Samsom: spreek elkaar aan op gebrekkige integratie en racisme

Screenshot 2

(Door: Servaas van der Laan)

De oorlogen elders in de wereld zorgen ook voor spanningen en verdeeldheid in Nederland. We moeten elkaar daarom meer durven aanspreken op gebrekkige integratie en racisme

‘We moeten de fragiele vooruitgang in Nederland niet laten wegspoelen door de oorlogen elders,’ schrijft PvdA-leider Diederik Samsom zaterdag op de opiniepagina van de Volkskrant.

Lees verder>>>
(h/t Scarlatti Bombatti)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, Uncategorized. Bookmark de permalink .

24 reacties op Samsom: spreek elkaar aan op gebrekkige integratie en racisme

 1. catharina zegt:

  Die man grossiert in gotspe’s! De jarenlange import van islamitische kanslozen (pleonasme???) in NL door de gevestige politieke en maatschappelijke orde is uitgemond in het discrimineren van de autochtone Nederlanders m.b.v. de etiketten racist, neonazi, en extreem rechts etc. De islamitische horde weet zich beschermd door de overheid. Ervaringsdeskundigen (lees; islamieten die de waarheid willen vertellen over de islam) werd het leven moeilijk gemaakt en werden het land uit getreiterd.De elite feestte vrolijk door en de subsidiestromen waren voor de kanslozen. Er rest alleen het leger om stevig in te grijpen en nu te laten weten dat de islam hier de plaats moet kennen. Zoniet, dan eruit! en terug naar land van herkomst. Laat de schoonmaak beginnen.

  Like

 2. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Laat deze salonpoliticus deze volksverrader dit eens gaan vertellen in de Schilderswijk en alleen zonder politiebescherming. Nou vooruit hij mag als hulpje Van Aartsen meenemen, misschien dat na het pak slaag dat ze dan krijgen hun gezonde verstand weer terugkomt.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Zal wel niet gebeuren want Samsom
   heeft geen arabische taalkentenis !
   Want de enigste nederlandse taalkennis die ze daar spreken is
   ,, waar ik geld krijgen voor niks doen ”?!
   En het ergste is dat wanneer hij een klap
   voor z’n harses krijgt van zo een tapijtvreter en hij
   beland in het ziekenhuis, ligt hij eerste klasse
   eenpersoonkamer voor zich inklusive bloemetjes
   betaald van de Nederlandse belastingbetaler !
   Daarvoor beland jan met de pet op een vierbed kamertje
   met als gezelschap drie tapijtvreters die met een stal vol
   schreeuwende kinderen en kopvoddenwijven die hij ook
   nog meebetaald !

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Zou hij bedoelen dat de autochtone NL-er met “mede-landers”, zoals die zaterdag op de Dam hun woede uitten, de dialoog moeten aangaan ?
  /////////////
  Een pro-Gazademonstratie op de Amsterdamse Dam is gistermiddag ontaard in een uitspatting van wanstaltige leuzen.::::
  ………..
  „Ik ben klaar met deze zionistische honden die uit zijn op ons geld en bloed!”, riep rapper Appa, één van de sprekers, vanaf het podium. De Vlaamse activist Abu Jahjah was het roerend met zijn voorganger eens. „Ik ben trots om op hetzelfde podium te staan als Appa, hij heeft alles al gezegd.”

  http://www.telegraaf.nl/telegraaf-i/7DC/VKP44

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Wat een lulkoek; veel van deze “jongeren” schijten al veel langer op de Nederlandse waarden en normen. De artikelen over ernstige overlast zijn niet van gisteren of vandaag. Telkens wordt de hand boven het hoofd gehouden en zo werd en wordt het, tot op de dag van vandaag, van kwaad tot erger. Jongeren die zich menen alles te kunnen permitteren. Bij het minst of geringste wordt discriminatiekaart getrokken, terwijl m.i. eens een keer in de spiegel kijken geen overbodige luxe zou zijn!

  Iedereen krijgt alle kansen hier in Nederland, maar je moet er wel voor werken. Werken op school, eventueel een bijbaantje als je 15/16 jaar bent en als je wat nuttigs geleerd hebt, dat in de praktijk brengt. Daarna moet je ook nog bijblijven. C’ est la vie!

  Daarnaast wordt dit door het geloof ook nog goedgepraat. Ongelovigen mag je slaan, beroven, mishandelen en zelfs doden, dat vindt hun opperhoofd namelijk goed.
  Zolang niet ingezien wordt, dat IS de zuiverste vorm van de Islam is en zolang hier nu niet adequaat tegenop getreden wordt, zal het allemaal nog veel erger worden.

