Wilders in Israël: “Totale vernietiging Hamas noodzakelijk.”

Screenshot 6

PVV-fractievoorzitter Geert Wilders heeft vandaag in Jeruzalem een ontmoeting gehad met de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Lieberman.

Geert Wilders: “We hebben gesproken over de situatie in Gaza. Ik heb namens de PVV volledige steun aan Israël overgebracht.” Het is absoluut noodzakelijk dat Hamas totaal vernietigd wordt, aldus Wilders en Lieberman.

Ook is gesproken over het groeiende antisemitisme in Nederland en Europa. Dit wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de islam en de daarbij horende oprukkende islamisering.

Wilders: “Had de Nederlandse regering maar half het lef van de Israëlische regering dan zouden ISIS sympathisanten eindelijk uit onze straten verdwijnen en Nederland weer Nederland worden”.

Wilders bezocht ook de Libanese grens enkele kilometers van de plek waar raketten op Israël zijn afgevuurd.

PVV normale grootte

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Geert Wilders, Hamas, Islam, Islamisering, Israël, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

44 reacties op Wilders in Israël: “Totale vernietiging Hamas noodzakelijk.”

 1. jans zegt:

  De islam moet verboden worden!

  Like

 2. Goed van Wilders;geen blad voor de mond nemen!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Het is absoluut noodzakelijk, dat Hamas totaal vernietigd wordt…..”
  Oh, Geert, als dàt eens mogelijk zou zijn…..!

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  Goed zo, Geert. Dat is duidelijkheid.
  Ik hoop dat de Nederlandse media jouw uitspraken vermelden.
  Desnoods in afkeurende zin maar laat heel het Nederlandse volk maar weten dat er in ieder geval één politieke partij in Nederland is die voor Israël opkomt.
  HAMAS heeft jarenlang Israël getreiterd door raketten lukraak af te schieten op burgerdoelen.
  Zelfs nu delen van Gaza in puin liggen blijft de bevolking van Gaza giftige taal spuien over Israël. Ze hebben geen enkel schuldgevoel en lopen over van blinde haat ten opzichte van Joden.
  Ze zijn slaven van de zelfbenoemde profeet van 1400 jaar geleden. Als het gedrag van de HAMAS- SLAVEN niet zo tragisch maar tevens gewelddadig zijn dan zou je haast medelijden krijgen met deze verdwaasde mensen.

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  100% VOLLEDIG MET JE EENS @geertwilderspvv in Israël: “Totale vernietiging Hamas noodzakelijk.” http://wp.me/p1O7aM-hZI via @wordpressdotcom

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Wilders: “Had de Nederlandse regering maar half het lef van de Israëlische regering dan zouden ISIS sympathisanten eindelijk uit onze straten verdwijnen en Nederland weer Nederland worden!

  Dat heb ook al eens geschreven en Geert kan het niet genoeg herhalen !
  weiniger,weiniger WEINIGER !

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  De islam is een achterlijke angstaanjagende gruwel; en dát in de 21ste eeuw!
  Met die idiote ‘allah’ en z’n ppp (perverse pedofiele ‘profeet’).
  K N E T T E R G E K !!!

  Like

 8. Niet alleen HAMAS, ook ISIS!

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hamas én Isis!

  Like

 10. Dot zegt:

  Totale vernietiging van Palestina, het volk heeft toch voor de Hamas gekozen. Anders is het ieder jaar hetzelfde zooi.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Mooi zo ….zo hoort het Geert….op mijn steun kun je rekenen en ook Israel !!!

  Like

 12. Jan zegt:

  Even een rondje Gaza

  Like

 13. tjonge zegt:

  “zouden ISIS sympathisanten eindelijk uit onze straten verdwijnen en Nederland weer Nederland worden”

  niet alleen ISIS sympathisanten geert, pas als de islam verdwijnt is nederland weer de oude…

  Like

  • tjonge zegt:

   wat israel betreft, hamas is maar een klein onderdeel van het probleem, het probleem is de islam met de aangeboren jodenhaat.
   zolang islam bestaat zal israel nooit vrede kennen.

   Like

  • Thorgard zegt:

   Oh hoe heerlijk.. dat we onze achterdeuren weer gewon open zouden kunnen laten staan, onze dochters weer onbeschermd op straat zouden kunnen gaan, onze ouderen en gehandicapten ongestraft hun uitje zouden kunnen maken én onze werkloosheid flink zou dalen, alsook de uitkeringen die we als werknemers moeten betalen….

   Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer ik het er mee eens ben!!!!! Like als jij dat ook
   met me eens bent

   Like

 14. bigljohn zegt:

  Zolang Netanyahu telkens maar blijft soebatten met de terrorist Hamas, zolang krijgt Hamas de kans op adem te komen, om vervolgens zijn slagkracht te behouden. Weg met die Netanyahu, hij is knettergek, en maakt van Israel een speelbal van Hamas. We hebben een hardliner daar in Israel nodig die de pretenties heeft om Hamas totaal te vernietigen. Totaal vernietigen, zoals ook Geert Wilders al aangaf. Elke keer pappen en nathouden betekent voor Israel zelfmoord !

  Like

 15. Harry zegt:

  Hij heeft wéér gelijk , de enige remedie om van die rotzakken af te komen is totaal elimineren .
  Het jammere is dat je het er aan de buitenkant niet aan af kunt zien wie een terrorist is en wie nét niet . Hadden ze nou maar allemaal een uniform aan !
  Kennelijk zitten er toch ook nog wel wat palestijnen onder die niet zo pro-hamas zijn , gezien de schat aan informatie waarover Israël beschikt .
  Alleen als hamas daar achter komt zijn ze nog niet jarig .
  Nóóit meer jarig .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, de fanatieke vrouwtjes, die zich binnen de terroristen-gelederen weten te wringen, zoals die Britse wannabe-executioner, zijn tenminste altijd wel herkenbaar -nee, niet als zichzelf, maar hoe dan ook als ‘zware’ fundamentalisten.
   Dus…..Bij wijze van preventie maar even àlle Boerka ’s en Niqaabs oppakken en in verzekerde bewaring stellen, hé…..! (LOL!)

   Like

   • Harry zegt:

    En afpakken die lorren ! Zou best eens willen weten wat ze ónder die lorren dragen .
    Ik heb wel eens begrepen dat ze dol zijn op mooie lingerie .
    Welk een debiel contrast .
    Heb een vriend die een jachthaven bezat . Die deed niet liever dan op regenachtige en koude avonden met zijn heftruck boten verplaatsen , iedereen rillen van de kou , sjouwen met stophout en steunbalken , etc , etc. Afzien in optima forma !
    En dan zo ’s avonds om elf uur liet ie het bad vollopen met heet water , groot glas whiskey op de rand en dan genoot ie minstens een uur na van de verrichte inspanningen .
    Een vorm van sado- masochisme als je het mij vraagt .

    Waarschijnlijk zit dat soort beloningen in dezelfde lijn als die lingerie van de lorrenkoppen .

    En verder zal je het wel met me eens zijn dat vrouwen vaak erger zijn dan mannen , toch ?
    Alleen die klootzak die die journalist vermoord heeft zal moeilijk te overtreffen zijn in slechtheid .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry, 24 Aug., 22.43u.: Natúúrlijk ben ik het daarmee eens! Alleen is ook dat weer een staaltje van hun iirationaliteit, want je vraagt je af, waar ze het voor doen:
    Zeker in die radicale moslim-kringen bereiken ze nooit de status van mannen, hoe fanatiek en meedogenloos ze zich ook inzetten. Tot die lorren blijven ze eeuwig veroordeeld. En bijvoorbeeld een carrière als vrouwelijke beul, waar dat Britse wicht van droomt…..Kan ze rustig vergeten.
    Toomser dan de Paus willen zijn is een bekend verschijnsel, maar het brengt ze niets, nada, niente…..! Het maakt ze alleen maar nog meer gehaat!
    En dàt merken ze dan wel als ze eenmaal in westerse handen vallen!

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Je mag als Gazaaan niet laten blijken dat je tegen hamas bent. Deze mensen hebben dubbel pech. Ze zijn 2 maal gehersenspoeld. 1x door de islam en 1x door hamas.

   Like

 16. Marc Bouwman zegt:

  Ik kan mij wel vinden in dit standpunt. Sterker, ik weet zeker dat ook Joop den Uyl zich in dit standpunt zou hebben herkend! Nu zijn partijgenoot Timmermans nog.

