De enige en laatste moedige politicus van Nederland

Screenshot 8

Jeruzalem. Gesprek met Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Lieberman. Steun PVV aan Israël overgebracht.

Screenshot 7

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Israël, PVV, Uncategorized. Bookmark de permalink .

33 reacties op De enige en laatste moedige politicus van Nederland

 1. Cathja zegt:

  Goed zo Geert! Laat ze daar maar weten dat er in Nederland nog veel vrienden van Israël wonen. Ze kunnen onze vriendschap niet missen, voorál nu niet!

  Like

 2. Heeft hij op de eerste foto nou een keppeltje op zijn hoofd? Zo ja, dan vind ik dat een brug te ver. Steun aan Israël overbrengen is hard nodig en een goede zaak, maar je hoeft er niet als een Jood bij te gaan lopen. Tenzij je er één bent natuurlijk. Het kruipen van Beatrix voor de islam door een hoofddoek om te doen, gaf ook al een bijzonder slecht signaal af. Daarmee heeft ze het Nederlandse volk geen dienst bewezen. Wij hebben behoefte aan gezagdragers die de Nederlandse cultuur uitdragen en voor niemand buigen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ja, deze foto is genomen tijdens zijn bezoek enkele jaren geleden aan de Klaagmuur. Volgens mij draag je dan uit respect een keppeltje. Heeft dus niets te maken met “een brug te ver”.

   Webmaster

   Like

   • exter39 zegt:

    Het tonen van respect bij de Klaagmuur , voor de joden een heiligdom , en als Geert dan een keppeltje draagt , daar is totaal niks mis mee , dat bewijst alleen , dat Geert ondanks zijn harde uitspraken dikwijls ,ook de normen en waarden van het Israëlisch volk respecteert, dit hoort zeker bij een volksvertegenwoordiger , dat kan je van velen hier in de regering niet zeggen .

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Mee eens Bert.
    Ik kan me nog herinneren dat we heel lang geleden een bezoek aan de kerk op het S. Marcoplein in Venetië brachten waar iedere dame zonder hoofdbedekking een soort dunne doek kreeg bij de ingang om hun hoofd te bedekken., die bij het naar buiten gaan werd ingeleverd.
    Ze vroegen niet of je katholiek was.

    Like

   • Als hij zijn steun voor Israël wil tonen, kan hij mijns inziens beter de vlag van Israël eren dan een religieus symbool. Verder wil ik het ook niet groter maken dan het is. Wilders doet goed werk.

    Like

  • Cathja zegt:

   Wij, mijn echtgenoot en ik, hebben eens een Joodse begraafplaats bezocht. De mannen werd verzocht een keppeltje te dragen. Daar had mijn man echt geen moeite mee. Je doet zoiets uit respect voor het Joodse volk en hun gewoontes.
   Niets mis mee. Ik vind dat Geert Wilders met het dragen van een keppeltje ook zijn respect heeft getoond, en dat is een goede zaak!

   Like

  • Giny zegt:

   Als u de foto met dat blauwe shirt bedoelt, is het niet een keppeltje, maar zijn zonnebril!
   Een keppeltje zit meer achter op je hoofd, niet dat dat iets uitmaakt natuurlijk!
   Respect voor Geert!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Een brug te ver is het in dit geval feitelijk niet, Mijnheer Kempenaer; dat heeft onze webmaster goed uitgelegd.
   Maar wat betreft het verschijnsel in het algemeen -dus niet per sé aan de Klaagmuur- begrijp ik wel, wat U bedoelt:
   Ook hier op de site kom je soms mensen tegen, die zich dusdanig met de Israëlische Zaak identificeren, dat men zich afvraagt of ze zelf Joodse roots hebben -wat even zo vaak niet het geval blijkt te zijn.
   Deze mensen verlangen ook dikwijls, dat de strijd tegen de islam volkomen vereenzelvigd wordt met de strijd vóór de Joodse Zaak, die er van hen altijd en eeuwig bij gehaald dient te worden. Dit manifesteert zich onder andere ook in een mateloze verheerlijking van Israël en het Joodse Volk en het niet-begrijpen, dat er op een nationalistisch bedoelde anti- islam demonstratie geen Israëlische vlag past, evenmin als enige andere buitenlandse vlag. Dat soort dingen gaat mij óók te ver.
   Men kan Israëls bestaansrecht erkennen, evenals haar status van enige democratie in het Midden-Oosten, zodat zij automatisch aan onze zijde geschaard wordt. Men kan zelfs erkennen, dat het hele Midden-Oosten Conflict de schuld is van de Islam en niet van Israël, maar totale emotionele versmelting met Israël en het Jodendom is ook voor mij een brug te ver.
   Af en toe bestrijdt men de Islam nog altijd ten behoeve van de eigen nationale identiteit; die mogelijkheid moet doodgewoon blijven bestaan.

