Zijn we helemaal gek geworden?

Screenshot 7

(Door: Ton Nijhof)

De Muslim Defence League (MDL) Holland en de Haagse islamitische Partij van de Eenheid roepen bewoners van Schilderswijk en Transvaal op om hun buurten op 20 september af te sluiten. Op die manier willen ze aangekondigde betogingen van nationalisten en rechts-extremisten weghouden. In de twee achterstandswijken worden al teams met vrijwilligers geformeerd. Via Facebook worden ’hulptroepen’ elders uit het land verzameld. Met hun actie willen ze zorgen dat er geen „racistische anti-islamdemonstratie” wordt gehouden in de buurten. Dat meldt het dagblad De Telegraaf op woensdag 20 augustus.

Dat is dus, als het aan 73% van de in Nederland woonachtige moslims ligt, de normale manier van handelen. De binnenlandse veiligheid kan niet langer worden overgelaten aan de Nederlandse overheid, maar moet naar hun mening door moslims ter hand worden genomen. En dat in een land waar tachtig jaar voor vrijheid van Godsdienst is gevochten en waar het fundament voor de Verlichting werd gelegd: de paraplu nota bene waar zijzelf, jankend vanwege de vermeende ‘islamofobie’ onder schuilen.

Lees verder>>>
OSL-Stavast

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken. Bookmark de permalink .

50 reacties op Zijn we helemaal gek geworden?

 1. Dot zegt:

  Als ik het goed begrijp, de Schilderswijk en Transvaal wijken in Den Haag zijn non-go-area’s voor non-moslims in Nederland ? Zijn er nog meer van die wijken -verboden voor Nederlanders- in het land ? En ik wist niet dat privé milities toegestaan waren dus…wij mogen ook ?

  Like

  • Giny zegt:

   Dot
   Even een vraag, misschien kunt u mij daar een antwoord op geven, is het werkelijk waar dat er in de Hoefkade eettentjes bestaan waar vrouwen geweigerd worden binnen te komen en hun bestelling bij een luikje kunnen plaatsen? (ik ben niet bekend in Den Haag)

   Als dat waar is, nodig ik een paar dames uit om de proef op de som te doen!

   Komen we er inderdaad niet in, gelijk aangifte doen van discriminatie!!!

   Heel wat jaren van mijn leven hebben wij voor werkzaamheden van mijn man in Saudi
   gewoond, daar werd ik als vrouw met dit soort zaken geconfronteerd, alleen accepteer je dat omdat het de gewoontes van dat land zijn!

   Het zou toch te gek voor woorden zijn, als dit door de Nederlandse overheid getolereerd
   wordt!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik zou best willen. Alleen ben ik ook niet zo bekend in Den Haag.
    We zuden er al iemand bij moeten hebben, die dat wèl is. Dan wil ik best proberen, iets af te spreken.

    Like

   • Dot zegt:

    “Giny, sorry ik weet het niet en geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om dan naar een van die gore plekken te gaan, ik blijf lekker in mijn PVV gemeente. 🙂

    Like

  • Charles Martel zegt:

   De Schilderwijk en Transvaal zijn islamitisch gebied en de islamistien zullen dit blijven opeisen tot in der eeuwigheid (zie Jerusalem of El-Andalus). Nederlandse kaffers hebben daar niets meer te zoeken. Die olievlek zal geleidelijk worden uitgebreid totdat En Haag islamitisch is, idem Brussel. Salami taktiek.

   Like

  • Rick zegt:

   Neen Dot. Wij mogen dat niet!!!
   Kijk maar naar de reactie van van Aartsen op de “Duindorpers” die hun wijk allochtonen vrij willen houden.

   Like

   • Willie zegt:

    Denken jullie dan nog steeds dat dit zonder strijd & geweld opgelost kan worden ?? Eender wat de overheid jullie wijsmaakt(wat mag of niet ) ???

