Meer geld voor vluchtelingen

Screenshot 4

DEN HAAG – Coalitiepartijen VVD en PvdA en gedogers D66, CU en SGP willen meer geld vrijmaken voor de opvang van vluchtelingen. Ingewijden bevestigen aan De Telegraaf dat minister Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking hiertoe extra middelen moet krijgen.

Het precieze bedrag is nog onderwerp van gesprek, maar nu al wordt rekening gehouden met vele tientallen miljoenen euro’s.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Meer geld voor vluchtelingen

 1. Rick zegt:

  Is hier nog genoeg te bezuinigen. Wat te denken van de 72-uurs luier voor bejaarden. Om zomaar eens een keigave oplossing aan te dragen. Het, op de stoep van het bejaardenhuis, standrechtelijk executeren van bejaarden levert óók een gigantische besparing op.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Meer geld hier naar toe meer geld daar naar toe. Wanneer houdt dit eens op. Het geld is op en wat er nog over is dient hier te worden besteed. Op Prinsjesdag krijgen we allen weer te horen dat er meer bezuinigd moet worden en deze niet waren voorzien door de internationale conflicten. Ook de energie- en brandstofkosten gaan stijgen alsmede de premies zorgverzekeringen. O ja dan ook nog door wateroverlast de inboedelverzekeringen. Dus de knip van de burger is al uitgezogen. Reserve potje hier houden!

  Like

 3. Monalisa zegt:

  CitaatI
  k ben tegen het geven van nog meer financiële hulp. Waarom ? Ik ondervind elke dag aan den lijve hoe hard de bezuinigingen in de ouderenzorg en de gehandicapten opvang er in slaan. Mijn zwager die soms uren ligt in zijn poepluier, omdat op een groep van 7 personen slechts 2 mensen sóchtens werkzaam zijn. en overdag slechts 1 verzorger. Nauwelijks tijd voor activiteiten, dus wordt er maar een cd tje opgezet, die na afloop weer van voren af aan afspeelt. 1 ding is zeker in Nederland wil ik niet zorgbehoevend worden.

  Like

 4. Terwijl wij dagelijks horen:er is geen geld!Voor niets en niemand:pot is leeg!En toch blijven ze met miljoenen strooien!Moeten ze mij ook eens leren;iedere laatste week van de maand heb ik een lege knip,maar ik kan dan echt geen boodschappen doen;het kabinet wel!Hulp in de regio?Prima,maar dan de instroom stopzetten!Je kunt niet aan alle kanten met geld blijven strooien;het is het een of het ander!

  Like

 5. rs zegt:

  Das gewoon hiervoor:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/08/21/politie-vindt-meer-dan-200-vluchtelingen-in-treinen/

  Wij hebben , niet alleen in Nederland GENOEG zgn. vluchtelingen.En nee, ik vind dat niet zielig .
  Gewoon terugsturen. Als tegen die tijd dat WIJ HIER alles op ORDE hebben, dan kunnen wij gaan “praten “over vluchtelingen “opnemen “.
  Waarom wordt hier WEL geld ingepompt en laat men onze oudjes verpieteren? Ik hoorde net dat in Flevoland de hele THUISZORG opgedoekt wordt!!!!!!!!!!!!
  Zijn wij , soms BANG voor die vluchtelingen ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @RS: 12.55. uur. U zegt zijn wij soms bang voor die vluchtelingen? Als er moslims bij zitten, dienen we zeker op onze hoede te zijn! Verder geeft dit RODE FAALKABINET liever het GELD aan uitvreters uit alle mogelijke landen, en laten deze ook nog massaal toe, omdat de RODEN in Brussel dat eisen! Met voorop dat TAKKEWIJF MALMSTRÖM!
   En uiteraard vindt de Partij van de Afbraak dat een strak plan!

   Like

 6. Jean zegt:

  Niet meer maar geen geld nog voor vreemdelingen en zeker geeN voor moslimtuig. Oh lord laat de boel ontploffen, please, en laten we die lafaards en verraders hun pleziertje ontnemen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Jawel hoor, gooi er nog maar wat miljoentjes tegen aan hoor Rutte. Wij trekken nog wel wat meer onze broekriem aan. Zum kotzen!

  Like

 8. Leo zegt:

  ehh…. effe een vraagje, wanneer komt er noodhulp voor de 10.000 en NL -ers die onder de armoede grens MOETEN leven ??

  Like

 9. Sjaak zegt:

  ERGO ! SINTERKLAAS SPELEN EN DE
  ZWARTE PIET ERUIT SODEMIETEREN !

  Like

 10. VarAway zegt:

  Laat Vrouwtje Sinterklaas-Ploumen dat geld maar halen uit Kenia & Uganda
  waar ze heeft lopen strooien met container scanners om de containers sneller
  ter plekke te krijgen! CONTAINER SCANNERS, I kid you not!!
  Alsof daar niet genoeg mankracht aanwezig is….

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Ja pomp er maar nog meer belastinggeld in, de Nederlandsche oudjes kunnen best meer inleveren, meer pyjamadagen in de bejaardenhuizen, wat meer korten op de zorg en ze wat langer in de stront luier laten leggen. En vanzelfsprekend kunnen de werkende en de uitkeringstrekkende Nederlanders ook nog wel wat meer inleveren .
  In Den Haag snappen ze niet hoe meer geld je in de opvang stopt, des te meer er hierheen komen.
  Overstelp deze zogenaamde gelukzoek… fout vluchtelingen(toevallig allemaal uit Islamitische landen) met gulle gave, uitkering, huis, inrichting, een uitkering en laat ook je hele familie maar komen, dat dan het hek helemaal van de dam is en het dringen wordt aan onze zogenaamde grenzen.
  Vele tientallen Miljoenen zijn er nodig. Wie gaat dat betalen ??
  Die idioten in Brussel ?? Die ervoor gezorgd hebben dat de grenzen zo lek zijn als een mandje ??
  Nee natuurlijk niet !!! U en ik gaan dit fabelachtige bedrag weer met z’n alle ophoesten !!
  Stem vooral met z’n alle weer op de zittende idioten van VVD, PvdA en hun gedogers D66, CU, SGP, dan komen we zeker aan de bedelstaf. En eindigen we tevens onder het juk van de Islam !!
  Het Nederlandse volk gaat ten onder aan deze slappe hap die zichzelf maar al te graag volksvertegenwoordigers noemt !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s