  Verder stel ik voor dat Samsom de straat opgaat en het zelf even lekker gaat vertellen; ik heb geen zin in klappen en/of oerstomme, tegen dovemansoren gerichte discussies en loop er liever met een hele grote boog omheen.

  Like

 5. Diederik Samson hangt een agressieve doctrine aan die van oorspronkelijke Nederlanders tweederangsburgers heeft gemaakt in eigen land. Ons land is ernstig aangetast en verzwakt door import van hordes geretardeerde inteeltbarbaren die niets toevoegen aan onze maatschappij, maar alleen maar geld kosten en deze ondermijnen. De verzwakking van ons land is in het voordeel van landen die ons proberen te domineren. De VS, de EU-landen en de Arabische landen die hier een vijfde colonne hebben opgebouwd. Er zal eerst een binnenlandse strijd moeten komen die zowel de islam als de heersende linkse collaborateurs, de hedendaagse NSB’ers maar dan erger, permanent moeten uitschakelen. Met wortel en tak uitroeien voordat het te laat is en de ISIS-slagers sterk genoeg zijn om hier aan hun etnische zuivering te beginnen.
  Wordwakker en onderneem aktie. Begin klein, maar begin met iets.

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba · 12 uur
  @geertwilderspvv GA toch WEG CLOWN! ONNOZELAAR @diederiksamsom: spreek elkaar aan op gebrekkige integratie en racisme http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/8/Samsom-spreek-elkaar-aan-op-gebrekkige-integratie-en-racisme-1582895W/

  En als je dit artikel dan leest dan weet je dat Engeland ondanks ‘de spierballen taal van die achterlijke david cameron’ NIETS doet om hun land TERUG te eisen van de islammers.. WEERZINWEKKEND!
  @geertwilderspvv UK auth.never miss n opportunity 2 bow before their islam. supr.MASTERS What a bright future UK has! http://www.jihadwatch.org/2014/08/uk-jewish-man-arrested-after-driving-away-pro-hamas-thugs-menacing-kosher-deli

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Ben het helemaal eens met Catharina en Ronald Soeverein Mens eens !!! Die Diederik is niet helemaal waterdicht in zijn bovenkamer. ” Elkaar durven aanspreken op GEBREKKIGE INTEGRATIE EN RACISME …??? ” En dan mag je in de handen klappen als het alleen maar bij een pak slaag blijft…Ben er zowat zeker van , dat wanneer iemand het lef heeft om een radicale Moslim hier op aan te spreken , dat die persoon minimaal een mes tussen de ribben krijgt alvorens eerst helemaal rot te zijn gescholden ….. en op de koop toe ook nog te horen krijgt dat hij/zij zich met zijn/haar eigen zaken moet bemoeien…. “Diederik Samsom…je spoort niet helemaal vriend …!!! “

  Like

 8. Daiyu-ninja zegt:

  Waar het op neerkomt is, dat wij de rommel die zij ervan gemaakt hebben mogen opruimen?
  Die is goed, zeg!
  Wie hebben deze integratie weigeraars en racisten cq moslims,naar hier gehaald en geweigerd om ze aan te pakken?!
  De Demonische partij 66 – VVD – CDA – Groenlinks – Partij van de allahvolgers – CU – SP.
  En nu moeten wij ze opvoeden? (aanspreken op hun gedrag)
  Dat is verspilde tijd/energie en onbegonnen werk.

  Oh ja, we moeten hen hun gymschoenen afpakken en keihard BOEH roepen, volgens Cohen.
  Dan worden ze bang en dan zullen ze zich in het goed gaan gedragen.

  Wij – het volk – moeten altijd voor het falen van de boven ons gestelden opdraaien. Net zoals met de banken. Ze graaien en graaien en spelen sinterklaas met ons belastinggeld, en als er tekorten zijn, dan moeten wij, de burgers, het aanvullen.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   nee nee was dat niet infantiele balkenende met zijn rees autootjes Daiyu-ninja?

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Ja, die ook.
    Deze man vond/vindt dat niemand meer mocht/mag verdienen dan de Balkenendenorm van €180,000, maar zelf verdient hij 4 ton las ik.
    Beter zou het zijn als hij zijn naam verandert in, Bakellende.

