Balkenende verdient 4 ton en dat is meer dan de balkenendenorm

Screenshot 5

Voormalig minister-president Jan-Peter Balkenende achter het stuur van een klassieke sportwagen bij de start van de ZZF rally, zondag bij het Catshuis in Den Haag. Een stoet van klassieke en moderne auto’s reed van Den Haag naar Rotterdam Airport, om geld in te zamelen voor het onderzoeksproject naar de zeldzame ziekte van Batten.

Het was een goed bewaard geheim: wat ging oud-premier Balkenende verdienen toen hij in april 2011 werd benoemd tot partner van het grote accountants- en adviesbureau Ernst & Young? Nu wordt duidelijk wat de voormalige CDA-leider in zijn eerste twee jaren bij EY (de nieuwe naam voor Ernst & Young) heeft geïncasseerd: gemiddeld zeker 466.000 euro per jaar.

Ernst & Young was de eerste grote opdrachtgever van de toen 55-jarige Balkenende, nadat hij in oktober 2010 zijn baan als premier had overgedragen aan zijn opvolger Mark Rutte.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
NRC.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Nederland, politici, Rotzakken, Uncategorized, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Balkenende verdient 4 ton en dat is meer dan de balkenendenorm

 1. lucky bee zegt:

  Waarschijnlijk heeft de Paus hem dat toegefluisterd?beslist niet Jezus Christus.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  zo , komt die graftak,, de christelijke 1e landverrader weer eens boven water ?
  Ze zouden deze klootzak zijn kop een 20 minuten onder water moeten houden.
  Zie hier de man, de na Uw / ons NEE , die 62.9 % die NEE brulde tegen de EU ,
  waarna de klootzak gewoon na enig aandringen van Adolfa Merkel tekende bij het kruisje :
  EN DE LEUGEN VAN LISSABON , was alsnog een ja ,geworden !!!
  6 jaar lang heeft deze CDA er tegen 16.000.000 mensen staan te liegen !
  Ik zou zeggen :
  ZE ZIJN VOOR MINDER DOODGESCHOTEN !

  gr.bob

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   en voor dat ‘ ze zijn voor minder doodgeschoten’ wil ik gelijk een ‘lans breken’ om vooràl zorg te gaan dragen dat er voor nog minder MEER van dat soort doodgeschoten worden, heel die gore hypocriete bende!

   Like

   • bobzelf zegt:

    whahahaha, kussie en hug
    steek die “”gebroken lans , dan ook nog maar gelijk, daar waar de zon nooit schijnt ,wel veel wind bij deze droplul !!!

    gr. bob

    Like

 3. Cathja zegt:

  Het was al een hele tijd bekend dat Balkenende (net zoals Wouter Bos) ruim 4 ton per jaar zou gaan verdienen. Waarom is dat vandaag dan nieuws?

  Like

  • bobzelf zegt:

   nou misschien omdat sommige mensen niet begrijpen, waarom deze klootzak ,
   zijn kop nog durft te laten zien ???
   Deze mijnheer heeft 16. miljoen mensen verraden , die moet je zijn leven lang beledigen ,net zolang totdat hij zelfmoord pleegt ???
   EN MET CDA op je voorhoofd !!!!
   waar staat die C eigenlijk voor ??

   Like

   • Sjaak zegt:

    Christusdoorn ?

    Like

   • Cathja zegt:

    Alleen al met het toelaten van moslims tot het CDA kun je het geen christelijke partij meer noemen. En inderdaad, Balkenende heeft Nederland verraden, maar is er ooit iemand geweest die hem destijds daarvoor openlijk ter verantwoording heeft geroepen? Niet dat ik weet, of heb ik iets gemist?

    Like

   • bobzelf zegt:

    Ja. hoor maar ook dat wordt weggemoffeld !!
    U ziet toch ook nogsteeds wat er dan ook maar uitgekraamd wordt in Den Haag ????,
    HET HEILIGE DER HEILIGEN IS NOG STEEDS BRUSSEL !!!

    KIJK MAAR HOE DIE “”stront , ” dekundige, uit Wageningen praat , die dijsselbloem , :

    BRUSSEL ZEGT !!!!!

    do I have to say more ???

    dus op naar neurenberg 2.0 , kan mij niet snel genoeg gebeuren .

    Like

  • Dot zegt:

   en Wim Kok niet te vergeten !

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Balkellende, huichelaar van het zuiverste water.

  Like

 5. En ik had nog zoooooo gehoopt de rotkop van die hypocriete ellendeling nooit meer te zien!En ja,hij zou ook eens positief in het nieuws komen;in zijn geval is dat onmogelijk!

