Stop met het beschuldigen van Israël en word wakker: De zwarte vlag van de Jihad is de ECHTE bedreiging voor de wereld

Screenshot 10

Degenen die gemakshalve Israël de schuld geven van de problemen in het Midden-Oosten, worden misleid [REUTERS]

(Door: Douglas Murray – Vertaling: Wachteres & Henk V.)

De huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten hebben hun weerslag in de straten van Groot-Brittannië en Europa. Joden worden hier in Groot-Brittannië  aangevallen, zij worden tegengehouden als ze een synagoge in Parijs willen binnengaan en de kreet ‘Dood aan de Joden’ is in Duitsland voor het eerst in 70 jaar weer te horen. Maar te weinig mensen lijken dit te willen opmerken of de [echte] betekenis te willen toegeven. Ze denken dat dit alleen over Israël gaat, of alleen maar over het Joodse volk. Dat is niet zo. Het gaat over ons allemaal.

De beslissing die de vorige maand door de Israëlische regering werd genomen om te reageren op de raketaanvallen van Hamas uit Gaza is het antwoord waar elke regering voor zou kiezen als raketten zouden worden afgevuurd op haar burgers. De Israëlische regering heeft – net als elke regering – het recht  om de bombardementen op haar mensen te stoppen. In de afgelopen weken is het echter duidelijk geworden dat een groot deel van de wereld een andere reactie van Israël verwacht. Het verwacht dat Israël niet gaat vechten voor haar veiligheid, voor de beveiliging en het voortbestaan van haar volk, maar zich [in overgave] neerlegt aan de voeten van de extremistische islamitische vijand. De Britse regering heeft zelfs – schandelijk genoeg – de verkoop van een aantal wapens aan Israël stopgezet, juist nu het land dergelijke wapens het meest nodig heeft. Maar als men verwacht dat Israël zich anders gaat gedragen dan de rest van ons, van onze samenlevingen en overheden, dan zegt dat meer over onze eigen staat dan over de staat Israël.

Want de waarheid is dat achter de eisen die aan Israël gesteld worden om zich neer te leggen aan de voeten van zijn vijanden, onze fatale onwil ligt om het probleem dat zich in ons midden bevindt onder ogen te zien. Er zijn mensen die denken dat Israël op de een of andere manier de oorzaak is van de problemen in de wereld, of dat, omdat het zichzelf verdedigt tegen islamitische extremisten, het op de een of andere manier islamitisch extremisme veroorzaakt. Niets is minder waar.

Screenshot 11

De extremisten van Hamas zijn de ideologische kameraden van de extremisten van ISIS, die in heel Syrië en Irak uitzinnig tekeer gaan en daarbij andere mensen kruisigen en onthoofden.

De video van de klaarblijkelijke onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley door een ISIS-moordenaar met een Brits accent heeft de wereld geschokt. ISIS of IS zijn de zielsverwanten van Boko Haram, die christelijke dorpelingen in het noorden van Nigeria ontvoert en vermoordt en eerder dit jaar 300 schoolmeisjes heeft ontvoerd. Ze delen ook exact dezelfde ideologie – hoewel zij nog niet dezelfde middelen gebruiken – als die mensen die eerder dit jaar in Birmingham werden ontdekt, terwijl zij Britse leerlingen leerden een ruimere Britse samenleving te haten en zichzelf af te zonderen van niet-moslims.

Het is dit laatste deel van de [radicale] gelijkschakeling waar veel mensen blijkbaar niet mee om kunnen gaan. Zij zien de miljoenen moslims die naar ons continent zijn gekomen en zij zien hoeveel van hen radicaal zijn. Maar het is een probleem waarvan zij vrezen dat ze daar niet mee kunnen omgaan. Ze geloven dat als Israël gewoon zou stoppen met vechten en zou verdwijnen  de rest van ons dan in vrede zou kunnen leven. Zij zien de jonge moslims die vorig weekend een supermarkt in Birmingham bestormden, die de producten vernielden en een Britse politieagent aanvielen en ze denken dat “dit wordt veroorzaakt door Israël”.

