Hoe islamitisch is ISIS?

Screenshot 9

(Door: Bart Schut)

Spoiler alert, het correcte antwoord luidt: 100%.

Dit keer heb ik de video niet bekeken, ik word er te kwaad van en woede komt het denkproces niet ten goede. De stills waren erg genoeg: James Foley, geknield in een oranje overall type Guantanamo, met een in zwart geklede Britse ISIS-extremist met bivakmuts naast hem. Ik heb wel een geluidsfragment gehoord, het Londens accent van de beul geeft het drama een surrealistisch element. Even later is Foley dood en blijkbaar de islamitische heilstaat een klein stapje dichterbij gekomen. Ik moet denken aan de woorden van Brad Davis in Midnight Express: “Voor een natie van varkens is het vreemd dat jullie ze niet eten.” Dat is ISIS voor mij.

Dit gezegd hebbend, hoef je niet lang te wachten op de politiek-correcte reacties. Nee, geen zinnig mens neemt het nog voor ISIS op, daarvoor zijn de beelden te schokkend. Wel zijn er onzinnige mensen te over die staan te juichen bij dit soort misdaden, de moslimmongolen van de pro-ISIS-demo in de Schilderswijk, de nieuwe Haagse NSB’ers Abdoe Khoulani en Arnoud van Doorn van de “Partij van de Eenheid” en wat puberale totaalverliezers op Twitter en Facebook.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Hoe islamitisch is ISIS?

 1. lucky bee zegt:

  ISIS volgt de ware islam.Daar om kregen ze zo veel aanhangers bij de jonge moslims.

  Like

 2. windwens zegt:

  “Waarom ook niet-moslims meedoen aan het “ISIS is niet islamitisch” wensdenken, is een andere vraag en blijft voor mij een compleet mysterie. Een intellectuele hersenschim waarvan ik eerlijk gezegd dood- en doodziek word. Het is een vorm van politieke correctheid die ik nooit, abadaan, zal begrijpen.

  Voor mijn gevoel weet ik het wel, zodra je onder ogen moet zien dat je hier omringt ben met een stel moordenaars die zijn weer ga niet kent. Dan stop je liever je kop in het zand en hoopt met een hoop gelalala dat het vanzelf allemaal voorbij gaat. Als je maar blijf ontkennen dat iets er niet is dan is het er ook niet. Wel roept het walgelijke gevoelens op maar als hen berichten bereikt ” de buurman/vrouw zo zien dat gaat tocht echt te ver, die zijn altijd aardig maken een praatje doen gedienstig het kan toch niet zo zijn dat zij ook zo over mij denken, denken dat ik eigenlijk geen enkel bestaansrecht heb in deze wereld omdat ik geen moslim ben.
  Ja deze mensen zij goed de klos en moeten als de pleuris uitbreek eerst nog een jaar bij komen van het feit dat ze altijd alles anders hadden ingeschat dan hoe de werkelijkheid in elkaar steekt.
  Zo heeft ieder zijn eigen werkelijkheid, en de een maakt zijn Efteling nog mooier en groter dan deze is. Ga maar eens met voorstander van bijvoorbeeld de zielige zieltjes van GAZA in debat. Waar ze het vandaan halen, halen ze het vandaan maar alleen in GAZA zijn ze zielig. Dat mensen elkaar te pas en te onpas manipuleren en gebruiken gaat erbij hen dan ook niet in.
  Zo heeft men in het verleden ook heel wat zielen kunnen ronselen, en die blijven ook nog steeds beweren dat ze van niets wisten, of het er zogenaamd ook met dat soort praktijken niet eens waren. Ze wisten het wel en waren het er mee eens.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Er zijn duizenden mensen (!), levende wezens, zoals u en ik en onze naasten, van het leven beroofd door de moslimbeesten door onthoofding. De onthoofding van Foley maakt diepe indruk door de manier waarop. Dit is onthoofding 2.0
  Bart Schut en vele anderen wijzen erop dat moslims moslims zijn of ze nu deel uit maken van ISIS, HEZBOLLAH, HAMAS, BOKO HARAM of …. als automonteur, boekhouder of postbode bij een West-Europees bedrijf in dienst zijn. Ze kunnen bij u aan de deur komen voor een dienst op uw verzoek, voor een reparatie aan uw waterleiding of verzin zelf maar voor wat voor klus ze bij u moeten zijn.
  Er zijn inmiddels vele miljoenen moslims in West-Europa. Binnengehaald, toegelaten door …… argeloze bestuurders, veelal van linksche signatuur. Een niet aflatende stroom kwam en komt nog steeds. Als slechts één op de 10.000, dat is een tiende van een pro mille, als jihadist zou optreden dan hebben we te maken met een cel van tussen de 500 en 1000 man. Neem echter gerust aan dat het er vele malen meer zijn gelet op de aantallen die naar Syrië zijn afgereisd om daar te gaan vechten en een ‘guerilla-opleiding’ te krijgen. Kijk eens hoeveel er op de been te krijgen zijn voor een pro-Gaza demonstratie.
  Als we, om ons hachje te redden er iets aan zouden willen doen, zijn we rijkelijk aan de late kant. Hebt u daar al een keer bij stil gestaan? Zoek contact met uw vrienden en kennissen en bespreek dit. Wijs ze op de meedogenloosheid van de moslims. Een mensenleven betekent voor deze beestmensen totaal niets. Zelfs hun eigen leven telt niet want ze zijn er rotsvast van overtuigd dat hen als martelaar in een hiernamaals de grootst mogelijke geneugten ten deel zullen vallen.
  Honderden van hen zijn bereid als levende bom onze samenleving te vernietigen.
  Het is zaak u daar op voor te bereiden. De stroom moslims die nog steeds in beweging is moet wellicht omgekeerd worden in de richting van hun oorsprongslanden.