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  kan die man niet via Ernst&Young uitgezonden worden naar ebola gebied. Dit is landverrader nr 1

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Helaas is die akelige klootzak van een Jan-Peter Balkenende weer uit zijn schulp gekropen om ons Nederlanders zogenaamd te waarschuwen tegen extreem-rechts en tegen Thierry Baudet (FvD)! Dit artikel zal bewijzen dat die CDA-smeerlap daar hopelijk NOOIT in zal slagen:

  ‘Thierry Baudet weet wel dat hij onzin zegt!’, aldus EU-liefhebbende CDA-mastodont Balkenende

  Men begint nu echt paniekerig te worden over de opkomst van Thierry Baudet, en dus worden langvergeten figuren uit de kast getrokken om een statement te maken tegen het Forum voor Democratie en Baudet persoonlijk. Oud-premier Jan Peter Balkenende (een vieze EU_hond die zo graag wilde dat wij in Nederland en Frankrijk VOOR de Europese Grondwet zouden stemmen en daarin zwaar werd teleurgesteld) ging vanochtend even vol op het orgel bij RTL Z.

  Aan linkse critici heeft Thierry Baudet de afgelopen maand absoluut geen gebrek. Compleet hysterisch vanwege zijn overwinning bij de Provinciale Statenverkiezingen komen ineens allerlei BN’ers en pseudo-BN’ers uit hun hol gekropen om ons te waarschuwen voor het Grote Gevaar Thierry.
  Maar godzijdank trappen talloze Nederlanders daar toch niet meer in omdat het linkse tuig de afgelopen jaren meer aan onzin, leugens en veebedrog heeft verkondigd dat zij NOOIT meer serieus kunnen worden genomen!
  Zoals Sanne Wallis de Vries (“Feitvrij!“), maar ook historicus Dirk Jan van Baar (“Déjà vu naar de Eerste Wereldoorlog!“). De eeuwige Sylvana Simons had er ook haar misselijke zegje over klaar (“Fascistisch!“) en schrijver Tommy Wieringa (bekend van het bejubelen van de aanslag op De Telegraaf) noemt Baudet “geradicaliseerd“.
  En zelfs bij de ANP’tjes-doorzetters van Nu.nl hebben ze een uitgesproken negatieve mening over Baudet: “extreem-rechts!” En weten ze trouwens wie het fascisme heeft uitgevonden? Dat weten ze vast zelf niet eens want dat waren NIET de Duitsers of de nazi’s!

  Vermoeiend? Wel een beetje ja. Maar denk maar niet dat deze hausse voorlopig ophoudt, want het partijkartel voelt zich zodanig in haar bestaan bedreigt en ook bij allerlei NPO-randfiguren wordt nattigheid gevoeld.
  Dus dan krijg je die totaal kolderieke teksten over Thierry Baudet, die zich zogenaamd kan meten met artsen uit het nazi-imperium (is hij soms een opvolger van Jozef Mengele?) en fascisten uit het Italië van weleer.

  Maar gezien de peilingen werkt het allemaal nog niet, dus is politiek Den Haag driftig allerlei dino’s aan het opgraven. In de hoop dat zij dan maar het fenomeen-Baudet kunnen stoppen. Want was het niet Jan Peter Balkenende (die stomkop liet zich ooit betutoyeerden, beledigen en uitschelden door een Marokkaanse snotaap die zijn zoon geweest had kunnen zijn!) die uiteindelijk groter werd dan Pim Fortuyn? Nou, ook maar eens proberen bij Baudet dan.

  En hoppa, daar zien we de afgedankte CDA’er bij RTL lekker brabbelen over het Forum voor Democratie. Thierry Baudet kraamt onzin uit over Europa, en hij weet dat ook, aldus de man (jammer dat Balkenende niet eens een keer een flinke klap tegen zijn akelige rotbek heeft gekregen!) die van 2002 tot 2010 aan het bewind stond van een serie kabinetten die zichzelf lekker hebben uitgeleverd aan de EU.
  Lissabon-verdragen er zó doorgeramd en allerlei bevoegdheden cadeau gedaan aan Brussel. Nederland was het slaafse onderdeurtje van de EU onder Balkenende, en zo werden we dan ook ingezet en nou is dat een zodanige puinhoop dat de EU nog verdeelder is dan ooit!

  Thierry Baudet staat een wat ‘assertievere’ koers voor, en dat is natuurlijk eng en onbestaanbaar voor doorgewinterde eurofielen zoals JPB. Hoe hilarisch, trouwens, dat de man ook nog beweert dat hij hem “niet aan zijn kant” vindt als Baudet afkoerst op een Nexit.
  Beste Jan-Peter, wie zegt dat FVD jou überhaupt nodig heeft? Jij bent yesterday’s news daar je mensen toch nooit tegen hun wil in verandert. Het renaissanceschip gaat zich echt niets meer antrekken van een gepensioneerde kapitein van een zinkend EU-vlot, dus maak je echt maar geen illusies!
  En schop anders dat zwijn van een Ba(l)kenende meteen zijn schulp in op een zodanige wijze onder zijn smerige kont dat zijn staartbeen helemaal wordt vernield! Wat een walgelijke huichelaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s