    Like

 2. janfreak zegt:

  Ik citeer Hans Jansen:
  “In Nederland is de discussie over Jihad en islam geïncarneerd in een duidelijke vraag: is de islam een godsdienst of een ideologie. Dat is van belang, omdat we in Nederland van oudsher wel vrijheid van godsdienst kennen, maar vrijheid van ideologie – daar staat het anders mee. Er is ten minste één ideologie die in Nederland niet toegelaten wordt, die van de Duitse nationaal-socialisten. Vrijheid van ideologie is hier te lande derhalve niet absoluut, en elke ideologie dient op zijn eigen waarde en consequenties beoordeeld te worden.”

  Ik denk dat hij de keutel bij het schone eind heeft. De meeste godsdiensten zijn in meer of mindere mate tolerant tegenover anders gelovigen, maar de islam stelt dat iedereen die niet in de islam gelooft gedood moet worden. Zodoende lijkt het me duidelijk dat de islam niets met een geloof uitstaande heeft maar als een ideologie beschouwd moet worden. Een ideologie die echter geen respect heeft voor het menselijk leven lijkt mij verwerpelijk.

  Like

  • Dot zegt:

   Ik ken die Hans Jansen niet maar wat een randdebiel, hij begint zich nu pas af te vragen wat de islam of jihad is ? De koran is toch in alle talen vertaald en hij hoeft maar de soeraten te lezen in het bijzonder over de Joden, de christen en alle niet moslims. En over de vrouwen want die zijn ook niet mis.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Dot

    Dat is de grootste belediging van Hans Jansen die ik ooit op mijn site heb gehoord. Hans Jansen is Arabist en is dé specialist op islamgebied in Nederland en zit voor de PVV in het Europees Parlement. Hij was een van de deskundigen die Geert Wilders steunden tijdens diens proces.

    Ik stel voor om een volgende keer eerst even een naam te googelen, voordat u hier opnieuw zulke tenen krommende uitspraken bezigt!

    Webmaster.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Dot: PARDON?! Ik lees uw comment nu pas, maar hoe is het in Godsnaam mogelijk!
    U spreekt hier wel over éen van de grootste namen binnen de PVV-gelederen! Een perfecte Eminent Gris, die als geen ander weet, waar hij het over heeft!
    Dat U hem niet kent, is zonder meer duidelijk, ja!
    Zijn de Europese Verkiezingen U dan totaal ontgaan? De man zit nu in Brussel, nota bene! En het Wilders-proces?
    Sorry hoor, het is, dat ik seculier ben, anders zou ik dit betitelen als heiligschennis!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Dot: En dan zou ik bijna nog vergeten te vermelden, dat, dankzij z i j n getuige-deskundig opreden enige tijd geleden ook nog in Groot Brittannië Tim Burton, vooraanstaand lid van Liberty GB, is vrijgesproken van een aanklacht wegens racisme!
    Niet dat ik nog verwacht, dat U d a t iets zegt, maar geloof me dat dat voor GB een belangrijk resultaat was!
    Dus wil ik U wel verzoeken, nóóit deze R-term meer te gebruiken in verband met Hans Jansen!

    Like

   • Rick zegt:

    Foei Dot. Verdiep je eerst een in de “materie” 😦

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Dot: 17.07. uur, op 23/8. Ook ik heb Hans Jansen hoog zitten, Dot. Hij weet heel goed, wat de islam betekent, het is een erudiet en intelligente persoon.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @janfreak: 11.11. uur. Ik sluit mij aan bij uw reactie. Het is evident om de islam te duiden wat het feitelijk is, een “nazi ideologie”, avant la lettre! Ik vrees dat met onze zogenaamde democratie, het islam probleem waarschijnlijk niet meer is op te lossen. Maar ik kan het natuurlijk mis hebben.

   Like

 3. Cathja zegt:

  Als de overheid hier geen duidelijk signaal voor afgeeft, zodat de moslimgemeenschap weet dat wat ons betreft de grenzen zijn bereikt, dan krijgen we exact dezelfde situatie als in de grote steden in andere Europese landen. Moslims hebben hele stadsdelen veroverd, en wij moeten wat hen betreft daar weg blijven.
  Laten we dit in Nederland ook gebeuren? Is het gek dat ons eigen volk steeds minder kan verdragen van vreemde ‘overheersers’? Want zo gaan we ze uiteraard noemen! Ze krijgen overal hun zin in, hoeven alleen maar hun handen op te houden en ze worden gevuld. De Nederlander betaalt zich blauw en heeft het nakijken.
  Dit vraagt vroeg of laat om grote problemen!

