Eindelijk groeit het besef: geweld en islam liggen vlak bij elkaar

Screenshot 2

(Door: Afshin Ellian)

Waarom bestaat islamofobie wel en christofobie niet? Omdat je op alle religies kritiek mag hebben, behalve op de islam. Maar er lijkt eindelijk een kentering gaande.

Moord is moord, maar soms ontketent één moord meer dan duizenden andere. De brute onthoofding van James Foley, een onschuldige journalist die louter op zoek was naar waarheid, leidde tot massale verontwaardiging.

Laten we niet vergeten dat al ruim dertien jaar talloze onschuldige mensen worden onthoofd of op een andere brute wijze om het leven worden gebracht door jihadisten in Afghanistan, Pakistan, Jemen, Irak, Syrië en in enkele Afrikaanse landen. Foleys dood vormde kennelijk een rationele en emotionele kentering.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Eindelijk groeit het besef: geweld en islam liggen vlak bij elkaar

 1. Ex-Moslima zegt:

  Beter laat dan nooit zal ik maar zeggen…

  Like

 2. Vederso zegt:

  Het begint door te dringen. Ook Chuck Hagel weet nu beter. Of hij nu ook maatregelen neemt, valt nog te bezien:

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik ben ook blij dat zommige Nederlanders te begrijpen beginnen, dat islam een duivelse religie is.En niet te ignoreren maar aan te pakken is.

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik heb islamofobie in de ergste graad nog maar een kopvod zien brengt mijn bloeddruk naar 15/9, niet goed, dus doe ik er alles aan om die smeerlapperij niet onder ogen te krijgen, zie ik de vuiligheid niet dan is mijn bloeddruk normaal 12/8.
  Conclusie is duidelijk!

  Like

 5. helletocht zegt:

  We hoeven er niet over uit te weiden. In elk geval in ons land is duidelijk gewordenwaarom dit zo is.Decennia lang hebben de linkse aanpassingsprofeten vanuit hun zwaar gesubsidiëerde bolwerken het islamitisch evangelie gepredikt om er zelf beter van de worden. Toen duidelijk werd dat niet elke arbeider en hotemetoot ,zo gezegd erfelijk bepaald, automatisch op de PVDA zou stemmen, was er een nieuwe doelgroep nodig. Die werd ingevuld door de met duizenden tegelijk binnengehaalde inwoners van Anatolië en de Maghreb. Het criterium daarbij was dat ze ongeletterd moesten zijn. Een eenvoudige training zou hun leren hoe op de PVDA te stemmen, en dat deden ze ook. Daar zorgden de alle linkse kadootjes wel voor. Als het niet lukte mocht neef X of oom Y wel even mee het stemhokje in. Dat was standaard. Steeds opnieuw kwamen na neef C ook alle andere neven, ooms en tantes met hun aanhang. Op deze wijze werd er een stevig electoraat neergezet. Dat zorgde ervoor dat al onze steden op de Maghreb gingen lijken, en dat overal van die spitse torentjes kwamen te staan. De Nederlandse linksman-vrouwen ondertussen, sponsorden hevig door, want ook voor de vele multi-culti werkers in de nepotistische linkse familie, was hier een rijke gevulde boterham te verdienen. De anderen keken in hun infantiliteit weg, en bevolkten de golfbanen en incrowd feestjes. De beschaving van deze gasten zou na verloop van tijd wel vanzelf komen, orakelden ze gekscherend. Hoe vaak heb ik het niet horen zeggen door de linkse schlemiels: “Als we iets verder zijn, passen ze zich aan aan onze normen”!. Het enige waaraan ze zich aanpasten, was onze laksheid om grenzen te stellen. Daar maakten ze gretig gebruik van. Zo dom waren ze niet, ze waren doortrapt. Zie de gevolgen voor de schatkist. Ze staan aan alle loketten voor geld, en genieten op alle wijzen voorkeursbehandelingen. Financiëel, maar ook demografisch zijn ze verworden tot een ondraaglijke last. Dat ze ons willen veroveren en verdrijven is enkel “collateral damage” in de ogen van de naïve regisseurs in Den Haag. Die pakken ondertussen wel de pensioengerechtigden en alle andere Nederlanders aan. Een heikever met crossmobiel vreet hun beurs met opzet leeg. Kijken of er ook geld te halen is bij de sponsoren van de linkse doelen is not done. De kolonisering van ons land door islamieten gaat onverdroten voort, en er veranderd niets. Het kwaad is zo ver verspreid dat er nauwelijks nog iets te veranderen valt. Trouwens in de ogen van het protestante establishment is de katholieke godsdienst nog altijd des duivels, “: liever Turks dan paaps”, zeiden ze lang geleden al. O ja, er gaat weer 500 miljoen naar verre oorden! Ooit wel eens van een Hollander met uitkering gehoord in Marokkko???

  Like

 6. Jean zegt:

  Beste Helletocht,

  De burgers bewust maken om op PVV in Nederland en op VB in Vlaanderen te stemmen dan kunnen veel problemen opgelost worden, beide partijen laten zich niet gek maken door die EU maffia.
  Gevolg zal dan zijn, moslims buiten en grenzen gesloten en al die vreetclubjes via de vreemdelingenindustrie de straat op Zonder Oprotpremie.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  Islam en terreur dicht bij elkaar? Neen ze zijn identisch: ISlam IS de ISeologie van het geweld, duizend maal erger dan het nazisme; het ebolo-virus van ELKE beschaving.

