“Felle uitspraken bij pro-Palestina-demo”

Screenshot 35

Op de Dam in Amsterdam hebben zich zijn zaterdagmiddag enkele honderden mensen verzameld voor een pro-Palestina-demonstratie. Op het podium worden felle uitspraken gedaan over de opstelling van Nederland in conflict tussen Israël en Palestina.

De demonstratie is rond 14:00 uur begonnen. Onder meer rapper Appa en de Belgische activist Dyab Abou Jahjah hebben op de Dam de aanwezige demonstranten toegesproken, reden voor de SP Amsterdam om zich terug te trekken als mede-organisator van het protest.

Appa deed uitspraken over de opstelling van Nederlandse politici in het conflict tussen Israël en Hamas: ‘Het is klaar met deze zionistische honden, die uit zijn op ons geld en bloed’. Ook Esther Voet, directeur voor het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) moest het ontgelden: ‘Esther ‘Stink’ Voet, je bent een smerig mens’.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", Amsterdam, antisemitisme, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Felle uitspraken bij pro-Palestina-demo”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tjonge, de “Voet” angel kan het ook bij geen enkel kamp goed doen, hé!
  WIJ hier spugen op haar omdat ze te lief is voor de Palestijntjes….
  Maar kennelijk nog niet lief genoeg, naar díe hun smaak. -Hoewel, het kan er natuurlijk ook simpelweg aan liggen, dat ze J o o d s is, dat is voor húllie al reden genoeg.
  Enfin, met haar eeuwige linkse gekoketteer en haar ondankbaarheid jegens Geert heeft ze in feite niet beter verdiend.
  Ben benieuwd, wanneer haar ogen eens open gaan en ze er achter komt, wie haar eigenlijke vrienden zijn. -De Palestijnen in geen geval.

  Like

 2. Jan zegt:

  Ik zag die nazi-bende in het Hoernaal, ook dat varken uit België, Jahjah. Wat is Van der Laan toch een stuitende klootzak, echter geheel in de geest van verrot Amsterdam.

  ‘Het is klaar met deze zionistische honden, die uit zijn op ons geld en bloed’. Altijd weer dit antisemitisme: Joden zijn geldwolven, gaan over lijken, is het smerigste volk dat er is (honden).
  Van der Laan: “Ik heb geen, en herhaal dit met klem, géén antisemitische uitspraken gehoord” (want ik ben een lamlendige, socialistische klootzak)

  Like

 3. Trucker zegt:

  Die jajah blijft gevaarlijk is zoals ik al eerder schreef een sucsesvol infiltrant die de media én de massa kan bespelen.
  Hij is een talentvol redenaar dus zeer gevaarlijk want hij heeft al bewezen dat hij massa’s (islamieten) kan “mennen”, ik ben Antwerpen net vergeten waar hij en hij alleen de massa kon bewegen of tegenhouden…
  Uiteindelijk heeft hij na praten met de ondertussen van het toneel verdwenen (wegens fraude) politiechef de “demonstratie” afgebroken. Ik heb het al vaker gemerkt dat velen hem niet gevaarlijk achtem, ergo ze lachen met hem omdart hij uit libanon is teruggerkeerd.
  Infiltranten zoals hij onderschat ik niet nee integendeel volksmenners zijn zeldzaam in Vlaanderen.

  Like

 4. Armani zegt:

  Vuil Kinderverkrachtend en Moordend ISIS tuig , flikker op uit ons land uitkerings- paria,s

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Opflikkeren smerig moslimtuig, en neem dat RODE GESPUIS maar mee! Potverdomme wat heeft Pim Fortuyn gelijk gehad, met de uitspraak: ” Maar het probleem meneer-de islamvolgers- blijft bestaan. En men luisterde niet naar allen die gewaarschuwd hebben, en ook niet naar degene die nu NOG STEEDS waarschuwt, in volgorde: Hans Janmaat, Pim Fortuyn, en nu Geert Wilders!
  Ik neem het de politieke kliek, met name PvdA,CDA,VVD,D66 uiterst kwalijk dat deze mosliminvasie sinds 1975 is ontstaan.

  Like

 6. windwens zegt:

  “Wij zionistische honden zijn op hun geld en bloed uit”. Waarom vindt ik dit nu weer een typische Islamitische opvatting, wij doen niks, ander doen ons dit allemaal aan. Terwijl ze hier de hol vol gestopt krijgen al sinds jaar en dag. Wij slaan u, en verwachten dat omdat ze er vanuit gaan dat we allen christen zijn dat wij hen de andere wang toe keren. Gebeurd dit niet dan zijn zij zielig want u heb geen karakter getoond als goed christen.
  Ik ben er steeds meer van overtuigd dat je met dit soort lui niet meer moet praten maar de tanden moet laten zien.
  Zelfde als hier ( R’dam) de Imam zogenaamd voor tv predikt dat het klaar moet zijn met de Jihad strijd. a) geloof ik deze duivel helemaal niet omdat ik wel anders mee maak in de wijk waar deze onheils profeet preekt. b) Moslims liegen je altijd voor, ja en dan hoor ik het gemor al, wel stellig altijd, ja altijd ik ben er nog geen een tegen gekomen die het namelijk niet doet.