  Like

 4. Jan zegt:

  Prima idee, maar de afsluiting blijft een maand lang bestaan. Gas, water, elektriciteit worden afgesloten. Een maand later is het islamprobleem in deze wijk opgelost en wij houden er nog geld aan over ook.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Je hebt vergeten dat ze soziaalvoorzieningen ook nog kappen moeten !
   Want dan gaan ze zich buiten de wijk op kosten van de strontdomme
   Nederlandse belastingbetalers etableren !

   Like

 5. koddebeier zegt:

  We naderen in rap tempo het kritieke punt dat moslims in ons land de dienst uit gaan maken !!
  Mede dankzij PvdA, VVD, D66, CU, SGP, SP, CDA, Groen Links, de zogenaamde gutmenschen en andere collaborateurs. Slappe zakken, bedankt he.

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Het Nederlands is voor vele niet autochtonen nog steeds erg moeilijk. Men spreekt over een “racistische anti-islamdemonstratie” dat kan natuurlijk niet. De islam is racistische, omdat het zwarte ras structureel wordt gezien als slaaf. Voor beschaafde mensen maakt de huidkleur niet uit (in het donker zijn alle poesjes grauw). Omdat de islam racistisch is, kan de tegenstander dat niet ook zijn, dan moet de beschaafde wereld wel anti-racistisch zijn. Islam is geen ras dus dat kan de reden niet zijn. De islam is vóór kindermisbruik, beschaafde mensen zijn dat niet. Islam wil dat vrouwen als tweederangs worden behandeld, de beschaafde wereld wil dat niet.

  Kortom, het wordt tijd dat de beschaafde wereld als een man zich opstelt recht tegenover de islam.

  Overigens is islamofobie ook een taal-technisch gedrocht, hoe kan men bang zijn voor iets wat verachtelijk is? Men heeft weer eens de verkeerde registers opengetrokken.

  Like

 7. Rick zegt:

  Voor 1 (één) gepest moslim gezin worden er direct kamer vragen gesteld en moet Ivootje maatregelen treffen om hun veiligheid te waarborgen:
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/08/enige_allochtonen_zijn_doodsba.html
  Over het feit dat hele straten en wijken geterroriseerd worden door moslims hoor je ze niet.

  Like

 8. alidas1 zegt:

  Dan moeten wij maar wijken maken waar alleen Nederlanders mogen wonen.
  Als de regering moslim wijken goed keurt dan ook Nederlandse wijken.

  Like

  • Sjaak zegt:

   We zijn toch geen seculäre gezelschap !
   Ik heb niks tegen alle anders gelovigen !
   Zij hebben zich integreert !

   Het tegendeel zijn alle moslims !
   Gematigd of niet !
   Ze worden middelerweile WERELDVER gehaat !
   Eruit met dat smerig geitenneukerspack !

   Like

 9. cat zegt:

  Het is zo makkelijk om de “verkapte religie” Islam uit het hokje religie te verplaatsen.
  Er is zoveel materiaal hierover beschikbaar. Zoveel boeken, artikelen. Zoveel internet sites.
  Mensen uit verschillende disipelen, juristen, prof., leraren, journalisten, schrijvers en denkers, ex_moslims , historici enz..hebben met klare teksten en beeldmateriaal dit bewezen. (o.a..Bill Warren, political Islam).
  Islam moet naar het gerechtshof gesleept worden en berecht. Verbod Islam. Ik roep dit al jaren. Het is een allomvattende evil ideologie. Moslims hebben de sterkste wapen. Ze hebben de overheid en de wetgeving aan hun kant. Dat is het!! Je ziet nu al sanering op de wet van het vrijheid van menningsuitting, pers. Politie pakt jou op, als je de islam bekritiseerd of een moslim uitscheld. Niet meer en niet minder.