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Geert Wilders een van de weinig Nederlandse politici met een eerlijk van binnen gegroeid moreel besef. We mogen van geluk spreken dat Israël de laatste 60 jaar alles gedaan heeft haar IDF te helpen aan hoge kwaliteitseisen van verdedigingskracht gecombineerd met een op en top humanitair en moreel hoogwaardige discipline. Ooit gehoord van een leger dat de vijandelijke burgers op de hoogte brengt van aanvallen en bombardementen. Wat dat betreft heeft het Israëlische IDF absoluut geschiedenis geschreven. Elke natie, politicus of ngo die Israël niet op waarde schat deugt van binnen niet. Je hoeft het niet in alles met Israël eens te zijn maar binnen het Israëlisch-Palestijns conflict niet het verschil zien tussen de good guy’s en de bad guy’s is of volkomen blind zijn of antisemitisch tot op het bot. Meer smaken zijn er niet.

  http://www.idfblog.com

  Like

 18. GH Oerlemans zegt:

  100% Geert Wilders, mijn steun heb je

  Like

 19. Philippine zegt:

  Heel goed van Wilders.

  Like

 20. Avidia zegt:

  Volledig mee eens, lang leve Israël!!!! Weg met al die linkse extremisten, weg met de VVD, Pvda, D66 en groen links, onfrisse clubjes!!

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Chapeau Geert !! De waarheid is hard, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Kijk maar wat er nu in ons land afspeelt !!

  Like

 22. koddebeier zegt:

  We noemde ze ooit ‘gastarbeider’, alleen hebben ze zich nooit als gast gedragen !!
  Onze gastvrijheid wordt door de moslims verkracht !

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, met TERRORISTEN kun je NIET ONDERHANDELEN, die moet je finaal uitschakelen. Dus in mijn optiek, heeft Dhr. Wilders volkomen gelijk.

  Like

 24. jowitteroos zegt:

  Helemaal geweldig Geert, krijgen ze in Israël te horen dat er in ieder geval nog een politieke partij is die hen ondersteunt. Nederland heeft helaas geen lef, die ‘gaan praten’ en hopen dan op het beste ( althans dan zegt men dat ze hun best hebben gedaan), ondertussen wordt ons land bezet door een leger islamieten…………….

  Like

 25. IFF zegt:

  Op één vierkante meter Israël zit meer moed dan in het hele westen. Niet Hamas alleen moet weg, maar de hele bandietenbende! En pak in een keer die hele verradersbende van links aan! Oh, ik mag hopen dat Israël stand mag houden tegen zijn omringende barbaarse vijanden, anders is het inderdaad met ons allen gedaan. Ik heb mijn kleindochter gisteren nog in de grote blauwe kijkers gekeken en gezworen dat ik mij zal verzetten. Voor haar, en voor alle anderen die het verdienen.

  Like

 26. Henk Römer zegt:

  Niet alleen Hamas maar ook de Islam, en de Ellende Unie…..

  Like

 27. Eline. zegt:

  Wilders heeft al zo vaak gelijk gehad,alleen schijnt dat maar tot een betrekkelijk kleine groep mensen door te dringen helaas
  En dan zijn er nog de mensen die wel instemmen met zijn waarschuwingen maar die dat niet hardop durven zeggen.

  Like

 28. alidas1 zegt:

  Dat de Nederlanders nu toch niet zien dat er maar een partij is die het beste met ze voor heeft en dat is dePVV

  Like

 29. smokey zegt:

  ik ben het helemaal met je eens geert.

  Like

 30. Aegolius cs zegt:

  Israël, ondanks de donkere wolken welke hen boven het hoofd hangt (…) zal eventueel met schade zeker verder overleven. Over Europa heb ik in dat geval zeer grote twijfels, zeker het Europese bestuur wanhopig de hulp van de V.S. moet inroepen om zelf te overleven.

  Like

 31. Jan zegt:

  Terroristenleider Mahmoud al-Zahar (specialiteit anderen de keel doorsnijden): “Wij moeten zorgen dat wij vaste voet krijgen in Judea en Samaria zodat wij Israël met de grond gelijk kunnen maken
  http://palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=12815

  Like

 32. Jan zegt:

  Arabische terroristen proberen vrouw en kinderen van gedode Arabier te vermoorden

  The widow of Dror Hanin, who was killed during Operation Protective Edge from a Gaza mortar as he gave out gift bags to soldiers, was a victim of a rock terror attack on Sunday.

  Arabs threw rocks at the widow’s car as she was making her way towards the city of Modi’in with her children and a friend. As the car passed Modi’in Illit, the car was pelted by rocks. Hanin’s eldest daughter Shaked, who sat in the front of the car, was hit by broken glass but did not require medical attention.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/186081#.VDtna6JGFxM

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s