Haatimams. Asscher begrijpt het maar niet

Screenshot 22

(Door: Hans Moll)

Minister Asscher (Sociale Zaken) gaat moslimpredikers uit het buitenland die in Nederlandse moskeeën de terreurdaden van ISIS verheerlijken, tegengehouden of als zij hier woonachtig zijn, wegsturen. Ook Nederlandse haatimams zullen op zijn aandacht kunnen rekenen.

Een heerlijk bericht. Het kan niet anders of er is een rilling van angst door de verzamelde haatimams gevaren. Prachtig woord ook, haatimam. Wat is je vader? Haatimam. Wat zaait hij? Haat.

Dit zal ze leren, die haatimams, met ons valt niet te spotten. En net op tijd. Was het niet Marcouch die vertelde dat niemand in Nederland ook maar enig benul had van de haatzaai-preken die de ware gelovige tot zich nam via ‘cassettebandjes’ uit het buitenland? Was dat niet al in de jaren tachtig van de vorige eeuw, na de islamitische revolutie in Iran?

Lees verder>>>
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Haatimams. Asscher begrijpt het maar niet

 1. lucky bee zegt:

  Het beste is Lodewijk Asscher gewoon dumpen.Dan begrijp het mischien wel

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Je begrijpt het pas als je als je geest wanhopig poogt contact te maken met je stervende lichaamsfabriek.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Eigenlijk doet het er weinig toe of die laatste vraag te gemakkelijk is: Het is misschien best wel nuttig om hem tot mantra te verheffen, dat het doorlopend gescandeerd kan worden;
  Meer of minder haatimams? Minder! Minder! Minder! Misschien dat het dan nog eens tot de massa doordringt,wat een verwerpelijk element een haatimam is!

  Like

 4. Jean zegt:

  Al jaren lang spreek ik over haatbunkers als ik het heb over mosselketen, die gedrochten moeten weg, gelijk met de grond want er komt niets fatsoenlijks uit noch in.
  Onze westerse landen zijn seculier en blijven seculier, die baardapen hebben hier dus niets te vertellen noch te regelen, al die moslimtroep eruit is de oplossing.
  Nooit of te nimmer zal ik die smeerlapperij respecteren tolereren of waarderen en zeker nooit een gesprek met voeren, zit een kopvod achter een loket dan ga ik verder naar het volgende loket of ik ga na huis met alles achter mij latende.

  Like

 5. Giny zegt:

  Is die man aan het dementeren of zo???

  Like

 6. Auke zegt:

  Slecht stuk. Dit stuk suggereert dat het zogenaamde radicaliseren (wat inhoud: een aanhanger van Mo doet wat Mo hem leert, via de koran, hadiths en de sharia) komt door pubergedrag. Heeft er niets mee te maken. Het “radicaliseren” heeft te maken met het navolgen van Mo en is geen radicaliseren, maar de islam uitvoeren, zoals deze bedoeld is. Wanneer je de Waarheid niet wilt zien en niet logisch kan denken, kom je op puberende jongeren. Dit is wat onze leiders al die jaren gezegd hebben (PvdA en zo) en dat is weer het gevolg van het atheïstisch humanisme (met als bekendste stromingen het socialisme, communisme en het moderne liberalisme), welke propageert dat een goede opleiding er voor zorgt dat mensen niet meer gaan geloven. Beetje gek, als je bedenkt dat veel leiders van IS een academische opleiding hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s