  Like

  • Driek zegt:

   M.A.L. Sion zegt:Zoek contact met uw vrienden en kennissen en bespreek dit. Wijs ze op de meedogenloosheid van de moslims. Een mensenleven betekent voor deze beestmensen totaal niets.

   Daar kan ik dagwerk van maken, ik stop ermee. Die grote aantallen vluchtelingen zijn de voorhoede, de ratten die hier eerst alles komen leeg vreten, totdat het geld op is, er geen banen en huizen meer zijn, en de wat meer ontwikkelde volgelingen van Mohammed het sein krijgen tot de aanval over te gaan. En dan zijn we verloren. Onze bewindslieden zijn of oerdom of het is opzet en onderdeel van een groot opgezet plan om onze leefwereld te vernietigen. Maar één ding weet ik wel zeker: we gaan er allemaal aan.

   Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Nou, Schut vind ik niet altijd even bedreven, maar dit artikel staat!

  Nadat hij de stelling dat Isis door en door islamitisch is en de islam vertegenwoordigt, verwondert hij zich over de westerse apologeten van de islam, zoals daar is die Boomsma. Persoonlijk maak ik mij niet meer zo druk over de islam of ontkennende moslims, die zijn voor mij al een gepasseerd station. Nee, ik maak mij nu juist druk om die westerse apologeten die Schut op het eind van zijn artikel noemt. Want daar hebben wij islamcritici mee te stellen. Ik weet wel hoe deze apologeten voor de islam tot hun redeneerwijze komen, maar belangrijker is dat het ons ontbreekt aan adequate middelen om juist hen op het rechte spoor te brengen. Het spoor waarvan wij allen (toch?) altijd dachten dat een rechtgeaarde westerling die zonder morren zou volgen en nakomen, namelijk dat van ‘nooit meer Auschwitz’. Desondanks blijft de meerderheid van westerlingen de islam verdedigen of verzuimen zij die aan te vallen.

  Nu isis onomstotelijk de nazistische signatuur dat de islam is dagtekent, worden westerse apologeten van de islam het vuur na aan de schenen gelegd. Zou je denken. Wij moeten onze westerse ‘broeders’ nu dwingen kleur te bekennen. Want als isis in Irak en Syrië geen Auschwitz zou zijn, want dan wel?

  Autochtone en allochtone niet-islamitische westerlingen dienen nu eens en voor al af te rekenen met het nieuwe nazisme dat de islam de facto altijd al geweest is!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben volkomen klaar met de moslims. Mijn stelregel is: INTOLERANT TEGEN INTOLERANTEN. En de moslims-allemaal- zijn intolerant!

  Like

 6. helletocht zegt:

  *In in special op de Duitse TV hoorde ik dat dat toppers uit het ISIS kader die gewond raken
  naar Turkse ziekenhuizen worden vervoerd. Dit blijkt uit beelden ( in uitzending) die artsen ter plekke aan een Turkse
  opositieleider hebben doorgespeeld.
  *Verder blijkt dat Erdogan grote groepen topjihadi’s de gelegenheid verschaft
  om in Turkije op geheime plekken te vergaderen (gefilmd).
  * Tevens gebeurt het volgende: in Turkse grensdorpen met Syrië gaat ‘s-avonds plotseling het licht uit.
  Er is dan ook geen gsm die het nog doet. Dorpsbewoners zien dan vrachtwagens richting grens gaan,
  met allerlei oorlogstuig voor ISIS
  * Een ex-Al Quaida figuur vertelde dat er veel meer Nederlandse en andere westerse jihadisten bij ISIS zijn
  dan men doet geloven.
  * Grote sommen geld gaan uit Turkije,Quatar, en nog steeds Saudi-Arabië naar ISIS.