  Like

 10. Trucker zegt:

  Ik volg de lijn van Jan maar met een iets uitgebreider gevolg.
  Hun wijken worden exclusief islamieten teritorium en ze hebben een pasje nodig om uit hun omheinig te komen.
  APARTHEID pleit daar al jaren voor is DE oplossing geef ze een afgebakend terrein en laat ze er alleen uit met speciale toelating, moorden kunnen ze onder elkaar en de maatschappij zou meer als wat gediend zijn.
  Zou, op enkele islamofielen ten an gesproken op enorme bijval kunnen rekenen van elke met rede begaafde Nederlander (hoewel die zijn mijn inziens in de minderheid : met rede begaafd) op vreugdekreten onthaald worden.
  Ik weet dat er ook op Bron’s blog tegenstanders van Apartheid zijn maar dat is omdat ze niet echt weten hoe het functioneerde én de voordelen voor BEIDE partijen kennen.
  Hier wil ik toch duiden dat het niet opgezet wordt om de islamiet een voordeel te gunnen, nee nee net het tegenovergestelde.
  TOTALE SEGREGATIE OVERAL betekend oa veilig reizen, shoppen, rijden, wandelen, zwemmen en wat we nog allemaal kunnen uitvoeren zonder islamiet in onze regio.

  Like

 11. Jan zegt:

  Blijkbaar is het best wel leuk in de Schilderswijk:

  Like

  • Sjaak zegt:

   Een onderonsje onder buitenlanders !

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, énig! Vooral tijdens een bezoekje van de Tango-trut!
   By the way: Die takelt ook aardig af; dat haar van d’r is langzamerhand niets meer…..
   (Ja, ik weet het: Goedkope opmerking, maar ik ben in een rotstemming en ik wist even niets beters, dus vergeef het me maar even.)

   Like

   • Trucker zegt:

    Freule Theresa u haat dat meisje Maxima (mooi kind ja ik vind dat toch) zoals Jan de “juntaleider” haat, geen genade geen meedogen (de mosmlimbroeder deel ik Jan’s gedachten no problem) maar meisje Maxima spreekt vloeined jullie taal voor een Argentijnse schoonheid niet zo evident…nu ik dit pen ik denk het te weten echt een ingeving is het omdat ze indertijd zei dat Nederlanders niet bestaan de Nederlandse nationaliteit onbestaande is maw…
    Bij ons in Vlaanderen is er het wicht dat getrouwd is met die stijve hark de royalisten heten die folklore koningen dat wicht spreekt na een decennia Vlaams zoals Google translator te werk gaat de uitspraak is als de nicht de rupo de walenkop die in Vlaanderen het mooie weer speelt en geen benedijd woord Vlaams fatsoenlijk uit zijn bek krijgt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Trucker, 20.16u: Of ze goed Nederlands spreekt of niet, zou ik niet eens weten, want ik weet niet hoe haar stem klinkt. Ongelogen!
    Ik heb altijd weten te vermijden, dat de televisie aanstond bij welke nep-oranje manifestatie dan ook.
    Tistochwat, die per ongeluk nog wel eens een glimp en/of een geluid opvangt, wist ooit te vertellen, dat ze zo ongeveer het hese stemgeluid produceert van een call girl. (Dus misschien wel wat Katja Schuurman-achtig.)
    Zeer toepasselijk, voor een golddigger!
    Overigens, Trucker, als jij zo ’n liefhebber bent van vrouwelijk schoon, moet je voorkeur toch wel bijna nog naar wat anders uitgaan, dacht ik zo. Maar ja, ieder zijn smaak….

    Like

   • Rick zegt:

    En tóch vind ik het een lekker ding!! QILF 🙂

    Like

 12. Is niet alleen daar,ook Rotterdam,Amsterdam,Utrecht,enz.!Waar veel moslims samen wonen nemen zij het recht in eigen hand en is het voor niet moslims onleefbaar!Alleen wil die hufterige regering dat niet erkennen!

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad! Binnenkort krijgen we een ‘negatief reisadvies’ als we die wijken willen doorkruisen of bezoeken. Gaan we toch, dan gaan we op eigen risico, dus hoeft de overheid niet op te treden. We waren immers gewaarschuwd….?!

   Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Zijn we helemaal gek geworden?

  JA!!!

  Like

 14. Geronimo zegt:

  Mini-kalifaat hier, minikalifaat daar… De volgende fase in de islamisering van Europa is duidelijk ingetreden: het opeisen van een eigen grondgebied binnen een Europese staat. Volgende stappen zullen gezet worden, tot er praktisch niets anders meer overschiet dan islamitisch gebied. En eenmaal dat een feit is, beschouwt de islam dit als een eeuwig verworven recht: eenmaal islamitisch gebied, altijd islamitisch gebied. Cf. ondermeer Andalus (Spanje), dat ook op het verlanglijstje staat.

  Obama is redeloos, de EU is radeloos, de moslimwereld is reddeloos.
  Dus mensen, reken vooral niet op uw overheid om aan deze stilaan meer dan heikele situatie iets te veranderen. En de islamieten weten dat. Vandaar hun altijd maar groeiende arrogantie en zelfzekerheid. Alle respect is verdwenen, omdat ze weten dat ze tegenover een zwakke, van angst rillende tegenstander staan. Hoe zou je zelf zijn.

  De U.K., de Schilderswijk,Transvaal in Den Haag… het zijn allemaal voorbodes van deze gestaag voortschrijdende en goed voorbereide overname van de macht overal in Europa. Beetje bij beetje, met oeverloos geduld, maar naarmate hun geduld beloond wordt, stijgt het tempo.

  Straks is dus heel Europa bezaaid met mini-kalifaten. Twee vliegen in een klap: eenieder in zulke gebieden zal gedwongen worden zich te conformeren aan de Sharia (Islam wetgeving), en beetje bij beetje wordt de bestaande nationale rechtsorde uitgehold en ontmanteld.

  In Noorwegen eist b.v. inmiddels een moslimextremistische groep, genaamd Ansar al-Sunna, van de regering een stukje gebied waar ‘ie een mini-kalifaat kan stichten’. De extremisten dreigen zelfs met een aanslag vergelijkbaar met 11 september (9/11) als de regering niet tegemoet komt aan hun eis. (http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrortrussel-mot-norge/etterforsker-trusler-om-terror-fra-norsk-islamistgruppe/a/10067780/)

  De vraag is: waarom willen de moslimextremisten mini-kalifaten in het Westen? Een verklaring van Ansar al-Sunna geeft een antwoord. Daarin zegt ie: “Wij willen geen deel zijn van de Noorse samenleving…Wij willen niet samenleven met vieze beesten zoals jullie.” Dus segregatie in plaats van integratie. De klaagzangen van regeringsleiders als Merkel, Cameron en Rutte dat de multiculturele samenleving mislukt is, verbazen niet langer, maar komen hoe dan ook te laat ! Het islamitisch kwaad heeft intussen stevig wortel geschoten in onze beschaving, en het tengere islamitisch boompje van weleer, is nu een stevige eik geworden, die je niet meer met een spade kan verwijderen. Er zijn nu zwaardere middelen nodig.

  De opkomst van IS (voorheen ISIS) pas daarbij volkomen in het wereldwijd kader van deze overname. Deze onmenselijke, barbaarse, islamitische smeerlappen doen denken aan de invasie van de meedogenloze Mongolen in de 13de eeuw in de moslimwereld (o.a. in Irak, Syrië), waarbij ze alles wat weerstand bood, zonder genade vernietigden en plunderden

  Tijdens protestdemonstraties in Den Haag tegen Israël droegen demonstranten IS-vlaggen, en riepen: “Dood aan de Joden.” Een onmiskenbaar teken aan de wand voor Nederland en Europa in zijn geheel.