   Like

   • Ik heb respect voor de staat Israël en haar bewoners. Ook heb ik respect voor Wilders. Wat voor Nederlandse politici mijns inziens voorop moet staan is de soevereiniteit en de belangen van Nederland, haar cultuur en haar volk. Dit dient dan ook naar buiten zo te worden uitgedragen. Het dragen van keppeltjes en hoofddoeken hoort daar niet bij. Als dat een vereiste is om een moskee of synagoge binnen te komen, dan zou ik zeggen, laat het aan je voorbijgaan. Het is geen sterk beeld.
    Maar goed. Er zijn momenteel grotere problemen. Veel grotere problemen.

    Like

   • Trucker zegt:

    “…Het dragen van keppeltjes en hoofddoeken hoort daar niet bij….”

    Thanks met deze éne zin identificeert u zich als wat u bent.

    “…Wij hebben behoefte aan gezagdragers die de Nederlandse cultuur uitdragen en voor niemand buigen….”

    Ook hier hetzelfde maar een graadje erger, dat vrouwmens en Geert Wilders die op en dodenlist staat in één zin…

    Wie doet als u in één zin een religie (die absoluut moet gesteund worden)en een misdadige ideologie op één hoop gooit heeft geen flinter respect voor relligie.
    Ik ben gelovig en aanhanger van het Oude Testament en dat is niet met een vergevingsgezinde God ik ben ook weinig vergevingsgezind GO TO HELL met uw valselijke retoriek u dient één zaak en dat is de vijand.
    Ik sta onvoorwaardelijk achter Israël, het waarom, of ik me identificeer of zelf Jood ben is totaal irrelevant, in deze en neem akte vaan zij die voortdurend terug komen op het thema en met graagte hun atheist zijn of hun weet ik veel wat willen etaleren.
    Die U G Kempenaer is meer dan een brug te ver gegaan in zijn smalende retoriek, deugd voor geen millimeter maar laat het een troost wezen ook zijn nek zal gemeten worden.

    Like

   • Harry zegt:

    Theresa , Israël is onze mogelijk enige echte bondgenoot in de strijd tegen de islam .
    Daarom moeten we haar koesteren .
    Niet dat ze ons te hulp zullen kunnen schieten als het fout loopt , maar veel meer potentiële vrienden hebben we niet .

    Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  @ScarlattiBomba · 5 sec.
  Fijn @geertwilderspvv ook ik sta achter Israël en zal op mijn manier altijd steun blijven geven aan Israël! Met àlle respect vr BZ Lieberman

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Helemaal geweldig Geert! Zo hoort het, steun aan Israël.

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Mooi Geert ….dat zie ik nou graag…een ploticus die de rest van de politiek in NL aan z’n laars lapt . De steun van PVV en vele NLers overbrengt aan Israel.

  Like

 6. cat zegt:

  Geert Wilders” God bless you”, Wilders de enige moedigste man die NL heeft en kent na WO II. God bless Israel.

  Like

 7. GT zegt:

  KIDA. ( buig en respect) dat heb ik voor Wilders wat deze moet doorstaan ga er maar aanstaan.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Eens ,met vorige reacties!

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Eens gelijks zal ik maar zeggen hij is de enige moedige man met zijn mannen en vrouwen,dat in het parlement zit.

