ISRAËL- HAMAS – ISIS – RUSLAND – EU – MENSENRECHTEN – MISLEIDENDE KOPPEN IN KRANTENBERICHTEN – DE WERELD IN ONRUST – WERELDVREDE VERDER WEG DAN OOIT

Screenshot 21

(Door: Martha N.)

Terwijl mensen elkaar met verve afmaken, de afgehakte hoofden van met name “mensen die de christelijke leer aanhangen” overal op internet te zien zijn, terwijl zelfs kinderen en baby’s op de meest wrede manier worden afgeslacht, verkrachting van vrouwen en kleine meisjes heel normaal is geworden, leeft het grootse  deel van de autochtone bevolking binnen de EU schijnbaar zeer gerust en maakt zich geen zorgen. Men is druk de dagelijkse kleine zaakjes te regelen, computerspelletjes te spelen. Verder worden de hersenen bezig gehouden met Sms’en, ieder loopt met een telefoontje aan zijn/haar hoofd en zo sluiten we de ellende en de gevaarlijke ontwikkeling van buiten af uit onze eigen wereld. Het zal mij een zorg zijn, na mij de zondvloed en ik kan er toch niets aan veranderen, zolang het mij maar niet overkomt… is de gedachte. En: dit zal ons toch niet overkomen, want wij hebben andere moslims in ons land.

En JA, waarom maken wij (diegenen die wel het onheil zien naderen) ons eigenlijk druk? Waarom proberen wij mensen, die het niet willen zien, bewust te maken van een snel naderend gevaar? Het is immers zinloos, de menigte sluit de ogen liever en gelooft alles wat door misleidende krantenkoppen aan nieuws gebracht wordt. Is er nog wel zelf denken bij?

HET LIJKT NOG VER VAN ONS WEG, MAAR ISIS IS ONDER ONS.

Ze keren ongestoord terug naar ons land, alwaar ze nijver in de gaten worden gehouden: zegt onze regering. Kom nou, wat een nonsens! Deze mensen zijn hier om verder te infiltreren en is de tijd rijp, kunnen we hetzelfde verwachten als wat er nu gebeurt in Syrië en Irak.

Terwijl Brussel zich druk maakt en leuke sancties bedenkt om Rusland te pesten, een land dat we als een sterke bondgenoot zouden moeten zien, gebeuren er in de wereld dus heel andere en belangrijker zaken. Maar ja, Brussel ligt echt niet wakker van het martelen van vrouwen, kinderen en het doden van mensen die christen, mits het maar geen moslims, zijn (Gaza), tenminste zo lijkt het! Ook de voorvechters van mensenrechten zwijgen laf, om over de feministische vrouwen maar te zwijgen. Die horen we ook ineens niet meer over de martelingen die vrouwen en kinderen moeten ondergaan of verplichte besnijdenis.

De EU doet er alles aan om de ogen en oren dicht te houden. Haat moet immers beschermd worden, of is het dat de EU leiders zich liever drukken voor een werkelijk gevaarlijke situatie en de kop in het zand steken? De “Wijzen” van het Europees Parlement hebben de EU-landen in de problemen gebracht door sancties tegen Rusland, hierdoor wordt de zeer wankele opbloei van de economie meteen om zeep geholpen. Maar ja, daar hebben ze in Brussel even niet aan gedacht! Hoewel deze mensen zichzelf als de wijzen der wijzen zien, kunnen ze niet overal aan denken, toch?

Boycot tegenover sancties. Verwachtte Brussel dat Rusland (Poetin) huilend een knieval zou maken en zich met de staart tussen de benen als een afgestrafte hond terug zou trekken? De reactie van Rusland/Poetin was absoluut te voorzien. Diegenen, die vóór de EU hebben gestemd, zoals de tuinbouw en alle bedrijven binnen de EU-landen die afhankelijk zijn van export naar Rusland, moeten nu niet gaan liggen janken. Zij hebben VOOR gestemd! Laten ze de EU aanvallen met de eis deze sancties teniet te doen!

Maar dit alles is van weinig belang bij wat ons, de EU-landen, nog te wachten staat. Zoals gebruikelijk kijkt Brussel, dat denkt de macht in handen te hebben en alles te kunnen regelen, naar het verkeerde object. ISIS is ver van ons bed! Het werkelijke gevaar valt altijd in de rug aan! Ach, en Brussel heeft ook nog de kwestie Israël en Palestina/Hamas aan het hoofd. Israël is gebombardeerd tot boosdoener, dat blijkt steeds opnieuw uit de krantenkoppen, die bij de meeste beginnen met: Israël heeft granaten afgevuurd… het bestand geschonden… Terwijl de aanhef zou moeten zijn: Hamas heeft opnieuw het bestand geschonden, Israël antwoordt met tegenvuur..!