Zij zien dat jonge Parijse moslims platen beton naar de politie gooien en auto’s in brand steken en ze denken: “Als Israël nu maar niet zou reageren op de raketaanvallen van Hamas”. En zij horen dat imams in Duitsland en Italië verkondigen dat alle Joden moeten worden gedood en ze doen alsof dit voor niemand van ons een probleem  is. Ze hebben het helemaal mis. Het probleem van het antisemitisme, en van het huidige islamitische antisemitisme in het bijzonder, is ongetwijfeld een probleem voor de Joodse mensen. Maar het is slechts in de eerste plaats een probleem voor hen. Het is daarnaast een probleem voor ons allemaal.

Screenshot 12

Wat ligt er achter deze verschrikkelijke door Hamas aangedreven woede tegen Israël? Wat ligt er achter het verlangen dat Israël zal verdwijnen? Nu zal de wereld dat gaan ontdekken. Want achter de vlaggen van Hamas en Hezbollah, die de afgelopen weken bij anti-Israël demonstraties gewapperd hebben, bevindt zich een andere vlag. De zwarte vlag van de jihad – de zwarte vlag waarmee ISIS onlangs in Irak en Syrië zwaaide.Vorige maand wapperde de zwarte vlag vanuit een auto in de Blackwall tunnel in Londen, toen moslims uit het Londense East End het verkeer blokkeerden. Bij de ingang van een sociale woonwijk in Oost-Londen eerder deze maand waren er anti-Israëlische spandoeken en Palestijnse vlaggen. En bovendien wapperde daar de zwarte vlag van de jihad. In Oxford Street hebben islamitische extremisten vorige week een kraam opgezet om mensen ertoe te bewgen zich rondom de zwarte vlag van ISIS te scharen.

De zwarte vlag gaat niet over het Joodse volk. In Irak en Syrië gaat het over christenen die ISIS dwingt zich met geweld te bekeren tot de islam of onthoofding onder ogen zien. Veel christenen worden door ISIS gedood, omdat zij weigeren hun geloof af te zweren. Bij sommige gelegenheden hebben christenen geprobeerd hun leven te redden door zich onder bedreiging van een vuurwapen te “bekeren” en heeft ISIS hen toch gedood. En dit gaat niet alleen om christenen. Het gaat ook om andere godsdienstige minderheden in door de islam gedomineerde landen. In Irak gaat het ook om de Yezidi, de Mandeeërs en andere oude overtuigingen, die ouder zijn dan de islam. De ambitie van de Jihadisten – van Al-Qaida tot Hamas, Hezbollah, Boko Haram en meer groeperingen – is om de hele wereld te onderwerpen. Het is nu de plicht van alle fatsoenlijke mensen – waaronder fatsoenlijke moslims – om deze barbaren van gedachten te doen veranderen door hen duidelijk te maken dat ze niet zullen winnen.

In plaats dat we een belaagd en bekritiseerd Israël opofferen, zouden we een boodschap moeten sturen. Dat de extremisten niet zullen slagen in hun wens Israël over te nemen, net zomin als ze zullen slagen in hun duidelijk uitgesproken wens om de zwarte vlag van de jihad in Rome, in Washington, in Downing Street en op Buckingham Palace te hijsen. Israël is niet de oorzaak van de problemen in de wereld. Het bevindt zich gewoon in de frontlinie ervan. Maar in toenemende mate komen we daar allemaal terecht. En als we vandaag Israël in de steek laten, dan zullen we ons op een dag – te laat – realiseren dat  we in feite onszelf in de steek hebben gelaten.

Screenshot 13

Bron:
www.express.co.uk
Auteur: Douglas Murray

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, Terrorisme, Uncategorized. Bookmark de permalink .

