“Grugabad” in Essen heeft enorm te lijden onder criminaliteit door buitenlanders

Screenshot 24

Duitse zwembaden lijden onder criminaliteit door buitenlanders

(Vertaling: E.J. Bron)

Het “Grugabad” in Essen is dringend aan renovatie toe en lijdt onder criminaliteit door buitenlanders. Daarmee staat het in de rood-groen geregeerde Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen niet alleen. Terwijl de financiële middelen voor de renovatie van het stedelijke openluchtzwembad met 13 miljoen euro in ieder geval nog “te becijferen” zijn, is een sanering van het veiligheidsprobleem niet in zicht. Inmiddels patrouilleert er al voortdurend een privé beveiligingsfirma om geweld, overlast en eigendomsdelicten te beperken.

De meest voorkomende delicten die in het “Grugabad” worden begaan, zijn volgens oppositiepartij PRO NRW vandalisme, toebrengen van lichamelijk letsel, diefstal, aanvallen van het zwembadpersoneel evenals ongewenste intimiteiten tegenover vrouwelijke badgasten. Vooral vrouwen en meisjes zien daarom steeds vaker af van een bezoek aan het stedelijke openluchtzwembad.

PRO NRW eist zero tolerance tegenover geweldplegers in het openluchtzwembad

De PRO NRW districtsvoorzitter en raadslid in Essen, Tina Öllig, heeft de zaak nu opgepakt en eist “zero tolerance” tegenover geweldplegers “met en zonder immigratieachtergrond” in het openluchtzwembad.

Het is meer dan triest dat men nu al prove beveiligingsdiensten in onze zwembaden moet inzetten om de openbare orde te handhaven. Als zelfs al de anders altijd politiek-correcte krant “WAZ” het gedrag van geïmmigreerde “Zuidlanders” in het ´Grugabad´  bekritiseert, dan weet je dat het laatste uur geslagen heeft. Onze PRO NRW-raadsgroepering eist zero-tolerance-strategie tegen geweldplegers in het ´Grugabad´ en de andere openluchtzwembaden. Notoire geweldplegers met en zonder migratieachtergrond moet het zwembadbezoek in Essen voorgoed verboden worden.

Het kan niet langer geaccepteerd worden dat het geweldprobleem in onze zwembaden door de gevestigde partijen politiek-correct gebagatelliseerd wordt of zelfs verder wordt doodgezwegen. Er moet veelmeer gegarandeerd worden dat vooral jonge vrouwen niet langer worden lastig gevallen in het ´Grugabad´.   

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", Appeasement, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Uncategorized, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Grugabad” in Essen heeft enorm te lijden onder criminaliteit door buitenlanders

 1. Dot zegt:

  Er zijn al tientallen van die zwembad-incidenten overal in Frankrijk gemeld, teveel om op te noemen, 9 pagina’s vol over dit onderwerp, in het Frans, http://www.fdesouche.com/?s=piscine

  Like

 2. Sjaak zegt:

  En niet alleen in Essen maar overal waar deze geitenneukers op(duiken) !

  Bei Schwimmbad-Randale soll der Imam schlichten

  05.07.2014 Berlijn
  von Sabine Beikler
  Runter ins Blaue. Am Sprungturm sprudelt das Testosteron.
  Immer wieder gibt es im Neuköllner Columbiabad Stress mit
  Jugendlichen, von denen viele aus muslimischen Familien stammen.
  Mit einem neuen Bündnispartner will der Bäderchef dagegen angehen.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Nog altijd aktueel zonder konsequensies ! Kultuurstad Berlijn !

   Wegen Ausschreitungen von Badegästen
   musste das Columbiabad in Berlin-Neukölln
   in den vergangenen Tagen drei Mal polizeilich geräumt werden.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Grugabad ? Het Gruwelbad in Essen. Het zou zomaar in iedere Nederlandse stad of dorp kunnen plaatsvinden. Zwembaden zullen nooit een doelgerichte actie ondernemen. Nee, dan maar liever de wegkijk-cultus hanteren. Of een beveiligingsfirma inschakelen. Het tuig wordt niet geweerd, want die hebben een wit voetje gehaald bij de overheden. Als de overheden het Moslim ongedierte niet uit willen roeien, en zelfs bij blijven voederen, dan zullen wij op een gegeven moment zelf op het menu staan !

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Dat klinkt erg bekend. Tropicana in Rotterdam moest ook dicht vanwege de buitenlanders. Niet dat ze dat ooit zullen toegeven, maar het haatvolk veroorzaakte zoveel overlast dat er steeds meer toezicht moest komen en de autochtoon steeds vaker zijn kind thuis hield. Alleen in Rotterdam werd het wangedrag niet veroorzaakt door buitenlanders, maar door bepaalde Nederlanders: u weet wel, gastarbeiders en hun koters.

  Like

  • required zegt:

   Dat komt me bekend voor, maar ik maakte de problemen al eerder mee. Nog voor Tropicana gebouwd werd in 1988, gingen mijn broertje en ik zwemmen in recreatiebad Afrikaanderplein. Die wijk had toen al om die nieuwe betekenis een beruchte naam en dat zagen wij terug aan de vijandigheid van dat volk. De sfeer was van meet af aan ontzettend grimmig en het hoefde niet lang te duren voordat er een meisje aangerand was. Dit is vervolgens op een typisch zachte heelmeester manier opgelost
   1) dader laten gaan 2) meisje en ouders konden aangifte doen bij de politie 3) vrij zwemmen was meteen afgelast voor alle aanwezigen en wij hadden maar te vertrekken!, i ITT to Tropicana bestaat zwembad afrikaanderplein nog steeds, zoals gewoonlijk met veel gemeentegeld overeind gehouden.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Required,
    mijn kinderen hebben leren zwemmen bij de Rotterdamse Reddingsbrigade. Niet in de laatste plaats omdat je daar nog redelijk blank kon leren zwemmen. Is dat racistisch? Mijn kinderen hebben nooit om de overlast van de allochtoon gevraagd. Maar wel gekregen!

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Wedden dat het lichtgetinte verrijkers zijn, de lievelingen van de RODEN?

  Like

 6. Cathja zegt:

  Altijd weer die buitenlanders….!!!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Uiteraard met dank aan de Duitse regering, politici en de alom geprezen gutmenschen !!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Hier ook.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Overigens, mijn kinderen moesten hun poepertje afvegen met wit papier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s