  En de zogezegde vredelievende moslimgemeenschappen zwegen en zwijgen in alle toonaarden. Geen krachtig signaal door zich b.v. openlijk en duidelijk te distantiëren van het ideeën goed van de extremistische islamitische terreurgroep ISIS (de zogeheten IS), een eufemisme voor “extreme terreurorganisatie”. Aan duidelijkheid geen gebrek dus. Niet extreme figuren binnen deze hatelijke ideologie zijn de oorzaken, wel de ideologie zelf vervat in de koran, zeg maar de islam. Het volstaat dat gore boek te lezen om daar nooit meer aan te twijfelen. Zelfs Erdogan liet er geen twijfel over bestaan: er is maar één islam, en een gematigde versie, zeg maar een soort islam-light, bestaat er niet.
  Als Obama van zijn kant in zijn speech naar aanleiding van de brute moord op de Amerikaanse journalist, meent te moeten stellen dat geen enkele godsdienst dergelijke onmenselijkheden goedkeurt, dan liegt hij of toont hij aan dat hij als moslim zijn koran niet kent.

  Het is zodoende zonder meer duidelijk dat de situatie waarin we nu stilaan terecht zijn gekomen, ooit nog moeilijk probleemloos en/of geweldloos zal kunnen opgelost worden. Als bij de volgende betoging deze islamitische veroveraars immers aan autochtone Nederlanders de toegang, desnoods met geweld, zullen verbieden tot hun kalifaat, dan zijn er niet zoveel mogelijkheden. Je kan ofwel afdruipen, een nederlaag dus, ofwel er tegenin gaan, wat geweld betekent. Een andere oplossing zie ik niet. Van de overheid moet je geen doortastendheid verwachten om het legaal te houden. Die doen het daarom al te veel in hun broek, en bovendien zouden zij eerder geneigd zijn de Nederlandse betogers als dé onruststokers te beschouwen, dan het omgekeerde.
  Een andere “mogelijkheid”: voortgaan met het ongenoegen te ventileren op allerlei blogs, tot ook deze mogelijkheid zal worden afgesloten.

  “Open je ogen voor de islam ze sluit” is bijgevolg de boodschap voor iedereen. Islam en vrijheid gaan niet samen, islam betekent geen vrede, maar regelrechte onderdrukking van iedereen via de sharia. Dat is waar men nu wereldwijd naar toe wil, beetje bij beetje.

  Om toch te eindigen met een positieve noot: Eindelijk groeit het besef overal in Europa: geweld en islam liggen vlak bij elkaar, het zijn praktisch synoniemen geworden !

  Like

  • En dan durven ze nog te zeggen dat maar om 15 raddraaiers gaat!En dat de rest[bijna 2 miljoen!]van de moslims niet zo is????Ik geloof al lang niet meer in sprookjes!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, nou, een paar doemdenkers hier (Ik zal maar geen namen noemen) hadden het U niet verbeterd!
   Klein verzoek: Kom de volgende keer ter afwisseling eens met een plan de campagne, wat we er eventueel nog aan kunnen d o e n .
   Anders vrees ik, dat de ontmoediging een beetje àl te licht toeslaat.

   Like

   • Trucker zegt:

    https://ejbron.wordpress.com/2014/08/23/zijn-we-helemaal-gek-geworden/#comment-216765

    voor de luierikken 😉

    Trucker zegt:
    23 augustus 2014 om 12:31

    Ik volg de lijn van Jan maar met een iets uitgebreider gevolg.
    Hun wijken worden exclusief islamieten teritorium en ze hebben een pasje nodig om uit hun omheinig te komen.
    APARTHEID pleit daar al jaren voor is DE oplossing geef ze een afgebakend terrein en laat ze er alleen uit met speciale toelating, moorden kunnen ze onder elkaar en de maatschappij zou meer als wat gediend zijn.
    Zou, op enkele islamofielen ten an gesproken op enorme bijval kunnen rekenen van elke met rede begaafde Nederlander (hoewel die zijn mijn inziens in de minderheid : met rede begaafd) op vreugdekreten onthaald worden.
    Ik weet dat er ook op Bron’s blog tegenstanders van Apartheid zijn maar dat is omdat ze niet echt weten hoe het functioneerde én de voordelen voor BEIDE partijen kennen.
    Hier wil ik toch duiden dat het niet opgezet wordt om de islamiet een voordeel te gunnen, nee nee net het tegenovergestelde.
    TOTALE SEGREGATIE OVERAL betekend oa veilig reizen, shoppen, rijden, wandelen, zwemmen en wat we nog allemaal kunnen uitvoeren zonder islamiet in onze regio.

