‘Drie keuzes’ en de bittere oogst van de ontkenning

Screenshot 22

Mark Durie

(Door: Mark Durie)

Hoe huichelarij over de islam de genocide in het Midden-Oosten aanwakkert.

In Noord-Irak is de religieuze genocide in zijn eindfase. Islamitische Staat (IS)-soldaten, versterkt met militaire uitrusting oorspronkelijk aangevoerd door de VS, verdrijven Koerdische verdedigers die christelijke en andere religieuze minderheden aan het beschermen waren. Hoewel honderdduizenden vluchtelingen naar Koerdistan vluchten, zijn ongeveer 40.000 Jezidi’s en enkele christenen in het nauw gedreven op de berg Sinjar, omgeven door IS-jihadisten.

De Assyrische Hulp Gemeenschap deed verslag dat kinderen en ouderen van dorst sterven. Ouders gooien hun kinderen van de berg in plaats van hen te zien sterven door dorst of gevangen genomen te worden door de IS.

De IS-jihadisten doden de mannen die ze gevangen nemen. In een recent incident werden 1500 mannen geëxecuteerd voor de ogen van hun vrouwen en gezinnen. In een ander incident werden 13 Jezidi’s die weigerden zich te bekeren tot de islam hun ogen uitgerukt, ondergedompeld met benzine en levend verbrand. Wanneer de mannen gedood zijn, worden hun vrouwen en kinderen tot slaaf genomen om voor seks gebruikt te worden, als menselijke schilden in gevechtszones ingezet te worden, of verkocht te worden om naar gelang hun nieuwe eigenaren belieft gebruikt en misbruikt te worden.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op ‘Drie keuzes’ en de bittere oogst van de ontkenning

 1. Dot zegt:

  “In Noord-Irak is de religieuze( ISIS ) genocide in zijn eindfase.” Helaas niet, ik heb vernomen dat de sjiieten Turkmeen bewolking nu aan de beurt is.

  Like

  • Vederso zegt:

   Misschien loopt het artikel één of twee weken achter (Het is tenslotte van de Australiër Mark Durie en het moest ook nog eens worden vertaald), maar het artikel behoudt z’n waarde omdat het heel goed uitlegt wat ons te wachten staat als wij niets ondernemen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s