats van de Islam?Stelletje debielen.

  Like

 7. dgneree zegt:

  Dat wordt dus een toename van allergieën en astma-achtige aandoeningen.

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Dit is al veel langer bekend en het is natuurlijk een gotspe dat de EU zich hierover druk maakt. Half Afrika stroomt binnen, maar het wattage van de stofzuiger is belangrijk. Trouwens ze zijn er ook mee bezig met hoeveel water u straks de grote dan wel kleine “boodschap” nog mag wegspoelen, dan weet u dat vast. Dit alles valt onder de categorie olijfolieflesjes…

  Nu is er nog iets; het wattage heeft geen ene moer met de zuigkracht te maken. Ik heb een Numatic. Deze is 800 W max. heeft de motor bovenin zitten en zuigt beter dan menig stofzuiger die ik hiervoor had met een hoger wattage. Dat maakt de gotspe een prachtig dubbel.

  Like

  • Trucker zegt:

   Slimme meid, veel Watt is een verkooptechniek is hetzelfde als veel PK zegt geen mallemoer.
   Tussen haakjes ze hebben ook al eens gepalaverd over de kromming van de banaan…jawel.

   Like

 9. Cathja zegt:

  De van hun verstand beroofden in Brussel hebben niet in de gaten dat je met 900 Watt wel 2 tot 3 keer zo lang aan het stofzuigen bent! Is niemand op het idee gekomen dat dit ook erg veel stroom kost, of worden er straks alleen nog maar stofzuigers verkocht die er ook nog eens na een kwartiertje mee stoppen? Ja, dat moet haast wel.
  Wat een achterlijken daar in Brussel! Ik snap niet dat men voor een zó’n hoog salaris zúlke onzin loopt te bedenken. Ga eens wat nuttigs doen daar.

  Like

 10. dgneree zegt:

  Ik zie het nog wel gebeuren (als de pleuris niet voor die tijd uitbreekt) dat douches niet langer dan 5 minuten per keer genoten mogen worden en wasmachines nog maar tot 60 graden mogen verwarmen.

  Muntjes gooien in de energiemeter.

  Like

 11. Trucker zegt:

  Dit is al geplaatst , iets over stofzuigers en de despoten/technocraten uit euabia HQ brussel die ons langer willen laten stofzuigen, ik kan over dit niet veel zinnings pennen want ik doe het met emmer en dweil heb ik éne nodig binnen enkele jaren koop ik hem online van buiten eurabia, de US 110 op omvormer en het is 230 hupsake.

  Like

 12. Dot zegt:

  Volgens mij willen ze, net als voor de schone auto’s, de consumptie oppeppen. Mijn moeder moest 2000 euro betalen voor een EU-conform elektra aanleg in haar flat.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Ik doe nergens aan mee, verdom het gewoon, ik doe juist alles wat de EU verbied, heerlijk gevoel. Ik heb trouwens niets te stofzuigen, ik heb harde vloeren, maar als ik tapijt had kocht ik onmiddellijk een krachtige stofzuiger extra. Laat ze verrekken dat zooitje dwazen.

  Like

  • Cathja zegt:

   Haha.., mijn idee! Voordat die krachtige stofzuigers uit de handel genomen worden, ga ik er snel nog een aanschaffen! Ik heb ook lak aan wat Brussel zegt. Ik betaal netjes voor mijn energieverbruik, dus niemand hoeft mij te vertellen wat ik daarmee mag doen.
   Stelletje hufters daar!

   Like

 14. Jan zegt:

  Alle maatregelen zijn zinloos, in 2070 zijn wij allemaal hardstikke doodt: Clup van Rome zag juiste toekomst in Glazen Bol

  Dit wordt onze laatste eeuw
  Australische onderzoekers tonen juistheid schrikbarende voorspellingen Club van Rome uit 1972 aan … Aarde raakt uitgeput … Wereldproductie stort in 2070 totaal in

  De denktank Club van Rome die in 1972 het controversiële en onrustbarende rapport ‘Einde aan de Groei’ publiceerde, lijkt alsnog gelijk te gaan krijgen. De denktank voorspelde daarin het einde van de wereld zoals we die kennen. Later werd het rapport afgedaan als ‘doemdenken’ maar nu hebben Australische wetenschappers ontdekt dat de voorspellingen toch uit gaan komen.
  ..
  http://www.joop.nl/groen/detail/artikel/28454_australische_studie_deze_eeuw_nog_einde_van_onze_beschaving/

  Nog even en wij zijn terug bij het boek van het geschifte element Rachel Carson met haar boek Silent Spring die niets anders dan kolder verkocht om haar eco-fascisme en door te drukken

  http://whatmenaresayingaboutwomen.com/wp-content/uploads/2012/12/savetheplanetkillyourself-300×208.jpg?f8d06b

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s