    Beantwoorden
    Sjaak zegt:
    23 augustus 2014 om 13:19
    NIX DA !
    Die zijn wie een kankergezwel !
    En wat doe je met een kankergezwel ?
    Uit heel Europa eruit snijden !

    Beantwoorden
    Trucker zegt:
    23 augustus 2014 om 16:05
    Niet zo ongeduldig even scrollen op wat ik in eerdere topics voor oplossing heb die “duurzamer” is.

    Like

   • Trucker zegt:

    “…een paar doemdenkers hier (Ik zal maar geen namen noemen)…”

    😦

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Trucker, 18.55u: Nee, jij niet. Ik had andere namen in gedachten.

    Like

 15. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  IWY! De Islamisering van Nederland is een feit!

  Like

 16. belabeautyy zegt:

  Waar de kerken verdwijnen en het christelijk geloof niet meer beleden wordt komen er moskeeën voor in de plaats. Kijk maar naar de geschiedenins. Die dreiging is er door de eeuwen heen al geweest,maar omdat men vast hield aan het christelijk geloof heef het nooit een doorgang kunnen vinden. In landen waar het nu nog zo is (Ierland b.v.) hebben ze het moslim probleem niet.

  Like

 17. Geronimo zegt:

  @Theresa
  Ik weet niet of je mij tot de aangehaalde doemdenkers rekent of niet, het maakt eigenlijk niet uit.
  Wat er ook van zij, wat ik wilde zeggen, heeft helemaal niets met doemdenken te maken, Theresa, maar alles met de realiteit van dit moment. En die is niet schitterend, en al zeker niet de verwachtingen op middellange termijn. Denken dat het nog allemaal nog wel meevalt, is je zelf bedriegen, wat mij betreft. Dan zet je je op hetzelfde niveau als de politici. Die gaan er ook van uit dat het allemaal nog wel zal meevallen, etc. Wat schiet je daarmee op?

  Kijk, de hele islam is als een kankergezwel. Als je er niet rap bij bent, en adequate maatregelen neemt door het weg te halen, gaat het uitzaaien en overal kanker veroorzaken. Dat is nu net wat aan het gebeuren is met IS.

  Er wordt gezegd, nou het gaat maar om enkelingen die vanuit Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk etc. naar Syrië trekken om er deel te gaan uitmaken van IS. Inderdaad, nu gaat het bij manier van spreken nog om enkelingen, alhoewel ! Maar met enkelingen is het hele islam-probleem begonnen nog niet eens zo lang geleden. En zie maar eens waar we overal in Europa al staan daarmee !

  Maar als je ziet dat in je eigen land de thuisblijvers openlijk en triomferend met de vlag van IS zwaaien, ostentatief gebied veroveren, hun hatelijkheden luidkeels uiten, en het kalifaat uitroepen dan kan je niet anders dan besluiten dat de kanker aan het uitzaaien is, erger, al uitgezaaid is. Is dit doemdenken of is het realiteitsbesef?

  Denk je nu echt dat die kerels, d.w.z. de achterblijvers/sympathisanten altijd zo vredelievend zullen blijven? Dat ze niet in staat zijn om hier te doen wat in Syrië thans wordt gedaan.
  Dat weten ze in Europa natuurlijk ook hoor, alleen weten ze nog niet wat er mee aangevangen.
  De mensenrechten, nietwaar ! Dat is de hele tragedie. Ze kunnen, maar willen er niets aan doen. De werkelijke redenen laten zich gissen. Maar zachte heelmeesters, maken stinkende wonden, zoals men zegt. Zoveel is zeker.

  Wat kunnen we er aan doen? Ik weet het niet. Ik weet het niet, omdat we geconfronteerd worden met een maatschappij die het in zijn quasi totaliteit allemaal een beetje te veel ondergaat, noem het een zekere onverschilligheid aan de dag legt, te weinig geïnteresseerd is, omdat het hen nog niet genoeg raakt. Nog te veel een ver-van-mijn-bedshow. Maar dit kan vlug veranderen.

