Recherche op zwart zaad

Screenshot 7

AMSTERDAM – Rechercheurs kregen deze maand te horen dat het geld voor overwerk voor 2014 op is en dat voor 2015 helemaal geen overuren meer worden gemaakt. De boosheid bij de politie is zo groot dat arrestatie- en observatieteams al hebben gedreigd het werk neer te leggen.

Bij grote onderzoeken als moord- en drugszaken is het vaak noodzakelijk dat rechercheurs ook doorwerken buiten de normale uren van het dienstrooster. Nu het overwerk niet meer wordt vergoed, moet het overwerk in vrije tijd worden ’uitbetaald’, waardoor een groot tekort aan recherchecapaciteit ontstaat.

Disciplinair

Leden van arrestatie- en observatieteams hebben ook al gedreigd om overwerk te weigeren als ze niet worden uitbetaald. De dienstleiding dreigde vervolgens dienstopdrachten te gaan geven, zodat disciplinaire straffen mogelijk zijn als de politiemensen overwerk weigeren.

Het beknibbelen op overwerk gebeurt niet bij alle korpsen, maar wel bij meerdere eenheden zoals Amsterdam. Daar is de onvrede toch al groot omdat uit bezuinigingen ook is besloten districtsbureaus van de recherche in de binnenstad te verplaatsen naar het stadsdeel Noord. „Toeristen die aangifte willen doen en moeten worden verhoord, moeten nu dus naar het andere deel van de stad. ’O, u bent beroofd op de Rozengracht? Gaat u maar aangifte doen in Amsterdam-Noord’”, aldus een verontwaardigde rechercheur.

Lees verder>>>
(h/t Tistochwat)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, Uncategorized. Bookmark de permalink .

19 reacties op Recherche op zwart zaad

 1. tjonge zegt:

  maar voor 5000 aangiftes tegen wilders maken ze graag alle tijd van de wereld voor vrij.
  snapt u het nog ???????

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou…..Graag…..
   Dat moesten ze wel doen, volgens de regelgeving.
   Die hele hordes doorgedraaide GroenLinksers zaten daarmee gewoon de normale gang van zaken te belemmeren; ze verhinderden de politie, achter serieuze zaken aan te gaan.
   Stonden ze niet bij stil, natuurlijk, die halve garen; wèlnee…..! Wilders bashen was stúkken belangrijker!

   Like

  • Monalisa zegt:

   Daar is het geld aan opgegaan!!!!!! er moet toch een iemand hangen in Nederland.

   Like

 2. janfreak zegt:

  Kan dat wel door de beugel, Recherche op zwart zaad? Zo meteen begint die anti-Sinterklaaskerel weer te gillen dat het discriminatie is en aan de slavernij doet denken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zou kunnen. Jaren geleden deed een GroenLinks Kamerlid, Astrid Roemer, dat ook:
   Tijdens een debat, bij het passeren van de uitdrukking “Dat was een zwarte bladzijde in de geschiedenis…” opspringen en eisen “dat het woord zwart niet in zo ’n negatieve context mocht worden gebrui-uikt!”
   Die is later trouwens geroyeerd: Incompetent en vaker ziek, zwak en misselijk dan aanwezig.
   Maar ja, ze móest erbij; ze was zw….getínt, nietwaar?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    ZWART ZWART ZWART ZWART ZWART, wat een idiote zeur(zwarte)piet!
    Hier heb ik een schitterend nummer voor deze zwartkijkster:

    Like

 3. bigljohn zegt:

  Alweer meer geld voor ontwikkelingshulp, en een steeds groter groeiend leger Moslim – immigranten – dat vanuit Afrika naar Nederland blijft komen. Het leger werd iets meer geld beloofd, ALS het door gaat. En de politie moet alweer verder bezuinigen. Prinsjesdag komt er weer aan, en belastingverlaging of andere compensaties kunnen we volgens mij wel op onze buik schrijven. Het zal wel alweer veel meer belasting betalen worden. Het ligt er te dik boven op. Doordat zowel het leger alsmede de politie aan het verworden zijn tot een papieren tijger, word doelbewust onze veiligheid tot nul gereduceerd. En dit om de vrienden van de overheid (Islam) geen strobreed in de weg te leggen, om voor de Moslims de inname van Nederland tot een makkie te maken. Ook een uitvloeisel van – Straatsburg – 1975…..

