Timmermans´ vrienden uit Qatar en Saoedi-Arabië staan achter de Jihadisten en zijn van plan om Wahabisme, salafisme, Al-Nusra en ISIS ook binnen Nederland te promoten

Screenshot 39

(Door: Victor Leman)

Slappe hap beleid brengt ons naar de ondergang.

Timmermans´ vrienden uit Qatar en Saoedi-Arabië staan achter de Jihadisten en zijn van plan om Wahabisme, salafisme, Al-Nusra en ISIS ook binnen Nederland te promoten. Al-Nusra en ISIS werden sinds 2011 door de Brusselse bendes gesteund. Onder de naam “oppositie van Syrië steunen” hebben de VS en de EU Jihadstrijders versterkt. Zie ook de 45 miljoen euro van Nederland die in de zakken van de terroristen is verdwenen…

Qatar en Saoedi-Arabië zijn de veroorzakers van huidige situatie in het Midden-Oosten. Qatar heeft veel gas te koop en wilde een pijpleiding door het ISIS-gebied aanleggen naar Turkije. De dictators van Qatar en Saoedi-Arabië, de beste vrienden van PVDA en D66, betalen ISIS- Jihadisten. De huidige ellende in deze regio komt door de bemoeienis van dit soort sharialanden! Als die verrotte regimes van de sjeiks daar verdwijnen, dan keert de rust vanzelf terug. Hun oliedollars wenden zij nu aan om anderen uit te moorden.

Het mohammedanisme wordt wel eens aangeduid als agressie op zoek naar een aanleiding.

Lees verder>>>
(h/t Realpredictor)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Uncategorized. Bookmark de permalink .

12 reacties op Timmermans´ vrienden uit Qatar en Saoedi-Arabië staan achter de Jihadisten en zijn van plan om Wahabisme, salafisme, Al-Nusra en ISIS ook binnen Nederland te promoten

 1. Pingback: Timmermans´ vrienden uit Qatar en Saoedi-Arabië staan achter de Jihadisten en zijn van plan om Wahabisme, salafisme, Al-Nusra en ISIS ook binnen Nederland te promoten | Nikontino's Blog

 2. Drs.P. zegt:

  Het zal slecht aflopen met Timmerfrans z’n vrienden:

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Like

 4. windwens zegt:

  Ik walg van Timmerdoos, en deze is zo groot dat hij zelfs niet onder woorden te brengen is. Ben al niet zo goed in mijn schrijverij mij denken loopt veel te ver voor op mijn toetsen bord.
  Maar heb wel de hoop dat Timmerdoos het eerste IS slachtoffer mag worden in Nederland omdat hij er zelf om gevraagd heeft, hullen met de vijand kan vaak slecht aflopen kijk maar naar de maten van Stalin die werden er ook niet veel wijzer van.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv WISTEN JULLIE dat dankzij VS&EU 45 miljoen NLds belasting geld in Jihadterroristen zakken verdwenen?http://vleman.123website.nl/403200608

  Like

 6. Nooit Pvda of d66 stemmen,dus!Maak je je net zo schuldig als die jihadistische moordenaars zelf!Niet dat ik ooit op hen zal stemmen;mijn stem is en blijft voor de Pvv!

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Gelukkig zijn niet alle Nederlanders Frans Timmermannen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben het volkomen eens met het artikel, en dus ook met de conclusies!

  Like

 9. Armani zegt:

  Het zijn allemaal stinkende achterbakse Arabieren , die kinderen vanaf 7 jaar verkrachten en dood en verderf zaaien in de wereld door andersdenkenden te onthoofden of te verkrachten , de eerste Arabier die je kunt vertrouwen moet nog worden geboren , nogmaals het zijn besneden travestieten die niet deugen

  Like

 10. jans zegt:

  Zachte heelmeesters stinkende wonden. Stinkende wonden hebben de dood tot gevolg. De maatschappij lijdt aan kanker islam, de islam vernietigd de maatschappij. De islam is een dodelijke ziekte, zowel de maatschappij als de islamieten overlijden regelmatig aan door de islam.