  Like

 8. Infidel Pride zegt:

  Een paar dagen geleden schreef ik al dat ik de verontwaardiging over de onthoofding van James Foley niet helemaal kon plaatsen.
  Ik vroeg toen om antwoorden op de vraag wat deze onthoofding zo speciaal maakte.
  -Ik vroeg mij af wat de grote verontwaardiging veroorzaakte; Was het omdat het een Amerikaan was? Omdat hij een journalist was? Onthoofd door een Brit?-
  De media heeft deze zaak groot uit verlicht maar is geen unieke zaak. Dagelijks vindt dit schrikmiddel plaats in die gemeenschappen/gebieden.

  Ben ook ‘blij’ dat het even vermeld wordt; ‘Laten we niet vergeten dat al ruim dertien jaar talloze onschuldige mensen worden onthoofd of op een andere brute wijze om het leven worden gebracht door jihadisten in Afghanistan, Pakistan, Jemen, Irak, Syrië en in enkele Afrikaanse landen.’
  Ik vroeg mij af wat deze onthoofding nou erger maakte dan allen die hem zijn voorgegaan.

  En ik beken; Pas na 9-11 ben ik mij gaan verdiepen in deze zaken.
  Ik weet nog goed dat ik in de maanden daarna filmpjes naar collega’s stuurde van de site ‘Beheading.com’.
  Filmpjes waarin Westerlingen (ook journalisten) werden onthoofd met de boodschap aan de ongelovige wereld dat ons dat ook stond te verwachtten.
  Ook filmpjes waarin kleine kinderen (+/- 11 jaar) hun handelingen mochten showen op de local kafirs die in hun ogen verdienden te sterven door onthoofding.
  (je wilt niet weten hoeveel moeite zo’n kind moet doen om een hoofd te scheiden van een romp met een bot mes)

  Maar zoals zo vaak; Ik krijg geen fatsoenlijk antwoord op een simpele vraag.
  Wij leven (gvd) toch niet in een wereld waarin wij iets mogen afvragen wanneer onze journaals er aandacht aan besteed?
  Nu is deze ‘beheading’ hot omdat de er aandacht voor is.
  Maar dit gaat al 13 jaar (?) zo dagelijks. Dag in, dag uit.
  —————————————————————————————————————————

  En zo zijn er nog vele vragen waarop je geen normaal antwoord krijgt.
  Voorbeeldje; Nu.nl slingert een bericht de wereld in dat de internationale gemeenschap IS moet aanpakken. Het komt er op neer dat dat gespuis uitgeroeid dient te worden.
  Ik heb daar niet zoveel op tegen maar stel daarbij wel een vraag; Wat doet IS verkeerd volgens de islam? Welke zaken doen zij wat niks te maken heeft met de leer van mohammed?
  Werkelijk waar, er zijn op dat moment moslims actief op dat draadje maar er is er geen één die je een antwoord geeft.
  Ik stel die vragen niet omdat ik naar het antwoord zoek. Ik stel ze in de hoop dat zij zichzelf vragen gaan stellen. Want wat doet IS verkeerd aan de hand van de leer van mohammed, zijn zelfbedachte ideologie en ‘heilige boeken’ en waarvan zij zeggen dat het niet wenselijk is?

  In werkelijkheid zit ik niet eens op die ‘antwoorden’ te wachten. Sommigen komen met ‘De islam verbiedt het om zomaar mensen te vermoorden.’
  OK….maar doet IS dat? zeg ik dan.
  Al die mannen in vrachtwagens die naar een plek rijden waar zij worden geexecuteerd, zijn mannen die zich niet hebben laten bekeren tot de islam. Als het goed is hadden zij 3 opties; Bekeren tot de islam en de shahada uitspreken. De Djizja betalen (wat vaak niet eens op te brengen is). En de 3e; de dood.
  Er zijn ook beelden van 100den mannen in een moskee die de shahada uitspreken en begroet worden met een kus. Zij worden niet afgeslacht maar behoren vanaf dat moment tot hun ummah.
  IS slacht niet zomaar mensen af. Iets geeft haar een reden om dat te doen.
  (Dat ‘iets’ is de islam)

  Dus ik zeg; ‘Als je IS wilt aanpakken zal je daarnaast ook de ‘heilige boeken’ waarop zij zich beroepen eens goed onder de loep moeten nemen.’
  En dan kom je blijkbaar ineens op een heel gevaarlijk terrein. Want dan kom je aan de islam.
  Blijkbaar wil niemand zijn of haar vingers daaraan branden want de antwoorden blijven uit.

  ‘Wat doet IS verkeerd volgens de leer van mohammed/islam’?

  Het blijft dan angstvallig stil. Geen antwoord op vragen.
  Het zijn vragen die ook niet beantwoord kunnen worden.
  Het zou de islam allen maar ontmaskeren.
  De werkelijke aard blootleggen.

  En wie wil 1,9 miljard volgers van een zelfbenoemde profeet met zijn eigen bedachte ideologie nou een stempel geven?

  Like

 9. Sjun Demartelaere zegt:

  James Foley was een (linkse) Gutmensch. Misschien veroorzaakte dàt de fuzz? http://waa.ai/4W4x

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s