  *** Waarom beschermen Nederlandse soldaten in Erdogan country de Turken? Assad zal hen niets doen. Dit is weer verspilling van Nederlands kapitaal. En weer een voorbeeld van Hollands onbenul.

  ISIS is niet islamitisch. ISIS is een misdadige club van pyschopaten uit allerlei landen voor wie moorden, verkrachten, brandstichten het grootste orgastisch plezier zal geven. Wat is er mooier voor deze schoften als dit soort werk. HIer genieten ze een uitkering en verder gebeurt er door eigen onwil niets. Nu verworden ze plotseling tot held in de lokale gemeenschap, en kunnen elders hun beestachtige driften botvieren. Ik zag om zes uur hoe zo een islamgluiperd van de ergste soort uit Rotterdam dit soort lieden goed praatte. De TV geile imam die ook in beeld kwam, verwoordde het zo: “deze jongens zijn op zoek”! Dit soort mannen zitten in het moslimcontact overleg met onze demente roverheid. Hoe kun je als landsbestuur dit goed vinden? Dit gaat net zo als met de drugscultuur, de graaiers, de criminaliteit, de privatisering, de corruptie, om maar enkele voorbeelden te geven. Het zal uit de hand lopen, maar in dit geval gruwelijker dan ooit. Als onze kinderen/kleinderen in de toekomst hier vervolgd of nog erger worden omwille van hun westerse outlook of wat dies meer, dan hebben we dit te danken aan onze z.g. past en present “leiders”. Zij zullen de geschiedenis ingaan als zwakkelingen van de ergste soort. Zelf zullen ze op tijd vluchten, voor het gewone volk zal gelden: “vluchten gaat niet meer”!

  Like

 7. Trucker zegt:

  Ben gestopt met lezen bij het woord “gematigd”, dit is voor mij voldoende om te weten dat de grote hoop blind is voor de realiteit of bang voor die te erkennen.
  Ik volg BNI al vele jaren en Heer Bron’s blog een paar jaar en wij zien de wreedheden van de islam(iet) immer weer, reuters om het bekenste persagentschap te noemen ziet dit dus ook maar toch is het pas nu met de isis rotzooi dat ze in de media “opeens” wakker worden…
  Nee natuurlijk niet het is die “brit” die het hem doet die kan plotsling naast hun bed staan en …

  Like

 8. Vederso zegt:

  Lees ook de reacties onder het artikel op DDS.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Mijn krant schreef in een artikel dat ISIS niets met de Islam van doen heeft. In de Koran vind men wel degelijk teksten die het martelen en vermoorden van – ongelovigen -, in opdracht van Allah uitgevoerd moeten worden. Zou ik een ingezonden stuk naar mijn krant sturen, waarin ik met bewijzen het tegendeel beweer, eventueel met de Soeranummers uit de Koran erbij, dan is het maar zeer de vraag of mijn ingezonden stuk geplaatst word. Bovendien zouden andere (door de krant ge-hersenspoelde) reageerders mij belachelijk gaan maken. Leugens hebben schijnbaar een zeer lang leven eer ze doorgeprikt worden !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 22.11. uur, op 22/8. Beste John, het is zoals U zegt. Onze totaal verziekte, socialistische pers, msm en de omroepen, zijn niet geïnteresseerd in de REALITEIT en de WAARHEID over de nazi ideologie ISLAM.

   Like

 10. helletocht zegt:

  Driek,
  Als je me kent, weet je wat ik denk van de islam en vele godsdiensten in het algemeen. Ik heb me daar iets te gematigd utigedrukt. Met de islam bedoel ik de mensen die net zoals b.v. katholieken op een seculiere wijze “in iets” geloven en verder geen onheil aanrichten. Verder hoef ik hier niet uit te wijden over de slechtheid van deze z.g. religie, zoals we ze dagelijks ervaren. Ik wilde enkel de waanzin van de psycho-killers benadrukken die onder het mom van de profeet hun kwaad bedrijven. Nederland verdedig je vrijheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s