  Like

 4. Jade zegt:

  De regel onderaan, “Geplaatst in Krankzinnigheid”, is hier
  volkomen van toepassing…
  Op alles wordt bezuinigd, rekeningen van gas, elektra en water
  gaan drie keer over de kop, bejaarden wordt het pensioen afgestolen,
  Bejaarden worden het tehuis uitgezet, maar de instroom van lui
  die hier niets te zoeken hebben blijft maar doorgaan.
  Binnenkort bezwijkt gastheer Nederland aan al die parasieten…

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig hebben we nog genoeg geld voor ontwikkelingssamenwerking (wat dat laatste ook zijn mag) en de opvang van niet westerse allochtonen. Als de niet westerse allochtonen uit Jazedi’s en door moslims verdreven christenen bestaan heb ik er vrede mee, maar nee de overgrote meerderheid zal zoals vanouds bestaan uit vooral en alleen moslims. Nederland zal en moet door het putje. Of de PC elite voor zichzelf nog een toekomst ziet weet ik niet maar voor de rest van het Nederlandse volk komen zware tijden aanzetten. Om te voorspellen wat ons te wachten staat als we op de huidige wijze doorgaan hoef je geen Nostradamus te zijn. Wij en Europa zijn hard op weg naar een compleet faillissement. Failliet wat het bestuur betreft en failliet qua samenleving en economie. We zullen het vast nog wel een tijdje kunnen rekken. Het is net zo iets als met een open beenbreuk op een stok voortstrompelen, terwijl de levenskracht met elke bloeddruppel verder weglekt, bacteriën en virussen zich te goed doen aan al dat lekkers. Doorgaan of radicaal ingrijpen door een amputatie aan te durven? U mag het zeggen.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ze hebben wel geld over om de Gaza te steunen, en al die islamitische rot landen, maar ons eigen geld wat we verplicht moeten afstaan gaat naar die rot landen en naar hun handlangers hier in Nederland. Kon je maar invullen waar je wel of niet voor betalen wil, ik heb deze regering niet gekozen, maar ben wel de dupe van deze regering. Betalen is het enige wat we moeten, ja, moeten naar onrendabele mensen in landen die uit hun neus zitten te eten zonder zelf de hand uit de mouwen te steken, als ik die beelden zie waar al dat geld heen gaat word ik kots misselijk.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Politie = PvdA. De politie zou de uitvoerende macht moeten zijn van onze regering, maar is helaas een onderdeel van de PvdA en wordt gebruikt door partijleden om zichzelf te verrijken en de multikul te dienen. Alle hoofdcommissarissen zijn van de PvdA en nog vindt de politiek dat niet onverstandig. Ambtenaren zouden neutraal moeten zijn. In denken en doen.
  Eén voordeel: het geldgebrek kunnen ze niet meer gebruiken als dreigement om slechter te gaan functioneren; ze lossen minder dan 5% van de misdrijven op. Slechter kan niet.

  Like

  • koddebeier zegt:

   De linkse politiemanagers (waarvan de meeste nog nooit de politietaak hebben uitgeoefend) hebben het hele politieapparaat naar de donder geholpen !!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Trouwens ambtenaren neutraal, dat is hier in Nederland een Utopie, waar de PvdA aan het bewind is of was, zijn alle directeuren en topambtenaren van gemeentelijke bedrijven LINKS. Ook al is de PvdA niet meer de grootste in een stad, ben je die lui niet één, twee, drie kwijt !

   Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Alles gaat de “berg af”, in ons eens zo’n fijn land. Er is geen geld meer voor de Zorg, er komen steeds meer voedsel-en kledingbanken, hypotheken die niet meer betaald kunnen worden, ca. 700.000 werklozen, pensioenen die gekort worden etc. Maar er is wel uiteraard GELD voor MOSLIM-INSTROOM, voor de RODE FEESTVIERDERS in Brussel, en voor de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE, dat dan weer wel! Bedankt, PvdA,VVD,CDA en D66, jullie hebben Nederland compleet kapot gemaakt!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Beste Tom, u heeft in uw reactie het hele probleem duidelijk uiteengezet!
   Vandaag hoorde ik weer iemand zeggen dat de belasting die we moeten betalen, wordt gebruikt voor de ‘voorzieningen’ die we hier hebben en dat we die belasting dus braaf moeten betalen.
   Echter: de enigen die volop genieten van ONZE voorzieningen, zijn de rooien in Den Haag en Brussel ‘aan het roer’, hun geliefde pupillen de moslims, en de zwarten in de ‘ontwikkelingslanden’ die nóg steeds niet zijn ontwikkeld en die ondanks al onze ‘ontwikkelingshulp-gelden’ ons land nog steeds komen bestormen omdat ze zichzelf nóg niet kunnen bedruipen..
   Of had ik het woord ‘zwarten’ beter NIET kunnen schrijven?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 16.18. uur. Bedankt voor de reactie, beste tistochwat. En zwarten vind ik een normaal woord, zwarten zijn nu eenmaal zwart, zou Rutte (VVD) zeggen, en daarin heeft hij wel eens gelijk. Want blanken zijn blank, logica van de bovenste plank.

    Like

 9. Pingback: maar gelukkig is er voor Ontwikkelingshulp genoeg… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 10. lucky bee zegt:

  Dat is wat je noemt en Marxistische beleid.Alles wordt gespaard behalve je eigen zak vullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s