  Like

 10. Respect voor Geert;maar soms vraag ik mij af of Nederland deze man wel waard is!In plaats van allemaal achter hem te gaan staan lopen ze achter landverraders aan!Onbegrijpelijk!

  Like

  • kernrob4 zegt:

   Neen Nederland is deze moedige man zeker niet waard. En ook Pim was een maat te groot voor dit laffe volk van GL en D66. Maar Geert en Pim houden en hielden van Nederland en verdienen veel respect. Mijn diepe diepe oprechte buiging Geert en ik mis je dagelijks Pim.

   Like

 11. jans zegt:

  Leve Israel en leve Geert, dood aan de islam!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Shalom Israel..

  Like

 13. Jaantje zegt:

  Ook ik zie een zonnebril maar dat doet niets af aan het feit dat Geert Wilders Israël en de westerse waarden(al is er nog bar weinig van die waarden over hier in de EU)verdedigt en waarschuwt voor het gevaar dat in zo een afgebrokkelde westerse maatschappij schuilt.

  Like

  • Giny zegt:

   Jaantje
   Dat ben ik ook wel met u eens, wilde alleen even aangeven dat het niet een keppeltje is,
   maar zijn zonnebril, zo staat zijn foto ook op zijn twitter!

   Like

   • Igor zegt:

    Je hebt voor de volle 100% gelijk Giny, je ziet zelfs de ronding van het middenstuk.
    Niettemin als mijn vrouw een Orthodoxe kerk in b.v. Rusland of Oekraïne bezoekt, doet zij uit respect een doek om haar hoofd, is gewoonte daar. Maar natuurlijk niet zoals die achterlijke moslims in het openbare leven. Je ziet in UA alleen nog oudere vrouwen met een hoofddoek, meestal alleen in de dorpen. Overblijfsel van de bezetting door de Ottomanen.

    Like

 14. Jan zegt:

  Niet iedere Hollywood-acteur is een weirdo:

  Hollywoodsterren tekenen anti-Hamasstatement
  Bijna 200 acteurs en andere tv-makers uit Hollywood hebben gezamenlijk een anti-Hamasverklaring ondertekend. Onder anderen Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone en Seth Rogen spreken zich uit tegen de Palestijnse beweging, die door onder meer de VS en de EU een terroristische organisatie wordt genoemd.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/3723950/2014/08/24/Hollywoodsterren-tekenen-anti-Hamasstatement.dhtml

  Like

 15. fleckie zegt:

  ‘REIS TIJDENS OPMAAT NAAR PROTECTIVE EDGE’, Israel Nieuwsbrief, CIDI! Augustus 2014.
  Vlakvoordat de Gazacrisisuitbrak,brachten 20 journalisten onder leiding van CIDI een bezoek aan Israel en de Westbank. ………Ze maakten zo de opmaat mee die leidde tot operatie ProtectiveEdge………..De groep zat in Ramallah op de Westbank toen de drie vermoorde tieners werden gevonden, waarna diverse opeenvolgende gebeurtenissen leidden tot de huidige Gaza-crisis. Op de Westbank sprak de groep o.a.met PLO-coryfee, mevrouw Hanan Ashrawi,diverse palestijnse journalisten,vertegenwoordigers v.d palestijnse autoriteit en Uri Heilbron,inwoner van een nederzetting. Ook werkonderbrekingen meer een bezoek gebracht aan een vluchtelingenkamp en uitgebreid gesproken met de directeur v.h.kamp. ………………..KNESSET en START-UPS,…In Israel spraken de journalisten met Nederlandse correspondenten MONIque van Hoogstraten ( NOS,TROUW), Roel Geeraedts.( RTL) en Jan Franke.Ze hadden ontmoetingen met Yossi Beilin( architectvan de OSLO- AKKOORDEN), voormalig Mossad- directeur Ephraim Halevi, diverse parlementariërs van verschillende partijen in de Knesset en Start-ups in Tel Aviv. Sederot werd bezocht en ook de grens met Libanon en Syrie ,waarna werd doorgereisd naar Nahariya waar de journalisten spraken met de Arabisch-Israelische directeur v.h.ziekenhuis waar Syrische gevonden worden behandeld. e groep vertoefde een hele dag in Jerusalem voor een historische toer en op het strand volgden zij de verrichtingen v.h.Nederlands voetbalelftal tijdens het WK. Dit is slechts een greep uit het overvolle programma .Omdat tijdens deze periode — eind juni–begin juli– de spanningen tussen Israel en Gaza ,schreven diverse journalisten al tijdens hun verblijf artikelen over de stand van zaken.[EV]########################################