20 reacties op Stop met het beschuldigen van Israël en word wakker: De zwarte vlag van de Jihad is de ECHTE bedreiging voor de wereld

 1. Jan zegt:

  Varkens vliegen in Saoedi-Arabië

  Saudi foreign minister: we must denounce our hatred toward Israel and begin normalize ties with Jewish nation
  Referring to the ongoing war in Gaza strip, the Saudi foreign Minster stressed that Hamas authority is the sole responsible for Palestinian calamity and they must brought before the law.
  The Saudi official further added that Arab World Increasingly Frustrated With Hamas which is seeking more wars.

  After Hamas leader Khaled Meshaal criticized Arab inaction in Gaza, Saudi Al- okaz daily columnists responded emphatically.
  “[Meshaal], we are tired of defending the [Palestinian] cause that you have sold for cheap to an MB (Muslim Brotherhood) gang whose way you followed even though they have lost their [own] way,” wrote columnist Abdul-Hamdi Razaq. He also called Meshaal out for living in luxurious Qatari hotels instead of fighting in Gaza.
  http://awdnews.com/top-news/9417-saudi-foreign-minister-we-must-denounce-our-hatred-toward-israel-and-begin-normalize-ties-with-jewish-nation.html?utm_content=bufferfac6f&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dat is werkelijk een hoogst opmerkelijke ontwikkeling! Afwachten maar hoe die in de praktijk wordt uitgewerkt.
   Ik moet hierbij overigens opmerken dat de Saudische reactie wel moet worden geplaatst tegen de achtergrond van een diepgaande controverse tussen de soennitische denkwereld wereld , waarin Saudi Arabië de sleutelpositie inneemt en die van de sjiieten!
   ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Soennisme) versus (http://nl.wikipedia.org/wiki/Sjiisme)
   Iran verdedigt de opvattingen van de Sjiieten.
   Deze twee landen verdragen elkaar absoluut niet, want deze twee stromingen verketteren elkaar volledig en .zij willen elkaar werkelijk uitroeien.
   Hamas wordt tot het Sjiitische kamp gerekend, omdat het de strategische richtlijnen vanuit Iran volgt.Vandaar de grote Saudische afkeer van die organisatie.

   De haat tussen Iran en Saudi Arabië gaat zo diep, dat de Saudische regering Israël destijds heeft aangeboden haar luchtruim twee tot drie dagen volledig open te houden voor Israëlische vliegtuigen, opdat die ongehinderd de in aanbouw zijnde Iraanse kernreactoren zouden kunnen vernietigen.

   Like

 2. Dr.Kwast zegt:

  Hoge bomen vangen veel wind.
  Als men het lef heeft om zijn kop boven het maaiveld uit te steken, zal het zwaard in de buurt aanwezig zijn. Als jood durft men haast de straat niet op. Je lijkt niet op de prenten die men laat zien hoe een jood is. Toch schuw lopend over de straat bang toch herkent te worden. Dan laat een gemiddeld burger het wel uit zijn hoofd om te laten zien dat hij Israël bemin..

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Het is niet anders. Het is geen vijf voor twaalf, maar vijf over twaalf ! IS is de lont aan het kruitvat. De hele evolutie gaat momenteel aan een sneltreinvaart.
  Israël verdient dan ook meer dan ooit onze volledige steun in hun strijd tegen de onmenselijkheid. Hamas, IS en noem maar op, het is één pot gore onmenselijkheid. Weg ermee.

  Like

 4. Niets aan toe te voegen!

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Heel simpel het om ons leven en om dat van onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Goed stuk Wachteres en Henk, ik lees trouwens heel graag jullie stukken, mijn complimenten.
  Het is verschrikkelijk gesteld met die moslims, en treurig voor het Joodse volk. Ik houd mijn hart vast, ik ben een fan van Israël, ik waardeer de Joden zeer en nu worden ze weer bedreigd, mensen leren nooit iets. Waren al die rot moslims maar uit ons land. De islam behoord bij de duivel, die die hele kliek heeft overgenomen, die mensen teren op wraak, onrust, oorlog, ze leven om te doden. Het wordt steeds erger, waar moet het naar toe. Als je die wraakzuchtige rot koppen ziet, kan ik wel overgeven, blijf ons voeden Wachteres en Henk!!!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Volk ontwaakt !!!!! Eerst de Joden, dan zijn wij aan de beurt !!!! Stop die moslim ellende, NU !!