Denken wij nu heus dat we beter af zijn met halsafsnijders en het koesteren van z.g. Nederlanders, die hier geboren zijn en opgevoed, maar die gaan vechten in Syrië en wel voor Isis.  Mensen, denk toch eens na! Waar is onze regering, gesteund door U, mee bezig?  Hebt U de afgehakte hoofden gezien, de verschrikkingen die aangericht worden door deze zwakzinnige beulen, ook aan andere islamieten, omdat zij een beetje anders denken? Aan mensen die vreedzamer zijn, christenen! Is de westerse wereld dan ziende blind..?

ISIS, de Allah-Inquisitie. Een zuiver moslimras en -geloof, zoals deze “GROEP” zich ziet! Zij ziet zich als de hand van Allah, weet exact wat Allah denkt en wil. Zij vermoordt ieder op een vreselijke manier die hen in de weg staat (ook gematigde moslims, de eigen broeders en zusters dus en hun kinderen), die in haar ogen  niet helemaal voldoen aan de wet van Allah… Ja, we hebben het over ISIS, een gevaar dat door de EU over het hoofd wordt gezien, omdat men bezig is Hamas te helpen (en hiermee ook ISIS), door Israël aan te vallen en te veroordelen.

Ook Minister Timmermans vindt het niet nodig in te grijpen. Is dit werkelijk kortzichtigheid van minister Timmermans? Hij is immers voor de Palestijnen, d.w.z. ook voor de Hamas-acties tegen Israël. Ziet hij werkelijk in ISIS geen potentieel gevaar? Misschien moet minister Timmermans (en met hem de journalisten, die zo graag spanning in hun krantenartikelen brengen) de afgesneden hoofden van de onschuldigen eens op gaan rapen, zoals die van de Amerikaanse journalist, de verkrachting van vrouwen en meisjes eens gaan bijwonen, de besnijdenis of de openbare executies door Hamas en ISIS?

Het fanatisme van godsdienstige extremisten, zoals die van IS, is een enorme bedreiging voor het religieuze erfgoed (zo staat in Elsevier geschreven). Maar het grootste gevaar komt van de seculiere onverschilligheid in de Westerse samenlevingen. Het onverschillige Westen is de grootste bedreiging voor gelovigen, waarbij ik aanvul: ook voor niet-gelovigen. Ze is gewoon een groot en dreigend gevaar voor de gehele Westerse wereld.!

En daar heeft de schrijver van dit artikel (in Elsevier) volledig gelijk in. Dat de mensen in de Westerse samenleving onverschillig zijn, is absoluut waar (de meesten ervan), we hebben het kunnen zien tijdens de laatste verkiezingen.

Misleidende krantenberichten. Dan hebben we opnieuw te maken met misleidende krantenartikelen. Het is onbegrijpelijk wat de linkse berichtgeving deze de wereld instuurt en zo haat zaait ten opzichte van de Joden. Ze verheerlijken nog net niet de Palestijnen/Hamas, maar staan wel volledig achter de aanvallen die continue uitgevoerd worden.

Een voorbeeld… Israël doodt weer Palestijnen! De `KOP` geeft aan dat Israël weer moordzuchtig als altijd is begonnen met het geweld! In dit bericht staat niet duidelijk beschreven wie van de twee begonnen is na het tijdelijk staakt-het-vuren. In ieder geval was dit opnieuw Hamas en werden vóór het bestand ten einde was raketten afgevuurd op Israël. Palestina gaat altijd maar door en begint steeds opnieuw, maar DAT staat niet in de kranten.  In onderstaand bericht (zie link) is door de `koptekst` de voorkeur duidelijk uitgesproken VOOR Palestina, VOOR moslims dus VOOR Hamas

www.ad.nl

www.ad.nl

We SMS’sen en “appen” weer lekker verder en de EU regelt onze afgrond wel. Wij hebben geen zorgen voor de dag van morgen.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Uncategorized. Bookmark de permalink .