    Like

 9. D.DAY zegt:

  Gevaarlijk mannetje, die Diederik:
  begint meteen weer met discriminatie van ons als reden voor het afhaken van de allochtonen in onze samenleving. Je moet maar durven! Hij moet beter weten, maar omdat dit electoraal niet goed voor hem zal uitpakken als hij de waarheid zou spreken, kraamt hij deze onzin uit. Hoe wil je figuren die alleen maar kunnen denken vanuit hun geloof/ideologie aanspreken vanuit onze westerse gedachtegoed. Diederik, is het wel eens bij jou opgekomen dat de grootste discriminatie plaats vindt door de moslims: iedere niet-moslim is een vijand die je moet bestrijden en waarmee je geen vriendschap mag sluiten. Dus laten we de hoop maar varen, dat uit enige discussie ook maar iets positiefs zal komen.

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik kàn me haast niet vooooorstellen dat ie nìet in de gaten zou hebben dat dit ‘volk’ NOOIT zal integreren het is hier om als kannonvoer de weg te plaveien naar totale DOMINANTIE of zou hij de stompzinnige denkfout maken dat ‘hij’ wel aan hen kan ontkomen when their time is there??
  t is dat wij onszelf er mee hebben maar wàt gun ik hem en zijn soortgenoten anders, laten we in alle eerbied wèl voorop gesteld, het DE FOLEY ontmoeting noemen, dàt zou ik pas gerechtigheid vinden!

  Like

  • Jean Smeets zegt:

   Natuurlijk kan hij wel ontkomen Scarlatti Bombatti. As de pleuris hier uitbreekt heeft hij en zijn kliekje de schaapjes al lang op het droge en een vliegtuig stand-by staan om snel het land uit te kunnen naar veiliger oorden.
   Helaas zijn er nog altijd mensen die in de leugens en het bedrog van figuren als Samsom trappen. Zijn praatjes vóór de verkiezingen over opkomen voor de zwakkeren staan lijnrecht tegenover zijn daden die hij na de verkiezingen liet zien.
   Hij is net als de rest op het Binnenhof een lakei van de Brusselse moloch en de multi-nationals. Laat je niet foppen door zijn dunne PvdA vernisje. En zelfs dat vernisje is al af aan het bladeren.

   Like

 11. Daiyu-ninja zegt:

  Correctie. Dan worden ze bang en dan zullen ze zich in het vervolg goed gaan gedragen.

  Like

 12. cat zegt:

  Het is goed dat NL wakker wordt ! Ja, het is eindelijk eens goed dat moslims worden aangekeken op wat ISIS doet. Eindelijk. Racisme was er altijd en het zal zo blijven zolang de mens bestaat. Racisme gaat niet om iemands ras, kleur, het gaat om een gedrag die een volk verspreid. In het geval van de meerderheid van de moslims is, verzetten tegen ons, niet willen intregeren, roof, criminaliteit, paratieseren.
  Islam= give me, give me, give me…give me MORE.
  Moslims hebben 0 bijgedragen aan de samenlevingen die ze hebben gekoloniseerd.
  Met een geboortegolf die ongekent is. Ze vermenigvuldigen zich als ratten, met alle negatieve gevolgen van dien.
  Islam houdt intergratie tegen en verspreid haat.
  Ja, ik zal ze nooit in mijn huis of krin g toelaten.
  Islam is mijn vijand.
  sinds wanneer is een ideologie racisme?
  Ik wordt et kots misselijk van. Ik ben ze zat. Het is een rot volk en onbetrouwbaar. Samson ga je huiswerk maar maken over de Islam…verrader!!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Weer een bewijs hoe ver deze PvdA, en met name Samsom van de burgers in Nederland afstaan. En Samsom, klootzak, WIJ geboren Nederlanders MOETEN helemaal NIKS! We hebben dankzij jullie PvdA, D66,CDA en de VVD, deze mosliminvasie over ons heen gekregen, sinds 1975. En dan bedoel ik het VERRAAD in Straatsburg.

  Like

 14. GT zegt:

  Hoe kan nu dit incompetente zooitje dit land besturen, ze hebben de rotzooi binnen gehaald waar zo dikwijls voor gewaarschuwd is. Ik zeg het nu nog een keer die linkse facisten komen hier niet mee weg.Nu Samson weet u wat dat betekend’ ……..dat jullie verantwoordelijk zijn voor het gene wat nu gebeurt, en je hebben het nog gesponsord ook, dus medeplichtig aan een terroristische organisatie.Uiteraard met vele miljoenen belasting geld.

