VIDEO-drieluik: “Iran & het Westen” (Engels gesproken)

Deel 1:


Deel 2
:


Deel 3
:

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, via Fubar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Iran, Westen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO-drieluik: “Iran & het Westen” (Engels gesproken)

 1. peterselie1 zegt:

  Britse geheime dienst weet wie beul van James Foley is
  De Britse veiligheidsdiensten weten wie de Amerikaanse fotojournalist James Foley heeft vermoord. De identiteit van de Britse terrorist is vastgesteld.

  Dat melden hoge regeringsbronnen aan de krant The Sunday Times. Wat de naam is van de terrorist van de Islamitische Staat (IS), willen de bronnen niet prijsgeven.

  Britse media vermoeden dat achter de man met de bivakmuts en een overduidelijk Londens accent ‘jihadist John’ schuilgaat. Maar wie hij dan precies is, daarover verschillen diverse media van mening.
  Rapper

  Volgens tabloid The Sun gaat het om de 23-jarige rapper en voormalige dj uit Londen, Abdel-Majed Abdel Bary, bijgenaamd ‘John’. De hiphopper zou op het beruchte onthoofdingsfilmpje dat deze week verscheen de keel van Foley hebben doorgesneden.

  Dat Bary actief is in Syrië staat vrijwel vast. Op sociale media heeft de ‘hip hop-jihadist’ meerdere keren foto’s geplaatst waarop hij te zien is met slachtoffers van zijn terreurdaden. The Sun heeft bekenden van Bary gesproken die zijn stem en ogen op de video zouden hebben herkend.

  Hij komt uit een radicaalislamitische familie: hij is de zoon van een in Egypte geboren terrorist die in New York vastzit, omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de bloedige aanslagen op Amerikaanse doelen in Tanzania en Kenia in 1998.

  Bary zou zijn geradicaliseerd na intensief contact met Anjem Choudary, een salafistische haatprediker, schrijft Daily Mail. Diezelfde Choudary was twee jaar geleden nog op de Dam om samen met Sharia4Holland onder anderen PVV-leider Geert Wilders met de dood te bedreigen. De Sharia4Holland-voorman kreeg een boete van 750 euro.

  Hacker

  Maar er zijn ook andere ‘kandidaten’. De 20-jarige hacker Junaid Hussain, of Abu Hussain al-Britani bijvoorbeeld. Hij wordt door The Daily Mail genoemd als mogelijke dader.

  De jonge man uit Birmingham richtte zich in het verleden op het saboteren van Britse banken door hun informatiesystemen te hacken. Ook de naam van zijn stadgenoot Abu Abdullah al-Britani wordt genoemd. Hij werd in 2012 veroordeeld wegens het stelen van persoonlijke informatie van Tony Blair. Dat deze mannen in Syrië zijn, is wel zeker.

  Zoektocht

  Niet alleen de veiligheidsdiensten doen hun uiterste best om meer te weten komen over de onthoofding en wie erachter zit. Ook particulieren doen actief mee aan de zoektocht.

  Zo is er Eliot Higgins, een foto- en videoanalist die zich heeft gespecialiseerd in Syrië. Hij onderzocht het vijf minuten durende onthoofdingsfilmpje grondig en zegt op basis daarvan te kunnen concluderen op welke plek de executie plaatshad, meldt The Telegraph vandaag.

  Volgens hem was dat op een heuvel nabij Raqqa, een stad in Syrië die wordt gecontroleerd door IS en geldt als hart van het zelfverklaarde kalifaat. >>>

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/8/Geheime-diensten-moordenaar-James-Foley-is-bij-ons-bekend-1583037W/?masterpageid=158493

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Zo lang als daar de Ayatollah’s heersen zijn ze niet te vertrouwen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Zoals je in Israel naast de portretten van huidige staats-hoofd in openbare etc gebouwen kunt zien hangen, zijn er dikwijls de foto,s van David Ben Gurion en soms Theodor Herzl, zo schijnt in Iran gebruikelijk om dit met de eerste president; Khomeini te doen./
  Wel EEN WERELD VAN VERSCHIL met deze personen:
  Enkele uitspraken van deze, door Shit-tieten als een heilige beschouwde persoon:::
  ……………….
  A man can have sex with animals such as sheep, cows, camels and so on. However, he should kill the animal after he has his orgasm. He should not sell the meat to the people in his own village; however, selling the meat to the next door village should be fine.”

  Khomeini’s book, “Tahrirolvasyleh” fourth volume, Darol Elm, Gom, Iran, 1990Vertalen
  ………….
  Hier nog meer FRAAIS…………………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s