32 reacties op ISRAËL- HAMAS – ISIS – RUSLAND – EU – MENSENRECHTEN – MISLEIDENDE KOPPEN IN KRANTENBERICHTEN – DE WERELD IN ONRUST – WERELDVREDE VERDER WEG DAN OOIT

 1. bobzelf zegt:

  dikke kus, dame, heeeeleee dikke kus !!!!!!!!!!!

  BRAVO, BRAVO, BRAVO !!!

  geweldig stuk

  x x x x x
  gr.bob

  Like

  • Martha N zegt:

   Dank je wel Bob, dikke kussen zijn altijd prettig te ontvangen, maar je weet dat het mij daarom niet gaat. Laten we de moed niet opgeven al denk ik vaak, waarom niet..?
   Helpt het om door te zetten..? een vraag waarop we niet direct een antwoord zullen krijgen. Mijn man is niet jaloers dus een bescheiden x terug in all eer en deugd.

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Iran weert atoomwaakhond bij militaire basis

  Atoomwaakhond Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) is niet welkom op de militaire basis Parchin in het noorden van Iran.
  Het IAEA heeft begin 2005 zijn laatste bezoek gebracht aan Parchin, maar mocht toen niet alles zien.

  http://www.nu.nl/buitenland/3859230/iran-weert-atoomwaakhond-bij-militaire-basis.html

  Die atoomwaakmuis onder voormalige leiding van Hans Blix en nutteloos voortgezet door Mohammed el-Baradei is al tiental jaren zonder enig resultaat, evenals de “onderhandelingen”.
  De droom van Iran in korte versie 00:01:30:

  De lange 56:45:

  De V.S. met IS(IS) aan de slag…Tegelijkertijd Israël met Iran en wij maar naar de vervelende Russen kijken in de Oekraïne waarvan die laatste met crimineel “gekozen” bestuur wanhopig door de EUSSR ondersteund worden.

  Het wordt een warme winter.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Vadim Gorshenin: Russia can win Cold War 22.08.2014

  This is it. We have entered a new stage of the Cold War with the United States. This can be seen in remarks expressed by leading American politicians, political scientists and numerous articles. Russian officials still prefer to use more abstract expressions and definitions. The Russian cult of hunger for justice still tries to prove something in the debate about what is happening in Ukraine.

  We were wondering: Russia and America were friends, damn it, we shared common democratic values. Vladimir Putin once suggested Russia should join NATO. In return, Russia could only see American smiles against the background of ideological and military offensive, as the Americans were deploying more and more of their military bases closer and closer to our borders

  http://english.pravda.ru/russia/politics/22-08-2014/128344-russia_usa_cold_war-0/

  Like

 4. fred weber zegt:

  Uit de EU treden om te beginnen en grenzen dicht is de enigste remedie tegen de eigenzinnigheid van Brussel en onze politici.die de kop in het zand blijven steken. Ik vrees echter dat eigenbelang en de banen een enorme lokroep is om te zwijgen.

  Like

 5. koloth zegt:

  Je hebt helemaal gelijk Martha.
  Maar ik ben er mee gestopt om me op te winden over al die missers die er in dit land en Brussel gemaakt worden.
  Het heeft toch geen enkele zin, onze leiders gaan gewoon door.
  En zo denken de jongeren er ook over: Het interreseerd ons helemaal niks, jullie doen maar.
  Onze jongeren (behalve de moslims) houden van feesten en niet van oorlog.
  Maar onze leiders houden wel van oorlog en NWO.
  Onze leiders hebben al die ellende veroorzaakt en niet de appende jongeren.

  Like

 6. Willie zegt:

  Nagel op de kop Martha !!!!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Uitstekend stuk, jammer genoeg lezen of snappen onze zogenaamde volksvertegenwoordigers dit stuk niet. Dat je met zoveel achterlijkheid toch een regering kan vormen, ongelofelijk !!

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Zo precies geschreven Martha N.
  Als reactie heb ik er nog wat info geplakt.
  Systeem: Sorry, this comment could not be posted.

  Like

 9. Jean zegt:

  Beste Martha,
  Proficiat voor dit zeer helder verhaal, geen speld tussen te krijgen, helaas zitten nog veel Vlamingen en Nederlanders te luisteren naar de linkse leugens en gemanipuleerd zogenaamd nieuws en denken dat het allemaal wel niet ze een vaart zal lopen, helaas, wat zal dat een harde ontwaking gaan geven als de baardapen in de ramen en deuren hangen tierend om bloed.