  Like

 8. Jan zegt:

  Nazi-burgemeester in Hongaars dorp vertelt dat Israël een walgelijk land is dat vernietigd dient te worden en Netanyahu opgehangen

  Erpatak Mayor Mihaly Zoltan Orosz, who hails from the neo-Nazi Hungarian Jobbik Party, is seen standing in a traditional Hungarian costume with effigies of Netanyahu and Peres hanging behind him. After reading an anti-Israel speech, a man wearing the black hood of an executioner kicks out chairs holding the effigies, marking the Israeli leaders’ executions.
  http://www.algemeiner.com/2014/08/04/hungarian-mayor-holds-mock-public-execution-of-israeli-leaders-video/

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Henk & Wachteres weer een goed artikel, door jullie toedoen, op dit mooie blog van Hr. Bron. En uiteraard ben ik het geheel eens met het artikel. De islam= DOODSCULTUS!

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wat de Islam betreft is het al zo lang tijd voor Oog om Oog, Tand om Tand. Mochten we de Moslims hier maar te lijf gaan iedere keer als zij elders christenen afslachten. Mochten we ze maar op hun bekken slaan iedere keer als ze kritiek hebben op niet-Moslims.

  Like

 11. alidas1 zegt:

  Koddebeier
  ,Maar hoe dat zou ik wel eens willen weten.
  En zeker met deze regering
  En Wilders kan zoveel willen maar als hij de kans niet krijgt blijft het zo..

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Waarom gaat dat kamelenvolk zich niet gewoon blijvend vestigen in de vele dorre woestijnen die deze planeet rijk is? Daar waar niemand anders wil wonen?
  Zand en hitte passen voortreffelijk bij deze sinistere agressieve gewelddadige islamitische idioten!
  Het bloed zakt tijdens het koppensnellen vlot in het zand en de hitte laat het vocht in het bloed snel verdampen. Ideale omstandigheden dus voor die primitieve barbaren.

  Ach, wás het maar zo eenvoudig…
  Zolang degenen die het overal voor het zeggen hebben, aan de macht blijven én fervent pro-islam zijn, komen we NOOIT van die ‘gejurkte’ kont-omhoog-zitters af!
  Wat word ik somber van die ‘cultuur’ die mij opgedrongen wordt.
  Elke dag word je ermee geconfronteerd…

  Like

 13. Kraftavilqa zegt:

  Ik had liever ongelijk gehad. Ik ze ’t nog tegen m’n vrouw bij de val van de Berlijnse muur; de islaitische weeld zal de nieuwe vijand zijn.

  Like

 14. Jut zegt:

  Ik hoop dat we wakker worden voordat we straks nog maar 1 keuze hebben… Mijn dochter met een hoofddoek, ik moet er niet aan denken maar ik denk dat het al te laat is….

  Like

 15. Jan zegt:

  Haniya: “Tijdens Protective Edge hadden wij de media volledig naar onze hand gezet. Iedereen trapte in onze propaganda”

  Hamas Leader Ismail Haniya: Our Media Was the River from Which Global Media Drank Information

  http://www.memritv.org/clip/en/4476.htm

  Like

 16. Jan zegt:

  Abu Mazen: Hamas liegt. Tijdens de laatste oorlog kwamen 850 Hamas-strijders om (precies wat ook Israël al eerder zei)

  ‘Moderate’ ‘Palestinian’ President Mahmoud Abbas Abu Mazen says that Hamas lied about its casualties in Operation Protective Edge: 850 terrorists were killed, exactly as estimated by the IDF.
  Another point Abbas touched on was the death toll in Operation Protective Edge. Hamas has been busily pushing an inflated civilian death toll to world media outlets that rely on it for figures given the lack of objective investigation in the Hamas stronghold of Gaza, and in doing so Hamas uses a variety of tactics to skew the numbers.
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2014/09/abu-mazen-hamas-lied-850-terrorists.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s