GeenStijl zat FOUT met Jozias-fotoshop

Screenshot 4

(Door: Ben Zona)

Ja, dat het OM GeenStijl wil vervolgen vanwege de nu alom bekende Jozias-photoshop snappen we wel. Alleen heeft het OM de reden natuurlijk verkeerd. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed in ons land en journalisten hebben een bijzondere positie in onze rechtsstaat. Er zijn echter grenzen aan de vrijheid van meningsuiting en de vraag is of hier door de journalist een strafrechtelijke grens is overschreden. Het OM heeft derhalve besloten om over te gaan tot een strafrechtelijk onderzoek op grond van bedreiging van een gezagsdrager, aldus een woordvoerder. Dat is dus permanente onzin. Wat GeenStijl fout heeft gedaan is dat ze het hoofd op het verkeerde lichaam hebben geplakt. Want het is juist Van Aartsen en met hem de Heersers Van Dit Land (klinkt melodramatisch, maar het is dus wel zo), die als een horde moorddadige jihadisten de vrije media en het vrije woord de nek door willen snijden.

Lees verder>>>
(h/t Dr. Kwast)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op GeenStijl zat FOUT met Jozias-fotoshop

 1. Harry zegt:

  Zo is die vorige foto wel mooi geneutraliseerd , nu is de hele zaak helemaal niet meer ontvankelijk .
  2-0 voor ons ?

  Like

 2. breget zegt:

  Gelukkig is de fout hersteld , en kan van Opstelten zijn winterslaap voort zetten ,

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Maar iets wensen is toch wel toegestaan?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd, ONZE vrijheid van MENINGSUITING WORDT AANGETAST. Maar de vrijheid, der RODEN/SOCIALISTEN, GROENEN en POLITIEK-CORRECTEN NIET. Een fotoshopper van Dhr. Wilders met een mes in zijn borst, ach dat moet kunnen. Het krijsen van ” Alle Joden moeten dood”, ach dat moet kunnen. De RODE EX HOOFDCOMMISSARIS RIESSEN, mag opmerken dat WIJ PVV stemmers gedeporteerd mogen worden. Een sticker met de WAARHEID over de ISLAM; en heel de kliek van PvdA,CDA,VVD en D66, staat te briesen en te demoniseren. Juist voor deze organisaties, en politieke elite blijft de vrijheid van MENINGSUITING dus WEL BESTAAN. Vuile, smerige hypocrieten!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  GeenStijl is goed, zo lang het nog duurt tenminste en van Aartsen kan wel een tik op de vingers gebruiken. Hij is nu natuurlijk Kop-van-Jut, maar hij vertegenwoordigt dezelfde elite, die ons land weggeeft aan de islam en Brussel.
  Overigens is al de commotie over deze beelden wel terecht, maar hoe geschokt zouden we niet zijn als er een filmpje was hoe een bejaarde Nederlander werd beroofd en mishandeld door moslims in Nederland. Iets wat dagelijks gebeurt, maar niet echt leidt tot woede en roep om vergelding of aanpak. Wegkijkers verdienen meer van dit soort filmpjes.

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Lucky bee zegt
  Maar iets wensen is toch wel toegestaan.
  Dan heb ik er een heleboel in mijn gedachten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s