  Like

 15. Jan zegt:

  Samsom: “De PvdA wil samen met anderen werken aan dat land van rechtvaardigheid en vooruitgang”
  Volkskrant 23/08/14

  29 februari 2012 Twitter:
  Geen regering met steun van de PVV
  Kandidaat fractievoorzitter Lutz Jacobi van de PvdA wil samenwerken met de PVV in een regering. Kandidaat Diederik Samsom wijst dit principieel af: geen samenwerking met de PVV.
  https://nl-nl.facebook.com/Geen.regering.met.PVV/posts/383577358319379

  De islamitische invloed, liegen is duidelijk te merken. Overigens heeft Samsom zelf voor deze ravage gezorgd en wenst niet te luisteren naar wat de ander zegt, zegt zelfs dat ‘de goede weg’ is ingeslagen met de afbraakpolitiek (1) en haat tegen Israël (2):

  1. Samsom: ‘Koers is goed, maar mensen weten het niet te waarderen’
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2784/Verkiezingen/article/detail/3619319/2014/03/20/Samsom-Koers-is-goed-maar-mensen-weten-het-niet-te-waarderen.dhtml

  2. PvdA’ers: ‘Straf Israël, denk aan de Palestijnen’
  http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2014/08/pvdaers_houding_tegen_israel_k.html

  Like

 16. lucky bee zegt:

  Samsom moet realiseren dat de PvdA mede schuldigd is dat ons land, vol zit met moslims en overal Moskee’s wordt gebouwd, voor ze.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Ik heb het wel eens geprobeerd, maar als ik iets wil zeggen beginnen ze meteen RESPECT te roepen, hoe moet dat dan verder????????????

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Samsom vermijdt ieder woord waarmee hij de haatzaaiers zou kunnen duiden. Holle woorden zonder betekenis en zonder ziel, zo passend bij deze rode narcist.

  Like

 19. peterselie1 zegt:

  De burgers zijn blijkbaar al weer vergeten wat het woord van een politicus waard is, Samsom is een ‘exit wound’ de personificatie van het socialisme, een politicus waar democratie en arbeid niets mee van doen heeft. Vele burgers die nu van leer trekken, om zijn ronduit achterlijke plan om islamitische indringers te wijzen op de slechte wijze van integreren in de Nederlandse samenleving.

  Heeft men massaal op 12 september 2012, op de PvdA gestemd om de rivaliserende knettergekke tomaten partij de SP uit het torentje te houden. En ook vroeger waren zij over actieve PvdA stemmers, welke geloofden in een maakbare multiculturele samenleving waar van de EU een socialistische heilstaat, een typisch voorbeeld van het collectivistische en op nazi roots gebaseerd denken is.

  Persoonlijk heb ik niets maar dan ook niets op met moslims, wat mij betreft gaan zij door de gehaktmolen, keren zij terug naar de sharia-staten waarvan zij op een uiterst vriendelijke manier geronseld zijn om uiteindelijk als stemvee voor deze perfide partij ideologie van de PvdA te dienen. Eerlijk is eerlijk de PvdA staat niet alleen in deze gore, smerige linkse ideologie, óók D66, GL en de SP maakt en heeft zich schuldig gemaakt aan deze invasie van werkschuw moslimtuig wat aan alle kanten gepamperd wordt, tot dat het twee-puntige kromzwaard op de kelen rust van deze smerige linkse fantasten.

  Ook het CDA en de VVD ontkomt niet aan mijn kritiek op de politieke correctheid waarmee deze twee laatsten, Nederland heeft vol laten stromen met goedkope arbeidskrachten, die toen zoals werd gezegd tijdelijk in Nederland waren om de economie uit het slob te trekken. Men is nu drie generaties verder en het krioelt van de moslims die allemaal zo gematigd zijn, zo calvinistisch en maar een paar welke extremistische gedachtegoed aanhangen, om zand in de ogen van de hardwerkende burger te strooien, nog meer van deze superlatieven die door het linkse gespuis geuit worden op, partij congressen, waar zij allemaal handen klappend deze gore linkse flikker Samsom toe juichen welke € 225.000,- rechtstreeks uit zijn zak trok voor een huisje in de buurt van zijn (ex) vrouw te kunnen wonen, de socialist.

  Like

 20. Harry zegt:

  Isis is de creme de la creme van de achterban van de pvda van Samsom . De super elite !
  De onversneden besneden recht door zee zonder compromissen ploeg .
  ” Ze STAAN tenminste ergens voor”, zei een hartstochtelijke socialiste tegen me !
  Is het probleem dan dat WIJ te slap en te soft zijn ? Hebben ze dat niet zelf in de hand gewerkt ?
  Dat kan natuurlijk wel veranderen !

  De pvda bestaat uit moordenaars van onze vrijheid , isis bestaat uit moordenaars van de mensheid .
  En ze schamen zich nog niet ook ! Geen van beiden . Nou , ja , wat is het verschil nog ?

  Ben benieuwd of die rotkop op z’n romp blijft als de “fine fleur” van de islam op visite komt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s