  Schrijven op blogs allerhande, is het enige wat momenteel gebeurt, en dat is zeker niet onbelangrijk in de mate dat daardoor misschien meer en meer mensen interesse gaan vertonen voor deze hoogst kwalijke maatschappelijke ontwikkelingen.

  Voor het overige vrees ik persoonlijk dat het al veel te laat is om nog met vredelievend protest een ommekeer te bewerkstelligen. Daarvoor is het “beest” al veel te machtig geworden. Dit zal niet meer goedschiks gaan. Dat was mijn verwijzing naar de aanstaande betoging. Wat kan je bereiken door vredelievend te blijven, en de aftocht te blazen. Dan heb je enkel bewezen dat zij het inderdaad voor het zeggen hebben, en sterk je hen nog meer in die overtuiging. Als je niet van plan bent om tot het uiterste te gaan, d.w.z. tot de werkelijke confrontatie, hard tegen onzacht, dan blijf je mijn inziens echt beter thuis, want dat is pas echt contraproductief.

  Is dit een oproep tot geweld? Neen, heel zeker niet, het laatste wat ik persoonlijk wil, maar ik vrees dat het uiteindelijk zal leiden tot een soort burgeroorlog in het geval we nog echt van deze maatschappelijke kanker af willen geraken. De situatie is daarvoor al te erg ontaard. Deze haatzaaiers zijn na jarenlange hersenspoelingen niet meer in staat om nog op een beschaafde manier te denken, laat staan tot een dialoog te komen met andersdenkenden, overtuigd als ze zijn van hun goddelijk gelijk. Het drama is dat wij, Westerlingen, dat allemaal grof onderschatten, omdat wij ons dergelijke geestesgesteldheid niet meer kunnen inbeelden.
  De ware schuldigen in deze zijn onze politici, die hun eigen volk uit een soort lafheid in de steek hebben gelaten.

  In het andere geval zal enkel een onderwerping aan de islam dit geweld kunnen voorkomen, met andere woorden ofwel toetreden tot de islam, ofwel het dhimmy statuut aanvaarden. Dan betekent islam vrede. Noem dit doemdenken als je wil, maar de realiteit ziet er echt niet anders uit. De snelheid waarmee het probleem aan het groeien is, is immers onthutsend. Die dit niet onderkent, is ziende blind of te kwader trouw. Het tegenovergestelde is wishful denken. Maar daarmee koop je niets.

  Een volk dat niet meer wil opkomen voor zijn eigen rechten en identiteit is nu eenmaal de naam volk niet meer waardig, en gedoemd om op termijn te verdwijnen. Zo zit dat. De geschiedenis heeft dit al vele keren bewezen, en het nadeel aan geschiedenis is dat ze zich steeds herhaalt.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Geronimo: 21.18. uur. Dit is een uiterst verhelderend betoog, Geronimo!

   Like

  • cat zegt:

   Zo…prachtig. U slaat de spijker op zn kop. Wat u zegt, sta ik achter. Ik heb net gelezen op xandernieuws hoe Turkije bezig is geweest om de Islam te verspreiden. Het is zo’n smerig . Fatullah Gulen is de meesterbrein achter Erdogan regim. De meest gevaarlijke Islamiet op aarde en met een vermogen van 25 iljard dollar. Gevlucht naar de VS in 1998 !! Het is allang geen zwak clubje. Het maakt het nog griezeliger. Alleen Poetin is geen partij voor de Islam. We moeten wachten tot Obama oprot. Dan heb ik hoop voor de VS.

   Like

 18. cat zegt:

  @Gerenimo, u bent erg goed op de hoogte. Prachtig stukje commentaar heeft u geschreven.
  Ik heb op errdere reacties vermeld, dat ik een voorstander ben om Islam bij de wet te verbieden, maar gezien de huidige tendensen, sluit ik geweld niet uit.
  Als het moet, dan moet het maar…helaas heeft de ME en politie en wellivht “stille ISIS cellen” wapens, wij niet. In VS is de zaak anders, een IS burger heeft het recht zichzelf te verdedigen met een vuurwapen…en wij niet. We zijn hier zo kwetsbaar, niets zal ons beschermen, de wet niet, politie niet en regering al helemaal niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s