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘IRRIGATIE-APP’. Cidi Israel nwsbrief aug.2014…………… de nieuwe app GreenIQ is een uitkomst voor mensen die veel werken,geen groene vingers bezitten of op vakantie gaan: de app regelt automatisch het irrigatiesysteem voor de tuin en houdt rekening met het weer………..Het idee is afkomstig van de Israelische ODILO Dahan,oprichter van GreenlQ . In april won hij met de GreenlQ app de eerste prijs in de StarTau, een Israelisch evenement waar ondernemers met vernieuwende ideeen aandacht kunnen vragen voor hun idee om investeerders te werven.
   Nadat ODILO Dahan ontslag had genomen om te werken aan een nieuw idee voor een bedrijf,zat bijdragen- lang thuis.Het viel hem op dat de sprinklers in de tuin op een vaste tijd begonnen te sproeien,ongeacht het weer,en hij merkte dat daardoor veel water werd verspild.Dit moest praktischer kunnen.Dahan begon te werken aan een app die de irrigatie regelt op basis v.d.weersvoorspellingen: dit werd Green lQ. De app wekt op alle in gebruik zijnde coutersystemen en kan daardoor in elk huishouden worden gebruikt. ……………….TOEKOMSTPERSPECTIEF…….
   In de eerste versie van GreenlQ kon de besproeiing via de smarhone aaan of uit worden gezet. e huidige versie kan veel meer: hij regelde hoeveelheid water die de planten krijgen en de duur v.d.bespróeiing,waarbij rekening wordt gehouden met het weer. Bovendien kan de verlichting in de tuin worden aangepast aan de tijden van zonsopkomst en – ondergang.Dahan wil tuinen ‘slimmer,efficiënter en milieuvriendelijker ‘ maken en geld besparen voor zijn klanten. Dit geldt des te sterker in Israel,waar wegens het tekort aan water elkmgezin een basishoeveelheid water krijgt tegen normaal tarief,en een extra hoog tarief betaalt voor alles wat er meer wordt gebruikt. e huidige versie van GreenlQ wordt momenteel al verkocht in Israel.de VS,Australië en Europa. Zijn bedrijf,in Petah Tikva verkoopt de app en de bijbehorende apparatuur online en maakte in minder dan een jaar een omzet van ruim 149 miljoen euro. De volgende generatie met nog meer mogelijkheden is volgens planning over een paar maanden leverbaar. Daarvoor wordt apparatuur ontwikkeld waarmee zelfs de bijvoeding v.d.planten automatisch te regelen is via de smarhone. n de toekomst hoopt Dahan een systeem te ontwikkelen dat hele parken kan onderhouden. hij onderzoekt nog of er ook toepassingen voor gebruik binnenshuis mogelijk zijn. [MD]##########

   Like

 16. Trucker zegt:

  Van “The Austrian Oak” Arnold Schwarzenegger wist ik het, heb body bulding gedaan in de eind zeventig en tachtiger jaren en Arnie deed toen ook nog competitie vandaar zijn naam in het BB circuit.
  Hij was van in de beginne behoorlijk rechts en heeft in zijn geboorteland (Oostenrijk) meermaals negatieve pers gekregen voor zijn politieke uitspraken die hij toen deed en zeker gekoppeld aan die “rare sport”
  Enige duiding is hier op zijn plaats in die jaren was body bulding nog onbekend bij de grote massa en dankzij Arnold tot ongelooflijke populariteit gewonnen, hijzelf heeft miljoenen dollars in deze sport gepompt,..
  Er zijn er nog die hun nek uitsteken in het mondaine glitterwereldje dat Hollywood is waar het net als overal “bon ton” is om links en ruimdenkend te wezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s