  Like

 11. D.DAY zegt:

  Denkt ons Franske nou echt dat zijn vrienden uit de Golfstaten zich afvragen of wij, Nederlanders, echt zitten te wachten op een islamitisch kalifaat Nederland. Want daar streven zijn vrienden naar, een wereldwijd kalifaat! En de handlangers van die Golf-figuren zitten al als een soort ‘5e kolonne’ in Nederland en worden ook nog eens van onze mooie uitkeringen onderhouden. Door de Verdragen met de Arabische wereld heeft Europa, en daarmee ook Nederland, zich gecommitteerd aan een ongebreidelde moslim-immigratie. Deze immigratie heeft geleid tot een islamisering van Europa. De politici zijn door deze Verdragen monddood gemaakt, waardoor zij de discussie over wat dit betekent voor de autochtone bevolking uit de weg gaan. Het gevolg is dat de ideologie van de islam kan groeien tot een niet te stuiten Kalifaat. Een Kalifaat betekent “geen democratie meer”. Wanneer gaat de politiek eindelijk eens zijn “ballen” laten zien en komen zij op voor de belangen van de autochtone bevolking . Alleen Geert Wilders hoor je al jaren hiertegen waarschuwen, maar zijn collega-politici hullen zich in een laf stilzwijgen. Hoelang moeten wij deze lafheid nog pikken??

  Like

 12. vctleman zegt:

  IS en Mohammed!

  Mohammed heeft door geweld en overheersing, noord Afrika in zijn macht gekregen. IS doet het zelfde, met een brutale non stop jihadisme hebben ze binnen enkele maanden grote gebieden van Irak en Syrië verovert…

  Wanneer een stad of gebied door moslimstrijders werd veroverd, werden de mannen gedood en de vrouwen met toestemming van de profeet verkracht en met hun kinderen afgevoerd als slaven. 

  In de tijd van Mohammed de toppunt was de valse beloften voor seks in de hemel met vrouwen. 70 maagden werden beloofd aan mensen, moordenaars, en die de meest afschuwelijke misdaden begingen.

  IS kopieert alles van Mohammed en belooft ook 70 maagden…!

  IS, Mohamed en Mes?

  Beroemde mes in handen van Mohammed, hij vermoorde de meeste tegenstanders met de mes, zijn bloedige mes hebben ze honderden jaren lang bewaart… IS onthoofdingen zijn de exacte kopieën van Mohammed…

  Het mag duidelijk zijn dat Mohamed is die slechte boom. Hij moordde en stelde, en ging op rooftochten uit. Hij gaf zijn strijdmakkers de instructie om te moorden.

  ISIS, MOHAMMED EN SEKS SLAVEN…

  Mohammed liet zijn mannen vrouwen verkrachten (seks hebben) onder mom van voor 1 dag trouwen. 

  ISIS doet het exact hetzelfde. Koerdische, Yezidische en christelijke vrouwen worden nu overal verkocht aan rijke moslimleiders!

  Jaar 1071: Turken vielen Byzantijnse(oost Romeinse wereld) rijk binnen…
  vanaf die tijd begon de grootste jihad, Turken(later Ottomanen) net als huidige IS, vernietigden alles die niet islamitisch is, met non-stop jihad stonden ze later bij de poorten van Wenen…!

  Voor de beschaafde wereld was er geen andere optie dan de Kiezen tussen bekering of onthoofding!

  Huidige Turken zijn de afstammelingen van de bekeerlingen of kinderen van de door de jihadisten verkrachte niet-islamitische vrouwen!

  Turken hebben Mohammedaans jihadisme overgenomen van de arabieren.

  Het grootste gevaar van Turkije wordt echter helaas over het hoofd gezien. Er is iets anders met de Turken aan de hand. Iets wat er voor zorgt dat mensen vechten, intolerant zijn, zelfs moorden en oorlog voeren. De oude islamitische-turkse droom om over Europa te heersen leeft nog steeds voort.

  Nu onder de islamitische AKP willen ze weer die leiding overnemen. De echte jihad komt er aan…Met deze islam is een nieuwe genocide tot ontwikkeling aan het komen die de historie en identiteit van beschaafde volkeren voor eeuwig zal vernietigen, met medeweten van onze huidige regering!

  Hartelijk welkom, heren, er is nog plaats zat in het gekkenhuis Europa. Kom maar binnen en vergeet uw messen niet. De moeskees staan klaar, de islam is een tof godsdienst, en iedere vrouw die hier rondloopt zonder hoofddoek is per definitie een hoer, onze vrouwen zijn hoeren die kunnen jullie zo maar verkopen, en als onze centjes op zijn, drukken we er nieuwe. 

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s