Duitser “bevrijd” uit ISIS-gevangenschap

Screenshot 20

(Door: kewil -Vertaling: E.J. Bron)

Een jonge man uit de Duitse deelstaat Brandenburg bevond zich blijkbaar ongeveer een jaar lang in de macht van de islamitische terreurmilitie “Islamitische Staat” (IS) en werd nu tegen een “substantiële tegenprestatie” vrijgelaten. Dat bericht “Welt am Sonntag” onder verwijzing naar Duitse veiligheidskringen.

De 27-jarige zou in juni 2013 tijdens een reis naar Syrië door de Jihadisten zijn ontvoerd. De Brandenburger wilde humanitaire hulp verlenen in het land, staat er in het bericht. . . (Je kunt bij het woord “bevrijd” eigenlijk alleen maar lachen. Wij – en ook Frankrijk bijvoorbeeld – betalen de islamitische misdadigers in zulke gevallen een losgeld van miljoenen, opdat zij door kunnen gaan met moorden! Een geweldige bevrijding!)

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duitser “bevrijd” uit ISIS-gevangenschap

 1. lucky bee zegt:

  Niet voor dat hij in het Arab Quraish gezegd heeft; dat Allah de enige God is en Muhammed zijn profeet is. Dat wil ik wedden. Wordt hij nog eens gepakt als niet moslim, dan is hij een Appostaat en wordt zonder pardon dood gemaakt.

  Like

 2. Lis zegt:

  Humanitaire hulp verlenen? Zoals we de afgelopen maanden al meerdere keren hebben gelezen over de Syriëgangers uit Nederland en België die hetzelfde kwamen doen? Zolang niet expliciet vast staat dat deze man geen jihadist is, weet ik niet wat ik ervan moet denken.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Voor de nakomelingen ! ISIS onderwijs !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s