  Like

 10. Jan zegt:

  ISIS was here

  Amsterdam Z-O

  Parijs

  Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Beste mensen ik groet jullie. Het gaat ervan komen dat de één of andere oetlul op een knopje gaat drukken waarna de helft van de wereld niet meer wakker wordt. Maar gaat U vooral rustig slapen.

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Deze tekst Martha zou in Rutte zijn smoel moeten worden gewreven en overigens all politici die zich laten ringeloren door het verdrag van Straatsburg want daar is het begonnen.
  Lees Eurabia van Bat Y’eor

  Like

 13. Jade zegt:

  Prima stukje, maar voordat u weer lekker verder gaat met SMS’sen en “appen”
  even een trailer van de film Mobilize…

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Beste Martha N, het is absoluut waar wat U geschreven heeft. Maar onze ZOMBIE BEVOLKING, laat zich 24/7 door de volkomen rode/socialistische pers, tv en overige msm, leugens opdissen. Ik merk het in mijn eigen omgeving, “de schaapjes (stomme volk)”, blaat keurig na wat de NOS, de VARA,VPRO,KRO, AVRO, en van de pers: Volkskrant, Televaag, Trouw,NRC, allemaal ter berde brengen. En als je een andere mening hebt, kijken de meh,meh schaapjes je aan, of ze water zien branden. Deze schaapjes, blijven ook trouw stemmen op het CDA,VVD,D66 en de PvdA. Let maar op!

  Like

  • Martha N zegt:

   Dag Tom, dat is nu precies waarom ik dit schrijf, De schaapjes blijven stemmen en dat weten de partijen…Maar ik kan het niet laten het aan te kaarten.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Martha N: 19.25. uur. En daar ben ik zeer dankbaar voor. Laat onze reacties, onze wapens zijn. Het zou kunnen dat er daardoor wat schaapjes wakker worden, Martha. We gaan door tegen de RODE EUSSR en tegen de ISLAM!

    Like

 15. De wereld is verrot!Als we nu geen actie ondernemen,komt het nooit meer goed!

  Like

 16. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Met ISIS valt gewoon niet meer te ontkennen hoe smerig Islam is, dus wat mij betreft staat daar de lijn in het zand. Voor of tegen? Voor? Oprotten dan. En als iedere ISIS liefhebber in ISIS zit, KABOOM.

  Like

 17. Anneke zegt:

  VERWIJDER eerst alle MISLEIDENDE kernen van deze planeet!!! Een intense ZUIVERING is hoog nodig. Dan (stapsgewijs) OMSCHOLING, met als Navigator:de Bijbel. De grondwetten van de wereld staat feitelijk Royaal weergegeven in het Eerste Verbond. De ‘stenen-tijdperk’ wetten zijn in het verleden nuttig geweest. Jammer dat het volk Israel (steeds weer opnieuw) met de bloed-dorstige vijanden samenschoolde. “Maar deze wijze was de enigste optie”. G’ds Woord is zo wijd verspreid over de aardbol. Alle windstreken hebben inmiddels kennis-gemaakt met het ScheppingsPlan. De Voltooïng is in zicht: “De eersten zullen de laatsten zijn en de laatsten de eerste. Pfff; een lange rit van duizenden jaren”.

  Like

 18. Frerik zegt:

  Dit is een geweldig goed verwoord stuk. Is dit ook al doorgestuurd naar de partijen en ook Brussel ? Dat moet wel hoor.
  Het doet me goed om toch een site te hebben waar de WAARHEID echt de WAARHEID is dankzij E.J. Bron en degenen die hier zijn tijd besteed om te schrijven en te reageren , Mijn Dank is groot, want ik merk dat ik veel stof te bespreken heb als ik als installateur bij de mensen thuis over de vloer kom, en het tijdens de koffie niet kan laten om te spreken over de dingen die we niet via het ANP, NOS of RTL horen.

  Like

 19. Pingback: DE 3 MEEST REALISTISCHE CITATEN UIT GEPUBLICEERDE ARTIKELEN… | eunmask

 20. Jaantje zegt:

  Goed stuk sta er helemaal achter hopelijk zijn er meerdere mensen door wakker geworden en begrijpen ze dat de islam wel erg wrede uitwassen heeft en wel erg veel dus valt het niet meer onder de noemer uitwassen.
  We moeten ervan af inplaats van nog meer van die wrede figuren opnemen.
  Het is gewoonweg niet meer te bevatten de instroom draait op volle toeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s