  Like

  • Republikein zegt:

   Goed man, thanks.

   Like

  • Trucker zegt:

   die dikke volgevreten (leven van de bijstand zeer zeker) met die witte vod op haar kop houd het vingertje omhoog, ondertussen weten we allemaal wat ze daarmee bedoeld en het is zeker niet God de Vader die ze prijst.
   Minimi opstellen en een kistje is voldoende om de perimeter te zuiveren van excessen.. O Momentje, bij nadere beschouwing twwe kistejes en back up van good ol’ .50.

   Like

 7. jans zegt:

  Spoedig zal Nederland zich ontdoen van de islam. De islam zal vernietigd worden, alle moskeen gesloten en alle korans verbrand. Geen islamitische scholen meer, geen islamitische winkels. Geen haatbaarden en kopvodden meer op straat. Weg met de islam, de islam moet kapot!

  Like

 8. Avidia zegt:

  We moeten de regering een overvloed aan klachtbrieven schrijven over die durende demonstraties die aan de gang zijn en de uitingen die daar gedaan worden. Het moet afgelopen zijn, ze jutten elkaar op, en die rot lui krijgen maar steeds een podium en alle ruimte. Verbieden!!!! Het wordt van kwaad tot erger.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Ondanks dat IS ons laten zien hoe misdadig de islam is, mogen ze in Amsterdam nog steeds demonstreren?Ik ben bang dat Amsterdam voor ons verloren is. Ooooooooof, ze smijten alle Marxistische partijen en de RKK uit deze stad.

  Like

 10. Jan zegt:

  Wat Van der Laan zei bij de Dokwerker februari 2014

  Maart 2014, onder toeziend oog en onder bescherming van Van der Laan:

  Juli 2014, met toestemming van Van der Laan en onder bescherming van de politie:

  augustus 2014, Amsterdam

  Eberhard van der Laan (58):
  ‘Ik heb hier pas goed de betekenis van Spinoza als filosoof begrepen,’ zegt Van der Laan. ‘Niet alleen dat ik hem daar dagelijks zie staan, ik heb me ook meer in zijn werk verdiept. Zijn invloed is niet te onderschatten, hij staat voor mensenrechten, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting.’

  Like

 11. Jan zegt:

  Cohen 2010: “De situatie van de moslims in Nederland is te vergelijken met de situatie van de joden in de beginjaren van de Tweede Wereldoorlog. Praat met moslims en je merkt het. Mensen zijn doodsbang omdat Wilders nu aan de macht is, en dat hij gewoon zegt dat hij liever heeft dat zij het land worden uitgezet.”
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/12/Cohens-vergelijking-moslims-met-joden-onbegrijpelijk-ELSEVIER284096W/

  Cohen: “Bolkestein (“…incidenten tussen allochtone, islamitische jongeren en Nederlandse joden zullen vaker plaatsvinden. Islamieten zijn niet noodzakelijkerwijs in meerderheid antisemitisch, ,,maar ik vrees dat het daarop in de praktijk wel zal neerkomen.”) legt ongelooflijk snel een aantal causale banden die ik niet voor mijn rekening wil nemen”. Bolkestein drijft met zijn uitspraken de ,,kampen” nog meer uit elkaar. We moeten juist de kampen bij elkaar zien te houden. Daarvoor moeten we de contacten met die groep jongeren intensiveren. Met ze in gesprek gaan, in gesprek blijven en toch de grenzen duidelijk stellen. De grens is, wat betreft mij duidelijk. Anti-Israëlische geluiden mogen niet ontaarden in anti-joods gedrag.
  Laten we ook niet vergeten dat 90 procent van de mensen, ook van de moslims hier, voor vrede is. Ze willen ook dat het geweld ophoudt. Dat zeiden de meeste mensen die meeliepen met de pro-Palestijnse demonstratie van vorige week, en ook tijdens de pro-Israël betoging gisteren. We moeten deze mensen bij elkaar brengen. We moeten het met elkaar zien te redden.”
  http://vorige.nrc.nl/krant/article1521035.ece

  Maar ook Cohen liet antisemitisme toe in 2002, Zeeburg en monument op de Dam:

  http://www.annefrank.org/ImageVault/Images/id_9871/height_520/width_520/compressionQuality_80/scope_0/ImageVaultHandler.aspx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s